Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Alve czy skoro CDpatcher nie dziala na XP to jest jakis sposob aby obejsc to w inny sposob? :)) jesli mial bys czas to mozna by bylo sie ugadac na TS, bo widzialem, ze taka opcja jest :))

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odinstalowałem DB instalacyjne zastąpiłem je DB już folderowym i Trinity jest zaraz sprawdzam czy poleci :) Dziękuję za pomoc, a i jeszcze jedno co zrobić w zakładce (Load), jaki plik trzeba pod to podpiąć? Bo chyba coś nadal źle robię bo stoi w miejscu :/

Opublikowano

Odinstalowałem DB instalacyjne zastąpiłem je DB już folderowym i Trinity jest zaraz sprawdzam czy poleci :) Dziękuję za pomoc, a i jeszcze jedno co zrobić w zakładce (Load), jaki plik trzeba pod to podpiąć? Bo chyba coś nadal źle robię bo stoi w miejscu :/

Klikasz load i jeśli pobrałeś jakiś skrypt to wybierasz profil (zapisane są w formacie xml)

Opublikowano

@xAmogo nie zainstaluje win7 bo brak funduszy, a oryginalnego mam tylko xp'ka co do wirtuala, to wyjasnil bys krok po kroku jak mam to zrobic??

Testowal juz ktos czy to dziala??

Opublikowano

Macie jakies sprawdzone nowe profile do DB ?

Rfit bot w tym momencie 1 z najlepszych moim zdaniem. Jeszcze można 3 muszkieterów ale tylko ghom albo zultan kul.

Opublikowano

Nie wydaje mi się aby był za słaby :) 

SPECYFIKACJE Komputera: TYP PROCESORA: Intel® Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz SZYBKOŚĆ PROCESORA: 3,51 GHz PAMIĘĆ SYSTEMOWA: 8,59 GB MODEL KARTY GRAFICZNEJ: NVIDIA GeForce GTX 460 PAMIĘĆ KARTY GRAFICZNEJ: 4,24 GB STEROWNIK KARTY GRAFICZNEJ: nvd3dum.dll ROZDZIELCZOŚĆ GŁÓWNEGO MONITORA: 1440x900 ROZDZIELCZOŚĆ DRUGIEGO MONITORA: 1440x900

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...