Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobilem tak jak mi pisali wczesniej, zainstalowalem plik z folderu help, odpalilem db i patchera jako administrator i nic.

Padlo pytanie o system i wersje db.

Wiec tak:

Win XP Pro x86

DB mam w dwoch wersjach zarowno z forum DB jak i z 1 postu.

Czy jest ktoras crackowana? Nie powiem wam bo nie wiem :D ale obie wersje sa do rozpakowania.

Opublikowano

Zrobilem tak jak mi pisali wczesniej, zainstalowalem plik z folderu help, odpalilem db i patchera jako administrator i nic.

Padlo pytanie o system i wersje db.

Wiec tak:

Win XP Pro x86

DB mam w dwoch wersjach zarowno z forum DB jak i z 1 postu.

Czy jest ktoras crackowana? Nie powiem wam bo nie wiem :D ale obie wersje sa do rozpakowania.

To nie db jest crackowany tylko Program CDPatcher 2.1.1.0 stwarza fikcyjny crackowany kod do db ;)

Opublikowano

na 2 win działa, da się jakoś zaznaczyć tak że jak wykona misje z rift4drone czy jakos tak to odrazu sie loga? bo mi wraca spowrotem i zabija all moby

ps i jak Ty tam masz 417kk expa na u1 skoro ja na u3 mam tylko 300?

Opublikowano

@Alve a można wiedzieć ile kk expa on wyciąga na barbie ? mam 12kk wytrzymalosci prawie 1kkk dps  i 50k leczenia -- gdzie i na jakim poziomie wbijać paragony ? tzn którym profilem i oczywiście na jakim bulidzie - mam kompletne sety aguhila, nieśmiertelnego króla i blaktchorna bez ostatniego bonusu

PS i może opisz co nieco ten ezoupdater czy jakoś tak na 1 stronie ;p

Opublikowano

@Endik

Nie ma nawet co opisywać

Ściągasz stąd

https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/trinity/152028-ezupdater-plugin-updater.html
Wrzucasz do profile i włączasz.

Automatycznie Ci będzie ściągał najnowsze pluginy, które masz + Bounties Profile, Rift Bot Profile i rrrix Profiles

Bardziej znani skrypterzy na demonbuddy już używają serwerów .SVN, a projekty najbardziej znane i warte uwagi są automatycznie dodawane do ezuupdater.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

@Alve

sorki że słabo kapuje ale troszkę nie rozumiem, gdzie zapisują się te profile i jak ściągnąć np jakieś do expa bo nie mam pojęcia jak to zrobić, masz może ts/skype/gg było by szybciej

Opublikowano

@lkjhgfdsa1

Włączę tylko demonbuddy i zaraz edytuje posta.

@Edit

chyba nie ma takiej opcji z tego co widzę.

No szkoda ale dzięki za fatygę :) A i mam jeszcze 1 pytanie. Czy jest jakiś sposób by gdy zbiore 500 odłamków kupowało amulety albo coś bo gdy zostawiam na noc to 500 wbijam i trochę szkoda to tracić :) I 2 problem pytanie. Czemu gdy zginę na rifcie to wychodzi z gry czemu?

Opublikowano

@Endik

na Riftbocie u1 wyciągam średnio 280k/h 1kk-1,2kk gold/h i 2-3 legendy/h + horadric boxy i krwawe odłamki.

A tutaj na klucze:

https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/170622-keybot-fast-farm-plugins.html

Nie testowałem. Ale wczoraj na riftbocie zloociłem 3 klucze.

66j32w.jpg

Opublikowano

Chyba jest coś nie tak zrobiłem CdPatchera, DB no i pokazuje mi moje konto ale w DB w zakładce Plugins mam tylko QuestTools jak klikam start jakieś tam sekundy śmigają ale postać stoi w miejscu kurcze :/

Opublikowano

@lkjhgfdsa1

Co do pierwszego to nie ma jeszcze opcji, żeby wymieniał odłamki.

Co do 2 pytania sprawdź czy w Settings masz ustawione Death Handling na Logout jeżeli tak to zmień na Ignore jeżeli nie to nie mam pojęcia.

No spoko szkoda no głupi nie jestem żeby tego nie zmienić ale tak loga no trudno . Dzięki za fatygę :)

Opublikowano

@lkjhgfdsa1

Sprawdzałem wszystkie opcję jakie mogą być w Trinity i nic tam nie ma apropo wylogowania, więc albo profit domyślnie tak robi albo to co napisałem nic innego nie może być, więc po prostu profil wymusza logout. Nie masz kilka opcji w profilu to nie wybieraj fast i very fast, bo pamiętam, że nie które profile miały takie opcje i wtedy dawały logout bardzo często.

@1361622928-U485574.pnghybris1818

CDPatcher jest w porządku tylko nie masz pluginów, a to dziwne. Usuń poprzednią wersje i pobierz znowu. Wtedy powinieneś mieć standardowo trinity i chyba tylko trinity, a nie questtoola.

66j32w.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...