Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The public auth server is currently downwe have enabled the VIP server to accept public users as a temporarily solution until we resolve the issue with the public box.

In order to access HB / DB you must choose the VIP server on the patcher even if you are a NON-VIP member and you will be able to connect to the server!

dzieki, czyli czekac az wznowia serwer :>

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe dziękuje za szybko odpowiedz zaraz skoncze pobierac diabełka to przetesuję. A własnie jaki polecacie skrypt czy jak to się nazywa dużo expa dużo kaski dużo legend t2-t3 wizzard? Mam następny problem gdy uruchamiam demonbuddy cały i wpisałem te hasło cały czas mam loggining i tak cały czas wie ktoś co poradzić na to?

Opublikowano

Hehe dziękuje za szybko odpowiedz zaraz skoncze pobierac diabełka to przetesuję. A własnie jaki polecacie skrypt czy jak to się nazywa dużo expa dużo kaski dużo legend t2-t3 wizzard? Mam następny problem gdy uruchamiam demonbuddy cały i wpisałem te hasło cały czas mam loggining i tak cały czas wie ktoś co poradzić na to?

pare postow wyzej o to samo zapytalem, serwery free sa wylaczona, ciekawe na jak dlugo:/

Opublikowano

Dobra poradziłem sobie już. A powie mi ktoś co daje ten Item Rules? A i czy ktoś może powiedzieć mi co ustawić żeby zostawiało tylko legendy a zółte i reszte craftowalo? I ostatnie co robić nie podnosi itemów do craftu??

Opublikowano

Koledzy jak ustawic w demonie aby zbieral "uniwersalne czesci" nie podnosi ich nawet jak ustawie aby podnosil biale rzeczy, wszystko podnosi oprocz tego, a druga sprawa co zrobic aby po skonczonym bounty nie otwieral paczki tylko schowal do skrzyni? , pzdr

Opublikowano

@Alve co ja bym bez ciebie zrobił. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Teraz liczyć na trochę szczęścia przy dropieniu legend. Jeszcze raz dziękuje.

Teraz mam nowy problem. Nie moge atakować archonem w rift.

w System.ThrowHelper.ThrowArgumentException(ExceptionResource resource)
   w System.Collections.Generic.Dictionary`2.Insert(TKey key, TValue value, Boolean add)
   w System.Linq.Enumerable.ToDictionary[TSource,TKey,TElement](IEnumerable`1 source, Func`2 keySelector, Func`2 elementSelector, IEqualityComparer`1 comparer)
   w System.Linq.Enumerable.ToDictionary[TSource,TKey,TElement](IEnumerable`1 source, Func`2 keySelector, Func`2 elementSelector)
   w Trinity.Combat.HotbarSkills.Update(TrinityLogLevel logLevel, LogCategory logCategory) w c:\DemonBuddy.363\Plugins\Trinity\Combat\HotbarSkills.cs:wiersz 167
   w Trinity.PlayerInfoCache.RefreshHotbar() w c:\DemonBuddy.363\Plugins\Trinity\Cache\PlayerInfoCache.cs:wiersz 352
   w Trinity.Trinity.TargetCheck(Object ret) w c:\DemonBuddy.363\Plugins\Trinity\Combat\TargetCheck.cs:wiersz 57
   w Zeta.TreeSharp.Decorator.CanRun(Object context)
   w Zeta.TreeSharp.Decorator..()
   w Zeta.TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
   w Zeta.TreeSharp.PrioritySelector..()
   w Zeta.Common.HookExecutor.Run(Object context)
   w Zeta.TreeSharp.Action.RunAction(Object context)
   w Zeta.TreeSharp.Action..()
   w Zeta.TreeSharp.PrioritySelector..()
   w Zeta.Bot.BotMain.()
Opublikowano

Działać działa aleeee niepokoi mnie ich wpis: " The risks associated with botting have risen and it will be at least 30 days before we can report on the changes.

If this increased risk makes you uncomfortable, now would be the time to stop botting. We are re-opening our auth servers right now".    Czyli że co ? Jest teraz zwiekszone ryzyko przez te 30 dni że wykryją bota ?? 

Opublikowano

Działać działa aleeee niepokoi mnie ich wpis: " The risks associated with botting have risen and it will be at least 30 days before we can report on the changes.

If this increased risk makes you uncomfortable, now would be the time to stop botting. We are re-opening our auth servers right now".    Czyli że co ? Jest teraz zwiekszone ryzyko przez te 30 dni że wykryją bota ?? 

Jeżeli na forum dobrze przeczytałem to chodzi bardziej o Wow nie o diabełka ;)

Opublikowano

Jak zwał tak zwał. Skoro w WOWie są większe szanse na BANa to w D III też. Blizard to jednak jedna firma. Jeżeli dają takie info to chyba lepiej sie tak czy siak wstrzymać :) 

Opublikowano

Jak zwał tak zwał. Skoro w WOWie są większe szanse na BANa to w D III też. Blizard to jednak jedna firma. Jeżeli dają takie info to chyba lepiej sie tak czy siak wstrzymać :)

Ja to p******e czy ban poleci czy nie ja 4 czy tam 5 dzień staram się 2 itemy dropić komp 20h dziennie i nic. Wszystkie legendy do niszczenia. Żenada. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...