Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale po co bluzgi i frustracje ?? 0.o Gry typu HS polegaja na wybijaniu stworów i zdobywaniu coraz to lepszego EQ. Jeżeli byś zdobył wszystko w tydzień gra przestała by mieć jakikolwiek sens :) Więc bluzganie że ci coś nie poleciało jest bez sensowne. Zmień typ gier. Na FPSy czy inne. Moim szamanem przegrałem ok 500 h i mam prawie perfekcyjne EQ  poza jednym jedynym sztyletem niezbędnym do buildu i jakoś pomimo tego gram dalej i go szukam :)

Ps. żeby off topu nie robić. Jakieś konkretne informacje czego tyczy sie to zwiększone zagrożenie ?? :) Bo odp. "tyczy sie to bardziej WOWa/" Mnie nie satysfakcjonuje ;) 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam pytanie.. Dopiero co zianstalowałem bota i chciałem zrobić nową postać. Szamana. Ale ten profil z wszystkimi qestami mi nie dziala.. Nie wiem czemu.. Wyskakuje mi coś takiego. Jest wgl taka opcja ebz bot sam mi wbil od 1 do 60 poziomu?

Failed to load profile: Element CustomBehavior is not supported. Please check your XML and try again. (<CustomBehavior questId="72738" stepId="12" />) Line 1121
System.Exception: Element CustomBehavior is not supported. Please check your XML and try again. (<CustomBehavior questId="72738" stepId="12" />) Line 1121
   at ..(PropertyInfo , XElement , Object )
   at Zeta.XmlEngine.XmlEngine.Load(Object obj, XElement element)
   at ..(XElement , Type )
   at ...(XElement )
   at System.Linq.Enumerable.WhereSelectEnumerableIterator`2.MoveNext()
   at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection)
   at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source)
   at ..(XElement , PropertyInfo )
   at ..(PropertyInfo , XElement , Object )
   at Zeta.XmlEngine.XmlEngine.Load(Object obj, XElement element)
   at Zeta.Bot.Profile.Profile.Load(XElement element, String path)
   at Zeta.Bot.Profile.Profile.Load(String path)
   at Zeta.Bot.ProfileManager.Load(String profilePath, Boolean rememberPath)

Jedyny profil jaki mi działa (Na mojej nalepszej postaci) To Zoltan Kule Qest . Ale też jakoś średni mój mnich nie uzywa wszystkich skili czest poporstu biega co chiwle wokół przeciwnika zamiast go lać. Wgl nie wiem który plik w tych profilach wybierać... Ich zawsze jest wiecej niz jeden i kazdy zapewne dziala inaczej. jeden dziala jeden nie... Czesto tez moj bot nie podnosi niektorych zoltych item. Poprostu biega wokol tego zoltana troche go pobije i tak w kolko az go zabije. tylko to bez sensu bieganie i nie uzywanie umiejetnosci....Może mi ktoś pomóc ?
Opublikowano

@grauper na forum jeszcze nikt bana na diabełka nie dostał ale wiadomo jak jest może za rok dostać za 10 lat ale i jutro też możesz ;) Bluzgi nie bluzgi trochę człowieka może denerwować jeżeli nie może 2 głupich itemów dropnąć ;)

Opublikowano

Witam a powiedz mi ktora funkcja odpowiada zeby zbieral i przepalal niebieskie itemy... bo chodzi mi glownie o magiczny pyl bo mi go brakuje, i zeby go zbieral tez i uniwersalne czesci

Opublikowano

Witam a powiedz mi ktora funkcja odpowiada zeby zbieral i przepalal niebieskie itemy... bo chodzi mi glownie o magiczny pyl bo mi go brakuje, i zeby go zbieral tez i uniwersalne czesci

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/other/155197-item-rules-trollingoblin-ros-item-rules-keep-updating.html

pobierasz to I wypakowujesz . Wchodzi w trinity config. Zakładka pickup wybieramy file based script rules. Potem item rules. W use rule set ustawiamy custom* RTFM

Potem optinional Custom Items Rule set path naciskasz browse i wybierasz z pobranego folderu pick up blue and salve ;) mam nadzieję że pomogłem ;)

Teraz mam kolejny blad ale tym razem w D3. Czemu gdy bot próbuje stworzyć gre wyskakuje błąd w grze?

Jaki bląd ci wyskakuje ? Zmieniłeś rozdzielczość 800x600 windowed ;)??

Opublikowano
Exception during bot tick.System.Exception: Process must have frozen or gotten out of sync: InjectionFinishedEvent_was_never_fired
   at GreyMagic.Executor.WaitForInjection(Int32 timeout)
   at GreyMagic.Executor.Execute(Int32 timeout)
   at GreyMagic.Executor.GrabFrame()
   at GreyMagic.ExternalProcessMemory.AcquireFrame(Boolean isHardLock)
   at Zeta.Bot.BotMain.()

Po paru takich błędach wychodzi z gry. Przy bouties A1. Jakaś porada ? 
Opublikowano

@bodzionipx

30861140389138854330.jpg

Ustawiasz lewą stronę w miejscu magic na +1, a po prawej salvage. Wszystko jest w pierwszym moście i nie musisz mieć itemrules tak jak kolega wyżej pisał.

@grauper

Zaktualizuj trinity oraz questtoola oraz obie opcje musza byc wlaczone oraz taki log nic nie mówi, bo praktycznie nic nie znaczy.

Co do informacji na temat ryzyka, dotyczy to tylko WoW'a, a tutaj informacja z forum honorbuddy:

On July 22, Blizzard pushed a change to WoW's version of their anti cheat system, Warden. This is the first change that concerns us in over 3 years. The risks associated with botting have risen and it will be at least 30 days before we can report on the changes.

If this increased risk makes you uncomfortable, now would be the time to stop botting. We are re-opening our auth servers right now.

In the wise words of Sergeant Esterhaus, "Lets be careful out there." Happy botting.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Korzystam z świetnego profilu na rifty https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/160808-rift-bot-rifting-profile.html ,generalnie wszystko działa bardzo dobrze,bardzo rzadko się zawiesza,kończy 90% riftów,ale mam pytanie, chciałbym ustawić bota tak,by po ukończeniu szczeliny otworzył nową w tej samej grze zamiast po ukończeniu wychodzić z gry i tworzyć nową,istnieje taka możliwość? 

Opublikowano

Czemu mi wyskakuje blad keya?? Authority Failed! I nie chce sie uruchomic DB mimo, iz mam odpalone CD patchera oraz skopiowany klucz ze strony.

Opublikowano

Ustawilem jako administrator, dodatkowo wylaczylem zapore systemu windows. Jesli chodzi o antywira to nie mam zadnego na kompie, ale nadal sie nie odpala. Wyskakuja te same bledy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...