Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"W pierwszym poście masz wyjaśnione. Zaznaczasz "Pickup Gray Items" i "Pickup White Items" 

Alve zaznaczylem ale itak nie podnosi  zwykle czesci" :/

Opublikowano

@navendoston

Zbiór wszystkich profili znajdziesz tutaj:

https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/
@1361622928-U485574.pngzib0l

Mam zaznaczone, żeby używał trinity i przy starcie zaznaczasz trinity?

Spróbuj ściągnąć najnowsze trinity, czyli usuń folder trinity i przy włączeniu czekaj aż ezupdater automatycznie ściągnie nową wersję.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Co się dzieje gdy jest pełne eq a wyleci legenda? Bot wywala coś i zbiera legende zostawia czy wraca do miasta?

Opublikowano

O ogarnia ktoś jak wyłączyć unikanie tych spelli elitek itp? Chodzi mi o przykładowo lasery, gdyż postać próbując je omijać biega jak poje#!*% i tak jakby ktoś to zobaczył to od razu widać że bot ;/

Opublikowano

wiem ze nowy na forum jestem ale fajnie jakby ktos zechcial mi odpowiedziec ew. podpowiedziec

"oprocz thebuddyforum znasz tez jakis inny zbior tam tylko namieszane ze nie wiadomo co jest co

pozatym szukam na mnicha jakies profile do szybkiego expienia najlepiej"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jaki skrypt dla maga z dobrym dropem legend?

Jak ustawić aby podnosił tylko legendy, ewentualnie zółte sprzedawał.

Teraz jak mam cały bp to pare zółtych sprzeda a reszte pakuje mi w depo. Przy pełnym depo program sie zapętla na wkladaniu do depo.

czy jest sktypt ktory bedzie mi zdobywal klucze do szczelin?

Opublikowano

hej, dziala Wam demon? caly czas smigal az dzis do poludnia i caly czas Loggin in... i nic :/

The public auth server is currently downwe have enabled the VIP server to accept public users as a temporarily solution until we resolve the issue with the public box.

In order to access HB / DB you must choose the VIP server on the patcher even if you are a NON-VIP member and you will be able to connect to the server!

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...