Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nic nie dodadza!!. niby zmiany i cos dodali ja nic nie widze, eq cos podniesli tylko ze tego patcha tu nie ma:)

mieli wyrownac klasy to im sie udalo:D [bm w osobe z full abs bije po20k, gdzie szaman w ta sama osobe bije po 4-5k smieszne( a najlepsze to jest ze abs na bm100+ a na szmana nic i to jest wyrownanie klas?)]

Opublikowano

nic nie dodadza!!. niby zmiany i cos dodali ja nic nie widze, eq cos podniesli tylko ze tego patcha tu nie ma:)

mieli wyrownac klasy to im sie udalo:D [bm w osobe z full abs bije po20k, gdzie szaman w ta sama osobe bije po 4-5k smieszne( a najlepsze to jest ze abs na bm100+ a na szmana nic i to jest wyrownanie klas?)]

na bma 100+  a na szamana nic... no bez komentarza.... szaman bije magią-.-"

no jak do 2 dni nie będzie naprawionych bugów spylam chyba stąd bo ile można czekać.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

na bma 100+  a na szamana nic... no bez komentarza.... szaman bije magią-.-"

no jak do 2 dni nie będzie naprawionych bugów spylam chyba stąd bo ile można czekać.

Napisz mi wszystkie bugi na gg 44567805 lub zapisz w notatniku i wejdz na ts3 i mi to wyslij. Teraz updejt wgrany i ogolnie poprawiamy kazdy bugi jaki bedzie (Na koncu dmg klas)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Jak wiecie badz nie wczoraj byl miesiac serwera i moje urodziny.. Dlatego dzisiaj zostana przeprowadzone eventy takie jak :

Pytanie-Odpowiedz

OX (3 rundy) ( Jak bedzie duza aktywnosc i bez spamu)

ZUO (3 fale) ( Jak bedzie duza aktywnosc i bez spamu)

Znajdz GM'a (3 rundy)

Znajdz straznika

Pirat Tanaka

Raty 30% expa 30% dropu 30% yang (o godzinie 18 do godz 6 rano)

@Godziny eventu sa niespodzianka

@Jezeli bedzie bardzo duza aktywnosc ww. eventach to zrobimy jeszcze jakas fajna niespodzianke

Pozdrawiamy TEAM Mentis2.pl

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

witam wgrałam patch do gry i jak się loguje do konta to się pod koniec ładowania metin wyłącza

Probowalas na inne konta / postacie ? Jezeli nie wbij ts3 (Jutro bo teraz ide juz spac) To ci chetnie pomozemy :)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

mysle ze z 600 jest bylo widac wczoraj po OX 

@ Moi koledzy pobrali klienta wgrali latki ale nie widza lizakow .. Podalem im linki te  same co sam wgrywalem tyle ze ja widze.

Na forum masz clienta +latka na updejt i powinno byc all git :)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Pobieracie clienta z forum w dziale ogloszenia Client z all latkami i dogrywacie najnowsza latke ze strony i all smiga ze az milo.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer slaby nie polecam administracja to dzieci nie ogarniaja serwer off jak zwykle nie polecam raz jeszcze bo serwer slaby nawet admin nic nie napisal na forum serwer slaby jak juz mowilem nie polecam raz jeszcze administracja dzieciaki

@Edit
Kiedy on? fajny serwer chce pograc

Opublikowano

Serwer slaby nie polecam administracja to dzieci nie ogarniaja serwer off jak zwykle nie polecam raz jeszcze bo serwer slaby nawet admin nic nie napisal na forum serwer slaby jak juz mowilem nie polecam raz jeszcze administracja dzieciaki

wbiles 100lv i przestales grac i sie wypowiadasz ;)

Administracja to dzieci ? i ? Serwer jest ogarniety bugi sa naprawiane i jest to widac serwer slaby ? Najwidocznie dla Ciebie bo ja z kolega mielismy po 120 i nas nie mogli rozwalic 160+ drop tak samo max. poswiecisz 4h na drop ulepkow na Eq 180lv zaczynajac od 0.

Serwer POLECAM. jest chwilowo off bo chyba DDos polecial.

image.png

Opublikowano

Administracja to dzieci ? i ? Serwer jest ogarniety bugi sa naprawiane i jest to widac serwer slaby ? Najwidocznie dla Ciebie bo ja z kolega mielismy po 120 i nas nie mogli rozwalic 160+ drop tak samo max. poswiecisz 4h na drop ulepkow na Eq 180lv zaczynajac od 0.

ok srakazm.

Opublikowano

bo pewne klasy moga bic sie pare dni i nic im nie wezmiesz;]

drager i bm w pvp kozak reszte mozna klepac i klepac i nic

wp 160 z full eq nie polozy nikogo nie da sie taka slaba postac

Opublikowano

serwer niby easy a zdobycie nowych ulepek jest jak na medium/hard . 10% na drop z metka po 1szt , resp bossa co 1h kazdy na niego czatuje , a i tak nic praktycznie nie dropi ............

Opublikowano

serwer niby easy a zdobycie nowych ulepek jest jak na medium/hard . 10% na drop z metka po 1szt , resp bossa co 1h kazdy na niego czatuje , a i tak nic praktycznie nie dropi ............

Mowiliscie "serwer na jeden dzien , nudny"  to teraz macie  trudniejszy.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...