Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ależ ja mam całe eq i poziom 160;] i nie  przeszkadza;] takie zmiany powinny być i lepiej późno niż wcale;>

No to ciekawie masz :) Ja twierdze, ze skoro ja jak i masa innych osob (bo 160 jest od groma) moglo poswiecic sporo czasu na wbicie 160, to inni tez moga, a nie po pewnym czasie przyspieszac exp.. Durga sprawa, zorientowales sie w tej aktualce? Jak popatrzylem co i jak to wiekszosc zrobiona na "odwal sie". Bron daje 10% ludzi wiecej (nic poza tym), a na zrobienie jej ZNOWU po 9k kazdej perly.. Przeciez to jest nudne. Na kazda zbroje na 160 po 9k perel, na bron 135 / 145 po 9k perel, na bizu na 160 po 1k perel.. Jak juz wprowadzili cos nowego, mogli wprowadzic rowniez nowe ulepki, zeby bylo zycie, a nie w kolko te same 2 dungi zeby uzbierac metki i ulepki na kd. Server bylby fajny, gdyby administracja byla ogarnieta. Tak czy tak ja tu juz nie zamierzam grac bo to nie ma sensu.

Nie polecam :)

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadza się to są pliki aline2 :)

Nawet są te same bugi poza paroma które udało im się naprawić :)

Na starcie tak jak na aline można było wywalach channel przez komende :)

Żaden serwer na tych plikach długo nie postał.

To był ostatni mój post w tym temacie i już więcej nie będę się tutaj udzielał bo nie ma o czym mówić.

Aha co do TGM to jak sobie radzą te łepki z podstawówki na tej funkcji ?

Jeden miał chyba 11 lat, a drugi 13

Nie rozumie jak True może pracować z takimi dziećmi..

Panie idź się jebnij w głowę, chyba Ty nigdy nie widziałeś plików Aline2 na oczy.

Jesionek ma rację, nie dostałeś GM'a i już płaczesz i chcesz rozwalić serwer.

Opublikowano

zero juz ogarniecia:( wh, dmg sh, i kazdy na tym leci :)

( a takie  male pytanko co to za bug , hak ze gosc mnie kladzie na skila zero hp znika ale nie moge sie ruszyc tytlko po relogu??

a co do lvl od 140 do 160 blokuje sie spacje i lvl sAM LECI

Opublikowano

Wbiłem 100lvl i stwierdziłem ze nie ma sensu dalej gry na tym serverze, exp jest do bani gdyby nie te 50% rat dziś to nie wiem ile bym wbijał od 95 do 100 ( 1.3h?). Chociaż wystawiając shopa za 1yang itemami mogłem pomoc innym graczom ;)  Co do servera? Hm.. nie polecam, exp jest fajny do 70 lvl ale od 70 to jakbyś grał na medium/hard. Pozdrawiam DerPole

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

ja wymieniałem konto na ten serwer i stwierdzam to był błąd ... myślałem,ze serwer się zmieni a tutaj to samo MEDIUM 

Opublikowano

Witam , pytanko odnosnie "łatek" . Otoz , sciagnalem klienta i zastanawiam sie czy sciagac i szukac te latki po kolei czy wystarczy ktoras wersja koncowa np  ostatnia latka ... ktora sluzy jako nakladka na wszystkie zmiany?

Prosze o szybka odpowiedz , bo pogubilem sie w ilosci łatek na tym serwie. Patchera tez nie widze .

Wklejone 3 łatki w folder "pack" klient nawet nie startuje , jeszzcze kilka latek wrzuccie bez patchera sie nie obejdzie , a serwer mlody , nie wiem jak gracze pozniej to ogarna ale chyba to nie moja sprawa . Jakas bzdura ten serw . pzdr

Opublikowano

Straszna lipa ten serwer, grałem na nim więc wiem jak jest. Wszystko pobugowane, łatwo oszukać na peerły i 0 zainteresowania ze strony administracji. Dodaja tylko co jakis czas czego to nie naprawili, a tak na prawdę nic nie robią. NIE POLECAM!

Jest to nie aktualne, polecam serwer. Źle powiadałem o nim i żałuje. POLECAM

Opublikowano

Straszna lipa ten serwer, grałem na nim więc wiem jak jest. Wszystko pobugowane, łatwo oszukać na peerły i 0 zainteresowania ze strony administracji. Dodaja tylko co jakis czas czego to nie naprawili, a tak na prawdę nic nie robią. NIE POLECAM!

Hahaha o ziomek , widzę że zawiść Cię zżera . Wszystko pobugowane ? Dawaj pisz to ,, wszystko '' . Pobugowany to Ty jesteś. Ciągle coś robimy, ale najlepiej hejtować ! :)

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

nic nie robicie. graczy aby tracicie to wam najlepiej wychodzi :) i nastepnym razem jak zrobisz serwer pograj na nim i pomysl czy to easy czy medium. bo na medium szybciej 100 wbije niz tu. mam 76 a exp po 3 % ze spota. i exp do 86. Easy ta jasne :)

Opublikowano

Hahaha o ziomek , widzę że zawiść Cię zżera . Wszystko pobugowane ? Dawaj pisz to ,, wszystko '' . Pobugowany to Ty jesteś. Ciągle coś robimy, ale najlepiej hejtować ! :)

Nic nie robicie :O I "pobugowany to Ty jestes" - tak, tekst idealny jak na administratora. Od poczatku zniechecala mnie administracja zlozona z dzieci, zaluje ze tu gralem .

Administracja nei robi nic, jest dnem. Kolejny dobry server w rekach nieudacznikow.

Szczerze odradzam ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nic nie robicie :O I "pobugowany to Ty jestes" - tak, tekst idealny jak na administratora. Od poczatku zniechecala mnie administracja zlozona z dzieci, zaluje ze tu gralem .

Administracja nei robi nic, jest dnem. Kolejny dobry server w rekach nieudacznikow.

Szczerze odradzam ;)

Nic nie robimy ? haha. Zobaczysz za okolo tydzien :)  Odezwal sie ten "dorosly" Dnem to sobie nazywaj kolegow z piaskownicy.  Nieudacznikow ? Powiedzial to ten wszystko umiejacy.

Wystarczylo raz napisac ze nie polecasz a nie spamisz jak najety. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nic nie robimy ? haha. Zobaczysz za okolo tydzien :)  Odezwal sie ten "dorosly" Dnem to sobie nazywaj kolegow z piaskownicy.  Nieudacznikow ? Powiedzial to ten wszystko umiejacy.

Dodacie ten jeban* patcher ... to chyba nie jest trudna rzecz do zrobienia a łatek daliście już w chu* i sam nie wiem którą już pobrałem a której nie 

Opublikowano

nie wiem  o co chodzi, placzecie ze exp slaby gdzie juz byl podwyzszony( tez mnie denerwowalo to)

topka i 3/4 ludzi z 160 poszla dalej( wbili lvl w pare dni i eq;/)

kazdy mowi medium to co wy chcecie lvl w dzien wbic i full eq??. to zaraz szukacie innego serwa taka jak topka zrobila

ja gram dla zabawy i zabicia czasu 1-2h czasami, a full mam wiec nie rozumie tych osob co maja 80-105  lvl i placza ze slabo

tu od poczatku gry mozna by zrobic 2-4 postacie jak ma sie czas a wy ze 100 macie problem;/

do 140 meczylem sie ,

i powiem wam [gralem bez is !!!!!  od 140 do 160 nie wiem kiedy wbilem jest za szybko!!!!!]

wy marudzicie ze slabo a topka poszla po  paru dniach z serwa bo za slabo bylo !!!!!

( nie potrafisz grac nie placz!!!, wbijanie lvl i eq w dzien zabija serwa)

zaraz mnie zjedziecie dzieki:) :):)

polecam serwa

Opublikowano

Dostalem za swoj post ostrzezenie, choc w zasadzie nie wiem czemu.. Jednak skoro kierujesz do mnei slowa, wydaje mi sie ze odpowiedzenie na nie nie bedzie naruszeniem regulaminu tak wiec prosze modkow o nie dawanie ostrzezen / warnow.. znow :-)

Tak wiec kolego ja sie nie uwazam za "wszystko umiejacego", ba, nawet nic nie umiem w dziedzinie metina. Dlatego sie za to nie zabieram. Wy natomiast nie umiecie a sie zabieracie. Nie uwazam sie za doroslego, ale jednak nie zabieram sie znowu za prowadzenie czegos powaznego. Wy - dzieci - to zrobilsicie. No wiec z czym do ludzi?

i jeszcze:

@AW

Co planujecie dodac za tydzien? Zostanie zwiekszony max lvl? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

bug od poczatku nie naprwiliscie ninja bije 2xdmg wiec na skila ma ludzi

daliscie te nowe bronie gdzie trzeba po9k kazdej perly, za te perly co idzie na 1 poziom broni robie prawie cale eq, a roznicy w pvp nie ma;/( wiec po co to chyba dla zabawy)

Opublikowano

JAK JEST OBEZNANY HA UPS na serwerze

http://scr.hu/24to/ssma4

do tego bana nie potrafi dać xD

Jest to nie aktualne, polecam serwer. Źle powiadałem o nim i żałuje. POLECAM

Opublikowano

JAK JEST OBEZNANY HA UPS na serwerze

http://scr.hu/24to/ssma4

do tego bana nie potrafi dać xD

Czlowieku opanuj sie troszeczke. 

Wykryles bug to powinienes go zglosic 

A ze glosno mysle to napisalem Hmm jakby to usunac, A ty akurat podales zly pomysl my to zrobimy w inny sposob za pomoca questy ktorym mozna wymieniac szkatki tylko na mpc.

Bana nie potrafie dac?

Bajer188 Obraza administracji. Administrator 2026-12-12 00:30:00

marcin113311 Reklama innego serwera. Administrator 2014-05-01 00:15:20

Remady97 multikonto. Administrator 2026-11-11 23:45:50

rahim901 multikonto. Administrator 2026-11-11 23:45:20

ciapek429BM Obraza [HA]MrLuzer 2030-11-11 23:40:20

ciapek429drop Obraza administracji. Administrator 2026-11-11 23:40:50

Ciapek429Buff Grozenie atakami. Administrator 2029-11-11 23:40:00

matibee Obraza adminsitracji. Administrator 2026-11-11 23:35:30

matibee Obraza Administracji Gry [HA]MrLuzer 2026-11-11 23:35:30

sklep220 Obraza Admnistracji gry [HA]MrLuzer 2030-11-11 23:35:00

surabm220 Obraza Administracji Gry [HA]MrLuzer 2030-11-11 23:35:30

bolek1113 Obraza administracji. Administrator 2026-11-11 23:30:00

arms17 Obraza administracji. Administrator 2022-11-11 23:25:10

adam9923 Wyzwiska w strone administracji +grozenie atakami. Administrator 2030-11-11 23:20:30

Ciapek429 Wyzwiska w strone administracji + grozenie atakami na serwer. Administrator 2030-11-11 23:20:50

Wyciag ze strony "zbanowani" A to ze nie mam komendy /dc to juz inna sprawa :)

Przy najblizszym resecie bede mal juz te prawa. 

@ Ps Kolega odwdziecza sie za bana :)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Czlowieku opanuj sie troszeczke. 

Wykryles bug to powinienes go zglosic 

A ze glosno mysle to napisalem Hmm jakby to usunac, A ty akurat podales zly pomysl my to zrobimy w inny sposob za pomoca questy ktorym mozna wymieniac szkatki tylko na mpc.

Bana nie potrafie dac?

Bajer188 Obraza administracji. Administrator 2026-12-12 00:30:00

marcin113311 Reklama innego serwera. Administrator 2014-05-01 00:15:20

Remady97 multikonto. Administrator 2026-11-11 23:45:50

rahim901 multikonto. Administrator 2026-11-11 23:45:20

ciapek429BM Obraza [HA]MrLuzer 2030-11-11 23:40:20

ciapek429drop Obraza administracji. Administrator 2026-11-11 23:40:50

Ciapek429Buff Grozenie atakami. Administrator 2029-11-11 23:40:00

matibee Obraza adminsitracji. Administrator 2026-11-11 23:35:30

matibee Obraza Administracji Gry [HA]MrLuzer 2026-11-11 23:35:30

sklep220 Obraza Admnistracji gry [HA]MrLuzer 2030-11-11 23:35:00

surabm220 Obraza Administracji Gry [HA]MrLuzer 2030-11-11 23:35:30

bolek1113 Obraza administracji. Administrator 2026-11-11 23:30:00

arms17 Obraza administracji. Administrator 2022-11-11 23:25:10

adam9923 Wyzwiska w strone administracji +grozenie atakami. Administrator 2030-11-11 23:20:30

Ciapek429 Wyzwiska w strone administracji + grozenie atakami na serwer. Administrator 2030-11-11 23:20:50

Wyciag ze strony "zbanowani" A to ze nie mam komendy /dc to juz inna sprawa :)

Przy najblizszym resecie bede mal juz te prawa. 

@ Ps Kolega odwdziecza sie za bana :)

Źle powiadałem o nim i żałuje. POLECAM

@aw

tp przez slub jest karalne?

Opublikowano

Serwer powiem szczerzę  że fajny tylko mało osób gra i troche skile zbugowane mają mniejsze dmg i wgl :3 jeśli ktoś lubi to polecam serwer :P

76561198041325734.png

Opublikowano

pare bledow ale chyba to oleja bo juz ich nie ma i malo ludu, chodz serw ok!!!

dmg ninji ogarnijcie pisalem o tym a i tak bijex2

bron 125 czy 160 zero roznicy a perel kolo30k kazdej trzeba zeby ja zrobic

bm kosa

wp ze skila bije 3k(z bronia)

bez broni po15k do 20k(reka)

Opublikowano

okazji świąt wielkanocnych chciałbym zapowiedzieć kilka eventów !

Od środy zaczną się małe eventy, te większe są zaplanowane od czwartku do poniedziałku.

Mini kalendarz :

Środa : Mini eventy typu GM zadaje pytanie na ogólnym i kto 1 odpowie dostaje nagrodę (złote perły). Szukanie GM'a, kilka rund po 3 miejsca (nagroda = unikalny marmur typu mikołaj,kowal itd) Oraz pod wieczór OX (1runda). Rozpoczęcie eventu wielkanocnego (drop pisanek)

Czwartek : Ucieczka koni stajennego, po tym 3 fale ZUO ! Ucieczka koni będzie od godziny 16, ZUO o 19.

Piątek : Obrona kamieni metin (królestw które wygra dostanie 50% expa i 100%dropu), OX (3rundy). Obrona kamieni metin o 18, OX o 20.

Sobota : Uczieczka piratów tanaka (2fale) i ZUO (2fale).

Niedziela : Event niespodzianka, informacja pojawi się w piątek/sobotę.

Poniedziałek : To samo co w środę oraz zakończenie dropu pisanek.

Godziny w których odbędzie się mini event (typu pytania, szukanie GM'a) poznacie w grze.

Opis organizowanych eventów :

Szukanie GM'a - GM chowa się na mapie, np. pustynia i gracze mają za zadanie go znaleźć. Pierwsze 3 osoby wygrywają dowolnie wybrany przez siebie marmur (oprócz red smoka i marmurów których nie da się użyć).

OX - przenosimy się na specjalną mapę przez Uriela i odpowiadamy na pytania ustawiają się na O lub X (O=tak, X=nie)

ZUO - na całej pustyni zostaną rozesłane bossy i metiny. Brak przedziału lvl'owego. Na evencie będą dostępne wszystkie bossy na serwerze (nie licząc berana setaou).

Ucieczka piratów tanaka - Na górze sohan zostaną zrzuceni piraci tanaka, po zabiciu jednego z nich wyleci Ucho. Klikając na Ucho prawym przyciskiem pojawi się okienko z nagrodą do wybrania.

Obrona kamieni metin, zasady:
1. Wydarzenie odbędzie się na pustyni.
2. Zadaniem każdego z Królestw jest obrona własnych Kamieni Metin i doprowadzenie do zniszczenia Kamieni Metin swoich przeciwników (pozostałych Królestw).
3. Po rozpoczęciu wydarzenia, przy portalu każdego z Królestw (na określonej mapie) pojawi się 5 Kamieni Metin.
4. Z chwilę utraty ostatniego Kamienia Metin przy swoim portalu, Królestwo przegrywa.
5. Królestwo, które jako ostatnie będzie miało co najmniej jeden Kamień Metin przy swoim portalu - wygrywa.
6. Wydarzenie wymaga sprytu i taktyki.

Ucieczka koni stajennego : Na pustyni i górze sohan zostanie rozsianych kilka koni które będą się przemieszczały, waszym zadaniem jest znalezienie Koni (po kliknięciu na nie będzie trzeba wpisać magiczne słowo). Magicznym słowem rozpoczniemy event

Drop pisanek : Na serwerze zostanie dodany drop pisanek, nie wiem jeszcze w jakim % ale według mnie powinien być niski %, a jako jedna z nagród to skrzynia diablo, zobaczymy jeszcze.

@ W poniedzialek tzn. 21.04.2014r. bedzie masa eventow (Niespodziewanek) Dlatego iz 21.04.2014 wypada pierwszy miesiac serwera, obchodze urodziny oraz jest poniedzialek Wielkanocny.

@ UP gra 200+ osob. 

O jakie ci chodzi ? Bo bedziemy jeszcze usuwac w te swieta.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...