Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer dno bugi jak skur.... nie widać handlarki od wymian szkaty na perły co 20min wywala i co 2 dni trzeba pobierać jakieś latki itp a one i tak nie działają  odradzam gry na tym serwie admini to dzieci 0 zainteresowania serwem byle by się hajs zgadzał 

52324509.jpg
  • Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mowiliscie "serwer na jeden dzien , nudny"  to teraz macie  trudniejszy.

trudniejsze ta sa hard lub medium , a nie easy . A wogole to po dodaniu metkow to jest jeden wielki bug . Exp z metkow po rozwaleniu buguje sie i leci na MINUS , po rlg wywala gdzies poza mape .. Porazkaa

Opublikowano

malo gra ludzie na  m1 ch1 czerwoni moze z 50 graczy z czego 10 to same 1lvl na bs 

Wczoraj godzina 17 bylo 233 online.  teraz jest 180

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ponoc u tak zwanej zmieniarki mozna jakos wymienic te skrzynki z perlami na perly tak??

poda mi ktos patcha zebym widzial ta zmieniarke? ;/ 

wszystkie sciagalem i dalej ine widze jej...

@Edit

sciagnalem najnowszego patcha wchodze do gry loguje sie wybieram postac laduje sie i wywala mi gre...

czemu? ;/

@Edit 2

jaki kolwiek patch nie wsadze wylacza mi gre o co kurwa chodzi !!!?!???/

Opublikowano

Opłaca się tutaj zaczynać grę ?

Są problemy z wywalaniem itp ?

Ile średnio graczy online ?

Problemy z wywalaniem sa bo jak pisal jakis GM , czasami pada serwerownia czyli pare razy w ciagu dnia

Opublikowano

Ponoc u tak zwanej zmieniarki mozna jakos wymienic te skrzynki z perlami na perly tak??

poda mi ktos patcha zebym widzial ta zmieniarke? ;/ 

wszystkie sciagalem i dalej ine widze jej...

@Edit

sciagnalem najnowszego patcha wchodze do gry loguje sie wybieram postac laduje sie i wywala mi gre...

czemu? ;/

@Edit 2

jaki kolwiek patch nie wsadze wylacza mi gre o co kurwa chodzi !!!?!???/

Forum dzial ogloszenia i tam masz clienta potem pobierasz latke ze strony i tyle... 

@ UP 

Reklama to reklama. Kazdy potrafi sie domyslec

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Myślałem że reklamowanie to " ZAPRASZAM NA SERWER XX, DUŻO EVENTÓW, OD ZAJEBANIA EPIKÓW I EQ Z NAVI ZA 5zł "

No ale cóż reklama to teraz wymiana eq ;(

Opublikowano

Jest już autopatcher ?

postaramy sie go juz zrobic dzisiaj ... 

@ UP dzieki.

@ IS NAPRAWIONY !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

postaramy sie go juz zrobic dzisiaj ... 

@ UP dzieki.

@ IS NAPRAWIONY !

z tym patcherem to pisaliscie dawno ze bedzie i do tej pory nie ma , wiec dzisiaj tez pewnie nie zrobicie

Opublikowano

Zrobicie moze dzis oxa? :)

A moze i bedzie ( Jakies eventy napewno dzis beda)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zeby na tym serwerze gralo duzo osob to w pierwszej kolejnosci jest naprawa DMG , nastepnie naprawa bugow , questow . Jak i poprawic drop zeby bylo widac ze jest to Easy , a nie Hard .

Opublikowano

A moze i bedzie ( Jakies eventy napewno dzis beda)

To zróbcie oxa i napiszcie o ktorej bedzie zeby wiecej luda bylo ;d

Opublikowano

Mam proste pytanko, czy da sie odpalic clienta 2 razy?? 

Mam wlaczonego jednego ze swoja postacia i chcialbym zalogowac sie na 2 konto caly czas bedac na pierwszym ale gdy sie loguje wybierma postac po ladowaniu wywala spowrotem do logowania, cos robie nie tak czy nie da sie otworzyc 2 kont na raz?

Opublikowano

Mam proste pytanko, czy da sie odpalic clienta 2 razy?? 

Mam wlaczonego jednego ze swoja postacia i chcialbym zalogowac sie na 2 konto caly czas bedac na pierwszym ale gdy sie loguje wybierma postac po ladowaniu wywala spowrotem do logowania, cos robie nie tak czy nie da sie otworzyc 2 kont na raz?

Da sie 2 konta przeciez ? Moze logujesz sie na to samo konto ? 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Witam,jestem zainteresowany grą na serwerze i mam kilka pytań: 

-Ile ludzi online w godzinach szczytu i godzinach wieczorowych? 

-Czy są jakieś problemy (bugi,wywalanie,padanie serwera,ataki)? 

-gra sie przyjemnie?

Opublikowano

Witam,jestem zainteresowany grą na serwerze i mam kilka pytań: 

-Ile ludzi online w godzinach szczytu i godzinach wieczorowych? 

-Czy są jakieś problemy (bugi,wywalanie,padanie serwera,ataki)? 

-gra sie przyjemnie?

bugi sa , DMG nie poprawione , wywala praktycznie co 3-5h i po 1-2min serv znowu ON

Przyjemnie by sie grało jak by nie było bugów i jak by BM nie rozwalal kazdego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...