Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszedłem na serwer pograłem trochę i mogę powiedzieć że lipa.. Graczy bardzo mało max 200 osób online , administracja zna sie tylko na podstawach , kontakt jest słaby. Ogólnie warto wbić zobaczyć bo zachęca ale potem okazuje się co to za serwer , żałuje że straciłem cennych pare godzin ;) Powodzenia!

Opublikowano

Kiedy zamkniecie ten serwer bo przecież i tak nikt tu nie gra.

Poprawiliscie do tego czasu bugi które były na starcie ?

Człowieku widzę Cie w każdym temacie i tylko hejtujesz , wez sie porządnie Jebn*** i nie wchodz tutaj najlepiej :) . Jesteś zerem , elo .

157fx48.jpg

Event Wielkanocny , rozpocznie się dnia dzisiejszego od godz. 16!

announcement_metin2_it_79b2fd840d070b6c2

W m1 każdego królestwa pojawi się królik wielkanocny !

U którego mamy opcje takie jak :

1) Dostęp do mapy wielkanocnej

Teleportuje nas na mapę gdzie znajdują się metiny wielkanocne z których wypadają puste koszyczki z jajami.

Koszyk_wielkanocny.png

Gdy zdobędziemy koszyk udajemy się do królika wielkanocnego który wymienia nam na pełny koszyk z jajami ( szansa 50%)

Możemy go otworzyć

Koszyk_z_jajkami.jpg

DROP:

- Części naszyjników ( około 20)

- Mała szansa na medalion expa.

Zdobyłem Części naszyjników co mam zrobić?

Udajemy się do Gandalfa - stoi w każdym m1 i otwieramy u niego okienko do którego wstawiamy po 3 części odpowiedniego naszyjnika , szansa na wytworzenie 75%

Jakie dają bony ? Dowiecie się w grze.

Także z każdego potworka mamy szanse zdobyć Pisankę którą możemy otwierać

Jajko_Wielkanocne.jpg

Drop:

-Ulepki

-Bryłki

-6/7bony

ITP

Pozdrawiamy Mentis2Team

Łatka wgrywamy do pack : 

http://www.multiupload.nl/VGTHOLAPTO

https://www.virustotal.com/pl/file/11142996b25762dd7f3fabfece078dda18db6f78f6d401ed95766792a9009c49/analysis/1397656647/

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Człowieku widzę Cie w każdym temacie i tylko hejtujesz , wez sie porządnie Jebn*** i nie wchodz tutaj najlepiej :) . Jesteś zerem , elo .

157fx48.jpg

Event Wielkanocny , rozpocznie się dnia dzisiejszego od godz. 16!

announcement_metin2_it_79b2fd840d070b6c2

W m1 każdego królestwa pojawi się królik wielkanocny !

U którego mamy opcje takie jak :

1) Dostęp do mapy wielkanocnej

Teleportuje nas na mapę gdzie znajdują się metiny wielkanocne z których wypadają puste koszyczki z jajami.

Koszyk_wielkanocny.png

Gdy zdobędziemy koszyk udajemy się do królika wielkanocnego który wymienia nam na pełny koszyk z jajami ( szansa 50%)

Możemy go otworzyć

Koszyk_z_jajkami.jpg

DROP:

- Części naszyjników ( około 20)

- Mała szansa na medalion expa.

Zdobyłem Części naszyjników co mam zrobić?

Udajemy się do Gandalfa - stoi w każdym m1 i otwieramy u niego okienko do którego wstawiamy po 3 części odpowiedniego naszyjnika , szansa na wytworzenie 75%

Jakie dają bony ? Dowiecie się w grze.

Także z każdego potworka mamy szanse zdobyć Pisankę którą możemy otwierać

Jajko_Wielkanocne.jpg

Drop:

-Ulepki

-Bryłki

-6/7bony

ITP

Pozdrawiamy Mentis2Team

Łatka wgrywamy do pack : 

http://www.multiupload.nl/VGTHOLAPTO

https://www.virustotal.com/pl/file/11142996b25762dd7f3fabfece078dda18db6f78f6d401ed95766792a9009c49/analysis/1397656647/

ten drop i bonusy chyba dla nowych co zaczynaja grac;]

ludzie co maja full lvl i eq nie maja co robic na serwie!!!( w 15 minut mam po 2k kazdej perly, bez zlotych)

zreszta zlotych mam ponad 3k i  nie wiadomo  co z tym robic

a co do pvp na szamana nie trzeba abs bo bije tyle co inne klasy jak sie ma na nich abs;] drrager i bm kozak na serwie!!( wp najslabsza postac)

Opublikowano

ten drop i bonusy chyba dla nowych co zaczynaja grac;]

ludzie co maja full lvl i eq nie maja co robic na serwie!!!( w 15 minut mam po 2k kazdej perly, bez zlotych)

zreszta zlotych mam ponad 3k i  nie wiadomo  co z tym robic

a co do pvp na szamana nie trzeba abs bo bije tyle co inne klasy jak sie ma na nich abs;] drrager i bm kozak na serwie!!( wp najslabsza postac)

Dlatego bedzie updejt z lvlem ogarniecie klas i wszystko. Teraz mamy czas mozemy to robic.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dlatego bedzie updejt z lvlem ogarniecie klas i wszystko. Teraz mamy czas mozemy to robic.

dodajcie tego pojebanego patchera wkońcu bo ja już nie wiem dokładnie jakie łatki mam a jakich nie mam ....

Opublikowano

dodajcie tego pojebanego patchera wkońcu bo ja już nie wiem dokładnie jakie łatki mam a jakich nie mam ....

Client dzisiaj/jutro bedzie nowy.. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dlatego bedzie updejt z lvlem ogarniecie klas i wszystko. Teraz mamy czas mozemy to robic

pytanie kiedy

3/4 ludzi z max lvl zakonczylo gre, reszta tez ma zamiar zmienic serw bo tu nuda!!

serw jest spoko ale szybko sie nudzi bo nie ma nic do roboty

Opublikowano

Ile online?

Wczoraj bylo 250. po swietach zaczynamy z reklama i juz pracujemy nad mega updejtem

@ UP postaramy sie jak najszybciej (Do tygodnia)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

gz dla was kolejny raz 1000% expa

co to ma byc?????

Buguje się nie raz, ale jak są to odrazu wyłączają.

@AW

Skąd dropić zbroje na 54lvl?

Opublikowano

SERWER CHUJOWY !!!! ZNIKA EQ CO CHWILE !!!

WBILEM 140 lvl , bylem w bardzo dobrej gildi , ktora polecam TurboMisie .

Calosciowo serwer do dupy , eq znika co chwile , da sie bugowac .

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

SERWER CHUJOWY !!!! ZNIKA EQ CO CHWILE !!!

WBILEM 140 lvl , bylem w bardzo dobrej gildi , ktora polecam TurboMisie .

Calosciowo serwer do dupy , eq znika co chwile , da sie bugowac .

Co się niby da bugować? Gdyby eq znikało co chwile to bym już dawno go nie miał? jeszcze ani razu nie znikło :)

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

O godzinie 20;00 Serwer zostanie wylaczony na okolo 2godziny w celu poprawy naistotniejszych rzeczy.

Przepraszamy lecz jest to konieczne.

Pozdrawiamy Team Mentis2.pl

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

jestem ciekawy co podczas tej wczorajszej przerwy zostało zrobione, bo ja nie widzę zmian, może napisać ktoś z Team'u serwera co zostało naprawione?

Opublikowano

Serwer jest off oraz strona dlatego iz Arsob musi naprawic bo cos sie rozwalilo. Czekamy az naprawi rejestracje is oraz odpali maszyne.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...