Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hillsfar.pl ` Bądź bez strachu w obliczu swych wrogów.[Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle lizodupów w temacie.. Każdy się zachwala, a licznik nie przekracza 5 graczy online ;)

Gratki ;)

Ten serwer na takich plikach nie ma racji bytu a pisanie że pliki są odbugowane jest zwykłym kłamstwem co do samego teamu dziwie im się że wybrali jedno z g*wien jakie można mieć (czyt. pliki Aline i jego miliard kopii które nie wytrwały więcej niż miesiąc lub miesiąc z kawałkiem różnie bywa) ogółem co do mojego wybierania serwera sprawdzam oryginalność administracje i jej zaangażowanie od 0! a nie kupimy gotowca a reszta jakoś się potoczy ogółem co do tego serwera jest to większa część Netharii (czyt. syfu który był na miesiąc ponieważ miał pliki ALINE i jakieś zbędne systemy które jedynie były tam jakimś plusem :D) no ale ten oceniam na razie 4/10

a dlaczego 4 ponieważ są zbroje wowy nie dość że okropne to nic nie ruszaliście pewnie tylko dodaliście kilka rzeczy tak jak to było z Netharią dodane systemy by zamydlić oczy no i to że było wiele lizusów :) 

Nowy_wyglad_wody.pngco do tej wody jest ona okropna i podstawowa z globala ją miażdży jak chce :P ale to jest kwestia gustu :P i o ile się nie mylę dawno była na jakimś z serwerów :D 

Co do prezentacji to jest w niej włożony większy trud niż w ten serwer :D pozdrawiam co do serwera nie zniechęcam ludzi mogę polecić i tak po nie całym miesiącu odkryjecie jaki syf na komputer ściągnęliście :D co do administracji życzę wam powodzenia w "odbugowywaniu plików" 

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer na takich plikach nie ma racji bytu a pisanie że pliki są odbugowane jest zwykłym kłamstwem co do samego teamu dziwie im się że wybrali jedno z g*wien jakie można mieć (czyt. pliki Aline i jego miliard kopii które nie wytrwały więcej niż miesiąc lub miesiąc z kawałkiem różnie bywa) ogółem co do mojego wybierania serwera sprawdzam oryginalność administracje i jej zaangażowanie od 0! a nie kupimy gotowca a reszta jakoś się potoczy ogółem co do tego serwera jest to większa część Netharii (czyt. syfu który był na miesiąc ponieważ miał pliki ALINE i jakieś zbędne systemy które jedynie były tam jakimś plusem :D) no ale ten oceniam na razie 4/10

a dlaczego 4 ponieważ są zbroje wowy nie dość że okropne to nic nie ruszaliście pewnie tylko dodaliście kilka rzeczy tak jak to było z Netharią dodane systemy by zamydlić oczy no i to że było wiele lizusów :)

Nowy_wyglad_wody.pngco do tej wody jest ona okropna i podstawowa z globala ją miażdży jak chce :P ale to jest kwestia gustu :P i o ile się nie mylę dawno była na jakimś z serwerów :D

Co do prezentacji to jest w niej włożony większy trud niż w ten serwer :D pozdrawiam co do serwera nie zniechęcam ludzi mogę polecić i tak po nie całym miesiącu odkryjecie jaki syf na komputer ściągnęliście :D co do administracji życzę wam powodzenia w "odbugowywaniu plików" 

Okej, dziękuje za ocenę. :)

Jednak i tak zawitasz na serwerze. 

Nie odpisuj na ten post, bo nie chce załamywać się nad twoim ilorazem inteligencji jak i reszty hejterów, którzy nic nie potrafią zrobić. :) 

@up Perły lecą z metków, a z metków małże. 

Opublikowano

Oh siwolec ja tu widze mega bol dupy jest tego jakas przyczyna az tak by sie nie rozwijal sie ;]

Jestes smieci*m dla mnie i tyle .

Nie sluchac deb*la , wbijac na serwer jest w ch*j zajebisty mega nowosci i profesjonalny .

POLECAM!

Opublikowano

Tyle lizodupów w temacie.. Każdy się zachwala, a licznik nie przekracza 5 graczy online ;)

Gratki ;)

Niedorozwoju spamiący mi w prezentacji to jest BETA(tak żebyś zauważył). Więc po co wszyscy mają grać teraz i się męczyć skoro i tak to stracą.. 

Osobiście jestem zadowolony z tej ilości jaka jest teraz, gracze aktywnie nam pomagają. 

Przepraszam za język, ale na ładniejsze traktowanie nie zasługujesz. 

Nie odpisuj na ten post, nie chce cie obrażać. 

ps: Licznik przekracza 5 osób. :) 

Opublikowano

Czcionka świadczy o tym kim jestem ? Co ty w ogóle piszesz człowieku :) Używam tej czcionki bo serwer jest robiony na bazie serwera Netharia.Zapraszam na ts3 serwerowego , pogadasz ze mną i kazdarem.

PS:Domyślam się od kazdara , że Arkadioush to Kajetan czyli własciciel serwera Avreath , który padł.

To może podał byś już tego teamspeak3 ?

Czcionka świadczy o tym kim jestem ? Co ty w ogóle piszesz człowieku :) Używam tej czcionki bo serwer jest robiony na bazie serwera Netharia.Zapraszam na ts3 serwerowego , pogadasz ze mną i kazdarem.

PS:Domyślam się od kazdara , że Arkadioush to Kajetan czyli własciciel serwera Avreath , który padł.

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Client:

xxx

Skan do 23.

Client:

xxx

Skan do 23.

Zapraszam do pobierania!!!

Oto Link Do Oficjalnego Clienta Gry

xxx

Rejestrujcie się na 

xxx

I Zapraszamy Na Testy Beta

Pozdrawiam I Życzę Miłej Zabawy 

Skan do 23.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Widać na pierwszy rzut oka, że pliki gotowe, kilka drobnych edycji jest.

Wszystko wyjdzie na starcie.

Opublikowano

Grając na becie stwierdzam iż jest to najlepszy medium/easy serwer jaki do tej pory mógł wyjść .

Świetna administracja , ciągle pomagaja , odpowiadają to jest najważniejsze.

Serwer zawiera miła klime , sporo nowości , umiarkowany drop exp wszystko pięknie.

Kołuje pompową gildię i tu wbijam 28/29  na officjala..

Porządny easy , epik 2014 ;] Wbijamy!

Opublikowano

Gra na tym serwerze jest nie do opisania , na kazdym lv jest co robic. Rajdy , questy , wspolne dt / ww. Na cos takiego czekalem.

Opublikowano

Widać na pierwszy rzut oka, że pliki gotowe, kilka drobnych edycji jest.

Wszystko wyjdzie na starcie.

Nie czytałeś prezentacji? - Nie komentuj.

Wpadnij na start i zobaczymy co będzie trwać dłużej, serwer czy twoja gra na nim. ;)

Hmm... wydaje mi się czy z metków lesie dropi po jednej małży? 

Z metków lecą małże jak i perły. 

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA BETĘ ORAZ TO WZIĘCIA KONKURSU, KTÓRY TRWA NA NASZYM FORUM. :)

Opublikowano

Serwer jest godzien podziwu, te hejty tylko są po to, żeby napić sobie postów na mpc nic więcej, a i tak każdy na tego serwa wejdzie :))) Ja na pewno zawitam bo ciekawy serwer :) Zapraszam każdego na TeamSpeak 3 IP: ts.hillsfar.pl

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Zapraszam na serwer ! Zapowiada się świetnie. Zaraz client'a pobiorę i wejdę na serwer. Jak na razie zapraszam do gildii w Acestio --> ''InvearS - ...bądź jednym z nas...'' Na forum jest prezentacja gildii :)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Zapraszamy na beta testy serwera !

xxx

Chwilowa strona do rejestracji:

Hillsfar.pl

Są problemy z multiupload trzeba czekać aż będzie już działać

A tym czasem 2 kolejne linki do pobrania clienta:

xxx
xxx

Dodaj skan, masz czas do 17

Opublikowano

Dodaj skan, masz czas do 17

Skan jest poszukaj sobie, a nie spamujesz !! 

Ach ci moderatorzy dobra, a tak po za tym czemu ten teamspeak3 nie jest tylko wasz ?

I poprawcie exp na mapkach 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...