Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hillsfar.pl ` Bądź bez strachu w obliczu swych wrogów.[Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Oby nie było wyje*anych w kosmos nagród za nagrywanie ... Bo to nie ma sensu gdy taki youtuber, nagra odcinek, dostanie w pizdu sm i wszystko będzie miał w kilka godzin, a normalni muszą się męczyć kilka dni ... wiem że nagrodzenie musi być ale bez przesady. Co 2/3odcinek kilka sm a nie że za 1 odcinek może kupić peta/wierzchowca/strój i wgl z is. 

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oby nie było wyje*anych w kosmos nagród za nagrywanie ... Bo to nie ma sensu gdy taki youtuber, nagra odcinek, dostanie w pizdu sm i wszystko będzie miał w kilka godzin, a normalni muszą się męczyć kilka dni ... wiem że nagrodzenie musi być ale bez przesady. Co 2/3odcinek kilka sm a nie że za 1 odcinek może kupić peta/wierzchowca/strój i wgl z is. 

Spokojnie. :) 

Wiemy co robimy i na pewno nie będzie takiej sytuacji jaką opisałeś.

Opublikowano

Wbije jutro na bete zobaczę i ocenię czy czekać na oficjalny start i mam nadzieję że te nowości nie przyniosą masy bugów bo takich serwerów jest multum ;/

Opublikowano

Wbije jutro na bete zobaczę i ocenię czy czekać na oficjalny start i mam nadzieję że te nowości nie przyniosą masy bugów bo takich serwerów jest multum ;/

Od tego jest jeszcze tydzień bety , żeby te bugi wyeliminować ;>

Opublikowano

Wbiłem i jak ujrzałem m1 "Erendia" ohydne ciężko określić. Po co bym się bawił w wygląd miast standardowe najlepsze przyjemne każdy wie co gdzie jest a tu jakieś okropieństwo oczywiście według mnie innym się może podoba. W ogóle żeby na rynek wejść trzeba iść w górę aby dostać się do npc to trzeba się ulatać i taki tłok będzie pod handlarką że masakra pomyślcie trochę....

Opublikowano

Wszystkie serwery w jeden i wychodzi Hillsfar.pl :D Serwer ma tyle nowosci itp. ze masakra mam nadzieje, ze to wszystko wypali, a klient nie bedzie wazyl 5 GB

Opublikowano

Wbiłem i jak ujrzałem m1 "Erendia" ohydne ciężko określić. Po co bym się bawił w wygląd miast standardowe najlepsze przyjemne każdy wie co gdzie jest a tu jakieś okropieństwo oczywiście według mnie innym się może podoba. W ogóle żeby na rynek wejść trzeba iść w górę aby dostać się do npc to trzeba się ulatać i taki tłok będzie pod handlarką że masakra pomyślcie trochę....

Wiesz , większości to się podoba , a widomo oni patrzą na tą większość. Z resztą myśle , że jeżeli będzie grał to się przyzwyczaisz i ohydne to będą wydawały ci się stare miasta ;>

Opublikowano

mfJ.png

Witajcie , mam zaszczyt przedstawić wam ostatni ` Mega Update przed startem serwera.

Nad tym updatem przesiedzieliśmy sporo czasu , mamy wielką nadzieje  , że wam się spodoba.

Dinozaury.png

Epoka dinozaurów , nowe mounty.
*Aby móc na nich jeździć potrzebujecie min.75 Poziom.

Dostępne w IS oraz Konkursy.

dino1.pngdino2.pngdino3.png

Mniejsza wersja:

Wez_Wypierdalaj.png

Jelenie.png

Rozwolnienie.png

Całkiem nowe mounty!

Są bardzo łatwo do zdobycia w grze.
Możecie zdobyć z nowych rajdów oraz podczas eventów.

*Wymagany Poziom: 35

S_Bossow.png

Nasralem_Ci_Do_Talerya.png

*O to całkiem nowe skrzynie dla nowych bossów.

Kwiaty.png

Szerb_Swinski.png

*Zbierając kwiaty możesz zdobyć receptę na wytworzenie nowych ros!

VIP.png

Masz_Meszek_Pod_Pachami.png

*Kapelusz V.I.P !

Nowe_Itemy.png

Opierdol_Kolbe.png

Całkiem nowy zestaw przedmiotów.
Możecie je spotkać grając na naszym serwerze.

*Potrzebne do: Questów oraz badań.

Efekty_Kd.png

efekt1.png

*Nowe Efekty KD!

Nie zostało to wczytane na serwer gdyż chcemy się upewnić , że ta rzecz jest odpowiednia dla was.

S_Azraela.png

Wypierdalaj_Przez_Balkon.png

*Nowa skrzynka ` Azraela.

Jest szansa , że dropniecie z azraela specjalną skrzynke w której znajdziecie mase przedmiotów.

Zakleta_Dusza.png

Hahahaha_SRAM.png

*Zaklnij swą dusze by upamiętnić swe imię!

Prezents.png

Pies_Ma_Na_Ciebie_Wyjebane.png

*W tego roczne święta zawitają was całkiem nowe prezenty!

Captainstatek.png

Kapitan.png

Znajdziecie go na morzu.
*U niego możecie zacząć przygodę w poszukiwaniu map skarbów!

Wizard_Nums.png

Nums.png

*U niego możesz zakupić Wody ( wspomagacze ).

Princess_Sazi.png

sazi.png

*Tutaj możecie sprawdzić Ranking!

Shadow_Knight.png

Rycerz_mrok_u.png

Chcesz zmienić lidera gildii?
*Udaj się do rycerza mroku!

Single.png

Kawaler.png

Kawaler...

*Pomóż kawalerowi odnaleźć drugą połówkę. 

Masz_Taki_Nos_Jak.png

krasnal.png

*Zaatakowali jego królestwo pomóż mu je odzyskać!

Wesola_MIi.png

Mii.png

*Zawsze radosna i uśmiechnięta !

21er2r.png

Duber.png

*Nowy Boss znajdziesz go na Krainie Trollów.

New_Obiects.png

*Set nowych obiektów !

Obiekt1.png

Obiekt2.png

Obiekt3.png

Obiekt4.png

Helmets3_D.png

HAahahahha_PENIS.png

Event_Map.png

Matka_Cie_Nie_Kocha.png

Ruins.png

Ruiny.png

Opublikowano

Moglibyscie wrzucic prezentacje do publikacji, zeby ludzie na spokojnie zapoznali sie z tym co ich czeka :)

Klient z bety bedzie dzialal na oficjalu?

Btw ten server mnie rozpier#ala tymi nowosciami :D 

ZR_o79.gif

Opublikowano

Ciekawe, wyrobicie się z clientem do 1Tb? Fajne bugi na itemki są <3.

Pozdrawiam, życzę udanego startu ;-).

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Rekrut
Opublikowano

Zajmijcie sie reklama bo jest troszke za male zainteresowanie. Chodzi mi o prezentacje bo zadnej innej reklamy tego serwera nie widzialem.

Wyrobicie sie z clientem? Fajnie ze tyle nowosci ale niech nie wazy 3gb. Max 1.5gb da rade? Mozecie glosy, znaczki i inne pousuwac.

Dajcie pelna prezentacje do publikacji bo zobaczy ja wiecej luda

Opublikowano

Zajmijcie sie reklama bo jest troszke za male zainteresowanie. Chodzi mi o prezentacje bo zadnej innej reklamy tego serwera nie widzialem.

Wyrobicie sie z clientem? Fajnie ze tyle nowosci ale niech nie wazy 3gb. Max 1.5gb da rade? Mozecie glosy, znaczki i inne pousuwac.

Dajcie pelna prezentacje do publikacji bo zobaczy ja wiecej luda

Reklamą się zajęliśmy i idzie w dobrym kierunku. ;)

Opublikowano

Witam.
Na serwerze został zmieniony wygląd królestwa Acestio aka. Chunjo. 
Wygląd został zmieniony ponieważ powodował tzw. crashe, przez które nie mogliście zalogować się na królestwo Acestio. 
Aby wszystko działało jak powinno, obowiązkowo trzeba pobrać nową zawartość przez Autopatcher.
Mamy nadzieję, że całkowicie nowe królestwo przypadnie wam do gustu.

Pozdrawiamy, Team Hillsfar.

Opublikowano

Rozwolnienie.pngnie żeby coś ale te jelenie od plechita z epvp nie działają na procesorach amd no chyba że naprawiliście dziwnym trafem w co wątpię :P no ale mimo tego neutral co do serwera xD ogółem widzę dużo znajomych mi rzeczy z epvp co mnie trochę dziwi bo dodajecie nowe a setu zbroi nie zmienicie na ładniejszy zbroja wowy jak i klient mnie odstraszają ale to moje zdanie możecie się nie zgadzać :P
PS: Pytanie bo tak dodajecie tyle tych nowości mogę wiedzieć jaka jest waga klienta? i czy poradzicie sobie z "runtime error" i "??????????" ogółem jedyne co mogę wam polecić zmieńcie klienta a wyjdziecie na tym dobrze a i wiem jest to trudne bo trzeba szukać lecz polecam robić od zera wtedy widzicie na czym stoicie ;) 
PS2: Podziwiam zapał administracji :) 

Opublikowano

Ja na waszym miejscu jeszcze bym wjeb... pokemony i latające wróżki bo tego tutaj brakuje. Nie zrozumcie mnie źle bo nie chce nikogo "hejtować", ale wszystko z głową panowie. Najeba... do klienta i na serwer wszystkie gówna jakie chyba tylko są na zagranicznych forach (brazylijskich, portugalskich, niemieckich itp. itd.). Wrzucacie do klienta wszystko co wala się po każdym z możliwych for związanych z tworzeniem metina (większość ludzi i tak nie zna nic po za epvp). Powiem tak zamysł mieliście dobry, ale wykonanie macie strasznie ujowe... nawet nie zważacie na to, że spora cześć modeli nie działa na amd (byłem, sprawdziłem). Żeby stworzyć dobry serwer wcale nie trzeba wrzucić na niego masę gównianych modeli z zagranicznych for i pokazać na biednym MPC jacy to jesteśmy zajebiści bo nikt tego jeszcze nie ma. (wiecie czemu nie ma? bo większość tego nie potrzebuje). Ogólnie powodzenia na starcie. Jak to się mówi są gusta i guściki. Miłego.

Opublikowano

Mam jeszcze takie małe pytanie.

Czy Healer będzie miał dopasowaną regeneracje hp (skill. leczenie) do swojego poziomu ?

Opublikowano

Mam jeszcze takie małe pytanie.

Czy Healer będzie miał dopasowaną regeneracje hp (skill. leczenie) do swojego poziomu ?

Też chciałbym wiedzieć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...