Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hillsfar.pl ` Bądź bez strachu w obliczu swych wrogów.[Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będą jakieś nagrody dla testerów? Np każdy kto wbije na bete dostanie 50-100sm na start a Ci którzy pomagali do 500sm? ;3 

Pospieszcie się z tym clientem ;)

Czekam na start, zawitam ;)

Nagrody są. 

Za każdego znalezionego buga nagradzamy 50sm. 

Próbowałem ściągnąć clienta, ale niestety nic się nie zadziało :P. Czy można prosić o jakiś sprawny link?

@EDIT

Widzę właśnie ,że chyba już coś z tym robicie :).

Właśnie jest wrzucany. 

Jeśli dziś nie będzie to jutro na pewno tak. 

Zapraszamy! :)

Uczeń
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam ! :) Ogarnięta administracja, odpowiada na każde pytania, nic tylko czekać na Oficjalny start i pykać nocki ! :) Na betę wbiję, ale jak będzie client wrzucony na inny hosting :)

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam ! :) Ogarnięta administracja, odpowiada na każde pytania, nic tylko czekać na Oficjalny start i pykać nocki ! :) Na betę wbiję, ale jak będzie client wrzucony na inny hosting :)

Client pojawi się za ok. 50min. na nowym hostingu. Proszę przeglądać nasze forum. :)

Clienta udostępni użytkownik o nicku:

- bamboleo1974(nick na MPC) 

- Jaszczur (nick na Hillsfar)

Na forum właśnie trwa konkurs, po więcej informacji zapraszamy na nasze forum!!!

Opublikowano

Zapraszam do pobierania!!!

Oto Link Do Oficjalnego Clienta Gry

xxx

Rejestrujcie się na 

xxx

I Zapraszamy Na Testy Beta

Pozdrawiam I Życzę Miłej Zabawy 

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

Zapraszam do pobierania!!!

Oto Link Do Oficjalnego Clienta Gry

https://mega.co.nz/#fm/TQxDSQ4B

Rejestrujcie się na http://hillsfar.pl/?page=account&subpage=register

I Zapraszamy Na Testy Beta

Pozdrawiam I Życzę Miłej Zabawy 

Nie wiem czy tylko ja tam mam przy tym linku do mega.co.nz, ale trzeba sie logowac na ich stronie ;/

Po zrobieniu konta w ogole jakas gierka mi wyskakuje ;| Dziwne...

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Fajnie zrobiony serwer zgadzam się z osobami ogólnie że mało serwerów jest Easy/Medium już więc czekam ale zagram ,.....

Cyrk.png

Opublikowano

Trzeba jeszcze jakis kod podac... Przy pobieraniu

Ok. Wystarczylo sie wylogowac i jest ok.

Teraz doszlo do 78% idzie do 80% i znowu 78%... Tak od 5 min... Pier%^$^ sciagne za tydzien albo w ogole...

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Pierwszy raz widzę tą administracje. Kolejni amatorzy i serwer padnie.. (a dam wam max 7dni, nie płakać administracjo to i tak dużo). Wypowie się ktoś na temat administracji? Zna ktoś ich?

@@

Wszystko co kupie w is mogę zdobyć zarówno w grze?

; )

Opublikowano

Pierwszy raz widzę tą administracje. Kolejni amatorzy i serwer padnie.. (a dam wam max 7dni, nie płakać administracjo to i tak dużo). Wypowie się ktoś na temat administracji? Zna ktoś ich?

@@

Hahahahahaha jebłem , nowa administracja i serwer padnie nie wierze w ciebie typie.

Wejdz na serwer i zobacz czy sa amatorami jak zrobili taki zajebisty serwer , na ts profesjonalnie sie zachowuja .Nie no nie moge.. ej ty to ma byc co chwile ta administracja? To chyba dobrze ze nowa administracja.

Jaki post nie wierze w cb ;p

Jezeli chodzi  o administracje , wg bomba , odpisuja , pomagaja od razu raz dwa naprawiaja .

Polecam serwerek;]

Opublikowano

@@

Od razu przepraszam za mój język. 

Ty jesteś idiotą? Najprawdopodobniej tak... Gdy zobaczyłem ten post nie mam wątpliwości.

"Pierwszy raz widzę tą administracje" i ty już wiesz, że jesteśmy amatorami i serwer będzie stał max 7dni? No kurde... dzieciak, który nic nie potrafi

będzie mi tu dyktował co i jak.. Żałosne. Póki co dziękuje na post i proszę nie udzielaj się, to nie miejsce dla ludzi jak ty.

Jak masz o nas takie zdanie, to nie marnuj tych "7dni" i nie wchodź na serwer. Gdy minie okres 7 dni to wtedy zobaczysz jak się myliłeś.

Nie odpowiadaj na ten post, "ciśnij" mi na pw. Nie chcę, abyś zaśmiecał mi prezentacje.

@topic: 

Zapraszam na beta testy!

Właśnie na forum trwa konkurs, po więcej informacji zapraszam na nasze forum, które znajdziecie na Hillsfar.pl

Linki do clientów już działają!

Opublikowano

up@ Tak.

Strona główna serwera , rejestrujemy normalnie się tutaj:

Hillsfar.pl

Zapraszamy także na forum:

forum.[nazwaserwera].pl

Opublikowano

Zapraszam na serwer trwają testy beta naprawdę miła atmosfera na serwerze.Co do Administracji serwera to bardzo przemili ludzie,których znam już jakiś czas i wiem że serwer nie będzie na krótką metę jak tutaj kolega wyżej się wypowiedział.

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

Tyle lizodupów w temacie.. Każdy się zachwala, a licznik nie przekracza 5 graczy online ;)

Gratki ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Jaki dreikon typie? Na Dreikone nie było takich map .. gram od poczatku do teraz...

Serwer profesjonalny na pewno wbije z ekipą masa nowosci co mnie kreci. Te nowe rajdy mm pozdro chlopy kawal dobrej roboty!

Profesjonalny niby a większość z gotowca aline2.pl

90858227232114326580.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...