Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hillsfar.pl ` Bądź bez strachu w obliczu swych wrogów.[Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poza kilkoma mapkami nowymi kostiumami nowym mobem (z mpc forum) i petem którego też gdzieś widziałem do ściągnięcia nie widzę nic ciekawego :P

Bez spamu czy zbroja z wowy jest naprawiona? (Chodzi o całokształt np. uszy u wojownika palec u wojowniczki u sury brakująca tekstura w modelu (pod klatą) i kolejne pytanie czy naprawiliście bugi z Netharii ala Aline ? 

To co udało nam się wykryć zostało wyeliminowane, a żeby zapobiec temu co stało się na Netharii robimy beta testy. 

Proszę cię nie pisz już tak bo się mylisz... 

Zapraszam na serwer i zobacz sam. :)

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poza kilkoma mapkami nowymi kostiumami nowym mobem (z mpc forum) i petem którego też gdzieś widziałem do ściągnięcia nie widzę nic ciekawego :P

Bez spamu czy zbroja z wowy jest naprawiona? (Chodzi o całokształt np. uszy u wojownika palec u wojowniczki u sury brakująca tekstura w modelu (pod klatą) i kolejne pytanie czy naprawiliście bugi z Netharii ala Aline ? 

Dobra wyku*wiaj stad grafiku z dupy wziety , ja tu tylko  system ulepszen widze z aline reszta jest ich wlasna i skoncz pisac swoje denne posty i ogarnij bol dupy , wszytko jest nowe na kazdy kroku w prezentacji. Od tego jest beta , ktora ma trwac 2 tyg .. 

Opublikowano

Boze ciagle te bez mozgi pisza o tym aline spojrz na prezke i zobacz czy to jest aline masakra , pliki byly udostepnione na mpc to mozna je uzywac tak?

Wbijamy na bete !

Opublikowano

mfJ.png

Wyspa_Icarus.png

*Wyspa Icarus

Na tej mapie możecie spotkać nowego NPC ''Icarus''  , którego znajdziecie niżej.
U Icarus będą dostępne nowe systemy oraz wytwórnia nowych ros.

wypa2.png

image.png

image.png

wyspa1.png

Icarus.png

mob1.png mob2.png

Mapa_Handlu.png

*Tutaj mogą się spotkać wszystkie królestwa i razem wspólnie handlować.

image.png

image.png

ABCD.png

Mamy wielki zaszczyt zaprezentować wam całkiem nowy panel A B C lub D.
Mapa oraz panel jest robiony na a bazie OX.

*Podczas bety będzie to główna rzecz do przetestowania.

abc1.png

abc2.png

Mapa_wojen.png

*Całkiem nowa mapa wojen gildii!

Zostanie wgrana przy następnej konserwacji.

gfJ.png 
hfJ.png 

Opublikowano

*Wszystkie te rajdy wymagają odpowiednią ilość yang oraz przepustkę.
Przepustki dropniemy z Umarłego Rozpruwacza oraz Niebieskiej Śmierci. 

To jedyna rzecz ktora irytuje mnie w tej prezentacji  i jeszcze pewnie nie edytowaliscie dt i jest tak samo dlugie i nudne jak na pl, ale ogolnie server wydaje sie ok.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Mam problem wszedłem do gry pograłem z 5min i teraz ciągle podczas ładowania paska wywala mi znaki ??????. Mam windows xp.

Opublikowano

*Wszystkie te rajdy wymagają odpowiednią ilość yang oraz przepustkę.

Przepustki dropniemy z Umarłego Rozpruwacza oraz Niebieskiej Śmierci. 

To jedyna rzecz ktora irytuje mnie w tej prezentacji  i jeszcze pewnie nie edytowaliscie dt i jest tak samo dlugie i nudne jak na pl, ale ogolnie server wydaje sie ok.

Dodamy drop z metków oraz bossów.

Opublikowano

Są problemy z multiupload trzeba czekać aż będzie już działać

A tym czasem 2 kolejne linki do pobrania clienta:

xxx

xxx

Opublikowano

W prezce wyglada wszytko zajebiscie a w grze jeszcze lepiej   , na becie gram juz godzine i mam 92 lv.

Jest ciagle co robic , exp jest dobry ,  ciagle pojawia sie jakiej misje za ktore sa epickie nagrody , na kazdym kroku jakiś nowy rajd . Fajna klima , dobrze dopracowane systemy ulepszen fajnie sie wszystko dobrze dropi.Wiele nowosci epik serwer;]

Dobry porzadny easy , polecam kazdemu i wbijac na bete;]

Opublikowano

Gra jest mega przyjemna . W miescie gdzie nie pojdziecie cos nowego fajny dopracowany serwerek gram od 16 i narazie 0 bugow znalazlem ;c

Opublikowano

Gram na becie i jednym słowem dla mnie serwer marzeń przez te 3 lata znalazłem coś porządnego.

Nie ma szans żeby tu się nudzić , gra ma całkiem nowy wymiar na każdym krok jest coś całkiem nowego.

Jeszcze ten dzisiejszy mega update serwer roku ;]

Polecam wszystkim!

Opublikowano

Gram na becie i jednym słowem dla mnie serwer marzeń przez te 3 lata znalazłem coś porządnego.

Nie ma szans żeby tu się nudzić , gra ma całkiem nowy wymiar na każdym krok jest coś całkiem nowego.

Jeszcze ten dzisiejszy mega update serwer roku ;]

Polecam wszystkim!

*Bardzo nam miło , takie komentarze bardzo nas motywują.

Zapraszamy na bete serwera!

Opublikowano

Może zagram. O ile się nie mylę, to metki, bossy, mobki, jak i same mapy znajome, z dreikona? 

Hejter? Jeśli tak to Ci nie wyszło :)

Zapowiedź roku, bez apelacyjnie, świetnie wszystko opisanie, na temat, pięknie ukazane, zajebiście przejrzysta prezentacja, serwer zapowiada się Z A J E B I Ś C I E! Bez dwóch zdań, do zobaczenia na starcie, wpadne na testy!

@Topic.

Może skoro jest i 6 skill, to i dodać 6/7 do expa? :)

ZjaranaPanda

Opublikowano

Nie ciekawy hosting macie, o 1 w nocy client mi idzie 8h przy 30mb/s necie, wrr.

No nic, do rana się ściągnie i przetestuje jutro.

Może w końcu pojawił się jakiś dobry easy, które postoi dłużej niż parę godzin.

Powodzenia chłopaki!

1gif_ssppphn.gif

Specjalista
Opublikowano

Na Hillsfarze nie ma nic z Dreikona. Rajdy, które są u nas, są zrobione przez nas samych.

Nic z Dreikona ale za to w chuj z Aline ?

Serwer godny uwagi,tylko powiedzcie czy nie będzie bugów ??

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

serwera nie polecam tworzony na maksymalnie 2 tygodnie dla zbicia hajsu i zwiniecia sie i tak w kolko nie kupiliscie plikow tylko jest ten sam wlasciciel powiecie skad moge to wiedziec nawet taka sama czcionka pisze co w netharii Wiec pozdrawiam Cie Kamilku aka Norbercie aka Soeonie aka Dendrisie aka Teroth aka Kazdar aka Arikuzu

Opublikowano

serwera nie polecam tworzony na maksymalnie 2 tygodnie dla zbicia hajsu i zwiniecia sie i tak w kolko nie kupiliscie plikow tylko jest ten sam wlasciciel powiecie skad moge to wiedziec nawet taka sama czcionka pisze co w netharii Wiec pozdrawiam Cie Kamilku aka Norbercie aka Soeonie aka Dendrisie aka Teroth aka Kazdar aka Arikuzu

Czcionka świadczy o tym kim jestem ? Co ty w ogóle piszesz człowieku :) Używam tej czcionki bo serwer jest robiony na bazie serwera Netharia.Zapraszam na ts3 serwerowego , pogadasz ze mną i kazdarem.

PS:Domyślam się od kazdara , że Arkadioush to Kajetan czyli własciciel serwera Avreath  , który padł.

Opublikowano

Weź wyjdź... Nie chcę zniżać się do twojego poziomu, abyś zrozumiał. Więc zwołaj kolegów niech Ci przetłumaczą co napiszę, o ile zrozumieją. 

Musisz być naprawdę przygłupi, żeby wnioskować po czcionce, że to serwer Kazdara. Kazdara nie ma w teamie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...