Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hillsfar.pl ` Bądź bez strachu w obliczu swych wrogów.[Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak widze tylko tych hejterów napisał harnas  i potem wszystkie hejty zostaly skierowane przez Mentisa.

Zwyczajna zazdrość wg. mnie to niczego nie zmienia.

Serwer epik.

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawa wyjaśniona z Daimao , dziękuje za konsultacje ze mną . Grozby nie były z ich strony . 

Serwer godny polecenia , powodzenia :) !

No i po co te konflikty ? 

Ciesze się , że sprawa została wyjaśniona.

Opublikowano

To jednak jeszcze za mało zebrałeś informacji. 

A co do serwera to zobaczymy, nie będzie tak jak myślisz. :)

Wiem wystarczająco. Gdybym nie miał podstaw żeby to pisać, to po prostu bym tego nie pisał. Widać że sami nie wiecie czego chcecie.. jeden pisze tak,a drugi pisze tak.

Tyle w temacie. Jeszcze raz nie polecam i pozdrawiam.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Dobra nie polecasz ok ok nikogo to nie obchodzi , nowa świeża administracja i nagle wiesz wszystko o niej ? Zalosne.

Zapraszam do gildii PW_>>>>>>>>>>>

Opublikowano

Wiem wystarczająco. Gdybym nie miał podstaw żeby to pisać, to po prostu bym tego nie pisał. Widać że sami nie wiecie czego chcecie.. jeden pisze tak,a drugi pisze tak.

Tyle w temacie. Jeszcze raz nie polecam i pozdrawiam.

Ciekawe skąd i ile wiesz.. :) 

Po tych trudach przy zbieraniu informacji wiesz mniej niż kolega up. 

Jesteśmy całkowicie nową administracją, która pierwszy raz "wkracza" na mpc z serwrem.

Proszę nie rób spamu i nie zaśmiecaj prezentacji. :)

Opublikowano

Dobra nie polecasz ok ok nikogo to nie obchodzi , nowa świeża administracja i nagle wiesz wszystko o niej ? Zalosne.

Zapraszam do gildii PW_>>>>>>>>>>>

No dobra. Nikogo nie obchodzi.. ale po co zaczynać grę i cieszyć się nią tylko tydzień? Nie widzę sensu.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ja pierdolę. Utrzymujcie jakiś tam poziom dyskusji w temacie, potem się ludzie dziwią czemu userzy się boją wejść do M2. Harnaś, ta jestem AF zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieję, że wszystko będzie ok, a jak nie to szkoda zawsze warto próbować. Pozderki :*

Opublikowano

No dobra. Nikogo nie obchodzi.. ale po co zaczynać grę i cieszyć się nią tylko tydzień? Nie widzę sensu.

A odpiszę (mam nadzieję) ostatni raz. Hillsfar nie jest serwerem na tydzień. Jest serwerem na dłuższą metę i będziemy się starać jak najdłużej go utrzymać.

Nie są to puste słowa, które znaczna część osób pisała tak o swoich serwerach. 

Opublikowano

A odpiszę (mam nadzieję) ostatni raz. Hillsfar nie jest serwerem na tydzień. Jest serwerem na dłuższą metę i będziemy się starać jak najdłużej go utrzymać.

Nie są to puste słowa, które znaczna część osób pisała tak o swoich serwerach. 

blablablablabla... itd.

Każdy tak gada. Również ostatni raz się wypowiem nie będę nabijał postów. Nie polecam! Serwer na tydzień!

r3ePj8E.png

Opublikowano

Serwer na tydzien aha spoko , za bardzo się starali widać po tym co maja na serwerze , ja tu wyczuwam stały i porządny serwer i na pewno wbije.

Opublikowano

blablablablabla... itd.

Każdy tak gada. Również ostatni raz się wypowiem nie będę nabijał postów. Nie polecam! Serwer na tydzień!

Chłopcze nie mów chop przed skokem jeżeli chcesz tak dalej pisać możesz spokojnie wypierd**** z zapowiedzi bo irytują mnie takie osoby, które wiedzą co się stanie już 2 tygodnie przed startem ;) Smutne, aż się robi jak parzę na to ! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Serwer na tydzien aha spoko , za bardzo się starali widać po tym co maja na serwerze , ja tu wyczuwam stały i porządny serwer i na pewno wbije.

Porządny z zewnątrz bo wrzucili kilka nędznych ss'ów? A od strony technicznej dziur więcej niż w serze. 

A ty jesteś typowym flamerem który zobaczył kilka ss i odrazu życie za serwer by oddał..

Dobra siedzę Cii. Bo tu sami znajomi jakże żałosnej administracji. Jak to mówią nie rozmawiaj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Także nie rozmawiam ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Chłopcze nie mów chop przed skokem jeżeli chcesz tak dalej pisać możesz spokojnie wypierd**** z zapowiedzi bo irytują mnie takie osoby, które wiedzą co się stanie już 2 tygodnie przed startem ;) Smutne, aż się robi jak parzę na to ! 

Tyle w temacie polać mu.

Opublikowano

Grałem na netharii i rozpoznam każdy serwer Kazdara <3

Napisałem na końcu prezentacji , że pliki został odkupione a ss zostały nam udostępnione.

Kazdara nie ma u nas w teamie .

Opublikowano

Jezu też grałem na netharii i jednym słowem netharia było pro to , że kazdar nie dbał o nią no to trudno. Tutaj kazdara nie ma ... Po co chłopakom robić syf w prezce -.- Zagram bo netharia byla pro serwerem a ten ma tyle nowosci ze grzechem by bylo na nim nie zagrac.

Opublikowano

Kazdar w team? Nie polecam

Sprostuje Ci to, bo najwidoczniej czytać nie umiesz bądź przeleciałeś prezkę nie czytając jej. 

Hillsfar jest serwerem zrobionym na plikach Netharii, które zostały odkupione i udoskonalone, tzn. wyeliminowaliśmy bugi, które zostały 

przez nas znalezione, dodaliśmy o wiele więcej nowości. Do tego robimy beta testy, aby wyłapać i wyeliminować więcej bugów, jeżeli jakiekolwiek będą. 

Kazdara nie ma w naszym teamie, a żeby zobaczyć kto jest w naszym teamie, sprawdź koniec prezentacji. 

Opublikowano

Szkoda, że nie można do końca zweryfikować, czy administracja jest na prawdę jakąś nową, czy po prostu stary team, któremu coś nie wyszło i zrobił sobie nowe konta i nicki, żeby nie leciały hejty i rozpamiętywanie porażek.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Szkoda, że nie można do końca zweryfikować, czy administracja jest na prawdę jakąś nową, czy po prostu stary team, któremu coś nie wyszło i zrobił sobie nowe konta i nicki, żeby nie leciały hejty i rozpamiętywanie porażek.

Są osoby, które mogą to potwierdzić, ale wątpię żeby to zaspokoiło wasze dociekliwości czy to starty team czy nowy. Zapewniam was, że to jest nowy team.

Prawdopodobnie jutro będzie TeamSpeak i będzie możliwość z nami pogadać, Ci co słyszeli wcześniejszy team rozpoznają różnicę i okaże się, że jesteśmy nowym teamem.

Pozdrawiam. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...