Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hillsfar.pl ` Bądź bez strachu w obliczu swych wrogów.[Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, administracja stawia na innych serwerrach spam boty i spamuje. 

Ojej popłakał się :D  Przejmujesz się tym ? Administracja spamuje,masz jakieś dowody ?? Gracze oczywiście mogą spamić jak na wielu serwerach się to dzieję aby rozglośić że serwer startuje .

Opublikowano

Ojej popłakał się :D  Przejmujesz się tym ? Administracja spamuje,masz jakieś dowody ?? Gracze oczywiście mogą spamić jak na wielu serwerach się to dzieję aby rozglośić że serwer startuje .

Zgadzam się z In3SpectoR

Co Administracja ma z tym zaradzić ?

I reklamy mają wykupione podobno więc po co spamować ?

Opublikowano

Cry more biatch :> Ogólnie to wracaj na swoj serwer bo nie wiem czy zapłacili ci żebyś tutaj hejcił 

Opublikowano

Prezentacja ładna, sporo nowości. Jeżeli chodzi o zbroje/bronie... Nic ciekawego, poza niektórymi itemami, np. ostatnia szata, czarna zbroja dla wojownika.

Interesujące bossy, metiny. Ogólnie pozytywnie. Powodzenia ^_^

Rekrut
Opublikowano

Widze juz konkurencja cisnie ferment o administracji spamujacej na serwerach.

Nie maja co robic tylko boty stawiac? Pomyslcie idioci... Jak bylo na MPCforumie? Wszedzie spamboty ktore stawiali gracze nie admini

Opublikowano

pliki aline wiec padnie :)

Takie posty smieszą wszystkich tutaj nic nie ma z aline2 kilka rzeczy  , jesli na serwer wejdziesz to sie przekonasz . Start w piatek !!! jeszcze 2 dni!

Opublikowano

Serwer wyglada ladnie na prezentacji ale gdy sie wbije na bete widac ze jest jeszcze sporo niedociagniec ;/ co jakis czas trzeba wypakowywac od nowa clienta bo wyskakuje blad gdy za ktoryms razem chce sie go odpalic, o bodziaku juz nawet nie bede nic mowil bo malo kto nim bedzie gral .. 0 szans skilami bije malutko i hitami takze wiec gracze ktorzy tak strasznie lubia grac bodziakiem (ja tez) nie tu, drop z metkow takze jest smieszny z metka na 195 lvl droplem 2 łuski zoltego smoka +0 troche potek i chyba małz lol ??? ludzie serwer ma jutro niby startowac a wy macie jeszcze tyle roboty .. jak testujecie na tej becie to nie bawcie sie tylko w samo pvp i zabawe .. ale bossy, metki, exp, rajdy tez by sie zdalo zobaczyc a nie stac tylko w m1 kolo GM.

Osobiscie jestem za tym zeby serwer byl dobry bo nie ma nic ciekawego teraz ale jesli wystartujecie z tym co jest teraz to serwer jest na miecha. 

p.s. musze jeszcze dodac.. z bossow z reguly leca te same itemy ;/ wymiar wladcy konczy sie po 3 albo 4 bossie, kamyki po biologu bardzo ciezko dropnac o ile w ogole dropi, misje ktore mamy u kapitana i dostajemy za nie punkty statystyk nie sa przemyslane + znikaja po relogu tak wiec wychodzi na to ze ich nie ma. . jak znajde cos jeszcze ciekawego to bede edytowal temat :) i sorki za stylizacje ale nie chcialo mi sie tego robic od podpunktów 

p.s.2 :P z wodza orkow 9 ogonow itd jest normalny drop na 200 lvl'u sokola budda lwia +7 niebianskie eq i czasami 1 perla za kazdym razem tak samo a z generala na koncu av2 nie leci nic gdzie ubic go samemu z all eq na 200 lvl'u jest masakryczne :D wiec cos tu jest chyba kur** nie tak :) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

troche z aline2. nawet pliki w pack macie podpisane aline2 wiec nie mow ze nie ma nic z aline

Opublikowano

Serwer wyglada ladnie na prezentacji ale gdy sie wbije na bete widac ze jest jeszcze sporo niedociagniec ;/ co jakis czas trzeba wypakowywac od nowa clienta bo wyskakuje blad gdy za ktoryms razem chce sie go odpalic, o bodziaku juz nawet nie bede nic mowil bo malo kto nim bedzie gral .. 0 szans skilami bije malutko i hitami takze wiec gracze ktorzy tak strasznie lubia grac bodziakiem (ja tez) nie tu, drop z metkow takze jest smieszny z metka na 195 lvl droplem 2 łuski zoltego smoka +0 troche potek i chyba małz lol ??? ludzie serwer ma jutro niby startowac a wy macie jeszcze tyle roboty .. jak testujecie na tej becie to nie bawcie sie tylko w samo pvp i zabawe .. ale bossy, metki, exp, rajdy tez by sie zdalo zobaczyc a nie stac tylko w m1 kolo GM.

Osobiscie jestem za tym zeby serwer byl dobry bo nie ma nic ciekawego teraz ale jesli wystartujecie z tym co jest teraz to serwer jest na miecha. 

p.s. musze jeszcze dodac.. z bossow z reguly leca te same itemy ;/ wymiar wladcy konczy sie po 3 albo 4 bossie, kamyki po biologu bardzo ciezko dropnac o ile w ogole dropi, misje ktore mamy u kapitana i dostajemy za nie punkty statystyk nie sa przemyslane + znikaja po relogu tak wiec wychodzi na to ze ich nie ma. . jak znajde cos jeszcze ciekawego to bede edytowal temat :) i sorki za stylizacje ale nie chcialo mi sie tego robic od podpunktów 

p.s.2 :P z wodza orkow 9 ogonow itd jest normalny drop na 200 lvl'u sokola budda lwia +7 niebianskie eq i czasami 1 perla za kazdym razem tak samo a z generala na koncu av2 nie leci nic gdzie ubic go samemu z all eq na 200 lvl'u jest masakryczne :D wiec cos tu jest chyba kur** nie tak :)

Jakoś testowałem bodziaka na każdej z klas i dorównywałem każdemu.

To tylko kwestia umiejętności zrobienia klasy tobie najwidoczniej tego się nie udało. 

troche z aline2. nawet pliki w pack macie podpisane aline2 wiec nie mow ze nie ma nic z aline

Czytaj wyżej, nikt tu nic takiego nie pisał.

Opublikowano

Zadam jeszcze raz to pytanie, bo niestety nie uzyskałam na nie w ogóle odpowiedzi.

Czy Healer będzie miał dopasowaną regeneracje hp (skill. leczenie) do swojego poziomu ?

I kiedy przewidywalny start?

Opublikowano

Dla mnie serwer odpada :D To już nie jest metin 2  ^^ z tego serwera zrobiliście prawie odrębną grę ... zmieńcie jeszcze wygląd postaci i fizykę gry .

Pozdro .

rmoiyq.png

Opublikowano

Chlopie nie zgrywaj nie wiadomo jak doswiadczonego gracza bo kazdy tak pier***oli jak sobie sam cos tam "smyra" i mysli ze jest pro ... probowalem z kilkoma graczami na serwerze i nie mieli my zadnych przeciw wskazan .. jednomyslnie zdecydowalismy ze bodziak to dno obojetnie w kogo bedziesz bil po 5k z hita .. wiec pozdro to nawet szaman bije wiecej niz bodziak :) a jak nie wierzysz to sam sobie zobacz :D bo to ze dedles sobie 2/3 osoby w pvp czy cos bez eq to nie znaczy ze juz wszystko wiesz :) siedziecie tylko w m1 z tym 200 lvl'em ktory dostaliscie i biegacie za soba ja pje bani .. moze troche ruszyli byscie w koncu dupe na inne mapki rajdy itd. .. ? kazdy mowi o pvp a o dropie, expie, bossach nic.. :) zreszta przekonacie sie sami jak bedziecie musieli wbic ten 200 i porobic eq :) w tedy bedzie spam .. tego nie dropi czemu tak malo czemu wcale??? ! :D proste beta jest na wszystko a nie stac brac od gm'a i bic tylko na wolnym albo robic pvp bo to kazdy potrafi.

Pozdrawiam Cie :)))))))

p.s. bylem dzisiaj na gienku na koncu av2 .. :) nie dosc ze ledwo co idzie go ujebac to jeszcze nic z niego nie dropi .. :) (mam 200 lvl) a ubilem wodza orkow itd. bossy nisko poziomowe i drop jest normalnie .. :) nie mowiac o tym ze ciagle to samo :D 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Dla mnie serwer odpada :D To już nie jest metin 2  ^^ z tego serwera zrobiliście prawie odrębną grę ... zmieńcie jeszcze wygląd postaci i fizykę gry .

Pozdro .

Nie tylko my zmieniamy/dodajemy coś nowego. Jeżeli Ci nie pasuje coś w naszym serwerze to polecam Metin2.pl(prawie jak oryginał :O )

Dziękuję za komentarz. Bardzo to doceniam. ;] 

Opublikowano

Na ok.135lv można mieć już 60/70k pz z samego eq.

Na naszym serwerze można wymienić złote bryłki w pż na czas określony(bonus), a za tym idzie, że pz jest nieograniczone. 

30 bryłek = 6,5k pż na 7dni, oczywiście są też tańsze wymiany, ale już z mniejszym bonusem i mniejszym czasem trwania bonusu. 

Ale czy chociaż ten bonus nie jest zbugowany? Jest to pomysł z Aline2, a tam właśnie bonusy za bryłki znikały po przelogowaniu się. Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale tak było z bonusem na ludzi (było bodajże 5% i 12%) po kupieniu bonu on znikał po zaledwie jednym przelogowaniu się.

Czy leczenie u szamana healera będzie dopasowane do ilości pż? Gdy postacie będą miały po 100k PŻ to leczenie na P leczące ok. 9k będzie zdecydowanie za słabe... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...