Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hillsfar.pl ` Bądź bez strachu w obliczu swych wrogów.[Medium/Easy]

Arikuzu ™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak się  zastanawiam po co daliscie ino 2 krolestwa ?? , nie lepiej 3 ? , tak to sobie psujecice ino serwer bo jak są 3 krolestwa normalnie to więcej osób , gra ( tak ja o tym sądze)

Zreszta jak ja widzę że są ino 2 krolestwa to już myślę że do dupy będzie serwer

Opublikowano

Tak się  zastanawiam po co daliscie ino 2 krolestwa ?? , nie lepiej 3 ? , tak to sobie psujecice ino serwer bo jak są 3 krolestwa normalnie to więcej osób , gra ( tak ja o tym sądze)

Zreszta jak ja widzę że są ino 2 krolestwa to już myślę że do dupy będzie serwer

Ino źle myślisz. ;) 

Celowo nie będziemy zmieniać ino 2 królestw przed startem dla jednej osoby bo uważa tak, a nie inaczej.

Skoro tak uważasz o ino 2 królestwach to prawie wszystkie serwery twoim zdaniem są do dupy. 

Ino 2 królestwa mają zapobiec rozgałęzieniu się graczy i zbiciu ich w jednym miejscu, aby grało im się lepiej, weź też pod uwagę to, że na serwerach

gra coraz mniej osób.  

Rekrut
Opublikowano

Tak się zastanawiam po co daliscie ino 2 krolestwa ?? , nie lepiej 3 ? , tak to sobie psujecice ino serwer bo jak są 3 krolestwa normalnie to więcej osób , gra ( tak ja o tym sądze)

Jezeli sie nie podoba ze serwer ma "ino" dwa krolestwa to nawet nie wchodz bo nie zmiania tego "ino" dlatego bo ty masz taka zachcianke.

Idz na serwer gdzie sa "ino" 3krolestwa.

"ino" nie mysl juz tyle bo od tego podobno mozna sie uzaleznic.

Opublikowano

Te krolestwo co dodali wczoraj miodzio , co dzien cos dodaja az do startu bardziej sikam . Epik serwer 2014 cos zajebistego.

Opublikowano

No no  , gram już 3 dni na becie i się nie nudze exp jest fajny , drop też .

Są te rajdy , nowości .

Serwer jakiego naprawde szukałem na starcie będę punktualnie .

Rekrut
Opublikowano

Oby w ten piatek wystartowal i nie bylo problemow ;x bo szkoda serwera.

To jak? Ile bd mial client?

I u kogo macie reklamy, lub zamierzacie kupic?

Opublikowano

Oby w ten piatek wystartowal i nie bylo problemow ;x bo szkoda serwera.

To jak? Ile bd mial client?

I u kogo macie reklamy, lub zamierzacie kupic?

Na pewno 1GB + , wszystkie nowości mają swoje wartości.

Rekrut
Opublikowano

Clienta mozna odchudzic usuwajac dzwieki i znaczki gildii. 95% gildii bedzie mialo wlasne znaczki a dzwiek malo kto i tak uzywa. Przewaznie ts lub zalacza bita dobrego.

Opublikowano

Dodajcie wiecej map do expa bo taka monotonnosc na 1 mapie przez tyle lvl'i szybko sie nudzi + przydal by sie troche lepszy drop z tych metków.. sami powiedzcie czasami na pl'u sypie z 3/4 razy wiecej przy dobrych wiatrach :) Ogolnie ladnie to wyglada pewnie wbije :)

p.s. 6 skil jest bezsensowny lepiej zeby go nie bylo i wiekszosc sie z tym chyba zgodzi 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Czekam :D zaraz wbijam na bete <3 Mam nadzieję,że serwer będzie stabilny i nie padnie przy starcie .. Jak stoicie z zabezpieczeniami ?Dajcie prezkę do publikacji .więcej osób przejży temat . Albo na stronie kamera

Opublikowano

Mam nadzieje ze zmiany powrotu statusu nie bedzie i nie bedzie go mozna w zaden sposob zdobyc ? (zmiana skilli np z bodego na mentala)

Opublikowano

Uuu zagram :) serwer zapowiada się naprawdę super zajebiś**e wygląda ta prezentacja i te nowości w grze !

@Strona już działa i forum ?

ddz8gi.png

Uczeń
Opublikowano

Uuu zagram :) serwer zapowiada się naprawdę super zajebiś**e wygląda ta prezentacja i te nowości w grze !

Tak działa 

Opublikowano

ooo Siemaneczko Dzbanuś :P jeśli pamiętasz mnie z innych serwerów to możemy razem no-lifić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...