Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R3spect aka dajcie mi 10000 SM to coś nagram bez Sm nic by nie ugrał na żadnym serwerze.:)

@AW

Ile yang z psa?>

Reklama w sygnie.

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam ze względu na RESPEKTA

Jak to on mówił, serwer będzie chodził po wieki (restia), nawet jak 50 osób będzie grać to nie usuniemy go! 

Taki z niego hipokryta że...

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy piszą swoje "zajebiste" opinie jaki to Sensual jest zły a nigdy własnego serwera nie mieli i nie wiedzą jak to jest się takim zajmować...

Tak samo te wasze "navi" kto w dzisiejszych czasach daje komende /i gm a wy jeszcze o dostępnie do navi piszecie gdy wam dodatkowo napisali że nawet komend nie mają...

Serwer polecam, Sh4ke i inni są ogarnięci i napewno was nie zawiodą.

sygna1.png

Opublikowano

O jeszcze r3spectxshit wbił :] Mmmm navi na 120% :] Oby padł jak najszybciej.

Nie polecam nie pozdrawiam. 

Dzięki, że nam dobrze życzysz. Co ma wspólnego nagrywanie przez danego yt'bera z navi ?

Czy Ty w ogóle masz pojęcie o czym piszesz ze swoimi kolegami, którzy nie polecają po raz 50 ?

Nic Wam to nie daje, a Nam odświeżacie prezkę.

R3spect aka dajcie mi 10000 SM to coś nagram bez Sm nic by nie ugrał na żadnym serwerze. :)

@AW

Ile yang z psa?>

Zgłoś.

Ty też patrzysz mamie ile przyniesie hajsu z pracy ?

Nie polecam ze względu na RESPEKTA

Jak to on mówił, serwer będzie chodził po wieki (restia), nawet jak 50 osób będzie grać to nie usuniemy go! 

Taki z niego hipokryta że...

Co ma r3spect do Naszego serwera, że tak zapytam, jest zwyczajnym graczem, który nagrywa dodatkowo.

Nie rozumiem ludzi którzy piszą swoje "zajebiste" opnie jaki to Sensual jest zły a nigdy własnego serwera nie mieli i nie wiedzą jak to jest się takim zajmować...

Tak samo te wasze "navi" kto w dzisiejszych czasach daje komende /i gm a wy jeszcze o dostępnie do navi piszecie gdy wam dodatkowo napisali że nawet komend nie mają...

Serwer polecam, Sh4ke i inni są ogarnięci i napewno was nie zawiodą.

Dzięki Quarel, dokładnie mamy poblokowane all komendy + dostęp do navi ma tylko Sensual, nikt więcej, więc nie ma opcji aby takie coś wystąpiło na serwerze.

Dodatkowo 3/4 ziomków co tu pisze to te samy osoby piszące to samo od początku.

Sensual zna się na rzeczy i jest dobrym technikiem, więc szczerze wyjebane na dzieci, które myślą inaczej.

Opublikowano

Tak zaglądam mamie do portfela jak ty Szejku :).

Pójdziesz na swoje, będziesz się utrzymywał z własnej pracy to ciekawe jak wtedy będziesz śpiewał panie Sh4ke.;].

Pjona życzę wam powodzenia z serwerem i cześć.

@AW

Ile misji do 15 lvl?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Prezentacja i server super się wydaje lecz niestety nie polecam ze względu na Administrację . 

Już o tym pisałem, administrację tworzy całość, nie tylko jedna osoba, zapewne masz żal do Sensuala, jak pisałem dopilnuję go osobiście.

Jeżeli już mowa o serwerze, to właśnie dodajemy Wieżę Hwang.

Opublikowano

O jeszcze r3spectxshit wbił :] Mmmm navi na 120% :] Oby padł jak najszybciej.

Nie polecam nie pozdrawiam. 

Dla Ciebie navi ziomeczku to pewnie komenda /i

Dostęp do Navi mają tylko HA bądź tylko wyznaczone osoby, albo tylko Sensual i Sh4ke.

To nie jest tak że każdy GM może se wbić od tak do Navi.

Zero obeznania od strony bezmózgów którzy spinają dupska że będzie navi bo Sensual i Ar3lek...

Z resztą ciesze się że takie patałachy tu nie zagrają.

Obyś zyskał mózg jak najszybciej.

Czekamy na serwer, będzie moc ! :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Ale mam beke z was masakra to życie metinowe <3

Myszy gonią uszy dawać hejt <3

Polecam serwer i chuj wam w dupy i szorować kite - Haj$ sie zgadza nie długo odcinek za 2tys złotych

POLAKI BIEDAKI a SHIZER MA HAJS ZA WAS HAHAHAHA

AW@

Jak z trutami xD

Opublikowano

Słuchaj nie porównuj 2 serwerów do siebie. Nie będę pisał jakiegoś banału typu - u nas będzie inaczej, wbijesz / zobaczysz a sam się przekonasz.

Dobra dobra, ale nie chodzi o to...

Zacznę od tego, że ocenianie człowieka negatywnie i jechanie po nim, nawet go nie znając / gadając z nim jest bardzo mądre.

Następna sprawa nie proszę Cię tutaj o chwalenie serwera, ale jesteś jedną z osób, które przysłowiowo "do usranej śmierci" będą jechać po Sensualu oraz zrażać ludzi do niego. Sam grałem na Balantii / Restii i czy ja też tak narzekam, że serwer padł, a sam włożyłem w to kupę czasu ( nie mówię o sm, bo i tak napiszesz, że dostałem ), ale znam go bardzo długo i nie tylko od strony Serwerów. Miał 3 privy, a nie parenaście.

Ale co ty kurwa poznajesz ludzi/przyjaciół w necie czy w realu? Ty naprawdę musisz być ułomny skoro na to wygląda że chcesz nam powiedzieć "Taaak, ja z nim pogadałem, super się z nim gada i wgl" niee rozjebałeś mnie tym. Powinien być zakaz gry w tą grę min. 17 lat, bo to co raz głupsze się staje. Miał 3 privy, z którymi robił co chciał, TYLE NAM WYSTARCZY a to, że byle pizdunia z youtuba nam powie, że jest inaczej to jedynie gówniażeria za Tobą pójdzie taka sama jak ty, 95% widzów metinowskich gównianych youtubów no i oczywiście twój pro elo technik.

@@

KD od +0 się ulepsza?

­graphic.png

Opublikowano

Ale mam beke z was masakra to życie metinowe <3

Myszy gonią uszy dawać hejt <3

Polecam serwer i chuj wam w dupy i szorować kite - Haj$ sie zgadza nie długo odcinek za 2tys złotych

POLAKI BIEDAKI a SHIZER MA HAJS ZA WAS HAHAHAHA

AW@

Jak z trutami xD

Fajnie cię ochrzcili ShizerkU :), myślałem, że masz imię ale widać kto tu żyję w realiach metina twoi przyjaciele też wołają do ciebie ShizerkU :) ?

Ciesz się pisząc takie posty, pokazuj, że jesteś na poziomie 12 latka.

@@

Ile yang dropnę z best kapitana?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Ale co ty kurwa poznajesz ludzi/przyjaciół w necie czy w realu? Ty naprawdę musisz być ułomny skoro na to wygląda że chcesz nam powiedzieć "Taaak, ja z nim pogadałem, super się z nim gada i wgl" niee rozjebałeś mnie tym. Powinien być zakaz gry w tą grę min. 17 lat, bo to co raz głupsze się staje. Miał 3 privy, z którymi robił co chciał, TYLE NAM WYSTARCZY a to, że byle pizdunia z youtuba nam powie, że jest inaczej to jedynie gówniażeria za Tobą pójdzie taka sama jak ty, 95% widzów metinowskich gównianych youtubów no i oczywiście twój pro elo technik.

@@

KD od +0 się ulepsza?

Nie rozumiem twojego rozumowania idio*o randomowy.

To że Sensual mial 3 serwery które nie wyszły to jest w 100% jego wina?

To ze Restia padnie było wiadomo, bo biedny stolarz zamiast ogarniać serwer czy co kolwiek to brał hajsik z serwera i szalał.

Balantia - mało ludzi po jakimś czasie, przecież wiadomo że jak bedzie mało ludzi to ktoś odrazu wypie**oli w serwer 100zl i gra.

Algoria - yangbug, i oczywiście je*any Hikari w teamie który też poleciał na hajsik.

W którymś jego filmie powiedział chyba nawet że upadek któregoś z serwerów ( Balantia czy Algoria ) był też spowodowany przez niego.

I jeszcze jedna kwestia... to że jest youtuberem to ma oznaczać że na niczym sie nie zna? nic nie umie? skad wy to mozecie wiedziec?

Banda dzieciaków próbujących oczernić serwer, lub poprostu konkurencja robiąca jakieś gówno w podobnym terminie.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

To ze Restia padnie było wiadomo, bo biedny stolarz zamiast ogarniać serwer czy co kolwiek to brał hajsik z serwera i szalał.

Balantia - mało ludzi po jakimś czasie, przecież wiadomo że jak bedzie mało ludzi to ktoś odrazu wypie**oli w serwer 100zl i gra.

Algoria - yangbug, i oczywiście je*any Hikari w teamie który też poleciał na hajsik.

W którymś jego filmie powiedział chyba nawet że upadek któregoś z serwerów ( Balantia czy Algoria ) był też spowodowany przez niego.

I jeszcze jedna kwestia... to że jest youtuberem to ma oznaczać że na niczym sie nie zna? nic nie umie? skad wy to mozecie wiedziec?

Banda dzieciaków próbujących oczernić serwer, lub poprostu konkurencja robiąca jakieś gówno w podobnym terminie.

Przecież Sensual miał więcej serwerów ... AlamuT, również serwer Sensuala ... 

Ogólnie serwer fajnie się prezentuje, jak będą gracze i nie będzie olewania ze strony administracji to może coś z tego wyjść... (Wojtuś i quarel robią reaktywacje balanti xD)

Opublikowano

Szczerze nie broń im dupy ,bo gówno wiesz serwer by nie padł gdyby technik się zajmował serwerm mówisz ,że ShizeR i R3spect(oczywiście JR - Tkaczyka) nie ogarniali serwera? to mało wiesz ,a balantie zamkną gdy miała 400 graczy ,wiec zamknij już się i nie wypowiadaj jak nic nie wiesz ,myslisz ,że czemu raz kolejny serwer Sensuala pod przydrostkiem [DEV] Czyli tylko technik ,a taki z niego ,że ja umiem zrobić rzeczy system pasów ,gdzie wszystko się najnowszym game 40k znajduje . Więc skończ bronić ,bo Sensual tylko udaje coś robić ,a miesiąc po starcie wejdzie raz na 2 tygodnie i odpisze tak było na Restii , Balanti , Algorii ;) Na poprzednich edycjach nie grałem ,a było ich sporo i zapewne też padły z tych samych powodów czyli brak hajsu dla sensuala.

@

Jedno pytanie  do Sh4ke. Co zrobicie jeżeli na starcie serwera będzie 400 graczy ,i serwer na siebie nie zarobi? co będzie po 3 miesiącach jeżeli będzie mała ilość graczy ? 

Jeszcze Sh4ke idz na siłownie razem z Bartoszem na Diamentowa zamiast serwer robic!

Opublikowano

Szczerze nie broń im dupy ,bo gówno wiesz serwer by nie padł gdyby technik się zajmował serwerm mówisz ,że ShizeR i R3spect(oczywiście JR - Tkaczyka) nie ogarniali serwera? to mało wiesz ,a balantie zamkną gdy miała 400 graczy ,wiec zamknij już się i nie wypowiadaj jak nic nie wiesz ,myslisz ,że czemu raz kolejny serwer Sensuala pod przydrostkiem [DEV] Czyli tylko technik ,a taki z niego ,że ja umiem zrobić rzeczy system pasów ,gdzie wszystko się najnowszym game 40k znajduje . Więc skończ bronić ,bo Sensual tylko udaje coś robić ,a miesiąc po starcie wejdzie raz na 2 tygodnie i odpisze tak było na Restii , Balanti , Algorii ;) Na poprzednich edycjach nie grałem ,a było ich sporo i zapewne też padły z tych samych powodów czyli brak hajsu dla sensuala.

@

Jedno pytanie  do Sh4ke. Co zrobicie jeżeli na starcie serwera będzie 400 graczy ,i serwer na siebie nie zarobi? co będzie po 3 miesiącach jeżeli będzie mała ilość graczy ? 

Jeszcze Sh4ke idz na siłownie razem z Bartoszem na Diamentowa zamiast serwer robic!

Nie chodzę na siłownie to raz. Dwa mieszkam daleko od Bartka.

Liczę na większą ilość graczy. Pierwszy miesiąc jest najważniejszy, aby pokazać się jak a najlepszej strony i zdobyć jak najwięcej graczy. Liczymy że będziecie grali na serwerze i będzie Was dużo.

Co do wypłacalności to zabrzmi to teraz jak pierdolenie głupot przez 18-latka, ale jeżeli będzie trzeba to będę dokładał z swoich, aby serwer stał. Liczę jednak na to, że nie będę musiał tego robić.

Będę się starał nie zawieść widzów oraz graczy, którzy zagrają na serwerze !

Opublikowano

Nie chodzę na siłownie to raz. Dwa mieszkam daleko od Bartka.

Liczę na większą ilość graczy. Pierwszy miesiąc jest najważniejszy, aby pokazać się jak a najlepszej strony i zdobyć jak najwięcej graczy. Liczymy że będziecie grali na serwerze i będzie Was dużo.

Co do wypłacalności to zabrzmi to teraz jak pierdolenie głupot przez 18-latka, ale jeżeli będzie trzeba to będę dokładał z swoich, aby serwer stał. Liczę jednak na to, że nie będę musiał tego robić.

Będę się starał nie zawieść widzów oraz graczy, którzy zagrają na serwerze !

Będziesz dokładał ze swojej kieszeni by opłacić serwer? weź się nie ośmieszaj...

Opublikowano

Będziesz dokładał ze swojej kieszeni by opłacić serwer? weź się nie ośmieszaj...

Lepiej żeby serwer padł nie zarabiając na siebie? Wiadomo, że nie będę dokładał non stop, ale tyle co będę mógł będę robił. Poza tym to najczarniejszy scenariusz.

Opublikowano

Grałem na poprzednich serwerach Sensuala i było w miarę ok. To prawda, że po jakimś czasie (w każdym przypadku) kontakt się z nim urywał, a później było już tylko zamknięcie serwera, choć z drugiej strony to była to też wina osób, które sprawowały pieczę nad serwerem - w sensie nad grą. Z chęcią wejdę na serwer jak już wystartuje jak zapewne wiele osób, ale tym razem nie możecie odwalić takiej akcji jak w przypadku Restii i nie oczekujcie wielkiego zaufania od graczy. Może naprawicie sobie renomę. Powodzenia.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Sorry taki mamy klimat ;)

@ Z niecierpliwościa czekam  na serwer szkoda ,że PPK są 30 dniowe i leci z nich czas:D

Szczerze nie rozumiem troszkę Ciebie i twojej ekipy z jednej strony narzekasz jaki to sensual i my nie jesteśmy i że serwer padnie po 2 dniach a z drugiej czekasz na start.

PPK ustawiliśmy tak, ponieważ była to najbardziej optymalna opcja pod względem czasowym. Wcześniej mieliśmy 7 dni i to było zbyt mało, więc postanowiliśmy że zrobimy na 30 dni.

Opublikowano

kiedy start bo nie chce mi sie czytac spamu zazalen jednych i tych samych osob :)

Postanowiliśmy, że start odbędzie się 14 Marca, a beta testa tydzień przed, czyli rozpoczną się 7 Marca i potrwają 5 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...