Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No chyba Ci się wydaję .

Wiele jest serwerów podobnych do siebie , nie można stworzyć czegoś  nie wiadomo jak innego , bo ta gra jest za stara na to.

Moim zdaniem serwer czy jest czy nie jest podobny , prezentuje się zajebiście (7marcabeta wbijać obczajać ), grałem na balmorze , wiem jak tam było , z początku dobrze potem jakieś sprzedawanie przed GM'ów yangów czy coś tam i przestałem , a teraz wychodzi Exalion i mam(y) okazje pograć na dobrym serwerze .

Polecam.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Hahahaha jakiego buga wyczailem :O w jeden dzień będę zarobiony po uszy :)

Zagram ze względu na bug

Chwalisz się czy żalisz marnoto? prędzej czy później Administracja to wyłapie i wylecisz z hukiem na zbity pysk. :D

Topic: Polecam serwer.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Hahahaha jakiego buga wyczailem :O w jeden dzień będę zarobiony po uszy :)

Zagram ze względu na bug

Byłeś na serwerze ? Jeżeli tak to ID konta daj.

Zapewne odkryłeś buga po filmach oraz zdjęciach w prezentacji.

Opublikowano

Nie po filmach , lecz prezentacji, a ty quake nie liz dupy pseudo youtuberom bo na +nie wyjdziesz.

*marnoto do kolegów SB mów .

Jak robicie serwer to bez bugow. Bo i tak tego nie wylapiecie ^^

Opublikowano

zadnego oczywistego bugu tu nie ma, ktory bedzie na 100%, mozna jedynie sie domyslac jaki bug moze byc, ale z tej prezki nie da sie wyjąć buga, ktory na 100% bedzie na tym serwie

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

@up i tu się mylisz . ^^ z reszta lepiej ze mi nie wierzycie , przynajmniej bez lipy będę go używał . Serwer będzie 4Fun

Opublikowano

@up i tu się mylisz . ^^ z reszta lepiej ze mi nie wierzycie , przynajmniej bez lipy będę go używał . Serwer będzie 4Fun

Marne prowo ;)

Czekamy na bete cały czas ! :D

Kiedy dacie link do clienta ? :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

2relh21.jpg

Siemka wiele osób pyta kiedy start serwera, kiedy beta, kiedy będę mógł wbić na serwer, już Wam odpowiadam. Długo się zastanawialiśmy, kiedy będzie start serwera, mieliśmy wiele koncepcji, ale już Wam przedstawiam wszystko.

Start Beta Testów :

7 Marzec godzina 18.00

Każda osoba może wziąć udział w Beta Testach serwera, strona będzie w pełni działająca a client pojawi się dzień wcześniej.

Konta z bety zostaną, wszystkie postacie, depo oraz ekwipunek zostanie usunięty.

Za aktywny udział w beta testach oraz pomoc w rozwoju i testowaniu serwera dla każdego czeka drobny upominek od administracji.

Osoby bardziej zaangażowane będą dodatkowo nagradzane.

Beta zakończy się w Sobotę około godziny 20.00

Teraz kilka słów o oficjalnym stracie. Start serwera odbędzie się dzień po beta testach.

Start Oficjalny Serwera :

9 Marzec godzina 14.00

Data ta może ulec drobnym zmianom, tylko i wyłącznie, jeżeli błędy przez Was znalezione będą na tyle poważne, abyśmy musieli przekładać start.

Liczymy jednak, że to się nie wydarzy i będziecie pracowici i aktywni na Beta Testach.

Zapraszamy serdecznie do śledzenia naszego FB, aby być na bieżąco !

Zespół Exalion.pl

Opublikowano

Nie po filmach , lecz prezentacji, a ty quake nie liz dupy pseudo youtuberom bo na +nie wyjdziesz.

*marnoto do kolegów SB mów .

Jak robicie serwer to bez bugow. Bo i tak tego nie wylapiecie ^^

Nikomu nigdy nie lizałem dupy, szczególnie w polskich ''internetach'' a na jaki + mam wyjść, skoro nie gram w mt2? prawdopodobnie zagram tylko na exalionie, żeby zobaczyć co i jak, ale to tylko ze względu na Szejka, bo ładnie zachęca. A bug jeśli jakikolwiek istnieje to myślisz, że go ukryjesz? wszystko da się sprawdzić w bazie kto, co i ile czego ma.. :)

topic: Polecam.

czy na becie będzie zwiększony exp/drop yang?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nikomu nigdy nie lizałem dupy, szczególnie w polskich ''internetach'' a na jaki + mam wyjść, skoro nie gram w mt2? prawdopodobnie zagram tylko na exalionie, żeby zobaczyć co i jak, ale to tylko ze względu na Szejka, bo ładnie zachęca. A bug jeśli jakikolwiek istnieje to myślisz, że go ukryjesz? wszystko da się sprawdzić w bazie kto, co i ile czego ma. . :)

topic: Polecam.

czy na becie będzie zwiększony exp/drop yang?

Nie będzie, chcemy, abyście wszystko przetestowali. Szczerze jestem ciekaw co to za bug'a ma dla nas kolega wyżej. Spróbuję się z nim skontaktować i spytać w co wątpię, bo to raczej nie ten typ człowieka.

Przy okazji zapraszamy na ts'a, forum oraz fb.

Opublikowano

Moze Beta juz Jutro a Start w Sobote bo w Niedziele  za pozno jak dla mnie

Wiesz, tak jakby nie możemy patrzeć, czy dla Ciebie za późno, czy nie.

Nie zmieniamy daty startu ani bety z powodu 1 gracza.

Co do tego buga, już rozwiązałem sprawę, za co bardzo serdecznie dziękuję Buźce. Chodziło, o to, że przy screenie ze wymianą zmianek na dodania nie dopisałem, że wymienia się prawą stronę na lewą a nie odwrotnie, w przypadku lewej na prawą byłby bug i aż tak głupi nie jesteśmy :)

Także DiviX raczej nie wykorzystasz swojego buga, bo go nie ma.

Opublikowano

Serwer słaby jak kanał Sh4ke i monotonny jak inne do tej pory. Zero nowości. Ctrl+c/v z pl'a. Dungeony? Te co macie to po żal sie bosze. To od razu wiadome że powinny być na serwerze. 

Nie polecam.

Ps. Sh4ke rób jeszcze więcej serii na kanale bo za mało.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Serwer słaby jak kanał Sh4ke i monotonny jak inne do tej pory. Zero nowości. Ctrl+c/v z pl'a. Dungeony? Te co macie to po żal sie bosze. To od razu wiadome że powinny być na serwerze. 

Nie polecam.

Ps. Sh4ke rób jeszcze więcej serii na kanale bo za mało.

Co ma mój kanał do serwera, człowieku mój kanał mogę robić na nim co chcę, mogę nawet wrzucać filmy po 3 sek co tydzień dosłownie wszystko, a Tobie nic do tego.

Zero nowości powiadasz, dungeony nie są z PL'a, ja nie mam zamiaru odpowiadać ludziom z Twoim ilorazem inteligencji, bo szkoda czasu i tyle.

Ps. Zrobię jeszcze z 50 serii i filmy za 40 zł odcinek !

A już wiem, kim jesteś Silver, kochanie jesteś moim ulubionym ziomkiem.

Na kanale dostałeś blocka, tutaj nie dam rady. Czekam aż Michał postawi swój serwer, będziesz wtedy w niebo wzięty.

Dzisiaj ukaże się już Nasza serwerowa strona. Polecam zajrzeć na forum / ts / fb.

Opublikowano

Sh4ke. Myslisz ,ze o to mi chodzilo? nawet na to nie spojrzalem

Fajnie ,ze myslisz o mnie jak najgorzej ^^ skoro tak to lajcik !

Opublikowano

Sh4ke. Myslisz ,ze o to mi chodzilo? nawet na to nie spojrzalem

Fajnie ,ze myslisz o mnie jak najgorzej ^^ skoro tak to lajcik !

Przeglądałem dzisiaj prezentacje 30 razy i dalej nie wiem o co może Ci chodzić, napisałem o Tobie że jesteś jaki jesteś, bo wnioskuje tak po Twoich postach oraz po prostu przypuszczam jaki masz typ charakteru - osoba, która raczej nie pomoże a będzie się droczyć i psuć krew innym, dlatego też jeżeli nie chcesz odpisać mi na PW nie musisz, jeżeli bug nie wyjdzie na becie, a będziesz z niego korzystał, bardzo łatwo zapewne go wyłapiemy.

Nie wiem jaki to jest bug, jeżeli nie to, to tyle odnośnie Ciebie, nie mam zamiaru już prowadzić dialogu na ten temat, bo i tak nie powiesz i tak :)

Zapraszamy na nasze forum / ts / fb po świeże informacje oraz konkursy !

Opublikowano

To zrob Ankiete i zobaczymy kto chce w Sobote a kto w niedziele Proste a i jezeli masz wyje... na 1 Gracza to widze jak bedzie na Serwie i dlatego podziekuje.

Opublikowano

To zrob Ankiete i zobaczymy kto chce w Sobote a kto w niedziele Proste a i jezeli masz wyje... na 1 Gracza to widze jak bedzie na Serwie i dlatego podziekuje.

To chyba normalne, ja tez bym nie przekladal startu bo kogoś nie ma w niedziele a w sobote bedzie.

Proste i logiczne chyba?

Opublikowano

A to ze ma wyje... na 1 Gracza to tez tak bedzie na Serwie ze jak 1 bedzie mial problem np. czyms IS Konto sie bugnelo albo cos zniknelo to powie nie bede robil tego dla jednego gracza?

Opublikowano

A to ze ma wyje... na 1 Gracza to tez tak bedzie na Serwie ze jak 1 bedzie mial problem np. czyms IS Konto sie bugnelo albo cos zniknelo to powie nie bede robil tego dla jednego gracza?

Ale czy ty kur*a nie zrozumiesz że to jest całkowicie co innego?

Beta musiała by trwać 1 dzień a nie 2 gdyby start miałby być w sobote.

Nie będą przekładać startu serwera dla 1 osoby zrozum i daj spokój.

Opublikowano

Eh a przeczytales moja cala wypowiedz? Napisalem zeby zaczeli Bete w Czwartek ale dobra przeczytaj 5 albo 10 razy co Napisal Sh4ke ze nie zmienia czegos dla jednej Osoby bo nie i h...  A tak wogole po co ich tak bronisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...