Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eh a przeczytales moja cala wypowiedz? Napisalem zeby zaczeli Bete w Czwartek ale dobra przeczytaj 5 albo 10 razy co Napisal Sh4ke ze nie zmienia czegos dla jednej Osoby bo nie i h...  A tak wogole po co ich tak bronisz ?

Nie przesuniemy startu, mamy ustalone na niedziele i tak ma być. Chcemy żeby wszystko było skończone a wam dobrze się grało. 

@film ode mnie :) 

http://www.youtube.com/watch?v=Inu7EEaM_cI&feature=c4-overview&list=UUeK5JNiOq1Jz8i-1dX-rPoAv

S1pJcl8.png

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh a przeczytales moja cala wypowiedz? Napisalem zeby zaczeli Bete w Czwartek ale dobra przeczytaj 5 albo 10 razy co Napisal Sh4ke ze nie zmienia czegos dla jednej Osoby bo nie i h...  A tak wogole po co ich tak bronisz ?

Nie bronie, tylko kto normalny zmieni date startu dla 1 osoby...

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Ja osobiście polecam ze względu na technika. Sensual robi bardzo dobre serwery lecz trafia na przykry niestety team ( chodzi mi tutaj o shizera i całą restie ) mam nadzieje ze tutaj tego nie zobaczycie. Osobiście nie gram juz w Metka ale życze serwerowi jak najlepiej. Pozdroo

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ja osobiście polecam ze względu na technika. Sensual robi bardzo dobre serwery lecz trafia na przykry niestety team ( chodzi mi tutaj o shizera i całą restie ) mam nadzieje ze tutaj tego nie zobaczycie. Osobiście nie gram juz w Metka ale życze serwerowi jak najlepiej. Pozdroo

A w serii LP na MPCforumie kto występował? xdd

Topic >>> czy ulepszacze lecą łatwiej, czy pl? a i czy all jak na pl sie robi, jaki % na ulepszenie?

przez cip3 in3sta wejde ale.. xD

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

A w serii LP na MPCforumie kto występował? xdd

Topic >>> czy ulepszacze lecą łatwiej, czy pl? a i czy all jak na pl sie robi, jaki % na ulepszenie?

przez cip3 in3sta wejde ale.. xD

Drop ulepszaczy został zwiększony, aby dało się w miarę łatwo zdobyć ulepszacze !

Opublikowano

Kiedy  bedzie client?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Start w niedziele ? lipa... w niedziele to ja wole się pouczyć bo w poniedziałek do szkoły/pracy więc lipe z tym zrobiliście to lepiej dajcie w następny piątek albo w sobote start bo przynajmiej można sb 2 nocki walnąć

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Dokladnie @up ma racje, w niedziele to kiepskie rozwiazanie duzo osob ma w poniedzialek szkole/prace a chcieliby dluzej pograc i wtedy byloby wiecej osob.. nie lepiej wystartowac w sobote?

90472801207480070301.png

Opublikowano

Najlepiej by było gdyby zrobili bete dzisiaj do soboty rano np. a start w sobote wieczorkiem ;)

A co ja napisalem wyzej?

Opublikowano

Po co grać na tej kopi balmory która padnie po po miesiącu ? jak można zagrać na prawdziwej balmorze która stoi bardzo długo :D

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Po co grać na tej kopi balmory która padnie po po miesiącu ? jak można zagrać na prawdziwej balmorze która stoi bardzo długo :D

I w obieg od fubu poszło x bryłek :)

Opublikowano

Może dodacie pelerynke co sie nie konczy? bo ktos nie bedzie mial peleryn i zara bedzie hacki odpalal...

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Może dodacie pelerynke co sie nie konczy? bo ktos nie bedzie mial peleryn i zara bedzie hacki odpalal...

To jest hard.

Pelerynki macie za KD + 0-3 chyba..

Opublikowano

Nie dodamy niekończącej się pelerynki, ponieważ jest to hard, a nie medium. Co do botów to będą one banowane.

Jak pisali gracze wyżej jest możliwość wymiany kd + 0/1/2/3 na pelerynki oraz kupna o starego Maga, więc nie będzie z tym problemu.

Opublikowano

Nie dodamy niekończącej się pelerynki, ponieważ jest to hard, a nie medium. Co do botów to będą one banowane.

Jak pisali gracze wyżej jest możliwość wymiany kd + 0/1/2/3 na pelerynki oraz kupna o starego Maga, więc nie będzie z tym problemu.

Przemyslcie date startu. ;)

90472801207480070301.png

Opublikowano

W czymś Ci przeszkadza niedziela ? :) Zajebisty dzień na rozpoczęcie przygody na nowym serwerze , moim zdaniem ;)

No wiesz wiekszosc w poniedzialek ma szkole/prace wiec w niedziele duzo osob sie uczy itd..

90472801207480070301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...