Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze nie rozumiem troszkę Ciebie i twojej ekipy z jednej strony narzekasz jaki to sensual i my nie jesteśmy i że serwer padnie po 2 dniach a z drugiej czekasz na start.

PPK ustawiliśmy tak, ponieważ była to najbardziej optymalna opcja pod względem czasowym. Wcześniej mieliśmy 7 dni i to było zbyt mało, więc postanowiliśmy że zrobimy na 30 dni.

Powróćcie do wersji takiej aby nie był czasowy gdy jest używany, ale też żeby był na parenaście lub więcej godzin :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Życzę powodzenia, ale i tak czekam na serwer Hikariego ...

Serwer Quarel'a, on tylko reklamuje i twierdzi że był właścicielem Balanti, chociaż robił ją Sensual i on tylko reklamował.

Wiem, może troszkę hipokryta ze mnie, bo też nazywam siebie właścicielem, ale nie otwieram np. Algorii v2 bez osoby, która stworzyła ten serwer.

Powróćcie do wersji takiej aby nie był czasowy gdy jest używany, ale też żeby był na parenaście lub więcej godzin :)

Masz aż 30 dni tego PPK = cały miesiąc, to bardzo dużo czasu.

Opublikowano

Sorry taki mamy klimat ;)

@ Z niecierpliwościa czekam  na serwer szkoda ,że PPK są 30 dniowe i leci z nich czas:D

Troche Cie nie czaje Czarku :D

Pierw starasz się najechać na serwer a tera czekasz :)

Opublikowano

Serwer Quarel'a, on tylko reklamuje i twierdzi że był właścicielem Balanti, chociaż robił ją Sensual i on tylko reklamował.

Wiem, może troszkę hipokryta ze mnie, bo też nazywam siebie właścicielem, ale nie otwieram np. Algorii v2 bez osoby, która stworzyła ten serwer.

Masz aż 30 dni tego PPK = cały miesiąc, to bardzo dużo czasu.

To tak Sensual nie jest właśćicielem plików 40k ,więc niech nie twierdzi ,że Exalion to jest własciciel tego serwera. Uwież mi Quarel doda mnóstwo nowości ,co masz na Invori ,czego Sensual nie doda ,ponieważ mu się nie chce albo niemcy tego nie mają ( tak 3/4 rzeczy sensual kupuje od niemców) ,więc przestań tutaj gadać derdymały i moge się założyc ,że tamten serwer będzie mega ,a ten upadnie :)

Troche Cie nie czaje Czarku :D

Pierw starasz się najechać na serwer a tera czekasz :)

Ostatni raz tu pisze ,napisałem tak ,bo nie chce dostać % na serwer czekam szczegółnie co będzie po 3 miesiącach istnienia serwera ;) Powodzenia Całe Życie JR Grubego z Diamentowej

Opublikowano

To tak Sensual nie jest właśćicielem plików 40k ,więc niech nie twierdzi ,że Exalion to jest własciciel tego serwera. Uwież mi Quarel doda mnóstwo nowości ,co masz na Invori ,czego Sensual nie doda ,ponieważ mu się nie chce albo niemcy tego nie mają ( tak 3/4 rzeczy sensual kupuje od niemców) ,więc przestań tutaj gadać derdymały i moge się założyc ,że tamten serwer będzie mega ,a ten upadnie :)

Ostatni raz tu pisze ,napisałem tak ,bo nie chce dostać % na serwer czekam szczegółnie co będzie po 3 miesiącach istnienia serwera ;) Powodzenia Całe Życie JR Grubego z Diamentowej

Czemu nie grzeszysz inteligencją a pyskowaniem bez sensu ? Według tego co napisałeś żaden serwer, a konkretnie technik danego serwera nie jest jego właścicielem, bo wszystkie pliki są od Ymiru. Pisze się "uwierz", bo wiara, oj oj ortografia. Nigdzie nie napisałem, że serwer Qurela będzie do dupy, czy słaby, bo znam go troszkę i mu źle nie życzę, tylko chodziło mi o Hikariego. Ty oczywiście wiesz że Sensual kupuje 3/4 od Niemców i pewnie sam mu to sprzedajesz. Dzięki takiemu postowi mamy jeszcze większe chęci i więcej pomysłów do udowodnienia naszych racji takim osobom jak Ty.

Nareszcie wychodzisz stąd.

Opublikowano

Nie dacie rady moze troszeczke przyspieszyc startu?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

A ja nie wiem po co o mnie wspominasz, ja nic nie mam do Sh4ke ani do Sensuala ani do nikogo w team tego serwera czy nawet do serwera, więc mnie nie mieszaj w swoje problemy.

Serwer polecam.

Ale co ty kurwa poznajesz ludzi/przyjaciół w necie czy w realu? Ty naprawdę musisz być ułomny skoro na to wygląda że chcesz nam powiedzieć "Taaak, ja z nim pogadałem, super się z nim gada i wgl" niee rozjebałeś mnie tym. Powinien być zakaz gry w tą grę min. 17 lat, bo to co raz głupsze się staje. Miał 3 privy, z którymi robił co chciał, TYLE NAM WYSTARCZY a to, że byle pizdunia z youtuba nam powie, że jest inaczej to jedynie gówniażeria za Tobą pójdzie taka sama jak ty, 95% widzów metinowskich gównianych youtubów no i oczywiście twój pro elo technik.

@@

KD od +0 się ulepsza?

"pro elo technik" napisała to osoba która ma tematy o treści "problem z qc" czy "szukam podstawowych questów na serwer".

sygna1.png

Opublikowano

A ja nie wiem po co o mnie wspominasz, ja nic nie mam do Sh4ke ani do Sensuala ani do nikogo w team tego serwera czy nawet do serwera, więc mnie nie mieszaj w swoje problemy.

Serwer polecam.

"pro elo technik" napisała to osoba która ma tematy o treści "problem z qc" czy "szukam podstawowych questów na serwer".

a ty to pewnie jesteś zajebisty, sensual będzie selał navi po 5zł jak to zawsze robi

ps. Quarel a jak tam ta twoja Natalia która nie chce z tobą być?

Opublikowano

Ale się przyjeb**iście do tego sensuala :x to jest ich sprawa czy będzie navi czy nie będzie czy serwer będzie stał 3 msc czy 3 lata nikt was nie zmusza do gry na tym serwerze chcesz to graj nie to nie .. tyle osób hejtuje ten serwer bo sensual to i tamto ... skąd wiecie, że to jego wina, że serwy poupadały?

np. balantia - gdyby hikari nie pokazywał swojego loginu pewnie nie byłoby tego zamieszania przez które stracili mnóstwo graczy
restia - idioci którzy nic nie potrafili i sensual wszystko musiał robić a oni tylko hajs zgarniali
Algoria - bug w is (kto mógł się spodziewać?)

Serwer polecam oraz mam nadzieję, że postoi dłużej i team będzie się interesować oraz w jakimś stopniu będzie pomagać sensualowi

Powodzenia

Opublikowano

Kolejny server sensuala? Nie polecam nikomu servera, bo przyciąga do siebie idiotów. Hikari jeszcze spoko, ale jak można współpracować z takimi idiotami, jak respect i shizer. Kto troche gra na privach wiedział jakie to są barany.

Jeszcze te barany mają jakiś tam udział na serverze. Ładna reklama u ludzi co są skończeni, ale jak widać sensual dalej kocha swoich pomocników. :D

Opublikowano

Serwer może być i fajny, albo może skończyć jak inne serwery. 

Powodzenia życzę. 

@ Mavex- restia nie padła przez tych co masz namyśli, tylko  właśnie przez Sensuala, który nic nie robił. 

Opublikowano

Powodzenia życzę. 

@ Mavex- restia nie padła przez tych co masz namyśli, tylko  właśnie przez Sensuala, który nic nie robił. 

To Sensual był Technikiem, i to on robił wszystko...

Nie można powiedzieć że nic nie zrobił, bo gdyby nie on to nie było by takiego serwera jaki był.

Poprostu shizer w stolarni malo dostawal i musial z serwera jakos zarobic.

Opublikowano

Czy na każdym serwerze hard który teraz wychodzi muszą być tony lizaków,kolców  / wierzchowców  z defem,atakiem,blokiem i bóg wie co jeszcze.Fajnie gdy te 2 miejsca co mamy na dodatkowe itemy zajmuja tylko butki wiatru+ pd lub rekawica. I jeśli będzie system kostiumów i nowe fryzury to błagam dajcie je na czas stały i bez bonów żeby nie było sytuacji ,że cały serwer lata np w bojowniku bo daje najlepsze bony ..

Opublikowano

Czy na każdym serwerze hard który teraz wychodzi muszą być tony lizaków,kolców  / wierzchowców  z defem,atakiem,blokiem i bóg wie co jeszcze.Fajnie gdy te 2 miejsca co mamy na dodatkowe itemy zajmuja tylko butki wiatru+ pd lub rekawica. I jeśli będzie system kostiumów i nowe fryzury to błagam dajcie je na czas stały i bez bonów żeby nie było sytuacji ,że cały serwer lata np w bojowniku bo daje najlepsze bony ..

A czy u nas jest tona lizaków / kolców / wierzchowców. Mamy 2 wierzchowce na serwerze + ppk / lizak. System kostiumów działa tylko jako wygląd, nie daje żadnych bonów. Możliwe, że później pomyślimy nad system bonowania kostiumów.

Opublikowano

Powodzenia życzę. 

Niestety ale nie mogę się z Tobą zgodzić, ponieważ tak jak in3st napisał gdyby nie Sensual nie byłoby serwa :) czasami z ciekawości wchodziłem na ich forum i widziałem, że cały czas coś starał się robić :) ale wiadomo że ciężko mu samemu ogarnąć serwer

Top@ czy lizaki/ppk/kostiumy/wierzchowce będą do zdobycia w grze?

Opublikowano

a ty to pewnie jesteś zajebisty, sensual będzie selał navi po 5zł jak to zawsze robi

chce wam tylko przypomnieć ze tu będzie navi po 5zl i skille na P od sh4ke za nagrywanie
Opublikowano

A jest możliwość żeby nie było ppk ani lizaka? myśle że nikt by za tym zbytnio nie płakał a przez to pvp  wygląda zupełnie inaczej ;/

Opublikowano

chce wam tylko przypomnieć ze tu będzie navi po 5zl i skille na P od sh4ke za nagrywanie

Kliknąłem 3x Zgłoś, bo jest tak ograniczony, że nie ma sensu pisać. Odpowiem Tobie ostatni raz. Mamy zablokowane komendy to raz, a po 2gie wiesz co to navi? Bo do tego nie mamy też dostępu, poza tym daj jakieś dowody na Sensuala i jego sprzedawanie navi za 5 zł.

Takie osoby jak Ty powinny mieć zabrany komputer już dawno.

Co do zdobywania rzeczy z IS w grze, będzie kilka możliwości, np. drop petów z bramy piekieł.

Nie ma opcji, abyśmy usunęli PPK / Lizak'a.

Opublikowano

Najlepszym Rozwiązaniem będzie Gdy chcemy się dowiedzieć czy Sh4ke ma /i i inne komendy np /m to jak byle jaki odc nagrywa juz po starcie na samym początku / końcu wpisuje  /i , /m itp i czy ma zablokowane czy nie :)

aw@ Skąd wydropie ppk/lizak ?

Opublikowano

Już jakieś głupie problemy a serwer jeszcze nie wystartował ?^^ śmieszne. 

ps. Jest już data oficjalnego startu ? lub kiedy tak mniej więcej start ?

5-7 jest beta.

Tydzień po becie start najprawdopodobniej :)

Opublikowano

Wyciąganie spraw prywatnych na publiczne forum, oh, to takie modne. Stalking w polsce karany, żebyś się kiedyś czasem nie przeliczył jak dostaniesz zawiadomienie od wesołego kolegi z internetu.

Żeby nie było, że offtopuje - zapraszam na bętę 7 marca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...