Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie kwestia kiedy ktoś chce start, lecz my mamy tak poukładaną pracę oraz tak rozłożone wszystko, że nie możemy tego zmieniać teraz.

Serwer nie zając nie ucieknie Wam, to że kogoś nie będzie na stracie nie znaczy że nie będzie grał.

Wiadomo, że lepiej być na starcie serwera, ale to jeszcze nie koniec świata.

Data zostaje, przepraszamy, ale nie możemy zmienić tego, bo nie wyrobimy się czasowo.

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie kwestia kiedy ktoś chce start, lecz my mamy tak poukładaną pracę oraz tak rozłożone wszystko, że nie możemy tego zmieniać teraz.

Serwer nie zając nie ucieknie Wam, to że kogoś nie będzie na stracie nie znaczy że nie będzie grał.

Wiadomo, że lepiej być na starcie serwera, ale to jeszcze nie koniec świata.

Data zostaje, przepraszamy, ale nie możemy zmienić tego, bo nie wyrobimy się czasowo.

Mi pasuje tak jak jak ustawione jest... kiedy client do bety?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Wiadomo , że każdy ma swoje obowiązki ale to tak jakby startowała jakaś gra nowa i ludzie by narzekali bo start w niedziele a nie w sobote . Tak sobie rozłożyli obowiązki i start wypada w niedziele proste... ludzie moim zdaniem to nie ma znaczenia , jest czas na granie jest czas na wszystko inne , gra umila czas od czasu do czasu. :) 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

cos male zainteresowanie waszym projektem i niezbyt dobre opinie na temat technika ..
gdyby nie to pewnie bym zagral bo szukam jakiegos sensownego serwa ale nie chce mi sie grac z ~100 osobami bo to nie ma sensu
lecz zycze wam powodzenia i udanego startu  

Opublikowano

cos male zainteresowanie waszym projektem i niezbyt dobre opinie na temat technika ..

gdyby nie to pewnie bym zagral bo szukam jakiegos sensownego serwa ale nie chce mi sie grac z ~100 osobami bo to nie ma sensu

100 osób?

Będzie dużo osób i dobra reklama :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

100osób? o.O , ja przewiduję na start +/-1k ;) 100osób ?- wypierdzielaj  na ave*ie;) 

Serwer epicki, start serwera? Niedziela, dobry termin .;3 a co do pelerynek to nie będznie znimi przecież problemu, a jak Sh4ke napisałem wyżej "BOTY" będą banowane . <3

Opublikowano

Wątpię by było 1k graczy.

Napraw buga.

Podobno sensual nie robi pobugowanych serwerów?

Nie wiem po co sie tutaj udzielasz? potrafisz tylko hejtowac? pokaz mi tego twojego 'buga'

90472801207480070301.png

Opublikowano

Nie wiem po co sie tutaj udzielasz? potrafisz tylko hejtowac? pokaz mi tego twojego 'buga'

Chodzi o to że w wymianie jest pokazane np. 1x Zmianka -> 2x Dodanie.. on to czyta od lewej do prawej.. a działa od prawej do lewej czyli 2x Dodania za 1x Zmianke.

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

Wątpię by było 1k graczy.

Napraw buga.

Podobno sensual nie robi pobugowanych serwerów?

Człowieku nie pogrążaj się. ;)

Idź lepiej na inne zapowiedzi szukać bugów w prezce xD

Beka xD

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Nie dodamy niekończącej się pelerynki, ponieważ jest to hard, a nie medium. Co do botów to będą one banowane.

Jak pisali gracze wyżej jest możliwość wymiany kd + 0/1/2/3 na pelerynki oraz kupna o starego Maga, więc nie będzie z tym problemu.

Jak chcesz wykryć 'mobber hacka'?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Jak chcesz wykryć 'mobber hacka'?

Znaczy się tak ciężko jest to wykryć, ale jest drobna różnica pomiędzy lurowaniem pelerynkami a mobber hackiem. Raczej osoba grająca uczciwie nie używa pelerynek non stop lurując "większego" spota niż jest to możliwe.

Moober luruje non stop w tym samym momencie oraz dużo większego spota.

Poza tym wydaje mi się, że osoba używająca moober hack'a przeważnie używa również wh / jakiegoś bota, więc właśnie tak będziemy się starać łapać takie osoby.

Opublikowano

Banowane.. łapane w logach.. samo się prosi o bana, a nikt z ekipy nie musi siedzieć o 3 rano i szukać botów - logi nas wyręczają. :)

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

2relh21.jpg

Siemka wiele osób pyta kiedy start serwera, kiedy beta, kiedy będę mógł wbić na serwer, już Wam odpowiadam. Długo się zastanawialiśmy, kiedy będzie start serwera, mieliśmy wiele koncepcji, ale już Wam przedstawiam wszystko.

Start Beta Testów :

7 Marzec godzina 18.00

Beta serwera będzie przebiegała następująco :

✓ 8 - 9 Marzec - przedział levelowy 55 - 75 - testujemy exp, drop oraz dungeony dla tego przedziału.

✓ 9 - 11 Marzec - przedział levelowy 75 - 99 - testujemy exp, drop oraz dungeony dla tego przedziału.

✓ 12 Marzec - ostateczne poprawki oraz Wasze sugestie dotyczące serwera.

Każda osoba może wziąć udział w Beta Testach serwera, strona będzie w pełni działająca a client pojawi się dzień wcześniej.

Konta z bety zostaną, wszystkie postacie, depo oraz ekwipunek zostanie usunięty.

Za aktywny udział w beta testach oraz pomoc w rozwoju i testowaniu serwera dla każdego czeka drobny upominek od administracji.

Osoby bardziej zaangażowane będą dodatkowo nagradzane.

Teraz kilka słów o oficjalnym stracie. Start serwera odbędzie się dzień po beta testach.

Start Oficjalny Serwera :

14 Marzec godzina 19.00

Client'a można już pobierać, obecnie jest tylko 1 mirror, ale jutro pojawi się już więcej. Dodatkowo dodam, że jest to wersja oficjalna clienta i nie będziemy jej póki co zmieniać, wszystkie potrzebne rzeczy będzie pobierał za Was nasz patcher.

Mirror #1.

http://download.exalion.pl/Exalion.tar.gz

Mirror #2.

http://www.multiupload.nl/VPUSIBI6AM

Mirror #3.

https://mega.co.nz/#!ZRIAHDKC!GKtwB3zBm_lLNCJRG6uFEaC4NYgcr0a8-C--CrdKsHU

Skan :

10EzKss.png

Data ta może ulec drobnym zmianom, tylko i wyłącznie, jeżeli błędy przez Was znalezione będą na tyle poważne, abyśmy musieli przekładać start.

Liczymy jednak, że to się nie wydarzy i będziecie pracowici i aktywni na Beta Testach.

Zapraszamy serdecznie do śledzenia naszego FB, aby być na bieżąco !

Opublikowano

Moglbys dodac info na pierwszej stronie na temat dropu z poszczegolnych bosow? chodzi mi tu glownie o takie itemy jak stalki, bronie 70/75 i ulepszacze do epikow. Czy bedzie sie oplacalo chodzic na dt, katakumby czy inne dungeony. Czy itemy owe beda smieciowej wartosci jak na niektorych serwerach  bo bedzie je mozna zdobyc bez wiekszego wysilku w grocie czy z jakiegos tam metka. Czasy kiedy wlasnie te itemy byly rarytasem a zeby je zdobyc trzeba bylo odbyc kilka wypraw z cala gildia byly naprawde swietne (chodzi mi tu o globala). 

Opublikowano

Moglbys dodac info na pierwszej stronie na temat dropu z poszczegolnych bosow? chodzi mi tu glownie o takie itemy jak stalki, bronie 70/75 i ulepszacze do epikow. Czy bedzie sie oplacalo chodzic na dt, katakumby czy inne dungeony. Czy itemy owe beda smieciowej wartosci jak na niektorych serwerach  bo bedzie je mozna zdobyc bez wiekszego wysilku w grocie czy z jakiegos tam metka. Czasy kiedy wlasnie te itemy byly rarytasem a zeby je zdobyc trzeba bylo odbyc kilka wypraw z cala gildia byly naprawde swietne (chodzi mi tu o globala). 

Wiesz dlaczego nie zapodam Wam jak wygląda drop ? Abyście mieli niespodziankę ew. na becie sobie zobaczysz. Powiem tylko tylko że bronie 75 dropniesz tylko i wyłącznie z DT. Będzie się bardzo opłacać chodzić na różne dungeony. W grocie nie lecą z tego co pamiętam, itemki które mają aż tak wysoką wartość.

Nie możemy aż tak utrudniać Wam gry, gdyż sam wiem z doświadczenia, że za trudno to też nie dobrze. Staraliśmy się dopasować wszystko tak, aby się przyjemnie grało.

Przypominam o becie oraz starcie serwera !

Opublikowano

Kiedy stronka, lubie miec konto zrobione wczesniej :D

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

In3st dobrze się czujesz? Nie hejtuje wszystkich serwerów.

Poprostu nie lubię pseudo youruberow , bo teraz jest moda: wbij 2k suby zrób serwer , zarób parę tysięcy będąc 15latkiem.serwer pada i koniec , to jest zalosne co wy robicie.

Jedyny tream jest na tyle mądry ,ze nie chodzi mu o kasę tylko o popularność.

a dlatego ze to serwer 15latkow + sensual = przekręty etc.

Nastolatki jeszcze nie potrafią myśleć profesjonalnie , a zapewniam was ,ze macie buga

Enjoy.

Opublikowano

Poprostu nie lubię pseudo youruberow , bo teraz jest moda: wbij 2k suby zrób serwer , zarób parę tysięcy będąc 15latkiem.serwer pada i koniec , to jest zalosne co wy robicie.

Nastolatki jeszcze nie potrafią myśleć profesjonalnie , a zapewniam was ,ze macie buga

Enjoy.

Fakt, Treamowi nie chodzi o kase, tym bardziej że nagrywa "nie za darmo"

btw, myślisz że Tream jest dorosły? heh

## topic ##

Wbić na bete zobaczyć co ciekawego, obym się nie zniesmaczył.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Enjoy.

Nie mam 15 lat, może Ty, ale ja już dawno nie mam.

Treamowi nie chodzi o kasę, ziomuś Ty chyba nie wiesz dlaczego on nagrywa z Invorii / Ascariala :)

Nie oszukujmy się nikt prawie nikt nie nagrywa za darmo.

Przekręty ziomek pisałem Ci daj dowody jakieś jasne na Sensuala i wreszcie zejdź z człowieka.

Założę się że sam masz z 15 lat.

Czekam nadal na tego buga, mocny w gębie jesteś, ale buga nie potrafisz pokazać, dlaczego ani po prośbie ani bo groźbie ?

Opublikowano

Rozpierdoliles system.

Zachowujecie się tak samo jak shizer i ten drugi. "mocny w gebie" rozjebales mnie tym naprawdę.Masz racje płacą treamowi za to , ale grosze . A postawienie serwera metin2 to jest tak jakbys założył własną firmę ^^. Wybacz ,ze napisałem ze masz 15lat , masz 16 . Ar3lek tak samo ma 15/16 . Nowy kanał zrobił? Za 2k subow tak dużo kasy zarobił ,ze 2kanal robi ,by znów się dorobić ? No kurwa nie rozpierdalajcie mnie. Najlepsze jest to ,ze sensual lubi stawiać serwery z 15/16latkami , to mnie najbardziej śmieszy

HIKARI(15lat gdy była balantia)

SHIZER TEN DRUGI(16lat uczą się w ohp)

Teraz wy

CALY TEAM 15/16LAT prócz sensuala.

Nie wiem może sensual lubi mlodyszch , bo można ich łatwo na coś namówić albo nie wiem :p

*Co do buga to nie wiem jakim cudem go nie wylapaliscie , bo nawet Sunushi się śmieje z sensuala :>

Pamiętajcie liczy się tylko $$

Opublikowano

Po co grać na tej kopi balmory która padnie po po miesiącu ? jak można zagrać na prawdziwej balmorze która stoi bardzo długo :D

W sumie racja bo balmora na 100% nie padnie bo jest spoko administracja (ale i tak J*bać fubu) ale spójrz z tej strony jak ludzie już grają 3 lata i byś musiał 3 lata nadrabiać żeby być na równi z nimi więc bezsens

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Tak , ale na tym serwerze nie ma żadnych nowości . Prawie wszystko z balmoey , nadodatek zbugowany i z chujowa administracja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...