Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie będzie można liczyć na SM z navi tak więc po co dawać hajs na IS.

Tak hejtuję bo wiem jaki jest Sensual, tak oceniam po okładce bo każdy serwer Sensuala kończył tak samo.:)

Ale dalej życzę powodzenia z serwerem i dużo ludzi.;]

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Cos wiecej na temat proceu zdobywania kostiumow, petow oraz pasow czy tez ilosci questow na serwerze? Jaki exp i drop yang?

Passy zdobywa się wytwarzając je. Potrzebne są 3 perły, przetopy, kawałki energii. Udajemy się do Yu-Hwana, u którego możemy wytworzyć dany pas jest od 75 poziomu.

Ilość questów na serwerze jest tak ustalona, aby średnio co 2-3 levele był jakiś. Wszystkie mają ciekawe nagrody.

System kostiumów - kostiumy będą do wygarnia na eventach, nie będą one miały dużego znaczenia, ponieważ dają tylko wygląd.

Pety będą do wygrania z eventów oraz do dropnięcia w grze z Bram Piekieł / Azraela.

Exp oraz drop porównał bym do tego z Balantii / Balmory. Ustawiliśmy 3x względem PL'a.

Można liczyć na kupony SM w Item Shopie ? Czy Sensual usunął z wiadomych powodów ^^

Będą oczywiście dostępne w pełni działające i bez buga.

Pewnie będzie można liczyć na SM z navi tak więc po co dawać hajs na IS.

Tak hejtuję bo wiem jaki jest Sensual, tak oceniam po okładce bo każdy serwer Sensuala kończył tak samo. :)

Ale dalej życzę powodzenia z serwerem i dużo ludzi.;]

SM Z Navii taaaa, dobrze że już sam zdecydowałeś się wyjść z tematu, bo szkoda co chwilę klikać "Zgłoś".

Ty wiesz jaki jest Sensual, a znasz go od i ile? Pewnie grałeś tylko na jego serwerze i tyle.

Dzięki.

Opublikowano

Passy zdobywa się wytwarzając je. Potrzebne są 3 perły, przetopy, kawałki energii. Udajemy się do Yu-Hwana, u którego możemy wytworzyć dany pas jest od 75 poziomu.

Ilość questów na serwerze jest tak ustalona, aby średnio co 2-3 levele był jakiś. Wszystkie mają ciekawe nagrody.

System kostiumów - kostiumy będą do wygarnia na eventach, nie będą one miały dużego znaczenia, ponieważ dają tylko wygląd.

Pety będą do wygrania z eventów oraz do dropnięcia w grze z Bram Piekieł / Azraela.

Exp oraz drop porównał bym do tego z Balantii / Balmory. Ustawiliśmy 3x względem PL'a.

Będą oczywiście dostępne w pełni działające i bez buga.

SM Z Navii taaaa, dobrze że już sam zdecydowałeś się wyjść z tematu, bo szkoda co chwilę klikać "Zgłoś".

Ty wiesz jaki jest Sensual, a znasz go od i ile? Pewnie grałeś tylko na jego serwerze i tyle.

Dzięki.

Tak się składa, że znam go już od serwera: AvistaMt2 :)., więc nic nie wiesz a się tutaj wypowiadasz. I na tym serwerze już były przekręty a Sensual był początkującym technikiem ;).

Reklama w sygnie.

Opublikowano

@Sh4ke 

Będą tak odbugowane jak na Algori czy może Resti ?

Nie :) Będą normalnie działać, sam się przekonasz.

Mam nadzieję, że Sensual ma kupiony mikrofon :)

Tak ma :)

Opublikowano

Serwer dosc szybko padnie jak jego poprzednicy czemu? Bo Sensual wszystkiego sam nie ogarnie a reszta ekipy wcale nie zna się na plikach :(

Jest dobrym technikiem. Jako administratorzy będziemy starali mu się pomagać :)

S1pJcl8.png

Opublikowano

Ar3lku nikt nie napisał, że Sensual jest złym technikiem bo od strony technicznej moim zdaniem robił d.dobre serwery ale właśnie tylko je tworzył, potem już się nie zajmował w żaden sposób o jakaś aktualizację trzeba było prosić po kilka razy a jak już się człowiek doprosił to nie wkładał w to zbyt wiele zaangażowania i wychodziły te aktualizację takie na odp... :>.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Widze kolejny serwer tworzony przez dzieci dla dzieci.

Na wstepie nie polecam- eq z navi dla kolegow, brak ogarniecia administracji i krotki zywot tego serwera PEWNY.

Opublikowano

Ar3lku nikt nie napisał, że Sensual jest złym technikiem bo od strony technicznej moim zdaniem robił d.dobre serwery ale właśnie tylko je tworzył, potem już się nie zajmował w żaden sposób o jakaś aktualizację trzeba było prosić po kilka razy a jak już się człowiek doprosił to nie wkładał w to zbyt wiele zaangażowania i wychodziły te aktualizację takie na odp... :>.

Rozumiem, ludzie sie zmieniaja. Co do aktualizacji bedziemy sie starali wprowadzac je co jakis czas.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Widze kolejny serwer tworzony przez dzieci dla dzieci.

Na wstepie nie polecam- eq z navi dla kolegow, brak ogarniecia administracji i krotki zywot tego serwera PEWNY.

Dobra dojrzały Administratorze wielu serwerów, pokazałeś na co Cię stać.

Navi nie będzie, ogarnięcie i kto to mówi ? Poza tym nie znasz nas.

Zresztą jak pisałem są ludzie i parapety.

PS. Używaj polskich znaków.

Opublikowano

Dobra dojrzały Administratorze wielu serwerów, pokazałeś na co Cię stać.

Navi nie będzie, ogarnięcie i kto to mówi ? Poza tym nie znasz nas.

Zresztą jak pisałem są ludzie i parapety.

PS. Używaj polskich znaków.

Wielu? Bylem administratorem tylko na Memorialu(najlepszy easy 2013 i najlepszy medium/easy 2014) wiec japa tam. Navi u was będzie, dzieci przeciez po to stawiaja serwery zeby sie bawic navicatem.

Dalej nie polecam tam grac.

P.s. To czy pisze z pl znakami czy nie to moja sprawa wiec japa tam.

Opublikowano

Wbije, warty uwagi> kiedy start?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Wielu? Bylem administratorem tylko na Memorialu(najlepszy easy 2013 i najlepszy medium/easy 2014) wiec japa tam. Navi u was będzie, dzieci przeciez po to stawiaja serwery zeby sie bawic navicatem.

Dalej nie polecam tam grac.

P.s. To czy pisze z pl znakami czy nie to moja sprawa wiec japa tam.

Najlepszy easy 2013 nie ośmieszaj się już Zielak. Nie będę już odpowiadał dojrzały gimnazjalisto.

Wbije, warty uwagi> kiedy start?

Jasne, że warto, start 7-9 Marzec.

Opublikowano

Serw fajnie, wygląda ale nie zagram już  :) w metina nudne to :) ale fajnie serw zrobiony El0

Cyrk.png

Opublikowano

Sh4ke i Sensual? Gwarantowany yangbug lub bug w IS.

Chyba po tylu wpadkach z tymi yangbugami na jego serwerach powinien teraz o to zadbać :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Padnie jak każdy serwer tych dwóch. 100% żę padnie nie ma bata. Sensuala działanie jest bardzo proste, kto go jeszcze nie zauważył to niech zobaczy, chyba że jest tępą dzidą to niech sobie odpuści. Stawia serwer>zarabia>zamyka>stawia serwer>zarabia>zamyka itd. . To jest jego źródło dochodu a tępe dzieci i tak wbiją i wydadzą na is. Szkoda mi tych bezmózgowców . Nie polecam.

Opublikowano

Padnie jak każdy serwer tych dwóch. 100% żę padnie nie ma bata. Sensuala działanie jest bardzo proste, kto go jeszcze nie zauważył to niech zobaczy, chyba że jest tępą dzidą to niech sobie odpuści. Stawia serwer>zarabia>zamyka>stawia serwer>zarabia>zamyka itd. . To jest jego źródło dochodu a tępe dzieci i tak wbiją i wydadzą na is. Szkoda mi tych bezmózgowców . Nie polecam.

Nie mam słów do ekspertów Twojego pokroju ? Kogo masz na myśli pisząc 2 ? Padnie na 100% człowieku wyjdź i się nie ośmieszaj.

Nie obrażaj Sensuala, skoro nawet go nie znasz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...