Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny zawsze jest jakieś ''ale'' a tym ''ale'' jest Sensual. Życzę powodzenia :D

PS. Będą kupony SM ?

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do fabuły. Daty p.n..e lecą w drugą stronę... Rozumiem ,że metin to i tak gra bez fabuły ,ale jeśli już bierzecie się za nią to trochę pomyślcie. A co do reszty, to mi się nawet podoba.

haha dokładnie... pozdrowienia dla osoby, która zrobiła tą zapowiedź, powinna się cofnąć do 4 klasy podstawowej (lub do niej dotrzeć) a nie zajmować się serwerami ( Podejrzewam, że ktoś z teamu ją pisał ;))

data 700r. p.n.e. jest wcześniej niż 300 ;)

@Edit. po napisaniu tego posta zacząłem czytać dalej i już zauważyłem System "Passów" nie powinno być Pasów?

@2Edit. czytam dalej... wieża orków i wieża demonów serio? Połowa tekstu skopiowana i wklejona? Nawet nie chodzi o to, WO jest "trudne" i DT jest tak samo trudne? Co to za problem wcisnac CTRL+C i potem CTRL+V?

@3Edit 

- Zablokowanie wszystkich komend, komendy posiada tylko dla [DEV]Lazy

Spoko -.- Posiada tylko dla [DEV]Lazy i jak się domyślam to jest sensual ;] (nie musiałem patrzyć na Skład Administracji i na kometarze, żeby się domyślić ;]

Co do serwera, nie zagram, powód: Sensual ( i wszystko powinno być jasne, jakbyście go wywalili z teamu na bank zyskalibyście ze 100/200 graczy wiecej ;] )

Opublikowano

Serwer będzie stał tak samo długo jak restia gdyż iż ponieważ Sensual ;)

na początku będzie wszystko ładnie ale po miesiącu mu się znudzi i totalna olewka będzie 

Opublikowano

Nie doczytałem albo nie napisałeś, ten wierzchowiec od biologa jest na 2 godziny czy na ile?

Tak jest na 2 godziny.

Co do fabuły. Daty p.n..e lecą w drugą stronę... Rozumiem ,że metin to i tak gra bez fabuły ,ale jeśli już bierzecie się za nią to trochę pomyślcie. A co do reszty, to mi się nawet podoba.

Mój błąd.

Fajny server :) mam nadzieje ze dlugo postoi.

Będzie długo stał, ja nie mam zamiaru się kłócić z ekspertami, którzy twierdzą inaczej.

Czekamy na start! Jakaś nagroda za TOP 1/2/3?

Tak - unikatowa zbroja

Serwer stać będzie, ale z początku.

Jeżeli sensual nie będzie miał wyjebane na serwer jak pod koniec restii to może to postoi troszkę dłużej od poprzednika.

Administracja sami jutuberzy, którzy podejrzewam że mają zerowe pojęcie o serwerze.

Inaczej mówiąc RestiaV2 pod wieloma względami.

Btw. Ciekawe czy sensual w końcu ogarnął wywalanie ch ^^.

Nie będzie miał wyjebane na serwer, channeli nie wywala, czemu osoba, która nagrywa na yt ma być skreślona z właśnie powodu braku wiedzy o serwerze -_-

Serwera nie polecam po 1 technik któy ma totalną olewke na wszystko do tego arelek i reszta ekipy .

Mają taki tok myslenia:

1.Robimy serwer na tych samych plikach + dodajemy cos

2.Zbieramy youtuberów dajemy im sm zeby bylo taniej + youtuberzy robią mini konkursy na yt wybijają sie

3.Sensual zabiera hajs z ekipa i serwera nie ma

4Koniec serwera + tlumaczenie ze nie zarabiali na siebie zobaczycie ludzie :)

1. Widzę jak się znasz, serwer jest na innych plikach. Nie tak jak Restia na plikach Balantii.

2. Jesteś debilem, przepraszam za wyrażenie, ale tak jest.

3. Serwer będzie stał.

4. Wróżbito Macieju zobaczymy jak będzie.

nie polecam kazdy kto znajdzie buga bedzie dostawal levele navi i ogromne ilosci SM tak jak na ich poprzednim serwerze

dziecinada

Oczywiście a ja mam słonia w trampkach w domu ? Nie będzie żadnego navi ani rozdawania leveli, a tym bardziej ogromnych sum sm dla yt'berów.

Serwer będzie stał tak samo długo jak restia gdyż iż ponieważ Sensual ;)

na początku będzie wszystko ładnie ale po miesiącu mu się znudzi i totalna olewka będzie 

Jak pisałem dopilnuje osobiście tego, aby serwer stał długo.

Opublikowano

1. primo Sh4ke już tam miał jeden przypadek bo miałbyć tam serwer od neigo z tego co wiem to nie wyszło

2. Sensual technik = to odstrasza z automatu i nawet nie polecam głównie przez to gry.

3. Zgapiliście pomysł na serwer w 90% od fubu i bambuska (Balmora) lecz to mnie jakos nie dziwi, kasa z takich serwerow czesto jest duza.

4. Uwielbiam hardy, ale jak widze znow kolejna zapowiedz sezonowego serwera, ktory jest prowadzony przez kogos, ktory dawal dupy po calosci, to na pewno nie uwierze w nagle oswiecenie. Kto byl ku*wa ku*wą pozostanie, proste...

Innymi słowy powiem tak. Grać można pograć, ale odradzam ładowac w IS'a. Jedynie w co wam się przełoży, to w inwestowanie w złodzieja, leszcza i idioty. ;)

Tyle w temacie.

@@ps. Sh4ke, serio z pieniędzy z youtuba to byś na siłownie wydał, a nie w jakieś ludziki.

Ty ich dopilnujesz? Prędzej ku*wa zostane proboszczem mojej parafii. Sam odpierdalałeś na swoim kanale yt jak ci się znudziło balmorę nagrywać a tu bd farmazonki walił, że bd pilnować, haha. xD Pierdolnij że się w łeb łaku bo robicie opinie serwerom hard, że stoją tylko dla kasy i tylko gówniana administracja.

1.miał robić serwer ale nie miał ekipy.

2.zgapiliśmy ? Nie widzę podobieństwa do balmory. Hajs zależy od tego jak zrobiony jest IS

@@ Ps co ma jego kanał na youtube do serwera ? 

S1pJcl8.png

Rekrut
Opublikowano

Sensual = Upadek.

Jeżeli szukacie serwera na długo i bez nudów to czekajcie na sh*vamt2.

Jak chcecie serwer który administracja bd miała w dupie po tygodniu to Exalion. 

"Wielcy" GM'owie z YouTub'e .. Porażka, zresztą, jest to serwer na chwilę. Praktycznie 0 nowości, te same sety, te same bossy, te same mapy. 

Widać że pro "youtuberzy" nie mają gdzie już hajsu szukać, i pakują się w pliki serwerowe o których nie mają bladego pojęcia. 

Wyżej dobrze piszą, że serwer to kopia balmory, ravi itp. ŻADNE wasze "pliczki" nie przebiją plików balmory. I nie chodzi mi tutaj o przekręty (bo zaraz się zaczną wierszyki szczura, łubu dubu itp) ale o dopracowanie, czego brakuje temu serwerowi już to widać po samej prezentacji, czytało się ją bardzo szybko a nawet nie czytało tylko przewijało i NIC nie zwróciło mojej uwagi.

NIE polecam NIE pozdrawiam (administracje) 

Opublikowano

Sensual = Upadek.

Jeżeli szukacie serwera na długo i bez nudów to czekajcie na sh*vamt2.

Jak chcecie serwer który administracja bd miała w dupie po tygodniu to Exalion. 

"Wielcy" GM'owie z YouTub'e .. Porażka, zresztą, jest to serwer na chwilę. Praktycznie 0 nowości, te same sety, te same bossy, te same mapy. 

Widać że pro "youtuberzy" nie mają gdzie już hajsu szukać, i pakują się w pliki serwerowe o których nie mają bladego pojęcia. 

NIE polecam NIE pozdrawiam (administracje) 

Pisałem już, że jak ktoś chce reklamować swój serwer to masz dział publikacje oraz zapowiedzi.

Czy to że ktoś nagrywa na YT = debil, który wszędzie szuka kasy oraz nie ma pojęcia o grze ?

Nie denerwuj mnie już Twoim wyzywaniem osób nagrywających, bo jest to śmieszne.

1. primo Sh4ke już tam miał jeden przypadek bo miałbyć tam serwer od neigo z tego co wiem to nie wyszło

2. Sensual technik = to odstrasza z automatu i nawet nie polecam głównie przez to gry.

3. Zgapiliście pomysł na serwer w 90% od fubu i bambuska (Balmora) lecz to mnie jakos nie dziwi, kasa z takich serwerow czesto jest duza.

4. Uwielbiam hardy, ale jak widze znow kolejna zapowiedz sezonowego serwera, ktory jest prowadzony przez kogos, ktory dawal dupy po calosci, to na pewno nie uwierze w nagle oswiecenie. Kto byl ku*wa ku*wą pozostanie, proste...

Innymi słowy powiem tak. Grać można pograć, ale odradzam ładowac w IS'a. Jedynie w co wam się przełoży, to w inwestowanie w złodzieja, leszcza i idioty. ;)

Tyle w temacie.

@@ps. Sh4ke, serio z pieniędzy z youtuba to byś na siłownie wydał, a nie w jakieś ludziki.

Ty ich dopilnujesz? Prędzej ku*wa zostane proboszczem mojej parafii. Sam odpierdalałeś na swoim kanale yt jak ci się znudziło balmorę nagrywać a tu bd farmazonki walił, że bd pilnować, haha. xD Pierdolnij że się w łeb łaku bo robicie opinie serwerom hard, że stoją tylko dla kasy i tylko gówniana administracja.

Tutaj nie ma się co kłócić z ludźmi, każdy może się wypowiedzieć, a to że to jest już nieprawda to już mniejsza.

1. Ten serwer to miała być Neutria.pl, w którym nie było ekipy odpowiedniej i nawet nie powstał.

2. Udowodni Wam jeszcze, tutaj też nie mam zamiaru się kłócić.

3. Item Shop = Hajs, nie pokazaliśmy nic z IS.

4. Jedyną osobą, która miała wcześniej serwer jest, nikt wcześniej nie miał swojego serwera, więc kolejna głupota.

Opublikowano

Pisałem już, że jak ktoś chce reklamować swój serwer to masz dział publikacje oraz zapowiedzi.

Czy to że ktoś nagrywa na YT = debil, który wszędzie szuka kasy oraz nie ma pojęcia o grze ?

Tutaj nie ma się co kłócić z ludźmi, każdy może się wypowiedzieć, a to że to jest już nieprawda to już mniejsza.

1. Ten serwer to miała być Neutria.pl, w którym nie było ekipy odpowiedniej i nawet nie powstał.

4. Jedyną osobą, która miała wcześniej serwer jest, nikt wcześniej nie miał swojego serwera, więc kolejna głupota.

Wypisze ci przedmitoy  jakie bedą w ISie:) 

- Duchowy Diament

- Wierzchowce 

- Militar / Bojowiec 

- PPk

- Lizak 

- Przepustki na dungeony pajeczy klucz itp.

- Fryzurki 10 ludzi 

- Kostiumy

- Pety

Zapewne  to będzie :)

Opublikowano

Ludzie nie marnujcie tu czasu zamydlą oczy zwiiną hajs i się pozegnają to nie są odzpowiedzialni ludzie 

Wez juz skoncz, bo to sie juz nudne robi kolego.

Rekrut
Opublikowano

Ostatni raz się tak śmiałem jak kroiłem chleb. Czy obraziłem gdzieś youtube'rów ? Nie a jak już to wybranych. To że ktoś zmienia serwery co 2 odcinek, wbił max lvl na easy i ma hajs z odcinków nie upoważnia go do tego aby się zabierać za pliki serwerowe/zajmowanie serwerem !

Nie mam 8 lat i widzę co się dzieje z tym yt. KAŻDY (1k + subów) nagrywający z YT patrzy na haj$. Nie zabraniam bo mi ogólnie to "loto" koło dupy. Ale KAŻDY kto ma coś w głowie i ogląda "youtuberów" widzi jak zmieniają serwery, promują inne co odcinek, i czekają żeby wejść gdzieś gdzie można haj$ wyciągnąć. 

Daje serwerowi MAX tydzień/dwa. Jeżeli nie padnie w dniu startu ;] (brak zainteresowania + sensual, samo za siebie mówi)

Powodzenia :* 

Opublikowano

Ostatni raz się tak śmiałem jak kroiłem chleb. Czy obraziłem gdzieś youtube'rów ? Nie a jak już to wybranych. To że ktoś zmienia serwery co 2 odcinek, wbił max lvl na easy i ma hajs z odcinków nie upoważnia go do tego aby się zabierać za pliki serwerowe/zajmowanie serwerem !

Nie mam 8 lat i widzę co się dzieje z tym yt. KAŻDY (1k + subów) nagrywający z YT patrzy na haj$. Nie zabraniam bo mi ogólnie to "loto" koło dupy. Ale KAŻDY kto ma coś w głowie i ogląda "youtuberów" widzi jak zmieniają serwery, promują inne co odcinek, i czekają żeby wejść gdzieś gdzie można haj$ wyciągnąć. 

Daje serwerowi MAX tydzień/dwa. Jeżeli nie padnie w dniu startu ;] (brak zainteresowania + sensual, samo za siebie mówi)

Powodzenia :* 

@ Czy ty jesteś jakiś ułomny ? Kto powiedział/napisał że my jako Youtuberzy robimy coś przy plikach? Od tego jest technik który się na tym zna. Jeżeli gó*no wiesz to się nie udzielaj :)

S1pJcl8.png

Opublikowano

Ten serwer na pewno będzie nie za długo więc nie polecam ze względu na Administrację której poprzednie serwery stały 1-2 tyg -.-

tylko hajs i nara

Opublikowano

@ Czy ty jesteś jakiś ułomny ? Kto powiedział/napisał że my jako Youtuberzy robimy coś przy plikach? Od tego jest technik który się na tym zna. Jeżeli gó*no wiesz to się nie udzielaj :)

dokladnie wy youtuberzy tylko reklamujecie serwer i probujecie wypromowc straszne gowno swoimi filmikami na yt wsrod glupich ludzi ktorzy graja tam gdzie wy

szkoda, ze po jakims czasie przestaja bo sa za slabi na hardy 

pozatym nie wciskaj kitu ja tu widze prawie, ze dokladnie taka sama restie wiec swoje herezje idz glosic swoim gimbom na filmikach jak zabq

nie pozdrawiam bo to juz ich 3 serwer i znowu pewnie bedzie nav oszustwa yangbugi jak na poprzednich..

i długo nie postoi

zhda.png

Opublikowano

dokladnie wy youtuberzy tylko reklamujecie serwer i probujecie wypromowc straszne gowno swoimi filmikami na yt wsrod glupich ludzi ktorzy graja tam gdzie wy

szkoda, ze po jakims czasie przestaja bo sa za slabi na hardy 

pozatym nie wciskaj kitu ja tu widze prawie, ze dokladnie taka sama restie wiec swoje herezje idz glosic swoim gimbom na filmikach jak zabq

nie pozdrawiam bo to juz ich 3 serwer i znowu pewnie bedzie nav oszustwa yangbugi jak na poprzednich..

i długo nie postoi

3 serwer ? Yangbugi ? gówno ? Nie podoba się nie wchodź .

Ten serwer na pewno będzie nie za długo więc nie polecam ze względu na Administrację której poprzednie serwery stały 1-2 tyg -.-

tylko hajs i nara

Jaki serwer stał 2 tyg ? 

kolejny hard z którego nic nie bedzie xD

btw co z bron 75

Bronie 75 z ripera ;)

S1pJcl8.png

Rekrut
Opublikowano

Ar3lek, człowieku NIE napisałem że robicie TYLKO przy plikach. Ale chodziło mi o to co ktoś napisał wyżej, promujecie KOLEJNE GÓNWO . Jak Cie tak jara to że dostaniesz za to 20zł to poczekaj chociaż na serwer który WARTO zareklamować a nie pchać się w taki syf. Mało wam dowodów z restii ? Zresztą, ja napisałem NIE POLECAM ze względu na administracje i to że ten serwer w porównaniu do innych NIE wyróżnia się niczym ciekawym. Normalny hard, który znudzi się po 2dniach, jak nie padnie. 

NIE POLECAM JESZCZE RAZ. 

Opublikowano

Ar3lek, człowieku NIE napisałem że robicie TYLKO przy plikach. Ale chodziło mi o to co ktoś napisał wyżej, promujecie KOLEJNE GÓNWO . Jak Cie tak jara to że dostaniesz za to 20zł to poczekaj chociaż na serwer który WARTO zareklamować a nie pchać się w taki syf. Mało wam dowodów z restii ? Zresztą, ja napisałem NIE POLECAM ze względu na administracje i to że ten serwer w porównaniu do innych NIE wyróżnia się niczym ciekawym. Normalny hard, który znudzi się po 2dniach, jak nie padnie. 

NIE POLECAM JESZCZE RAZ. 

Tu nie chodzi o pieniądze. Zawsze chciałem mieć swój serwer, dać coś od siebie dla widzów :)

S1pJcl8.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o pieniądze. Zawsze chciałem mieć swój serwer, dać coś od siebie dla widzów :)

Ok, spoko. Jak nie o pieniądze, to nie odpalajcie item-shopu. Dajcie na stronce reje i ranking.

Czekam na tą stronę.

co do tematu, od jakiego lvl grota?

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Ok, spoko. Jak nie o pieniądze, to nie odpalajcie item-shopu. Dajcie na stronce reje i ranking.

Czekam na tą stronę.

co do tematu, od jakiego lvl grota?

Źle go odebrałeś, wiadomo że serwer = kasa, ale wiadomo też że serwera nie postawi się i nie będzie działać za darmo.

Grota od 75 lvl.

Opublikowano

Następna pseodo Balmora widzę, na czele z sensualem. Zapewne na start będzie sporo typa ale systematycznie będzie się ta liczba zmniejszać. Zamiast zrobić coś nowego w kółko na tych samych plikach jedziecie. Bez sens. 

xD 

Opublikowano

Serwery sensuala:

1 Balantia ktora miala ogromne klopoty na poczatku , gracze odeszli i nie chcieli miec serwera na ktorym gra 300 graczy wiec go zamkneli (sam zarabial na siebie)

2.Algoria - ktora stala miesiac , lecz poty 2tyg zostalo 30 graczy , byly bugi z sm'ami , wirusy w kliencie i sporo innych rzeczy przez co serwer upadł.

3.Restia -Serwer ktory stal z 4 miesiac , co chwile problemy z wywalaniem (ktore nie zostaly w ogole naprawione) , eq z navi , konkursy z sm'ami u kilku youtuberow ktore byly codziennie , faworyzowanie gracza ktory znalazl bug na smy ( dostawal on lvl'e i dostal sm'y o wartosci ponad tysiaca zł .

4.Exalion - no jestem ciekaw jak tutaj bedzie :) 

Jesli sensual nie zauwazyl na algorii i restii bugu na sm'y to tutaj pewnie bedzie podobnie .

Jeszcze raz nie polecam serwera .

Opublikowano

Okej może zaczne tutaj od tego.. "Ku**wa znowu hard? jak ja mam zyc, zrobcie jakis dobry easy a nie hardy"

No KURDE ludzie każdy startuje z takim serwerem jakim chce, ostatnio startowalo kilka easy i co z nimi?

Bug na bugu, gowno na gownie 0 przyszłości.

A idzcie z tymi easy.

A hardy są raczej na dłużej i warto poświęcić swój czas żeby coś na nim osiągnąć.

Co do sensuala, nic do niego nie mam, uważam go za dobrego technika.

Restie pewnie zakmneli dlatego ze nie przynosila dochodow... ale to normalne bo nikt z wlasnej kieszeni nie bedzie oplacal serwera ktory nie daje zysku :)

Ja na serwer czekam juz jakis czas i dalej czekam bo bedzie warto.

Polecam i gorąco zapraszam :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Następna pseodo Balmora widzę, na czele z sensualem. Zapewne na start będzie sporo typa ale systematycznie będzie się ta liczba zmniejszać. Zamiast zrobić coś nowego w kółko na tych samych plikach jedziecie. Bez sens. 

Nie do końca pseudo Balmora, ale jak mówiłem nie będę się kłócił, bo Cię lubię Gordo. Pliki nie są te same, już mówiłem o tym.

Serwery sensuala:

1 Balantia ktora miala ogromne klopoty na poczatku , gracze odeszli i nie chcieli miec serwera na ktorym gra 300 graczy wiec go zamkneli (sam zarabial na siebie)

2.Algoria - ktora stala miesiac , lecz poty 2tyg zostalo 30 graczy , byly bugi z sm'ami , wirusy w kliencie i sporo innych rzeczy przez co serwer upadł.

3.Restia -Serwer ktory stal z 4 miesiac , co chwile problemy z wywalaniem (ktore nie zostaly w ogole naprawione) , eq z navi , konkursy z sm'ami u kilku youtuberow ktore byly codziennie , faworyzowanie gracza ktory znalazl bug na smy ( dostawal on lvl'e i dostal sm'y o wartosci ponad tysiaca zł .

4.Exalion - no jestem ciekaw jak tutaj bedzie :)

Jesli sensual nie zauwazyl na algorii i restii bugu na sm'y to tutaj pewnie bedzie podobnie .

Jeszcze raz nie polecam serwera .

Nie rozumiem Cię koleś, zamiast zawrzeć w 1 poście, to co chwilę to samo robisz. Dzięki za odświeżanie prezentacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...