Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbije wkoncu wystartuje dobry hard , bo juz nie ma porzadnych hardow.

No i zapraszamy serdecznie. Dzięki za wybór oraz rozsądne myślenie.

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grać będzie można, jednak do czasu. Gdy graczy będzie ok. 500 - zwijajcie się szybko - znowu będzie, że z własnej kieszeni nie będą serwera utrzymywać i taka jest prawda :D Natomiast jeśli będzie dużo graczy to luz :D

io7e.jpg

Opublikowano

R*stia nie przynosila zyskow to off. Ten serwer tez jak przestanie byc zyskowny zostanie zamkniety. Sorrz shake ale ta zasada pasuje do kazdego serwera sensuala i nic nie wskazuje by tu mialo byc inaczej.

Opublikowano

R*stia nie przynosila zyskow to off. Ten serwer tez jak przestanie byc zyskowny zostanie zamkniety. Sorrz shake ale ta zasada pasuje do kazdego serwera sensuala i nic nie wskazuje by tu mialo byc inaczej.

Myślisz, że Restia na prawdę nie przynosiła zysków? Uwierzy w to tylko idiota, przy ich ilości graczy to jest niemożliwe.

Opublikowano

Myślisz, że Restia na prawdę nie przynosiła zysków? Uwierzy w to tylko idiota, przy ich ilości graczy to jest niemożliwe.

Hajs sie ma z ISa a nie z ilosci graczy. Kinderytberzy "srali" sm- ami, all itemy z IS byly banalnie dostepne w grze a sponsora nie mieli. Zreszta to nie dyskusja o g*wnie zwanym r*stia.

Mam tylko pytanie czy procz sensuala ktos z teamu ma pojecie w prowadzeniu serwerow??

Opublikowano

Na forumku udostępniony już moduł zgłoszeń ala supportu. ;)

I bastujcie w końcu z tymi wyzwiskami bo to już śmieszne się robi a szkoda raportów. Dajcie sobie siana i dajcie im w spokoju pracować.

Opublikowano

Nie mam słów do ekspertów Twojego pokroju ? Kogo masz na myśli pisząc 2 ? Padnie na 100% człowieku wyjdź i się nie ośmieszaj.

Nie obrażaj Sensuala, skoro nawet go nie znasz...

Widzisz jak widać ekspert ze mnie dobry. Pod każdą prezentacją gdzie on był w teamie pisałem podobnego posta, gdzie zawsze zostałem obrzucony hejtem, że "się nie znam", itd. . A jak się okazywało miałem rację.

Nie obrażam tylko mówię na czym polega jego działanie, więc wnioskuje że albo jesteś głupi albo udajesz.

Opublikowano

Z takim nastawieniem to ty kur*a na żadnym serwerze nie zagrasz...

Kazdy serwer ( nie tylko restia ) musi sie utrzymywać z kasy z IS'u...

Na restii poprostu byla lipa administracja ktora wolala sobie cos kupic za hajs z serwa niz go oplacac...

Jeszcze raz wnioskujac twoj komentarz, kazdy serwer padnie po 2-4 miesiacach bo nie bedzie hajsu na oplate?

Ludzie myślcie czasami, to nie boli...

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Z takim nastawieniem to ty kur*a na żadnym serwerze nie zagrasz...

Kazdy serwer ( nie tylko restia ) musi sie utrzymywać z kasy z IS'u...

Na restii poprostu byla lipa administracja ktora wolala sobie cos kupic za hajs z serwa niz go oplacac...

Jeszcze raz wnioskujac twoj komentarz, kazdy serwer padnie po 2-4 miesiacach bo nie bedzie hajsu na oplate?

Ludzie myślcie czasami, to nie boli...

Też nie rozumiem hejtu graczy na każdy negatywny post no nie rozumiem ;/

Co do tych co hejtują, rozumiem i myślę że administracja też że po serwerach Sensuala powinniście mieć dystans do jego serwerów, ale po co w jakikolwiek sposób obrażać cały zespół w tej prezentacji i płoszyć potencjalnych graczy? Rozumiem, jak nie chcecie zagrać nie grajcie napiszcie że nie zagracie bo to tamto ale po co wyzywać cały zespół.... co do kasy jak nie wiecie ile zarabiają to po co te głupkowate pisanie?

In3st pało podaj gadu na pw.

topic ^^ . : ; - _-  pytanie jeszcze czy zrobicie będą jakieś nowe dungeony? nowe czyli nowe nie z pl etc.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Nie przynosila. Osobiscie widzialem ssy, nikt z wlasnej kieszeni nie bedzie placil za serwer.

S1pJcl8.png

Opublikowano

syff... poza tym to praktycznie kopia Balmory tylko że Balmora jest lepsza i stabilniejsza.

nie polecam.

Tak, tylko szkoda, że na Balmorze nie poszło eq z navi oraz bryłki w obieg, komu chce się grać, jak możliwe że eq 3x15 i hp poszło z 100 razy w obieg, a Ty musisz mieszać.

Opublikowano

Tak, tylko szkoda, że na Balmorze nie poszło eq z navi oraz bryłki w obieg, komu chce się grać, jak możliwe że eq 3x15 i hp poszło z 100 razy w obieg, a Ty musisz mieszać.

spokojnie arelek będzie dobrym youtuberem i swoim widzą da navi :)

Opublikowano

Ile razy mam powtarzać, że nie będzie miał dostępu do komend jak wszyscy ?

Opublikowano

Ile razy mam powtarzać, że nie będzie miał dostępu do komend jak wszyscy ?

Sh4ke nie patrz co piszą takie dzieciaki o tym serwerze :) Serwer raczej moge polecić i może zawitam na starcie;)

socysty---42.png

Opublikowano

Sh4ke nie patrz co piszą takie dzieciaki o tym serwerze :) Serwer raczej moge polecić i może zawitam na starcie;)

Staram się i tak jestem aż nad to cierpliwy dla takich osób. Zapraszamy serdecznie, niebawem dodamy kilka nowości na Nasz serwer - tuż przed betą.

Opublikowano

Po jakiego chu*a miałby niszczyć serwer w którym sprawuje funkcje HA ?

Bardzo dobrze ze rozdal na tym gownorliosie eq bo i tak byl syfem, sam bym tak zrobil.

I tak szczerze mowiac wątpie aby Sh4ke pozwolil niszczyć sobie serwer jak i reputacje na YT.

Ludzie.. oczerniacie na siłe :D

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

zablokujcie ninja/warrior hacka

nie mówiąc już o wh

Jak zauważyłeś dodałem w liście mniejszych modyfikacji zablokowane wh, nie jest to blokada sama w sobie, lecz logi, dzięki którym bd mogli kontrolować WH.

Opublikowano

Czemu ma być skreślona?

Bo będzie jak na restii.

ShizeR, Respect i reszta (bez obrazy) byli w teamie i co takiego robili, grali w fifę albo nagrywali serię z serwera; na początku dawali wrażenie, że im coś zależało na tym serwerze, ale tak na prawdę to jedynie co robili to zgraniali hajs, który co prawda był nie duży, ale wciąż za praktycznie nic.

To samo będziesz Ty robił razem z resztą, nakręcicie serię z własnego serwera, poudajecie, że coś robicie przez pierwszy miesiąc może mniej i na tym się skończy.

Sensual nigdy nie potrafił dobrać normalnego teamu, który mógłby mu w czymś pomóc przy serwerze, a nie nagrywał serię.

Pisałeś nawet, że każdy administrator "przyczynił się" do serwera, nie wiem czym skoro jak na każdym serwerze sensuala to on wszystko robi, a reszta siedzi i czeka na pierwszą wypłatę, no chyba że dawaniem pomysłów/rozkazów sensualowi (pomysłami ciężko to nazwać bo wszystko co jest tutaj można spotkać na innych serwerach).

Słuchajcie chłopaka, dobrze pisze i tak będzie.

Nie warto.

Rekrut
Opublikowano

O jeszcze r3spectxshit wbił :] Mmmm navi na 120% :] Oby padł jak najszybciej.

Nie polecam nie pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...