Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A i 1 pytanko.

Tekstury standardowe z PLa będą zmieniane na jakieś inne? :)

Na hardzie w m1 jest wtedy klimacik ;d

Troche jednak może odstraszać to że exp 3x PL.

Pomyslcie nad wiekszymi ratami troche zeby tez nie przeszadzać :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A i 1 pytanko.

Tekstury standardowe z PLa będą zmieniane na jakieś inne? :)

Na hardzie w m1 jest wtedy klimacik ;d

Zmieniliśmy, tak samo interfejs, ale to macie na zdjęciu.

Opublikowano

@ Sh4ke

Kasy zabrakło że kolejny serwer i zaś hard ?

Serwer pod hajs i na miech

Nie polecam tych ludzi i tego serwera

Po pierwsze to jest pierwszy serwer Sh4ke... Po drugie "serwer pod hajs" .. Jakbyś zauważył niestety każdy serwer ma IS, bo inaczej by się nie utrzymał... Po trzecie .. Nie polecasz bo? Mógłbyś chociaż coś sensownego napisać, a nie hejcić, że serwer "pod kasę", bo ja mogę powiedzieć, że Twoi rodzicie, bez urazy oczywiście, też pracują tylko pod kase... Głupie rozumowanie, skoro serwer ma zarabiać, to tak samo jak załóżmy Twoi rodzice.. PO co idą do rooboty? Niech się nie sprzedają, czy też nie pracują pod hajs

@@

Skąd trutka?

Opublikowano

Na restii też gracze mieli się nie martwić o przekręty itp. bo komend nie miał shizer i respect, a tu lipa :D  Zrobiliście kopie balmory z paroma dodatkami. Zobaczymy - zdanie mam neutralne

io7e.jpg

Opublikowano

Tak jest na 2 godziny.

Mój błąd.

Będzie długo stał, ja nie mam zamiaru się kłócić z ekspertami, którzy twierdzą inaczej.

Tak - unikatowa zbroja

Nie będzie miał wyjebane na serwer, channeli nie wywala, czemu osoba, która nagrywa na yt ma być skreślona z właśnie powodu braku wiedzy o serwerze -_-

1. Widzę jak się znasz, serwer jest na innych plikach. Nie tak jak Restia na plikach Balantii.

2. Jesteś debilem, przepraszam za wyrażenie, ale tak jest.

3. Serwer będzie stał.

4. Wróżbito Macieju zobaczymy jak będzie.

Oczywiście a ja mam słonia w trampkach w domu ? Nie będzie żadnego navi ani rozdawania leveli, a tym bardziej ogromnych sum sm dla yt'berów.

Jak pisałem dopilnuje osobiście tego, aby serwer stał długo.

Czemu ma być skreślona?

Bo będzie jak na restii.

ShizeR, Respect i reszta (bez obrazy) byli w teamie i co takiego robili, grali w fifę albo nagrywali serię z serwera; na początku dawali wrażenie, że im coś zależało na tym serwerze, ale tak na prawdę to jedynie co robili to zgraniali hajs, który co prawda był nie duży, ale wciąż za praktycznie nic.

To samo będziesz Ty robił razem z resztą, nakręcicie serię z własnego serwera, poudajecie, że coś robicie przez pierwszy miesiąc może mniej i na tym się skończy.

Sensual nigdy nie potrafił dobrać normalnego teamu, który mógłby mu w czymś pomóc przy serwerze, a nie nagrywał serię.

Pisałeś nawet, że każdy administrator "przyczynił się" do serwera, nie wiem czym skoro jak na każdym serwerze sensuala to on wszystko robi, a reszta siedzi i czeka na pierwszą wypłatę, no chyba że dawaniem pomysłów/rozkazów sensualowi (pomysłami ciężko to nazwać bo wszystko co jest tutaj można spotkać na innych serwerach).

Opublikowano

1.miał robić serwer ale nie miał ekipy.

2.zgapiliśmy ? Nie widzę podobieństwa do balmory. Hajs zależy od tego jak zrobiony jest IS

@@ Ps co ma jego kanał na youtube do serwera ? 

Ty kurwa robisz ze mnie debila? Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo prawie wszyscy myślący ludzie to wiedzą więc weź lepiej zamknij przeglądarkę i nie pisz nic, jak masz nabijać posty farmazonami. ;)

Pisałem już, że jak ktoś chce reklamować swój serwer to masz dział publikacje oraz zapowiedzi.

Czy to że ktoś nagrywa na YT = debil, który wszędzie szuka kasy oraz nie ma pojęcia o grze ?

Nie denerwuj mnie już Twoim wyzywaniem osób nagrywających, bo jest to śmieszne.

Tutaj nie ma się co kłócić z ludźmi, każdy może się wypowiedzieć, a to że to jest już nieprawda to już mniejsza.

1. Ten serwer to miała być Neutria.pl, w którym nie było ekipy odpowiedniej i nawet nie powstał.

2. Udowodni Wam jeszcze, tutaj też nie mam zamiaru się kłócić.

3. Item Shop = Hajs, nie pokazaliśmy nic z IS.

4. Jedyną osobą, która miała wcześniej serwer jest, nikt wcześniej nie miał swojego serwera, więc kolejna głupota.

Głupota? Próbujecie zamydlić oczy ludziom, którzy wyjebią pewnie utarg na wasze gówno. Co do Sensuala to ty najwięcej możesz się wypowiadać ty wielki youtubowy graczu metina, skoro on już miał pare jak nie parenaście privów, które marnie zakończyły działalność i co? Tu będzie inaczej? Bo Sh4ke go robie? Ty chyba żeś fety nawciągał za dużo ;)

a co do obrazania pseuod "youtuberów" to co? Mam im mówić "Taak, grajcie w chuja, cacy cacy ludziska" hę?? Prawie każdy YouTuber Metinowy w końcu robi priva jak osiągnie odpowiednią ilość graczy i robi go na miesiąc, dwa, trzy (prócz isamu który ciśnienie podnosi mi coraz bardziej pozerstwem...). Ja już napisałem swoje, nie polecam zreesztą 80% komentujących tutaj robi dokładnie to samo bo zostali (tak jak ja) wydymani przez tego śmiecia, którego niestety kryje maska zwana internetem. ;)

­graphic.png

Opublikowano

Czemu ma być skreślona?

Bo będzie jak na restii.

ShizeR, Respect i reszta (bez obrazy) byli w teamie i co takiego robili, grali w fifę albo nagrywali serię z serwera; na początku dawali wrażenie, że im coś zależało na tym serwerze, ale tak na prawdę to jedynie co robili to zgraniali hajs, który co prawda był nie duży, ale wciąż za praktycznie nic.

To samo będziesz Ty robił razem z resztą, nakręcicie serię z własnego serwera, poudajecie, że coś robicie przez pierwszy miesiąc może mniej i na tym się skończy.

Sensual nigdy nie potrafił dobrać normalnego teamu, który mógłby mu w czymś pomóc przy serwerze, a nie nagrywał serię.

Pisałeś nawet, że każdy administrator "przyczynił się" do serwera, nie wiem czym skoro jak na każdym serwerze sensuala to on wszystko robi, a reszta siedzi i czeka na pierwszą wypłatę, no chyba że dawaniem pomysłów/rozkazów sensualowi (pomysłami ciężko to nazwać bo wszystko co jest tutaj można spotkać na innych serwerach).

Słuchaj nie porównuj 2 serwerów do siebie. Nie będę pisał jakiegoś banału typu - u nas będzie inaczej, wbijesz / zobaczysz a sam się przekonasz.

Ty kurwa robisz ze mnie debila? Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo prawie wszyscy myślący ludzie to wiedzą więc weź lepiej zamknij przeglądarkę i nie pisz nic, jak masz nabijać posty farmazonami. ;)

Głupota? Próbujecie zamydlić oczy ludziom, którzy wyjebią pewnie utarg na wasze gówno. Co do Sensuala to ty najwięcej możesz się wypowiadać ty wielki youtubowy graczu metina, skoro on już miał pare jak nie parenaście privów, które marnie zakończyły działalność i co? Tu będzie inaczej? Bo Sh4ke go robie? Ty chyba żeś fety nawciągał za dużo ;)

a co do obrazania pseuod "youtuberów" to co? Mam im mówić "Taak, grajcie w chuja, cacy cacy ludziska" hę?? Prawie każdy YouTuber Metinowy w końcu robi priva jak osiągnie odpowiednią ilość graczy i robi go na miesiąc, dwa, trzy (prócz isamu który ciśnienie podnosi mi coraz bardziej pozerstwem...). Ja już napisałem swoje, nie polecam zreesztą 80% komentujących tutaj robi dokładnie to samo bo zostali (tak jak ja) wydymani przez tego śmiecia, którego niestety kryje maska zwana internetem. ;)

Dobra dobra, ale nie chodzi o to...

Zacznę od tego, że ocenianie człowieka negatywnie i jechanie po nim, nawet go nie znając / gadając z nim jest bardzo mądre.

Następna sprawa nie proszę Cię tutaj o chwalenie serwera, ale jesteś jedną z osób, które przysłowiowo "do usranej śmierci" będą jechać po Sensualu oraz zrażać ludzi do niego. Sam grałem na Balantii / Restii i czy ja też tak narzekam, że serwer padł, a sam włożyłem w to kupę czasu ( nie mówię o sm, bo i tak napiszesz, że dostałem ), ale znam go bardzo długo i nie tylko od strony Serwerów. Miał 3 privy, a nie parenaście.

Opublikowano

Słuchaj nie porównuj 2 serwerów do siebie. Nie będę pisał jakiegoś banału typu - u nas będzie inaczej, wbijesz / zobaczysz a sam się przekonasz.

Dobra dobra, ale nie chodzi o to...

Zacznę od tego, że ocenianie człowieka negatywnie i jechanie po nim, nawet go nie znając / gadając z nim jest bardzo mądre.

Następna sprawa nie proszę Cię tutaj o chwalenie serwera, ale jesteś jedną z osób, które przysłowiowo "do usranej śmierci" będą jechać po Sensualu oraz zrażać ludzi do niego. Sam grałem na Balantii / Restii i czy ja też tak narzekam, że serwer padł, a sam włożyłem w to kupę czasu ( nie mówię o sm, bo i tak napiszesz, że dostałem ), ale znam go bardzo długo i nie tylko od strony Serwerów. Miał 3 privy, a nie parenaście.

3 privy to on miał chyba w tym roku, pewnie nie kojarzysz serwerów typu alamut (tu nie jestem pewien, ale Satab był jego) czyli jego pierwszych serwerów, no tak, Ciebie prawdopodobnie wtedy jeszcze nie było na scenie metina.

Co do porównywania to nawet nie ma co porównywać skoro wszystko jest takie samo jak na restii, oczywiście prócz administracji, która zapewne będzie najlepszą administracją jaką gracze metina mogliby sobie wyobrazić.

Nie musisz pisać, że wbiję - sam się przekonam bo wiem jak będzie, człowiek od tak się nie zmienia, a na każdym jego serwerze było tak samo.

Opublikowano

3 privy to on miał chyba w tym roku, pewnie nie kojarzysz serwerów typu alamut czyli jego pierwszych serwerów, no tak, Ciebie prawdopodobnie wtedy jeszcze nie było na scenie metina.

Co do porównywania to nawet nie ma co porównywać skoro wszystko jest takie samo jak na restii, oczywiście prócz administracji, która zapewne będzie najlepszą administracją jaką gracze metina mogliby sobie wyobrazić.

Nie musisz pisać, że wbiję - sam się przekonam bo wiem jak będzie, człowiek od tak się nie zmienia, a na każdym jego serwerze było tak samo.

Administracja = wszystkie osoby, a ja jak mówiłem jestem najwyżej w administracji na czele z Sensualem. Poza tym wydaje mi się że jestem osobą "kontaktową" i nie ma problemu u mnie z pomaganiem oraz rozwijaniem czegoś. W tym roku miał jeden dla ścisłości. Serwer może i jest podobny do Restii, ale to po scr ciężko ocenić troszkę.

Lubię używać sarkazmu, ale co do "najlepszej" administracji jaką ludzie mogą sobie wymarzyć, to powiem tylko tyle, że będę się starał jak mogę !

Opublikowano

Administracja = wszystkie osoby, a ja jak mówiłem jestem najwyżej w administracji na czele z Sensualem. Poza tym wydaje mi się że jestem osobą "kontaktową" i nie ma problemu u mnie z pomaganiem oraz rozwijaniem czegoś. W tym roku miał jeden dla ścisłości. Serwer może i jest podobny do Restii, ale to po scr ciężko ocenić troszkę.

Nie jest cięzko ocenić coś co w 90% jest takie samo, nawet po zdjęciach.

To samo u Ciebie na zapowiedziach, wszystko to samo, jedynie co jest inne to pasy, które ciężko nie jest dodać na serwer.

Możesz mi wymienic 5 rzeczy, które są inne niż były na restii i nie chodzi mi tutaj o nazwy npc czyli chociażby "Mokry Albert" na "Wędrujący mag" (czy jakoś tak), pewnie zajmie Ci to sporo czasu.

Dobra, ja już więcej nie krytykuję, na serwer może wejdę, ale czy zostanę na dłużej to wątpię.

Przynajmniej krytykę potraficie przyjąć bez żadnej napinki, zawsze jakiś plus.

Opublikowano

Nie jest cięzko ocenić coś co w 90% jest takie samo, nawet po zdjęciach.

To samo u Ciebie na zapowiedziach, wszystko to samo, jedynie co jest inne to pasy, które ciężko nie jest dodać na serwer.

Możesz mi wymienic 5 rzeczy, które są inne niż były na restii i nie chodzi mi tutaj o nazwy npc czyli chociażby "Mokry Albert" na "Wędrujący mag" (czy jakoś tak), pewnie zajmie Ci to sporo czasu.

Dobra, ja już więcej nie krytykuję, na serwer może wejdę, ale czy zostanę na dłużej to wątpię.

Przynajmniej krytykę potraficie przyjąć bez żadnej napinki, zawsze jakiś plus.

A po co mam spinać, każdy ma prawo do własnej opinii, gorzej jak ktoś nie wie jak jest i spamuje :)

Opublikowano

No no ciekawie się zapowiada na pewno wbije lecz mam kilka pytań .

Czy będzie dodany drop szkat ?

Czy będzie magiczny metal ?

Skąd Bronie 30lvl i 75 ?

KD +5 drop z metków czy ulepszanie ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

No no ciekawie się zapowiada na pewno wbije lecz mam kilka pytań .

Czy będzie dodany drop szkat ?

Czy będzie magiczny metal ?

Skąd Bronie 30lvl i 75 ?

KD +5 drop z metków czy ulepszanie ?

Będą częste eventy w postaci szkat heksagonalnych / szkat blasku, nie dodajemy na stałe szkat serwerowych, ponieważ eventy wcześniej wymienione nie miałyby sensu.

Będzie Magiczny Metal

Bronie 30 lvl - Besty, 75 - Ripper

KD+5 będą dropić z Azraela / Bram Piekieł.

Opublikowano

Ar3lek HA eq navi gwarantowane :D a co do servera nic specjalnego kolejny mdły hard.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

3 powiadasz a Satab, AlamuT?

Było to na tyle dawno, a ja też nie interesowałem się tym, że zapomniałem, więc przepraszam oraz zwracam honor.

up@ Czemu jesteś na tyle ograniczony ? Pisałem 1000 razy, nikt nie ma dostępu do komend, wszystko przez Księgę Mistrza gry.

Rekrut
Opublikowano

Ar3lek HA eq navi gwarantowane :D a co do servera nic specjalnego kolejny mdły hard.

Potwierdzam :] I nie mówcie "zablokowane komendy" bo to jest tak śmieszne jak ten serwer.

Graczom nie polecam po raz 2039123. Zobaczcie ile jest hejtu na administracje i wgl. nie ciekawy serwer. Na 5stron łącznie 3/4 strony to hejt. Reszta to posty administracji zachęcające do gry. Jeżeli chcecie tracić czas aby ściągać clienta, pograć 2h i usunąć go, bo na 100% będą nudy to lepiej sciągnąc clienta innego serwera który startuje w piątek. 

Opublikowano

Potwierdzam :] I nie mówcie "zablokowane komendy" bo to jest tak śmieszne jak ten serwer.

Graczom nie polecam po raz 2039123. Zobaczcie ile jest hejtu na administracje i wgl. nie ciekawy serwer. Na 5stron łącznie 3/4 strony to hejt. Reszta to posty administracji zachęcające do gry. Jeżeli chcecie tracić czas aby ściągać clienta, pograć 2h i usunąć go, bo na 100% będą nudy to lepiej sciągnąc clienta innego serwera który startuje w piątek. 

Po raz kolejny pokazujesz swój poziom. Nie podoba się wyjdź i tyle, napisałeś co chciałeś, nie ma sensu kłócić się i tak zawsze będziesz wiedział lepiej. Reklamuj sobie serwery gdzieś indziej, masz od tego działy.

Opublikowano

Serwer:

Nic nowego nie widzę, nic autorskiego wszystko to co mamy gotowe i widzieliśmy na rynku

+ Technik Sensual, który robi co robi.

Nie polecam ludziom, którzy lubią wydawać zł na serwery bo wam zamkną po 1/2 miesiącach:).

Pozdrawiam życzę udanego startu.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Serwer:

Nic nowego nie widzę, nic autorskiego wszystko to co mamy gotowe i widzieliśmy na rynku

+ Technik Sensual, który robi co robi.

Nie polecam ludziom, którzy lubią wydawać zł na serwery bo wam zamkną po 1/2 miesiącach:).

Pozdrawiam życzę udanego startu.

A skąd wiesz może sensual się już ogarnął i serwer postoi troszkę więcej ?

Szkoda tylko ze sh4ke się tylko tutaj wypowiada :P

Zobaczymy ile tutaj bd graczy online :D

Powodzonka

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Skąd ty możesz mieć pewność że będzie eq navi gwarantowane?

Zje*ał by sobie tylko reputacje na yt.

Nie rozumiem takiego oczerniania na siłe.

Kolejny mdły hard? to idź graj na kolejnym gównianym easy :)

Pozatym wszystkie hardy co ostatnio startowały miały beznadziejną administracje jak i zarówno reklame.

Tutaj zapewne będzie można się spodziewać dobrej reklamy :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

A skąd wiesz może sensual się już ogarnął i serwer postoi troszkę więcej ?

Szkoda tylko ze sh4ke się tylko tutaj wypowiada :P

Zobaczymy ile tutaj bd graczy online :D

Powodzonka

Arcros nareszcie zauważyłeś coś o czym mówiłem, czyli ocenianie nie po okładce, ale spoglądanie też na pozytywne cechy.

Skąd ty możesz mieć pewność że będzie eq navi gwarantowane?

Zje*ał by sobie tylko reputacje na yt.

Nie rozumiem takiego oczerniania na siłe.

Kolejny mdły hard? to idź graj na kolejnym gównianym easy :)

Pozatym wszystkie hardy co ostatnio startowały miały beznadziejną administracje jak i zarówno reklame.

Tutaj zapewne będzie można się spodziewać dobrej reklamy :)

Administracji również, jak pisałem dam z siebie wszystko ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...