Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozpierdoliles system.

Zachowujecie się tak samo jak shizer i ten drugi. "mocny w gebie" rozjebales mnie tym naprawdę.Masz racje płacą treamowi za to , ale grosze . A postawienie serwera metin2 to jest tak jakbys założył własną firmę ^^. Wybacz ,ze napisałem ze masz 15lat , masz 16 . Ar3lek tak samo ma 15/16 . Nowy kanał zrobił? Za 2k subow tak dużo kasy zarobił ,ze 2kanal robi ,by znów się dorobić ? No kurwa nie rozpierdalajcie mnie. Najlepsze jest to ,ze sensual lubi stawiać serwery z 15/16latkami , to mnie najbardziej śmieszy

HIKARI(15lat gdy była balantia)

SHIZER TEN DRUGI(16lat uczą się w ohp)

Teraz wy

CALY TEAM 15/16LAT prócz sensuala.

Nie wiem może sensual lubi mlodyszch , bo można ich łatwo na coś namówić albo nie wiem :P

*Co do buga to nie wiem jakim cudem go nie wylapaliscie , bo nawet Sunushi się śmieje z sensuala :>

Pamiętajcie liczy się tylko $$

Legal - 21 lat, ja 18 lat, dalej twierdzisz, że mamy po 15 lat i w maju piszemy test gimnazjalny ?

Co do tego buga nadal czekam aż mi go pokażesz, bo jestem ciekaw, ale jak pisałem nie zrobisz tego, taki typ człowieka.

Tak , ale na tym serwerze nie ma żadnych nowości . Prawie wszystko z balmoey , nadodatek zbugowany i z chujowa administracja

Wyzywać to możesz kolegów na podwórku, daj jakieś dowody na to, że źle wypełniamy swoje obowiązki.

Zapytam ostatni raz : Jeżeli bug istnieje proszę podkreślę proszę o podanie Nam go :)

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pyt, start w końcu o 19 czy 14? Arelek mówi w filmie 19 a piszecie 14 i już nie rozumiem :>

Pomylił się, jeżeli miałbyś wł. adnotacje widział byś : Sorry pomyliłem się start o 14.

Nowicjusz
Opublikowano

Ja już nie ogarniam kiedy ten start, tutaj jest napisane, że o 14 na ich oficialnym forum, że za tydzień:

Siemaneczko. Jak wszyscy wiedzą serwer znajduje się obecnie w fazie beta.

Jest Was naprawdę mnóstwo i naprawdę testujecie na pełnej mocy za co Wam serdeczni dziękujemy !

Zaszły małe zmiany dotyczące stanu bety oraz startu serwera.

Otóż wiele osób skarżyło i składało propozycje odnośnie startu serwera, że nie jest to dobry dzień, bo niedziela i nikt nie będzie miał czasu na grę.

Właśnie z tego powodu oraz sprawdzenia wszystkich dungeonów, expa, dropu oraz poprawienia błędów i dodania Waszych sugestii, których swoją drogą jest mnóstwo postanowiliśmy zmienić lekko datę oraz przebieg bety i start serwera.

Beta serwera będzie przebiegała następująco :

✓ 8 - 9 Marzec - przedział levelowy 55 - 75 - testujemy exp, drop oraz dungeony dla tego przedziału.

✓ 9 - 11 Marzec - przedział levelowy 75 - 99 - testujemy exp, drop oraz dungeony dla tego przedziału.

✓ 12 Marzec - ostateczne poprawki oraz Wasze sugestie dotyczące serwera.

Ekwipunek oraz level będzie Wam nadawany dzisiaj w godzinach wieczornych przez Zespół Exalion.pl

Start Serwera :

✓ 14 Marzec 2014r godz. 19.00

Teraz troszkę o starcie serwera. Start serwera został przeniesiony na następny piątek tzn. 14 Marzec 2014r o godzinie 19.00.

Z góry odpowiem na pytanie, dlaczego przekładamy start.

Po pierwsze chcemy dopracować serwer oraz dać Wam możliwość przetestowania wszystkich faz gry od początku aż po 99 level.

Po 2gie wiele osób składało prośbę, aby start odbył się w Piątek.

Po 3cie chcemy, abyście byli zadowoleni z serwera, który będzie w pełni dopracowany oraz aby Wasze sugestie zostały dodane na serwer.

Po 4te nie spodziewaliśmy się, że złożycie aż tyle propozycji oraz sugestii za co serdecznie Wam dziękujemy.

Jeszcze kilka słów odnośnie nagród za betę. Nagrody będą rozdawane po zakończeniu bety oraz podsumowaniu Waszych działań na serwerze.

Jesteśmy świadomi tego, że było Was bardzo dużo i że zgłosiliście wiele błędów oraz poprawek, dzięki czemu serwer staje się coraz lepszy !

Zespół Exalion.pl

Opublikowano

I co start przesunięty ? Bo u was na forum pisze że

Start Serwera :

✓ 14 Marzec 2014r godz. 19.00???

Tak start został przesunięty, powody macie podane na forum, ale nie bójcie się, wprowadzamy na bieżąco aktualizacje.

Ja już nie ogarniam kiedy ten start, tutaj jest napisane, że o 14 na ich oficialnym forum, że za tydzień:

Tak zmieniłem już wszystko tutaj, bo MPC nie działało, start 14 Marzec godz. 14.00

✓ Usunięcie autoregeneracji PŻ i PE.

✓ Poprawienie działania (Szept).

✓ Automatyczne wyłączanie efektu umiejętności włączanych tj. np. Aura Miecza po śmierci.

✓ Zablokowanie sprzedawania u NPC Skrzyń Słońca i Księżyca.

✓ Wierzchowce od Biologa z 1h zmieniono na 2h.

✓ Poprawiono komunikat w misji z Wątrobą Wilka.

✓ Odbugowano Aurę Miecza i Czarowane Ostrze na polimorfi.

✓ Dodano komunikat o zabiciu Bossa.

✓ Poprawiono nazwę KU z Czarowne Ostrze na Czarowane Ostrze.

✓ Brak dropu z Metinów na Mapkach w Wieży Hwang.

✓ Powiększono szansę na drop prawidłowej mapy Wieży Hwang.

✓ Wyrzucone przedmioty znikają po 15 sekundach.

✓ Poprawiono opis Lizaka z 7 Dni na 30 Dni.

✓ Powiększono drop KD o średnio 5%.

✓ Poprawiono Szept.

✓ Naprawienie Bugu 'znikania mobów z mapy' poprzez wejście na wierzchowca.

✓ Naprawienie Bugu przez który odradzaliśmy się na wierzchowcu.

✓ Naprawiono bug z potworami metinów

✓ Poprawiono komunikat o braku metinów na mapie po użyciu wykrywacza.

✓ Zwiększono szansę na ulepszanie przedmiotów o 5%.

✓ Pierścień Teleportacji -> Opcja Zamnij -> Opcja Zamknij.

✓ Wiele innych mniejszych modyfikacji, o których już nie pamiętam..^^

Opublikowano

W końcu działa MPCForum :) Testujemy cały czas od piątku , ekipa dodaje cały czas zmiany poprawia bugi , Zapraszam wszystkich na forum serwera ( Bez linków do innych for :)) Start w piątek bodajże o 19. Zapraszam również na moje filmiki z bety ! :)

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

Opublikowano

siemaneczko, chcialbym sobie troche potestowac a w zwiazku z tym pytanie, czy na start w tych beta testach dostaje sie wiekszy lvl? interesuje mnie przedzial 75-99

aha i co do tego "✓ Brak dropu z Metinów na Mapkach w Wieży Hwang." - dodaliscie drop do tych metinow czy go usuneliscie teraz?

Opublikowano

siemaneczko, chcialbym sobie troche potestowac a w zwiazku z tym pytanie, czy na start w tych beta testach dostaje sie wiekszy lvl? interesuje mnie przedzial 75-99

aha i co do tego "✓ Brak dropu z Metinów na Mapkach w Wieży Hwang." - dodaliscie drop do tych metinow czy go usuneliscie teraz?

Tak dostajesz 75lvl i eq +9 :) full zmianki dodania wszystko co potrzebne.

Opublikowano

Rozpierdoliles system.

Zachowujecie się tak samo jak shizer i ten drugi. "mocny w gebie" rozjebales mnie tym naprawdę.Masz racje płacą treamowi za to , ale grosze . A postawienie serwera metin2 to jest tak jakbys założył własną firmę ^^. Wybacz ,ze napisałem ze masz 15lat , masz 16 . Ar3lek tak samo ma 15/16 . Nowy kanał zrobił? Za 2k subow tak dużo kasy zarobił ,ze 2kanal robi ,by znów się dorobić ? No kurwa nie rozpierdalajcie mnie. Najlepsze jest to ,ze sensual lubi stawiać serwery z 15/16latkami , to mnie najbardziej śmieszy

HIKARI(15lat gdy była balantia)

SHIZER TEN DRUGI(16lat uczą się w ohp)

Teraz wy

CALY TEAM 15/16LAT prócz sensuala.

Nie wiem może sensual lubi mlodyszch , bo można ich łatwo na coś namówić albo nie wiem :P

*Co do buga to nie wiem jakim cudem go nie wylapaliscie , bo nawet Sunushi się śmieje z sensuala :>

Pamiętajcie liczy się tylko $$

To sunushi żyje? :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O

na serwerze raczej zagram

zycze powodzenia

w ile mozna wbic max lvl?

Opublikowano

No nie wiem, może zawitam ... Zobaczę jutro moje chęci do powrotu na yt i wtedy pomyśle xD

Opublikowano

Zachęcam wszystkich do zagrania , na pewno serwer będzie dopracowany , testowaliśmy od piątku :) 

Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak przebiegała beta to zapraszam tutaj : 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg/videos :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

Opublikowano

Proponował bym dodanie wyboru czcionki takiej jak na pl i dużej, osobiscie nie znoszę tej co jest aktualnie ! Pozdrawiam :)

Opublikowano

arelek z opisu profilu wynika ze masz 15 lat ;o no to teraz bez obrazy ale sie wacham czy grac na serwerze gimbusow

Pisałem już, że nikt nie ma praw poza Sensualem :) Nie bój się, dobrze wypełnia swoje obowiązki.

Opublikowano

arelek z opisu profilu wynika ze masz 15 lat ;o no to teraz bez obrazy ale sie wacham czy grac na serwerze gimbusow

Moim zdaniem wiek nie gra roli, każdy miał kiedyś te 15 lat, jest dużo osób które mają po 18 lat a są mniej ogarnięte. 

S1pJcl8.png

Opublikowano

Ten start o 14 to lipa i to w piątek gdzie dużo ludzi będzie jeszcze w pracy/szkole.

Ok już widzę że o 19 sory.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...