Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exalion.pl - Wkrocz w świat fantazji...

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajecie YouTuberą jakieś SMY??

Co ile oddajemy medale konne?

Ar3lek zrobi tak jak na RalioS przekręty wymienie EQ z GM na inny serwer??

Będę Update na większy lvl itd?

Tak będą nagradzani, ale w zupełnie inny sposób. Media Team będzie działał prężnie na serwerze.

Co kilka h - średnio 2h.

Nie ma takiej opcji, nikt nie ma dostępu do komend prócz [DEV]Lazy

Planujemy zrobić UPDATE do 105 lvl, ale to jak kilkanaście osób wbije 99.

Stolarz wbija, polecam ze względu na KFC- Łajzę - Ciepłego - Elo. 

JP STOLARNIA xD

Opublikowano

Z miejsca zaznaczę - nie słyszałem o 'wcześniejszych' projektach Sensuala i nie zamierzam się do tego odnosić. Nic do niego osobiście nie mam i polecam serwer z czystym sumieniem znając administrację i pracując przy nich. Powo w grze, zapraszam. ;)

Opublikowano

Szkoda, że to kolejny nudny hard, ale Administracja fajna. ( Sensual mi tu tylko nie pasuje ) Nowy interfejs? Taki sam jak na Invorii, wiele nowości tutaj nie ma, lecz polecam ze względu na Szejka, bo wiem, że u niego na serwerze przekrętów nie powinno być tak jak u Szizera na Restii. xD

Powodzenia.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Szkoda, że to kolejny nudny hard, ale Administracja fajna. ( Sensual mi tu tylko nie pasuje ) Nowy interfejs? Taki sam jak na Invorii, wiele nowości tutaj nie ma, lecz polecam ze względu na Szejka, bo wiem, że u niego na serwerze przekrętów nie powinno być tak jak u Szizera na Restii. xD

Powodzenia.

Nudny nie będzie. Wiesz każdy ma swoje gusta, a o nich się nie dyskutuje. Zapraszam na serwer, na pewno się nie rozczarujesz.

Opublikowano

Nudny nie będzie. Wiesz każdy ma swoje gusta, a o nich się nie dyskutuje. Zapraszam na serwer, na pewno się nie rozczarujesz.

Dobre podejście do graczy to Ty zawsze miałeś, zawitałbym, ale skończyłem z wydawaniem kasy na ''marne'' nie chcę liczyć, ile na to wydałem.  -.-   Lecz wszystkim innym oczywiście polecam i zapraszam do gry, Administracja jest naprawdę godna uwagi jak i cały serwer zresztą. :)  Może wbiję zobaczyć co i jak, albo ewentualnie polecę znajomym, bo ten serwer to w końcu kawał dobrej roboty.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Dobre podejście do graczy to Ty zawsze miałeś, zawitałbym, ale skończyłem z wydawaniem kasy na ''marne'' nie chcę liczyć, ile na to wydałem.  -.-   Lecz wszystkim innym oczywiście polecam i zapraszam do gry, Administracja jest naprawdę godna uwagi jak i cały serwer zresztą. :)  Może wbiję zobaczyć co i jak, albo ewentualnie polecę znajomym, bo ten serwer to w końcu kawał dobrej roboty.

Dzięki bardzo, za tak ciepłe słowa. Zapraszam oczywiście na serwer, miło że doceniasz nasze starania.

kiedy start?

7-9 Marca

Opublikowano

hmm server fajny tylko pytanie czy zablokowaliscie port  2222  diffem ktory wysyła  logi do ymiru ze uzywacie tego gejma ? ;) 

I czy Wszystkie backdoory naprawiliscie  ktore sa na tym gejmie chyba ze  to src w freebsd to nic nie mowie xD

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Nie możecie zrobic tak jak było na resti taki exp i max lvl 120??? Ulepki to małże itp czy te z m1/m2/pustynia

Restia to był serwer Medium, to jest hard, więc  nie możemy tego zmienić.

Opublikowano

Nie zagram, ze względu na "ekipę" na której kolejny raz nie mam zamiaru się zawieść.

Sh4ke zacznij współpracę  z kimś innym, postaw porządny serwer bo stać Cię na to.

Odzwierciedlacie i powoli zaczynacie odświeżać starego Metin2.PL co dla mnie nie ma sensu.

Ok ,wprowadziliście jakieś zmiany ale nic szczególnie NOWEGO niema. 

Pozdrawiam , życzę sukcesów.

P.S Sensual pewnie już zaciera rączki i szykuje kolejny przekręt... Mam nadzieję że zmądrzałeś.

"Na serwerze Exalion.pl będą dostępne  2 nowe wierzchowce."- takie one nowe że aż stare -.-

Opublikowano

Z miejsca zaznaczę - nie słyszałem o 'wcześniejszych' projektach Sensuala i nie zamierzam się do tego odnosić. Nic do niego osobiście nie mam i polecam serwer z czystym sumieniem znając administrację i pracując przy nich. Powo w grze, zapraszam. ;)

Nie znasz sensuala a oceniasz administracje ? 

@Sh4ke raczej ci malo kto w to uwierzy ze nikt poza sensualem nie bedzie mial dostepu do navi .

Nie zdziwie sie ze sensual znow bedzie rozdawal rzeczy z navi graczom , jak to robil na restii

Poza navi raczej kazdy z administracji bedzie mial dostep do zrzucania bossow,metkow itp wiec na jedno wyjdzie.

A i dajcie konia bojowego na start , lub usuncie go z isu bo raczej jesli ktos chce zaczac dobrze gre to musi go kupic a to jest zrobione chamstko pod is...

Na serwer nie dodaliscie nic nowego , wyglada jak balmora lekko zmieniona tyle odemnie.

Opublikowano

hmm server fajny tylko pytanie czy zablokowaliscie port 2222 diffem ktory wysyła logi do ymiru ze uzywacie tego gejma ? ;)

I czy Wszystkie backdoory naprawiliscie ktore sa na tym gejmie chyba ze to src w freebsd to nic nie mowie xD

Ale Ty jesteś głupi, serio. Source pod win i bsd jest to samo tylko inaczej kompilujesz.

Opublikowano

Co do fabuły. Daty p.n..e lecą w drugą stronę... Rozumiem ,że metin to i tak gra bez fabuły ,ale jeśli już bierzecie się za nią to trochę pomyślcie. A co do reszty, to mi się nawet podoba.

yj4x.jpg

Opublikowano

Serwer stać będzie, ale z początku.

Jeżeli sensual nie będzie miał wyjebane na serwer jak pod koniec restii to może to postoi troszkę dłużej od poprzednika.

Administracja sami jutuberzy, którzy podejrzewam że mają zerowe pojęcie o serwerze.

Inaczej mówiąc RestiaV2 pod wieloma względami.

Btw. Ciekawe czy sensual w końcu ogarnął wywalanie ch ^^.

Opublikowano

Serwera nie polecam po 1 technik któy ma totalną olewke na wszystko do tego arelek i reszta ekipy .

Mają taki tok myslenia:

1.Robimy serwer na tych samych plikach + dodajemy cos

2.Zbieramy youtuberów dajemy im sm zeby bylo taniej + youtuberzy robią mini konkursy na yt wybijają sie

3.Sensual zabiera hajs z ekipa i serwera nie ma

4Koniec serwera + tlumaczenie ze nie zarabiali na siebie zobaczycie ludzie :)

1382556921-U1029943.jpg

Opublikowano

1. primo Sh4ke już tam miał jeden przypadek bo miałbyć tam serwer od neigo z tego co wiem to nie wyszło

2. Sensual technik = to odstrasza z automatu i nawet nie polecam głównie przez to gry.

3. Zgapiliście pomysł na serwer w 90% od fubu i bambuska (Balmora) lecz to mnie jakos nie dziwi, kasa z takich serwerow czesto jest duza.

4. Uwielbiam hardy, ale jak widze znow kolejna zapowiedz sezonowego serwera, ktory jest prowadzony przez kogos, ktory dawal dupy po calosci, to na pewno nie uwierze w nagle oswiecenie. Kto byl ku*wa ku*wą pozostanie, proste...

Innymi słowy powiem tak. Grać można pograć, ale odradzam ładowac w IS'a. Jedynie w co wam się przełoży, to w inwestowanie w złodzieja, leszcza i idioty. ;)

Tyle w temacie.

@@ps. Sh4ke, serio z pieniędzy z youtuba to byś na siłownie wydał, a nie w jakieś ludziki.

Lazy robi to co ma robić i ja osobiście tego przypilnuję. Nie będzie powtórek z przeszłości.

Zapraszamy na serwer ;)

Jest dużo [HA], bo każdy tworzył serwer, co do komend, nie masz się o co bać.

Mogę to samo powiedzieć o Twoich serwerach i zmianach nicku co 30 sekund, bo hejt.

Nikt nie będzie miał dostępu do komend - żadnych, prócz [DEV]Lazy.

Dzięki Jedynka, zapraszamy !

Lazy będzie robił to co do niego należy, osobiście o to zadbam i dopilnuję.

Reklamuj gdzieś indziej swój serwer Easy.

Ty ich dopilnujesz? Prędzej ku*wa zostane proboszczem mojej parafii. Sam odpierdalałeś na swoim kanale yt jak ci się znudziło balmorę nagrywać a tu bd farmazonki walił, że bd pilnować, haha. xD Pierdolnij że się w łeb łaku bo robicie opinie serwerom hard, że stoją tylko dla kasy i tylko gówniana administracja.

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...