Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Milion podpisów za legalną marihuaną"

Hehehuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marihuana uzależnia w strasznie niewielkim stopniu. Ja i tak jestem na nie ale tylko ze względu na to że spadnie cena sprzedaży :D

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Połowa progu wymaganych podpisów w polsce już jest.

Każdy kraj ma inny próg wymaganych głosów.

Próg musi zostać osiągnięty w przynajmniej 7 krajach.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

ktoś napisał, że tylko gimbusy będą głosować. Okej, ale wskażcie mi gimbusa, który ma 18 lat. Ja jestem za. Nie lubię jak coś jest nielegalne, bo to tylko przytłacza :D Jak ktoś umie z tego korzystać to czemu nie.

5omic072lr6b.png

Opublikowano

Nic z tym nie zrobią nawet gdy będzie milion..

no nic nie zrobią, bo próg MUSI zostać osiągnięty w przynajmniej 7 krajach. tylko nie wiem właśnie, czy to jest ograniczone w czasie. bo jeżeli nie, to zajebiście.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

I tak nie zalegalizują.

jak nie zalegalizują, to obawiam się, że wkrótce będzie u nas tak jak na ukrainie

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

odświeżam bo gdzieś zaginęło, podpisów przybywa z każdym odświeżeniem strony.

Jest 12 miesięcy na zbieranie podpisów.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

odświeżam bo gdzieś zaginęło, podpisów przybywa z każdym odświeżeniem strony.

Jest 12 miesięcy na zbieranie podpisów.

gdzie to pisze?

5omic072lr6b.png

Opublikowano

Ja zaglosuje bo ie jest to narkotyk twardy

to jest używka a wiadomo jesli z uzywek sie kozysta madrze to nie szkodza

a niezależnie co to jest czy alkohol czy komputer czy marichuana jesli sie umie z tego korzystac to nie wpadnie sie w uzależnienie

Opublikowano

jak nie zalegalizują, to obawiam się, że wkrótce będzie u nas tak jak na ukrainie

czekam na bunty z powodu niezalegalizowania gimbusiarskiej roślinki.

anonku wiem że trolle mocno ale sam fred i osoby w nim siedzące mnie wkurwiają no ja jebie z kim ja tu siedze.

shoob.png

Opublikowano

czekam na bunty z powodu niezalegalizowania gimbusiarskiej roślinki.

anonku wiem że trolle mocno ale sam fred i osoby w nim siedzące mnie wkurwiają no ja jebie z kim ja tu siedze.

Chyba Ty sam jesteś "gimbusiarksi".

To, że gimbusy się tym jarają i palą na pokaz, nie oznacza to od razu "roślinką dla gimbów", że tak to ujmę.

Opublikowano

Jak czytam niektóre wypowiedzi gimbozjebów to mój organizm napawa się radością śmiechu w tym czasie.

Przeczytajcie sami co wy piszecie na temat ; "brak przypadku zgonu podczas palenia marihuany" , "pomaga zdrowiu" , "palić to będą palić"

Kurwa, róbcie co chcecie jarajcie ile wlezie , gadajcie o tym jak wam ból dupy do nóg wchodzi bo nie macie legalizacji cudownego krzaczka który przecież tak umila czas.

Niektórzy z was nie zdają sobie sprawę z tego jak wygląda człowiek na głodzie który nie ma ukochanego buszka by "zapalić wśród znajomych" i do czego jest zdolny , legalizacja wiążę się z nałogowym paleniem w taki sam sposób jak robią to ludzie uzależnieni od nikotyny z tym, że nikotyna działa na układ nerwowy w ten spoób iż człowiek nie ma chęci przy nim napadać na ludzi czy choćby w najgorszej sytuacji robić im krzywdy.

Uważacie, że wasz odnośnik uśmiechniętego ryja uzdrawia , faktycznie pomógł utrzymać przy zdrowiu pewną dziewczynkę ale  został do tego specjalnie przygotowany z innymi substancjami leczącymi a nie jarany za pomocą skręconego gibonka . Wasza petycja nic nie zmieni ;) Gówniany rząd polski nie ustanawia godnego poziomu życia dla ludzi a co dopiero zalegalizowania gówna, którym się napawacie.

Alkohol jest zły , papierosy są złe z tym, że nie bez powodu marihuana jest zalegalizowana w około 5-6 krajach . Wasze durne mózgi tego nie zrozumieją natomiast ludzie mądrzy nie dopuszczą do tego by co drugi dzieciak chodził zjarany bo ciężko jest mu odmówić znajomym  zapalenia trawki.

Znam mase osób, które palą marihuane, większość nie umie się z nią obchodzić,nie panują nad sobą gdy jej nie posiadają, nie umieją jej zażywać przez co zatracają siebie.

Tylko zdecydowana mniejszość może sobie na nią pozwolić w stopniu umiarkowanym ponieważ umieją z niej korzystać. W polsce 90% osób palących marihuane to dzieci , ludzie którzy nie ukończyli jeszcez 18 roku życia bądź mają stanowczy deficyt inteligencji natomiast te 10% stanowi społeczeństwo do tego "dorosłe" .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

@UP

Boże, takiego pierdolenia to ja jeszcze chyba w życiu nie słyszałem.

Mówi 10x mądrzej od kogokolwiek z was w tym temacie a jedyne co macie mu do powiedzenia to "Jakie pierdolenie" bo pewnie przeczytanie, a co dopiero zrozumienie tego to dla was zbyt duże wyzwanie.

Właśnie widać jaki krawężnik społeczny chce legalizacji...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Co jak co, ale dawno się tak nie uśmiałem.

Niech ktoś zamknie ten temat, wylęgarnia idiotów.

Opublikowano

Co jak co, ale dawno się tak nie uśmiałem.

Niech ktoś zamknie ten temat, wylęgarnia idiotów.

jeden już się wylęgł 

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Jak czytam niektóre wypowiedzi gimbozjebów to mój organizm napawa się radością śmiechu w tym czasie.

Przeczytajcie sami co wy piszecie na temat ; "brak przypadku zgonu podczas palenia marihuany" , "pomaga zdrowiu" , "palić to będą palić"

Kurwa, róbcie co chcecie jarajcie ile wlezie , gadajcie o tym jak wam ból dupy do nóg wchodzi bo nie macie legalizacji cudownego krzaczka który przecież tak umila czas.

Niektórzy z was nie zdają sobie sprawę z tego jak wygląda człowiek na głodzie który nie ma ukochanego buszka by "zapalić wśród znajomych" i do czego jest zdolny , legalizacja wiążę się z nałogowym paleniem w taki sam sposób jak robią to ludzie uzależnieni od nikotyny z tym, że nikotyna działa na układ nerwowy w ten spoób iż człowiek nie ma chęci przy nim napadać na ludzi czy choćby w najgorszej sytuacji robić im krzywdy.

Uważacie, że wasz odnośnik uśmiechniętego ryja uzdrawia , faktycznie pomógł utrzymać przy zdrowiu pewną dziewczynkę ale  został do tego specjalnie przygotowany z innymi substancjami leczącymi a nie jarany za pomocą skręconego gibonka . Wasza petycja nic nie zmieni ;) Gówniany rząd polski nie ustanawia godnego poziomu życia dla ludzi a co dopiero zalegalizowania gówna, którym się napawacie.

Alkohol jest zły , papierosy są złe z tym, że nie bez powodu marihuana jest zalegalizowana w około 5-6 krajach . Wasze durne mózgi tego nie zrozumieją natomiast ludzie mądrzy nie dopuszczą do tego by co drugi dzieciak chodził zjarany bo ciężko jest mu odmówić znajomym  zapalenia trawki.

Znam mase osób, które palą marihuane, większość nie umie się z nią obchodzić,nie panują nad sobą gdy jej nie posiadają, nie umieją jej zażywać przez co zatracają siebie.

Tylko zdecydowana mniejszość może sobie na nią pozwolić w stopniu umiarkowanym ponieważ umieją z niej korzystać. W polsce 90% osób palących marihuane to dzieci , ludzie którzy nie ukończyli jeszcez 18 roku życia bądź mają stanowczy deficyt inteligencji natomiast te 10% stanowi społeczeństwo do tego "dorosłe" .

Rocznie na drogach giną setki czy nawet tysiące osób, bo ludzie często jeżdzą po wpływem alkoholu, ale jakoś nadal jest on legalny.Przypadków, w których ktoś pod wpływem alkoholu odebrał komuś życie jest masa, a pod wpływem narkotyków niewiele.Na każdym opkowaniu papierosów jest napisane: "Palenie zabija" i też nadal są legalne z możliwośćią kupna w pierwszym lepszym kiosku mimo, że powodują raka płuc.Mówisz, że "mądrzy ludzie nie dopusczą, żeby co drugie dziecko chodziło zjarane", ale jakoś tym samym ludziom nie przeszkadza, że "co drugie dziecko" chodzi nawalone albo zadymione i nie domagają się delegalizacji alkoholu i wyrobów tytoniowych.Po za tym to rodzice lub opiekunowie prawni mają wychowywać swoje dzieci i dbać o to, żeb nie robiły sobie krzywdy.Niektórzy przez całe życie chcą być traktowani właśne jak dzieci: "Tego ci zabraniam, bo to niebezpiecznie - nie masz własnego rozumu, musisz mnie słuchać, swojego pana".W normlanym, wolnym świecie człowiek jest wolny i odpowiedzialny.Dzisiaj jest traktowany jak idiota i małe dziecko.

I najważniejsza sprawa.Tutaj nie chodzi czy marihuana jest szkodliwa czy nie.Chodzi o to, żeby ludzi byli wolni i mogli decydować co robią ze swoim życiem.

Opublikowano

Rocznie na drogach giną setki czy nawet tysiące osób, bo ludzie często jeżdzą po wpływem alkoholu, ale jakoś nadal jest on legalny.Przypadków, w których ktoś pod wpływem alkoholu odebrał komuś życie jest masa, a pod wpływem narkotyków niewiele.Na każdym opkowaniu papierosów jest napisane: "Palenie zabija" i też nadal są legalne z możliwośćią kupna w pierwszym lepszym kiosku mimo, że powodują raka płuc.Mówisz, że "mądrzy ludzie nie dopusczą, żeby co drugie dziecko chodziło zjarane", ale jakoś tym samym ludziom nie przeszkadza, że "co drugie dziecko" chodzi nawalone albo zadymione i nie domagają się delegalizacji alkoholu i wyrobów tytoniowych.Po za tym to rodzice lub opiekunowie prawni mają wychowywać swoje dzieci i dbać o to, żeb nie robiły sobie krzywdy.Niektórzy przez całe życie chcą być traktowani właśne jak dzieci: "Tego ci zabraniam, bo to niebezpiecznie - nie masz własnego rozumu, musisz mnie słuchać, swojego pana".W normlanym, wolnym świecie człowiek jest wolny i odpowiedzialny.Dzisiaj jest traktowany jak idiota i małe dziecko.

I najważniejsza sprawa.Tutaj nie chodzi czy marihuana jest szkodliwa czy nie.Chodzi o to, żeby ludzi byli wolni i mogli decydować co robią ze swoim życiem.

Ale ta twoja "wolność" nie może kolidować z prawami innych ludzi. Dlatego legalizacji zioła w Polsce nie ma i nie będzie. Tak samo jak delgalizacji innych używek :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ale ta twoja "wolność" nie może kolidować z prawami innych ludzi. Dlatego legalizacji zioła w Polsce nie ma i nie będzie. Tak samo jak delgalizacji innych używek :)

A podaj mi argument dla którego legalizacja narkotyków ograniczy czyjąś wolność? To właśnie jej brak ogranicza wolność, bo ktoś chce się odstresować i zapalić jointa, ale nie może, bo jest to nielegalne.

Owszem legalnego zioła w Polsce nie ma , ale to nie znaczy, że nie będzie, bo ludzi po woli zaczynają się buntować przeciwko temu niewolniczemu ustrojowi.

"Legalizacji zioła nie będzie w Polsce, bo kolidowałoby to z prawami innych ludzi" Nie ma czegoś takiego jak prawo do społeczeństwa wolnego od używek, a co do działania ludzi pod ich wpływem, to już pisałem w poprzednim poście.Delegalizacja alkoholu i papierosów byłaby naruszeniem prawa do wolności osobistej człowieka, ale legalizacja narkotyków absolutnie nie.Sam sobie zaprzeczyłeś, bo jednocześnie sprzeciwiasz się delegalizacji alkoholu i papierosów, ale popierasz brak legalizacji narkotyków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...