Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Milion podpisów za legalną marihuaną"

Hehehuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co by się nie stało, narkotyk nigdy nie będzie legalny.

Ludzie starają się na siłę zabijać się, jednak dobro na to nie pozwala.

Gdyby narkotyk był bez znaczenia dla zdrowia, to stał by się legalny. 

Uważam to za głupotę ludzi, gdyby się tak stało o 50% więcej osób było by martwych w ciągu roku. 

Wypowiedź bez sensu. Nie zanotowano ani 1 przypadku zgonu w wyniku spożycia marihuany. Natomiast tytoń czy też alkohol są legalne mimo tego iż jest wiele przypadków śmiertelnych oraz ich szkodliwość jest wysoka.

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uważam to za głupotę ludzi, gdyby się tak stało o 50% więcej osób było by martwych w ciągu roku

Najgorszy typ człowieka jaki może być - " a jebne sobie posta mimo, że chuj wiem na ten temat "

btw. już się nie wypowiadam w tym temacie, bo płakać się chce jak czytam niektóre komentarze.

ps. tok myślenia prawdziwego mochera, który gdzieś usłyszał od kogoś czy w wiadomościach że to jest złe i później takie zdanie podważa...mając tak naprawdę zerowe pojęcie na ten temat... no, ale chuj ktoś tam powiedział, więc to musi być w 100% prawda...

Opublikowano

Jak dojdą normalni ludzie do władzy, to będą legalne, bo człowiek powinien być wolny i odpowiedzialny.Papierosy powodują raka płuc a na ich opakowaniach widnieje napis: "Palenie zabija".Kompletny absurd.Zgony po marihuanie to pojedyncze przypadki.

Trochę paradoks. Uważasz mnóstwo ludzi za idiotów (wynika to z twoich wypowiedzi) a jednocześnie wymagasz od nich odpowiedzialności. Dodawanie napisów na papierosach to wymóg prawny i jest to akurat jeden z niewielu faktycznych przypadków państwa dbającego o swoich obywateli. Tych głupszych obywateli...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Trochę paradoks. Uważasz mnóstwo ludzi za idiotów (wynika to z twoich wypowiedzi) a jednocześnie wymagasz od nich odpowiedzialności. Dodawanie napisów na papierosach to wymóg prawny i jest to akurat jeden z niewielu faktycznych przypadków państwa dbającego o swoich obywateli. Tych głupszych obywateli...

Ja niczego nie wymagam od ludzi.Co to jest odpowiedzialność? Odpowiedzialność to jest przyjmowanie skutków swoich decyzji.Człowiek może kupić sobie 5 butelek czystej wódki i je wypić.Prawdopodobnie skończy się to dla niego tragicznie, ale to jest jego decyzja i jego zdrowie.Odpowiedzialność wcale nie musi wynikać z inteligencji danej osoby.Jeżeli chodzić o ochronę obywatelów przez państwa to sprawdza się to do wojska i policji, bo to co obywatele robią z sobą, to jest już ich sprawa, o ile nie krzywdzą tym drugiego obywatela.Zjedzenie muchomora sromotnikowego powoduje śmierć, ale jakoś posiadanie go nie jest nielegalne i nie ma przepisu w prawie, że nie wolno go jeść.Ktoś jest idiotą i go zje.Trudno.Nie można traktować ludzi jak bezmyślnych niewolników.Powatarzam człowiek jest WOLNY i ODPOWIEDZIALNY.

Przykładów można podawać setki.Wpierdolenie paczk mąki też jest destrukcyjne, ale jakoś mąką nadal jest legalna.Zrobić sobie krzywdę można wszystkim od ziarnka piasku, bo może wpaść w oko i wprowadzić jakieś zakażenie po karabin m4a1, bo może zabić człowieka.Jakoś ani pierwsze ani drugie nie jest zakazane.

A i od razu, bronię się od absurdalnego zarzutu, że to jest faszyzm, bo na "przeżycie" mają szansę tylko te najmądrzejsze jednostki.Bzdura.To w faszyzmie człowiek tratowany jest jak idiota i niewolnika, za którego każdą decyzję podejmuje państwo.

Opublikowano

w polsce nie ma wolności , od tego zacznijmy  .

Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawiamy spacji, od tego zacznijmy.

Wypowiedź bez sensu. Nie zanotowano ani 1 przypadku zgonu w wyniku spożycia marihuany. Natomiast tytoń czy też alkohol są legalne mimo tego iż jest wiele przypadków śmiertelnych oraz ich szkodliwość jest wysoka.

A Magik to co? Sam skoczył z okna, tak? Tytoń nie zabija tylko substancje smoliste które się znajdują w składzie tytoniu używanego do produkcji papierosów. 

Przestroga dla wszystkich ćpunów:

Wywar z marihuany jest najsilniejszą substancją toksyczną na świecie.Podczas wojny z sowietami w Afganistanie,Talibowie użyli słoików z wywarem tamtejszej odmiany marihuany zwanej hashish do zatrucia armii wroga. Słoik taki rzucony na pojazd opancerzony sprawiał,że pancerz topił się a wszyscy ludzie dokoła ginęli w strasznej agonii. Dziś ów wywar odpowiednio rozcieńczony stosowany jest przez większość narkomanów na świecie. Uzależnienie od marihuany jest tak silne,że przyjmowanie kolejnych dawek staje się najważniejszą potrzebą jaką odczuwa uzależniony.

Codziennie na świecie z powodu przedawkowania marihuany umiera około 500 000 000 ludzi. Lobby marihuanowe krzyczy jednak że są to dane zakłamane,gdyż nikt od "jarania" jeszcze nie umarł.Nie wspominają oczywiście o przyjmowaniu dożylnym.Równocześnie podają oni argument że alkohol również niesie za sobą tysiące ofiar. Ostatnie badania wskazują jednak że nie zanotowano ani jednego przypadku utraty zdrowia bądź życia w wyniku spożywania alkoholu (nawet w dużych ilościach).

Pan Stefan (lat 50) pije codziennie od 14 roku życia.Raz za czasów strajków robotniczych zdarzyło mu się zapalić tzw. "trawkę" podaną mu przez znaną obecnie osobistość,zajmującą ważne stanowisko w rządzie.Obecnie pan Stefan przebywa w szpitalu z powodu marskości wątroby-jednego z objawów jakie zostawia po sobie konopia.

-Tyle lat piłem i nic mi nie było.Raz człowiek jakieś świństwo zapalił i już się okazuje po latach że z powodu tego wątroba mu pada-żali się pan Stefan.

Opublikowano

A magik?
Opublikowano

Tak po dłuższym zastanowieniu, co będzie z tymi petycjami? Czy ktokolwiek poza Palikotem weźmie je na poważnie? Internet kłamie, każdy to wie.

kurwin mikke aka ozjasz goldberg chce zalegalizować i akcyzować. nie z powodu petycji. zarobek dla państwa i po co zakazywać coś do czego każdy i tak ma dostęp.

a lewicowcy i gimbusy za legalizacją dupa cicho.

shoob.png

Opublikowano

Uwielbiam takie tematy na tym forum, a szczególnie całkowitych małolatów głoszących swoje śmieszne tezy na podstawie przeczytanych w internecie tekstów o nieszkodliwości marihuany. Osobiście nie interesuje mnie czy to będzie legalne czy nie. Kto chce to i tak pali, więc I don't care. 

Opublikowano

Uważam to za głupotę ludzi, gdyby się tak stało o 50% więcej osób było by martwych w ciągu roku. 

alko, fajki są legalne, tak samo są narkotykiem i tak samo szkodzą zdrowiu, nara

w sumie to pasowałoby mi aby to było legalne, bo czemu nie, mam ochotę na blanta to idę do sklepu i kupuję - zero komplikacji, jak z fajkami czy alko,

Opublikowano

alko, fajki są legalne, tak samo są narkotykiem i tak samo szkodzą zdrowiu, nara

w sumie to pasowałoby mi aby to było legalne, bo czemu nie, mam ochotę na blanta to idę do sklepu i kupuję - zero komplikacji, jak z fajkami czy alko,

i właśnie o to chodzi

(tu OP)

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

"Heheheh jeste gimbem i jeste za legalisacjo marichanien jebne se posta na mpc hehehehe i kogos nazwe od tebili bo nie jest za legalizacjo hehehheheh" tak widzę większość osób w tym temacie xDDDD Nawet sobie nie zdajeci sprawy jak marihuana jest bardzo szkodliwa ;)

Opublikowano

"Heheheh jeste gimbem i jeste za legalisacjo marichanien jebne se posta na mpc hehehehe i kogos nazwe od tebili bo nie jest za legalizacjo hehehheheh" tak widzę większość osób w tym temacie xDDDD Nawet sobie nie zdajeci sprawy jak marihuana jest bardzo szkodliwa  ;)

nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie bzdury wypisujesz publicznie w internecie  ;)

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

"Heheheh jeste gimbem i jeste za legalisacjo marichanien jebne se posta na mpc hehehehe i kogos nazwe od tebili bo nie jest za legalizacjo hehehheheh" tak widzę większość osób w tym temacie xDDDD Nawet sobie nie zdajeci sprawy jak marihuana jest bardzo szkodliwa ;)

W jakimś stopniu jest szkodliwa, tak jak alkohol, papierosy i co z tego?...

Opublikowano

Tak cwaniaki pierdolicie jak ta Ganja szkodliwa, ale każdy z was pali papierosy i co piątek/sobotę leży napierdolony w domu po alko. To są kurwa bardziej szkodliwe rzeczy a są legalne. Czekam aż zalegalizują, przynajmniej wpłynie dużo hajsu do budżetu państwa.

Opublikowano

Marihuana działa na ból lepiej niż aspiryna. Nie uzależnia fizycznie, dym marihuany nie jest przyczyną raka. To dym tytoniowy. Nie ma udokumentowanego przypadku śmiertelnego, którego przyczyną była marihuana.

niech zalegalizują i opodatkują, to wpłynie kupa szmalu do skarbu państwa, ale  nawet jak nie zalegalizują to ludzie i tak będą palić. Dziwie się, że Tusk na to jeszcze nie wpadł.

Po za tym po THC się wszyscy kochają, a po wódce biją i rozwodzą, więc to jest chyba logiczne.

Smoke weed everyday.

Opublikowano

kolorowe kredki w pudełeczku noszę

kolorowe kredki bardzo lubią mnie

kolorowe kredki, kiedy je poproszę

namalują wszystko to co chcę

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Jak starsze pokolenie pójdzie spać (nie życzę nikomu nic złego), to będzie legalizacja marihuany w Polsce, bo to wina emerytów, a przykładem jest powyższy film, na którym widać, że nawet wypowiedzieć nie potrafią, nigdy nie spróbowały i oceniają, masakra.

Opublikowano

Zbieramy 1mln podpisow za legalizacja pedofilii?

Co do tematu: aestem za bo" Bo ZieIak(ZieIak), ma przyjaciół wiele Adi, Makin jest ZieIaka przyjacielem".

Opublikowano

Prostu przykład dlaczego nie...

Teraz sobie kupujesz ziarenka, własna hodowla i te sprawy, albo juz gotowy worek i masz w miare dobrą cenę. Jednak gdy na tym wszystkim położy łapę nasz kochany rząd to ni e wiem czy nie będzie to zbyt drogi biznes

Opublikowano

Naprawdę wam zależy na legalizacji? Ludzie którzy chcą ją palić, będą ją palić bez względu na to czy jest legalna czy też nie.

Opublikowano

Naprawdę wam zależy na legalizacji? Ludzie którzy chcą ją palić, będą ją palić bez względu na to czy jest legalna czy też nie.

No tak, będą palić, bo nie ma innej opcji. Ale jakie teraz konsekwencje są za to, trzeba się kitrać, bo inaczej sanki i do widzenia.

Dlatego zależy im na legalizacji.

Opublikowano

Sam nie pale, ale jestem za legalem.

I taka postawa jest bardzo dobra! Nie palisz? Daj palić innym.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Jestem neutralny , nie będę w ogóle głosował , takie jest moje zdanie i będe się tego trzymał , stanę z boku i popatrzę jak będzie póżniejszym czasie to  wyglądało...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...