Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Milion podpisów za legalną marihuaną"

Hehehuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalej wierzcie w bajki. Wystarczy, że dzieciaki poproszą dorosłego o kupienie i tyle. Jeśli to przejdzie to przez was 4x więcej dzieciaków zacznie palić to gówno, będziecie z tego dumni?

Wracając do tego posta to to że dorosły kupi MJ dla dziecka to wina dorosłego nie legalizacji.

a co do palenia kto zapali ten zapali, ale lepsza jest plaga ludzi palących nich nadużywających alkoholu.

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co by nie było to głosy ciągle są oddawane. gruby wynik jak na tak krótki czas (ponad tydzień)

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

i generalnie wszystko będzie dobrze, jeżeli będzie wszystko z umiarem. a jakieś potwierdzone badania odnośnie szkodliwego wpływu marihuany na mózg człowieka?

Nie wiem czy potwierdzone badania, artykuły w necie. Obserwacja ludzi palących. 

Akurat przykład z pedofilią jest totalnie głupi, ponieważ "Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka."

@ComeBack. widzę, że to jedyny temat, w którym choć trochę się zgadzamy.

Właśnie w tym rzecz. Jakim prawem coś jest komuś zabranianie. Czy jak sobie zapalę jointa to robię tym komuś krzywdę?

Czy przeżywa on w tym momencie niewyobrażalne męki i cierpienia?

"Nie chcę legalizacji, bo nie chcę aby moje dzieci z tego korzystały" - to jak nie umiesz wychowywać dzieci, to tylko i wyłącznie twój problem.

Przyznam Ci racje, zaspany trochę byłem i podałem zły przykład, dzięki za poprawienie ;)

Ludziom chcącym zapalić marihuane dajcie linka do tego tematu. Wypowiedzi niektórych dostarczą więcej śmiechu niż najlepsze ziele :D

% używających wg. mnie nie wzrósłby drastycznie. Znam dużo ludzi, którzy zapalili pale razy na imprezach, ale po prostu im się to nie podoba, wolą np. alkohol. Zapewne takie osoby nagle palić by nie zaczęły. A 'dzieciaki z gimnazjum' ? Co by było fajnego, w paleniu legalnego ? Fajki już nie przynoszą takiego szpanu. A tak to się założy kolorki rasta, przypali akacza, easy sativki, czy jakiegoś passiona na chemi i jest fejm. W końcu to takie zakazane. Ach Ci buntownicy i kryminaliści, zajebistość sama w sobie. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Choćby świat się walił - nigdy bym nie był za legalizacją tego ścierwa jaki i jakiegokolwiek narkotyku.

Jakby patrzeć trochę lat wstecz - wielu ludzi mogło pomarzyć o takiej wolności jaką teraz mamy - a że ludziom od wolności się w głowach popierdzieliło to wykorzystują ją tyle, na ile się da.

Najgorsze byłoby to po legalizacji, jak już pisał @hrabia14 - że nie dosyć że już młodzież ma dostęp w jakikolwiek sposób do alkoholu czy fajek - to jeszcze chyba wam do tego brakuje narkotyku.

To nie jest tak że ktoś kto nie chce legalizacji tego jest "zacofany" czy jest "lewakiem" i pochodzi z "ciemnogrodu" - prawie w całości są to ludzie którzy włączyli logiczne myślenie i wiedzą że coś takiego nie przyniesie nic dobrego.

nie tykaj się alko bo to też narkotyk...

Opublikowano

Weźcie pod uwagę, że w każdy kraju musi być osiągnięty próg.. W Grecji ten próg wynosi 16,5 tysięcy, a deklaracje złożyło tylko 20. Podobnie z Cyprem 36 deklaracji, a próg 4,5 tysiąca. Nie ma szans żeby, w niektórych krajach próg został osiągnięty, a nawet jeśli to i tak Oni się tym tylko ''zainteresują''... Szansa, że to wypali jest jeden na milion. W dodatku tylko Polska ma szansę osiągnąć próg.

Opublikowano

Legalizacja w Polsce jest kwestią czasu :rolleyes: 

Opublikowano

Marihuana z tego co wiem to narkotyk, nigdy tego nie widziałem w realu widzieć i nie chcę po co to komu ? 

Opublikowano

taa podpisujcie a potem pod klatkami przy blokach ludzie będą sobie to wstrzykiwać albo jak koke wciągać... DEBILSTWO

troll dobry 10/10

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Marihuana z tego co wiem to narkotyk, nigdy tego nie widziałem w realu widzieć i nie chcę po co to komu ? 

Skoro nigdy nie widziałeś, to po cholerę tutaj się wypowiadasz?

taa podpisujcie a potem pod klatkami przy blokach ludzie będą sobie to wstrzykiwać albo jak koke wciągać... DEBILSTWO

Wstrzykiwać to Ty sobie możesz igłę w dupę.

Opublikowano

Widać jakie mamy społeczeństwo nie doinformowane, powinni jakieś NORMALNE filmy edukacyjne o narkotykach pokazywać w szkole.

A nie jak teraz, że dzieciaki pierdolą o wstrzykiwaniu baki...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jestem za legalną maryhą . 

nie lepiej zalegalizować i żeby idioci sie sami wybili ?

Popieram ;)

Opublikowano

Niech zalegalizują. Wszystko jest dla ludzi, a Marihuana nie zabija, jak to w przypadku alkoholu czy dymu tytoniowego.

Opublikowano

Marihuana nigdy nie będzie legalna w Polsce :)

pocieszaj się pocieszaj, jeszcze troszkę...

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

łał, ale spadł. BUMP!!!

w polszy 70%

w bułgari 53%

w szwecji 32%

w sumie to tylko te 3 kraje się jakoś angażują, ale jest jeszcze kupa czasu

BÓG = CZŁOWIEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...