Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Milion podpisów za legalną marihuaną"

Hehehuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka z ludzi, którzy myślą że weed jest szkodliwy dla zdrowia przy czym nie podając żadnych argumentów podważających ich stwierdzenie. Wolę wydać 4 0 na gieta

wziąć znajomych i strzelić sobie po wiaderku, pójść kupić gastro i kręcić się po osiedlu...przy okazji cisnąć przy tym łaszka :D. Od pierwszego spróbowania weeda

nie piję praktycznie wódki, jeżeli jestem na imprezie, w klubie, domówce czy u kogoś urodzinach - dwa kielony i to wszystko.

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zalegalizują marihuanę to ja poproszę jeszcze metakwalon, ecstasy i LSD. Szkodliwość też jest minimalna...

Marycha to narkotyk. To po pierwsze.

Po drugie, to narkotyk dla gówniarzy. Wystarczy zobaczyć jaki jebany "kult" zioła się utworzył. Dzieciaki uznają to za coś najlepszego na świecie a jak powiesz coś co im się nie podoba to zaraz zostaniesz zjechany / potraktowany argumentami z dupy.

W dupach się wam poprzewracało, tyle.

Chyba tylko w Chujolandii.

#Bóldupy

Twoja wypowiedź pasuje jak ulał do tego co napisałem xD

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Szczerze. Nie obchodzi mnie czy marihuana jest szkodliwa czy nie. Bardziej zwracam uwagę na to, że do marihuany będzie tak dobry dostęp jak do alkoholu i papierosów...czyli co drugi dzieciak będzie chodził na jarany.

Taki człekokształtny 15 latek i nie potrafi wytrzymać tydzień bez papierosa... NIE jestem za legalizacją.

Dlatego trzeba przwyrócić władzę głowie rodziny.Dzisiaj ojciec nie może dać klapsa swojemu dziecka, bo za to idzie do pierdla albo odbiera mu się prawa rodzicielskie, bo dziecko jest państwowe.Z resztą tak samo jak dzisiaj młodzież pali i pije i jakoś nikt z tego powodu nie delegalizuje alkoholu i papierosów.Jeżeli młodzież zacznie wciągać mąke i się nią ksztusić, to też mamy ją zdelegalizować?

@Wolfik512

To, że dzieci palą i piją to jest problem rodziców, opiekunów prawnych.Dlaczego państwo ma w to ingerować?

Opublikowano
Dnia 22.02.2014 o 14:17, pSlav napisał:

Dlatego trzeba przwyrócić władzę głowie rodziny.Dzisiaj ojciec nie może dać klapsa swojemu dziecka, bo za to idzie do pierdla albo odbiera mu się prawa rodzicielskie, bo dziecko jest państwowe.Z resztą tak samo jak dzisiaj młodzież pali i pije i jakoś nikt z tego powodu nie delegalizuje alkoholu i papierosów.Jeżeli młodzież zacznie wciągać mąke i się nią ksztusić, to też mamy ją zdelegalizować?

x

Opublikowano

Czytam, czytam i tracę wiarę.. Jeśli nie palicie to po chuj hejtujecie ? Jeśli zalegalizują to chyba też nie będziecie palić więc za przeproszeniem chuj was to boli ? Zdaje sobie sprawę z tego że palą też >16 lat ale chyba lepiej żeby palili coś co jest sprawdzone ? Tzn chodzi mi o to że jak idą do gościa to on może im wcisnąć WSZYSTKO. Niestety jesteście zaślepieni tym że "o kurwa ja nie pale to nikt nie będzie palił, jebać legalizacje".

A teraz na spokojnie. Taka legalizacja dałaby dużo, w innych krajach gdzie zalegalizowano badania wykazują że nie zwiększył się procent ludzi którzy palą a przynajmniej kraj ma dodatkowy zastrzyk gotówki. Drugim plusem jest to co wspomniałem, palimy sprawdzone rzeczy bez szkła, bez maczania w nie wiadomo czym. A takie hejtowanie bez żadnego racjonalnego powodu jest zwykłym debilizmem. Kto chce zapalić to zapali, bez względu czy to jest legalne czy nie.

Czekam na hejty ;)

Opublikowano
Dnia 22.02.2014 o 14:46, zuo143 napisał:

Czytam, czytam i tracę wiarę.. Jeśli nie palicie to po chuj hejtujecie ? Jeśli zalegalizują to chyba też nie będziecie palić więc za przeproszeniem chuj was to boli ? Zdaje sobie sprawę z tego że palą też >16 lat ale chyba lepiej żeby palili coś co jest sprawdzone ? Tzn chodzi mi o to że jak idą do gościa to on może im wcisnąć WSZYSTKO. Niestety jesteście zaślepieni tym że "o kurwa ja nie pale to nikt nie będzie palił, jebać legalizacje".

A teraz na spokojnie. Taka legalizacja dałaby dużo, w innych krajach gdzie zalegalizowano badania wykazują że nie zwiększył się procent ludzi którzy palą a przynajmniej kraj ma dodatkowy zastrzyk gotówki. Drugim plusem jest to co wspomniałem, palimy sprawdzone rzeczy bez szkła, bez maczania w nie wiadomo czym. A takie hejtowanie bez żadnego racjonalnego powodu jest zwykłym debilizmem. Kto chce zapalić to zapali, bez względu czy to jest legalne czy nie.

Czekam na hejty ;)

x

Opublikowano

Kolejna internetowa petycja xD

Pamiętacie internetową petycję o tym aby YT był bez google + ???

I tak rodzice nie pozwolą gimbusom palić xD

Opublikowano

Kurwa i tak kto chce zapalić to zapali, a lepiej żeby taki jebany 14-15latek palił czystą marihuanę ! A nie gówno od ćpuna blokowego, który sprzedaje jebaną chemie, która nie ma nic związanego z marihuana ! 

Logo.JPG

Opublikowano
Dnia 22.02.2014 o 15:06, Aliveser napisał:

Kurwa i tak kto chce zapalić to zapali, a lepiej żeby taki jebany 14-15latek palił czystą marihuanę ! A nie gówno od ćpuna blokowego, który sprzedaje jebaną chemie, która nie ma nic związanego z marihuana ! 

x

Opublikowano

Zalegalizują czy nie to i tak będą ludzie palić. Papierosy są rakotwórcze a sprzedają nawet dzieciakom( sam widziałem ), alkohol niszczy wątrobę a marihuana leczy raka. Nie pamiętam gdzie ale jakaś dziewczynka była bardzo chora i rodzicie nie wiedzieli co robić to podają swojemu dziecku marihuane i dziecko żyje i jest zdrowe. Co do osób przeciwko legalizacji, jak chcecie to możecie złożyć petycje przeciw legalizacji, ale nawet jakby taka ustawa weszła w życie to i tak by palili i tak.

xh56.png

Opublikowano

Ja palę, ale rozważnie i nie daje się wbić na przypał, więc mi to wisi czy to zalegalizują czy nie.

O i pozdrawiam debili co sądzą, że Marihuana szkodzi... Szkodzi, ale debilom co jarają nałogowo np.: 4 lufki dziennie. Raz na miesiąc można.

Wódki się napije, ale wole wydać 35 zł na bakę.

Opublikowano

Zalegalizują czy nie to i tak będą ludzie palić. Papierosy są rakotwórcze a sprzedają nawet dzieciakom( sam widziałem ), alkohol niszczy wątrobę a marihuana leczy raka. Nie pamiętam gdzie ale jakaś dziewczynka była bardzo chora i rodzicie nie wiedzieli co robić to podają swojemu dziecku marihuane i dziecko żyje i jest zdrowe. Co do osób przeciwko legalizacji, jak chcecie to możecie złożyć petycje przeciw legalizacji, ale nawet jakby taka ustawa weszła w życie to i tak by palili i tak.

Owszem, pomaga w walce z rakiem JEDZONA (nasiona i kiełki) a nie palona w skrętach, ale nie leczy bo tego cholerstwa nie wytępisz jakimś listkiem.
Opublikowano

Owszem, pomaga w walce z rakiem JEDZONA (nasiona i kiełki) a nie palona w skrętach, ale nie leczy bo tego cholerstwa nie wytępisz jakimś listkiem.

Marihuana działa na ból

Opublikowano

@Wolfik - Mam pomysł, zdelegalizujmy alkohol. No przecież tyle osób wpada w alkoholizm, ile to wypadków powoduje. Twoje logika jest tak samo ograniczona. Mówisz że zwiększy się liczba "palących dzieci/gimbów" - nieprawda, kto nie chce zapalić nie zapali, proste logiczne. A co do pójścia do "tańszego źródłą" nie wiem, na pewno były by takie przypadki ale byłoby to przynajmniej rzadsze niż teraz.

Opublikowano

To ja wolę jebnąć sobie apap niż chodzić przymulony.

Przymulony??? Jak nie paliłeś to się nie odzywaj

xh56.png

Opublikowano

Przymulony??? Jak nie paliłeś to się nie odzywaj

Nie musiałem. Obracam się w takim środowisku i wiem jak to wygląda.
Opublikowano

Co by się nie stało, narkotyk nigdy nie będzie legalny.

Ludzie starają się na siłę zabijać się, jednak dobro na to nie pozwala.

Gdyby narkotyk był bez znaczenia dla zdrowia, to stał by się legalny. 

Uważam to za głupotę ludzi, gdyby się tak stało o 50% więcej osób było by martwych w ciągu roku. 

Opublikowano

Co by się nie stało, narkotyk nigdy nie będzie legalny.

Ludzie starają się na siłę zabijać się, jednak dobro na to nie pozwala.

Gdyby narkotyk był bez znaczenia dla zdrowia, to stał by się legalny. 

Uważam to za głupotę ludzi, gdyby się tak stało o 50% więcej osób było by martwych w ciągu roku. 

Jak dojdą normalni ludzie do władzy, to będą legalne, bo człowiek powinien być wolny i odpowiedzialny.Papierosy powodują raka płuc a na ich opakowaniach widnieje napis: "Palenie zabija".Kompletny absurd.Zgony po marihuanie to pojedyncze przypadki.

Opublikowano

Marihuana działa lepiej na ból niż aspiryna.

Jest tylko jeden udokumentowany przypadek śmiertelny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...