Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Milion podpisów za legalną marihuaną"

Hehehuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tego nie rozumiem... Te gimby tylko dla szpanu to palą, nic więcej...

W tych czasach liczy się tylko fejm. Jakoś ja bez tego syfu potrafię żyć, a pieniądze odkładam na lepsze cele.

9368_gold.png

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze tylko tego brakuje, żebym idąc przez miasto, czuł smród tego "guwwna" i widział zajaranych ćpunów. Szybciej podpiszę petycję o leczenie przymusowe dla uzależnionych od tego syfu niż za legalizacją 

A co to za problem? Wraz z legalizacją, zakaz jarania marihuany w miejscach publicznych. Skoro dali zakaz palenia w barach czy pubach papierosów. To tym bardziej z marihuaną można.

A żeby była 100% pewność, że nie będzie się jarać marihuany w miejscach publicznych. Kary pieniężne powinny być mocno dotkliwe. 100 od łebka i cześć.

Opublikowano

Ta, zajarany wejdzie pod samochód, zostanie kaleką i z moich składek dostanie rentę inwalidzką. 

Jeżeli do władzy doszła by Nowa Prawica, to składki zostałby zlikwidowane.Po za tym idąc Twoim tokiem rozumowania, trzeba też zdelegalizować alkohol, bo pod jego wpływem też można wejść pod samochód i to dużo częściej niż pod wpływem narkotyków.Także dużo bardziej prawodpodobne jest to, że dziecko wejdzie pod samochód i co? Mamy zakaż zabawy na placach, bo przecież dziecko może z niego wyjść i wejść pod samochód.A może jeszcze lepiej.Zdelegalizujmy samochody, bo przecież co roku zdarza się kilka tys. potrąceń.Najlepiej zamknijmy każdego w klatkach wyłożonych jakimś miękkim materiałem i podawajmy im tylko jedzenie w kapsułkach.Wtedy na pewno każdy poczuje się bezpiecznie.

@Małpeczka

Lepiej taki argument niż post typu "bla bla"

Opublikowano

Na dziecko, które wpada pod samochód czy inną osobę, która nie byłą pod wpływem, ani zaćpana nigdy nie pożałowałbym grosza.

Alkohol, dobry pomysł. Po chuj to komuś ? Siedzą ci gówniarze, chleją gorzelnię, a później patologia się rodzi, ktoś się utopi itp. Hmm, albo sprzedaż alkoholu zrobić od 25 roku życia.

Dobre.

@pSlav wyjaśnij mi po CHUJ ci do życia dragi, alko ? interesuje mnie to bardzo 

9368_gold.png

Opublikowano

Na dziecko, które wpada pod samochód czy inną osobę, która nie byłą pod wpływem, ani zaćpana nigdy nie pożałowałbym grosza.

Alkohol, dobry pomysł. Po chuj to komuś ? Siedzą ci gówniarze, chleją gorzelnię, a później patologia się rodzi, ktoś się utopi itp. Hmm, albo sprzedaż alkoholu zrobić od 25 roku życia.

Dobre.

Zrozum, że jak do władzy dojdzie prawica, to będzie legalna marihuna, ale nie będzie żadnych składek społecznych.Państwo nic Ci nie da, ale też nic nie zabierze.

No właśnie.Dlaczego Ci gówniarze mają pozbawiać kogoś prawa do wypicia nie wiem piwa po pracy? Albo szampana na sylwestrze? Wódki na weselu?

@Omek osobiśćie stronie od używek.Po prostu walczę o wolność a nie o państwo opiekuńcze.

Opublikowano

Wierzysz w to co mówią politycy w Polandi ? Walka o wolność w tym kraju ? 

Absurd. Nic z tego nie będzie. Kto kiedykolwiek wierzył w obietnice Kaczora albo Tuska? Na pewno nie ja 

9368_gold.png

Opublikowano

Wierzysz w to co mówią politycy w Polandi ? Walka o wolność w tym kraju ? 

Absurd. Nic z tego nie będzie. Kto kiedykolwiek wierzył w obietnice Kaczora albo Tuska? Na pewno nie ja 

Napisałem o Nowej Prawicy, która jest partią prawicową.PiS i PO to partie socjalistyczne nie wiele różniące się swoim programem.Ani za PO ani za PiS nie będzie wolnośći za to będą składki, o których mówiłem.

Opublikowano

tylu idiotów w jednym temacie icon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gif

to pisanie że alkohol jest zły icon_lol.gif... alko nie jest złe, tylko ludzie którzy nie potrafią używać tej czy jakiejkolwiek innej używki, to po pierwsze

co do marichuany to cały czas uważam, że powinna być legalna bo jak mam jebaną ochotę to chcę sobie iść normalnie do sklepu i ją kupić i nie być karany za to

Opublikowano

Nowa prawica i likwidacja składek? To ciekaw jestem skąd były by pieniądze dla rencistów...

Chyba że nie było by w ogóle i wysłać niepełnosprawnych od urodzenia albo do roboty, albo skazać na śmierć.

Nie sorry, ja z PSlavem nie dyskutuje bo gorszego nadgorliwca w życiu nie spotkałem...

Wracając do tematu.

Omek w tym problem, że teraz każdy może wejść pod samochód, więc co za różnica? A to czy przeżyje czy nie to już inna sprawa. Bo równie dobrze, skoro marihuana jest nielegalna, możemy też zabronić papierosów i wprowadzić prohibicje bo co za różnica? Choć za prohibicją byłbym całkowicie za.

Opublikowano

Nowa prawica i likwidacja składek? To ciekaw jestem skąd były by pieniądze dla rencistów...

Chyba że nie było by w ogóle i wysłać niepełnosprawnych od urodzenia albo do roboty, albo skazać na śmierć.

Nie sorry, ja z PSlavem nie dyskutuje bo gorszego nadgorliwca w życiu nie spotkałem...

Wracając do tematu.

Omek w tym problem, że teraz każdy może wejść pod samochód, więc co za różnica? A to czy przeżyje czy nie to już inna sprawa. Bo równie dobrze, skoro marihuana jest nielegalna, możemy też zabronić papierosów i wprowadzić prohibicje bo co za różnica? Choć za prohibicją byłbym całkowicie za.

tylko gościu jesteś jakiś niereformowalny .

Państwo zabiera Ci 80% twojej pensji ,  więc gdyby nie było podatków  to każdego byłoby stać na emeryturę .  Jeśli ktoś nie chce płacić to nie , ale to jego problem  jak wychowa  dzieci i czy mu pomogą . 

Żyjemy  w niewolniczym kraju powtarzam jeszcze raz , jakim prawem masz komuś zakazywać spożywania narkotyków ? 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

tylu idiotów w jednym temacie icon_bowdown.gificon_bowdown.gificon_bowdown.gif

to pisanie że alkohol jest zły icon_lol.gif... alko nie jest złe, tylko ludzie którzy nie potrafią używać tej czy jakiejkolwiek innej używki, to po pierwsze

co do marichuany to cały czas uważam, że powinna być legalna bo jak mam jebaną ochotę to chcę sobie iść normalnie do sklepu i ją kupić i nie być karany za to

Ta, alkohol nie jest zły, a uzależnia. 

9368_gold.png

Opublikowano

tylko gościu jesteś jakiś niereformowalny .

Państwo zabiera Ci 80% twojej pensji ,  więc gdyby nie było podatków  to każdego byłoby stać na emeryturę .  Jeśli ktoś nie chce płacić to nie , ale to jego problem  jak wychowa  dzieci i czy mu pomogą . 

Żyjemy  w niewolniczym kraju powtarzam jeszcze raz , jakim prawem masz komuś zakazywać spożywania narkotyków ? 

Aha czyli chcesz powiedzieć że niepełnosprawni to złodzieje tak? Skończyłem na tym etapie z tobą dyskusje bo to nie ma sensu.

PS. G mnie obchodzi co o mnie myślisz.

Opublikowano

Aha czyli chcesz powiedzieć że niepełnosprawni to złodzieje tak? Skończyłem na tym etapie z tobą dyskusje bo to nie ma sensu.

PS. G mnie obchodzi co o mnie myślisz.

Ale ja też nie będę z  tobą duskutował bo z głupkami się nie dyskutuje tylko się broni i atakuje >

Państwo kradnie MOJE pieniądze , to czy ja dam na niepełnosprawnych to moja dobra wola , której wy lewaki nie posiadacie . 

Trynkiewicz śmieje sie z was że okradał was przez 25 lat ( pogarda)

Opublikowano

Bo mogę ?

Wolę, aby mój hajs szedł na osoby, które wiem, że kupią za to chleb, zapłacą rachunki, kupią sobie leki, a nie 10 gram otumaniacza i 6 litrów wódki.

To my wychowujemy tą patologię ;

9368_gold.png

Opublikowano

Bo mogę ?

Wolę, aby mój hajs szedł na osoby, które wiem, że kupią za to chleb, zapłacą rachunki, kupią sobie leki, a nie 10 gram otumaniacza i 6 litrów wódki.

To my wychowujemy tą patologię ;

ale to ty będziesz płacił na narkotyki ?   COś ci sie pojebało . 

hrabia14 " Czemu mam płacić na osoby które nie umieją sobie ułożyć życie "     <-    wasz  lewacki umysł .

Podatki zawsze będą ale nie kurwa 80%    maksymalnie 3-4%      1% na państwo   1.5% na medycynę i   1.5% na wojsko . 

Opublikowano

Ta, zajarany wejdzie pod samochód, zostanie kaleką i z moich składek dostanie rentę inwalidzką.

Pod samochód to się wpychają całkowicie świadomi i nie będący pod wpływem narkotyków osoby.

Nawet mi ich nie żal.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Bezalkoholowe - owszem. Ale alkohol redukuje aminokwasy i jest higroskopijny (Wchłania wilgoć). Jeśli do czegoś nadaje sie w medycynie to tylko do przemywania ran :)

A marihuana? Jakoś nigdy nie wierzyłem w jej leczniczefekty. Jak dla mnie to jedno wielkie placebo.

Nie widziałeś badan uniwersytetu południowej Florydy?

http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/medycyna-niekonwencjonalna/Marihuana-ma-wlasciwosci-lecznicze-przydatne-w-terapii-raka-stwardnien_34974.html

Zobacz sobie, poczytaj o tym ;) Pewnie jak większość, gadasz to co usłyszałeś w telewizji czy "sam zobaczyłeś", a to wszystko to głupie pierdolenie, bo nie siedzisz w tym i nie wiesz jak jest naprawdę.

Dobre.

PO co? Po to żeby je używać, po to są używki.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie widziałeś badan uniwersytetu południowej Florydy?

http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/medycyna-niekonwencjonalna/Marihuana-ma-wlasciwosci-lecznicze-przydatne-w-terapii-raka-stwardnien_34974.html

Zobacz sobie, poczytaj o tym ;) Pewnie jak większość, gadasz to co usłyszałeś w telewizji czy "sam zobaczyłeś", a to wszystko to głupie pierdolenie, bo nie siedzisz w tym i nie wiesz jak jest naprawdę.

PO co? Po to żeby je używać, po to są używki.

ZŁAGODZENIE objawów, bólów itd.

Marihuana nic nie LECZY bo jest narkotykiem a nie lekiem, panie wielki dilerze...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

ZŁAGODZENIE objawów, bólów itd.

Marihuana nic nie LECZY bo jest narkotykiem a nie lekiem, panie wielki dilerze...

I co w związku z tym że to narkotyk ? TO znaczy że nie może leczyć ? Nie wiem aż tak dużo na temat marihuany ale wiem wiele na temat innych narkotyków (Szałwia, grzyby) które leczą.

Opublikowano

Ujmę to cytatem 

,,Konopia zawiera składniki, które zmniejszają ból oraz działają przeciwzapalnie, a badania potwierdzają, że konopia jest bardziej skuteczna niż aspiryna"

Jak dla mnie coś w tym jest, póki nie spróbujesz nigdy się nie dowiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...