Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ja również mam problem gram na elitemt2 na metin2 mod i zawsze gdy expie z konia to po 5min mnie wywala dlaczego??Proszę o odp dziękuje.

Opublikowano

witajcie1 mam problem a dokladnie taki ze "teleport" nie dziala^^ nie wiem czego to wina. jesli chodzi o pliki serwerowe to mialem pliki by jachuPL a teraz mam raina i nadal mam to samo. jest chodzi o portmapa to mam by backer, gram na "spolszczeniu" wklejonym od metka niepatchowanego 2008r. co moge miec zlego? mam albo tak ze jak dam by mnie przenioslo odrazu mnie loga albo jak by się ziemia trzęsła tzn skacze, czasem mam tak ze postac znika czasem nie i po dluzszej chwili loga. czemu tak mam? rozdaje + albo -- jak kto woli^^

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Witam.Chodzi mi o server Celestial-World. Mam problem z uruchomieniem metka.Kazali wkleić patcha do tego folderu z metinem ale jak ja to robię wyskakuje mi błąd.Nie mam screena bo nie siedzę na moim kompie ale ten błąd jest z tym wyślij raport o błędach i nie wysyłaj.Proszę o szybką odpowiedź.

Undertaker 125 lvl WOJ BODY

SHINSOO

Opublikowano

Mam Problem otóż gram na serwerzy HoestMT2 i gdy włanczam postać to mnie wywala do okna logowania co z tym zrobić

Za pomoc dam 5 i +

Opublikowano

Też się przyłączam do wypowiedzi "Q QRyDz" Czekam na szybko odp. bo na odpowiedź od kolegi była zła ;/

Opublikowano

choć założyłam juz tuta o tym problemie to powiem tez tu... MA KTOS MOŻE STAREGO LAUNCHERA DO DragonMT2??? bo na nowym mi kamer z metin2mod.tk nie dziala... wiem ze na starym dziala ale juz ze stronki moztna tylko pobrac nowego... z innymi plikami... wiec kamer myli pliki (pewnie inna nazwa jest) i niestety ale wyskakuje LOG; to samo jest przy MultiHacku... wiele osób ma na DragonMT2 np WH... i pytajac sie ich mówia ze tylko potrzeba starych plików i starego launchera bo nowy jest lipny i launcher(KAMERMOD) myli pliki i wyskakuje LOG; niestey prosze o ścieszke, link do starego clijenta (LUB WRZUĆCIE NA WRZUTE same pliki clijentowe tzn. clijentmetin.bin ,patch1.bin i te ruzne pierdoly [ bez pack, BGM i reszt folderów bo przeciez mam to samo!!!. tylko te pliki co łaczy sie gra przez nie...] prosze o pomoc ;/

Opublikowano

Witam wszystkich Graczy.Mam taki problem sciągnołem clienta do 2010YT2 zainstalowalem wchodze wszystko jest dobrze 2 serwery sa i nie moge sie zalogowac to znaczy jak klikam na CH to nic sie nie dzieje.A po za tym na modzie mi wyskakuje caly czas ,,Bład podczas łączenia się z serwerem'' o co chodzi ?.Wczoraj mi normlanie działało na modzie.HELP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wszystkich Graczy.Mam taki problem sciągnołem clienta do 2010YT2 zainstalowalem wchodze wszystko jest dobrze 2 serwery sa i nie moge sie zalogowac to znaczy jak klikam na CH to nic sie nie dzieje.A po za tym na modzie mi wyskakuje caly czas ,,Bład podczas łączenia się z serwerem'' o co chodzi ?.Wczoraj mi normlanie działało na modzie.HELP

przecież 2011yt2 jest off bo muszą podobno wykupić licencje

Nie zależy mi na +...

Opublikowano

Wyjasnienie co do Tiverii i Anime :

Kolega gadał z Soon`em, admem z Tiv. Powiedział, ze jest awaria we Francji, czyli tam, gdzie stoją dedyki. Nie ma prądu czy coś takiego. Należy czekać.

Czyli krótko mówiąc - śnieg ich zasypał :>

Pozdro,

Cola / Aqualite

[b]Pomagam w sprawach związanych z komputerkiem...[/b]

[center]Daj [color=green][size=15]+[/size][/color][/center]

Opublikowano

Czy wiecie co dzieje się z BoundMT2 ??

Wczoraj wszystko było ok. A dzisiaj nie działa ani stronka ani serwer.

Proszę o Info.

Opublikowano

Elo pobralem se dziesiaj priva Metin2 X-World ,zarejestrowalem sie wszystko dobrze ale jak wrescie stworzylem postac i chce sie zalogowac to po procesie logowania nawet nie 5 sekund i mnie wywala z serva co mam zrobic ??

Server (ON)

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem ze spolszczeniem sciagam metka z 2008 nie patchowanego wklejam spol do folderu i jak wchodze to mi sie pokazuje 5 pierwszych polskich serwow i jak jest wybor ch sa same ... jak zrobic zeby zadzialalo bo chcialem sobie w priva Xantia dam +'ika albo -'ika jak kto woli

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

W dupie byliscie gowno widzieliscie tyle wam powiem zadnego serwa nie bedzie bambusek nie ma sil juz do tego na anime dedyk sie skonczyl 20grudnia nie przedluzal bo niechce tego dalej ciagnac anime off 4ever i skonczcie kurwa spamowac..

Opublikowano

Ale kurwa zabawne..ciekawe czy wie w ogóle co to znaczy.

@up

ten serwer to był badziewie i pewnie już padł..

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...