Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !! ma problem z serwerem wiec zrobilem swojego priva i chce go przetestowac wlaczam go jest w cliencie longiu wyskakuje blad poleczenia!! A jak go chce sprawdzic na navicat to wyskakuje jakis blad ,,2003 cant connect to MysQL serwer on' 5.98.154.100' (10060) pomocy!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem mianowicie o to chodzi ,że Server Prywatny Remixmt2 nie działa ;/ Wiek ktoś coś na ten temat?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Mam problem z logowaniem się na serverach hamachi.... to jest tak odpalam hamachi podpinam się do sieci rejestruje sie, sciągam spol na dany serwer odpalam metka wpisuje pasy i wyskakuje błąd połączenie aię z serwerem ii tak jest wszędzie ... Próbowałem wbijac na servery które są napewno on i dalej 'dupa'... jeśli ktoś mógłby mi pomóc byłbym wdzięczny ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sprawdź , czy połączenie na hamachi masz na czerwono, czy niebiesko lub zielono. Powinno być zielone, ew. niebieskie.

Z kolei mój problem tkwi w serwerze space-longju2. Mianowicie przeteleportowałem się na jakąś mapkę, i nie da się z tamtąd wyjść. Jest czarny ekran, a od ostatniego czasu podczas ładowania wywala mnie do logowania.

Pozdrawiam, Beowulf

Opublikowano

co sie stało z serwem zzyok? zamkneli? są jakieś podobne do niego? prosze podajcie takie dam ++=+++++++ lub - jak kto chce

Pomogłem?! Daj KaMiEnIa!!

50

100

150

200

250

300

350

400 X

450 X

500 X

Poradniki :

http://www.mpcforum.pl/topic/367904-tut-kradziez-dropu/

http://www.mpcforum.pl/topic/365583-tut-sura-wp-mit-czy-hit/

http://www.mpcforum.pl/topic/351976-tut-rozwiazanie-problemu-modeli-cs-steam/

http://www.mpcforum.pl/topic/352077-tut-obsluga-admina/

http://www.mpcforum.pl/topic/352001-tut-tak-zwane-kolko-na-dr/

Opublikowano

Moze mi ktos pomoc gdy chce postawic server w vpc robie new machine ustawiam tak jak potrzebuje i naciskam start gdy sie uruchamia jest tam jakies sprawdzanie sprzetu a potem client mac addr [adres].

Prosze o pomoc

Pomogłem daj +. To nic nie boli :)

http://www.youtube.com/watch?v=rXzYzCDy7Ak&feature=player_embedded

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/239984-tutorial-vpc-client-mac-addr/page__p__1638860__fromsearch__1#entry1638860

Kocham Linuxa :) Wypijmy za Windowsa. Jaka okazja ? Po prostu wypijmy za błędy :0

Pierfszy ros grom f teko mettina .

Hćalem ekspic na dźikih slugah ale ńe dafalem rady.

Co mam srobic , napirzcie mi .

Z gury dźenkuje.

JN na 100% - Je*** NooBy na 100 %

Opublikowano

Mam Pytanie.

2 Dni temu na serwerze XBmetin2 wszedlem na nową mapkę "Stone City" i widzialem tylko czarne poniewaz niby trzeba mieć klienta i trzeba. Wszedłem na modzie Kamera poszedlem do tylu i mnie wywalilo . Potem jak juz wchodzilem to logowało , wybierałem postac i ... Pojawiała sie ta Ninja przy ładowaniu gry i ten pasek i wywala. Próbowałem już metody Ctrl + H. Reset serwera juz byl bo miałem błąd przez 30 min.

Co mam zrobić żeby odbugować postać ? Da się wogóle ? Prosze o Pomoc.

kurwa

Opublikowano

witam mam taki problem od ponad 2h nie moge wejsc na zadna z 3 postaci z mojego konta w jinno myslalem najpierw ze totylko 1 moja sie zbugowala potem okazalo sie ze 3 zrobilem jeszcze 1 konto w jinno tez wywala jak wybieram postac w shinsoo i chunjo rowniez na stronie pisze ze jest 380 osob online

MySql Server

Login Server

Char Server

World Server

wszystkie te serwery dzialaja moze mam cos z komputerem czy cos moze mi ktos powiedzic co mam zrobic

Opublikowano

witajcie! mam do was pytanie. poniewaz... znudzily mi sie serwery prywatne gdzie albo hamachi albo cos innego nawala... wiec mam kilka pytan:

1. ma ktoś moze poradnik robienia serwerow? robilem ich dziesiatki lecz to bylo bardzo dawno. gdyby ktos mial bym bym wdzięczny

2. pliki serwerowe, najlepiej z wbudowanymi epikami ale to da sie dorobic:]

3. poradnik na zbudowane mapki < chce gdzies sie tp a tu stoi i jak co to mnie loga i opzniej sie nie zaloguje.>

4. dodatkowe linki ktore moga mi pomoc. bardzo dziękuje z gory;]

aha i w razie odpowiedzi dla mnie prosze o edytowanie mojej wypowiedzi i napisac ktory to pkt.;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Mam pytanie, coś mi nie działa, jestem jeszcze początkującym w Priv serverach metina, wszystko robie jak trzeba po kolei, ale jak kilkiam żeby włączyć priva przez spolszczenie, to pojawia się czarny ekran a na nim tylko ta ,,myszka,, od privów, gdy przechodzę do pulpitu jes tam jakiś komunikat ,,LOG,, że były jakieś błędy itp...

Co mam zrobić, mam tak na tym serverze ale także np. na MT2Elite :/

Proszę o szybką pomo c.

Domyśliłem się że to znaczy że server jest OFF, ale czy to prawda czy mam jakiś inny problem ?

PS: Oczywiście każdą pomoc nagradzam ++++++++ ++++

A wszystko to robię tak:

Ściągam metka ze strony tego 2010, dalej instaluje i nie torrentuje, potem ściągam kamermoda, instaluje w folderze z metinem, następnie ściągam spolszczenie i przenoszę do folderu metka, potem już tylko odpalam przez spolszczenie.

i mi właśnie to nie działa :/

Opublikowano

hej. nie wiem czy to ten temat ale mam pytanie poniewaz mam problem z przeniesieniem spolszczenia do metina 2008r. a wiec tak: moj komputer nazywa się Drugi-PC chce przeniesc i pokazuje mi ze musze miec zezwolenie Drugi PC/drugi by przeniesc ten plik. dla czego tak mam? cos moge miec źle z ustawieniami? prosze o odpowiedz. za dobrą pomoc słuze+ oraz chetnie uzycze mojego serwa dla gracza jako GM. pozdrawiam i prosze o odpowiedz jak tlyko ktos zna.

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Siema. Mam taki problem... nie moge zalogowac sie na postac. Zaczęło się wczoraj wieczorem. Wróciłem do miasta po potki i wylogowałem się na około 10 minut. Potem loguje sie, pasek ladowania i na chwile doslownie jest postac i zaraz wylogowywuje... napisalem juz ticketa ale pomyślałem że może jakiś użytkownik tego forum miał taki problem i sobie z nim poradzil Jeśli są jakieś pytania to piszcie... Probowalem na oba CH żadne nie działa... za pomoc + i *5

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Właśnie też mam ten sam problem od rana coś stronka zaczyna już pracować ale serwer nadal offline

((-_(-_-)_-)) Jest Nas Wielu ((-_(-_-)_-)) nas nie pokonacie ((-_(-_-)_-))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...