Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Wczoraj z kumplem postanowilismy zrobic swoj prywatby serwer. Zrobilismy u mnie dziala wszystko, ale mojemu kumplowi ja jego kompie wyskakuje blad podczas laczenia sie z serwerem, a mamy zrobieone hamachi i ma tego samego clienta jak ja. Czy moglby ktos cos poradzic? ;/

Defense11 masz odpalonego Portmapa ?

Jeżeli nie wiesz co i jak wejdz tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/193177-tutdlportmap/page__p__1298768__hl__portmap__fromsearch__1#entry1298768

Pomoglem ? daj +

test12w.png

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam

moj problem polega na tym ze

gram na candylongju i gdy proboje sie na nim zalogowac pisze mi ze wpisuje zle pasy

patrze na 2 konto to samo zrobilem nowe konto chcalem sie zalogowac i to samo !!

czy wie ktos o co biega ?? prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ktoś wie co się dzieje z Yitian2 ?

Od rana ciągle to samo albo błąd albo przez 1h+ zostaniesz polączony ;(

Opublikowano

Witam Gram na serverze YnlMt2 gram na kamer modzie zrobilem sobie serverinfo itp ale chcialem zoabczyc co robi sie z hwanga dla woja , poszedlem do sury i widze tylko kolczyki i zadnych napisów kto mi z tym pomoze ??

2pdvqz.jpg

Opublikowano

hej mam problem z serwem candylongju mam w modzie candylongju jak logam sie na login1 i chce isc do 2 dt od 100 lv nie widze tego kolesia proszę o pomoc

Opublikowano

Witajcie,mam problem z avalonmt2.

Potrzebuje clienta 3.5 zeby grac na nim,launchera avalonmt2 i metin2 2008.

Mam launchera i metin2 2008,za clienta 3.5 trzeba zaplacic,wiec wolal bym inny sposob sciagniecia jego.

Mozna tez grac przez kamermod,probowalem,ale mam problemy >>> LoadLocaleErorr <<< Moze ktos pomoc? Jak by co pisac na gg 12811407.

Wlozylem folder kamera do polskiego metina,i pokazuje wszystkie serwery oprocz avalonmt2...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Witam wszystkich fanów gry Metin2. Piszę tutaj ponieważ mam problem z plikami serwerowymi a dokładniej w plikach serwerowych powinny się znaleźć 2 pliki z ikonkami komputerka a 2 z dyskiem problem polega na tym ze zamiast tych ikonek ze tak powiem mam to w innym formacie czyli niema tych komputerków i potem nie chce mi tego wyszukać gdy muszę podać lokalizacje tego komputerka. czy może mi ktoś powiedzieć jak zrobić żeby była ikona komputerka??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie musisz tak robic , dysk ma koncowke .vhd a komputerek .vhc z tego co pamietam , prawy wlasciwosci i masz .

dlaczego mnie kicka ? Gram na diamondmt2 client i kicka mnie podczas wyboru postaci

10xbuhvjpg.png
Opublikowano

mam taki problem z clientem do CityOfmetin2 sciagnolem go i ja ksie loguje to pisze mi caly czas failed conned the server na PL to: blad polaczenia sie z serwerem''' jak ktos moze mi pomoc to prosze bardzo i z gory thx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam taki sam problem co ty . Może to jakieś konserwacje ok godz 15 jeszcze był ON.

Nie mam sygny ale i tak postaw -

Opublikowano

Stawiam swój serwer i mam pewien problem (pliki by JachuPl)

Włącza się i w pewnym momencie przestaje się włączać i jest takie coś:

ENTER FULL PATHNAME OF SHELL OF RETURN FOR /BIN/SH:

Pomoże ktoś ? :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem z Ghwww wczoraj o 2 w nocy jeszcze nabijalem kase na 3 kontach wbijam o 10 i ciagle blad laczenia sie z serwerem a koledzy normalnie wbijali robilem nowy folder instaowalem metin 2008 ,metin2mod i spol by narutosiklolzal nie dzialalo pozniej kolega dal mi pendrajva ze swoim folderem wlaczylem przez pendrajva i dzialalo nie wbijalem na postac tylko na konto pozniej zgralem na kompa poszedlem na dwor wrocilem i nie dzialalo wie ktos moze o co chodzi??

iz9w29.png

Opublikowano

Witam, zrobiłem priva, a mój kolega nie może wejść na serwer pisze "błąd podczas łączenia się z serwerem", a wszystko ma w porządku moje IP, spolszczenie, a jak opublikowałem ten priv to inni wchodzili na niego.

Opublikowano

Działa jeszcze YT2Game? Bo miałem tam zrobione konto, nie grałem 4 miesiące i teraz jak się loguje to cały czas pisze, że trwa logowanie i nic się nie dzieje, czekałem 15 minut i nic. Próbowałem też zrobić nowe konto ale jak już wszystko wypełnie to pisze Canot connect to Mysqel czy jakoś tak.

Możecie się zalogować na YT2Game?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...