Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo Mam taki problem

Ja mam swoj serwer nie i mi logowanie padlo na ch1 i ch2 i jak wybieram ch i wpisuje login i haslo pisze zostaniesz poloczony z serwerm i zaraz wywala tam gdzie wybieram ch co zrobic ?

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem n a cliencie mam błond łonczenia się na serwerze a inni graja normalnie a i na modzie się loguje bez problemu;/ ale na modzie nie moge isc na mapki od 120lev ;/

błond ! a raczej błąd;D mozesz miec złe ip albo pong...

Opublikowano

Eloszka, pomoże mi ktoś mam własny serwer port map ( wszystkie porty ON) w virtual PC pisze connection unreachable.Mam sieć na hamachi.

Ale nie moge się zalogować ponieważ pisze "Zostaniesz połączony z serwerem" I tak cały czas. pomóżcie !

1921.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem

wrzuciłem patcha DragonMT2 do klienta AvalonMT2 i patchuje mi się 8 godzinę !

LOLOLOLOL ja się tu gotuje ze złości !

mam plik

monster2.epk.lz

czy to ostatni plik? bo jak nie to ja to wyłączam do cholery!

Heh, śmieszne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Przeczytałem wiele instrukcji postawienia własnego serwera metina na tym forum. Wszystko poszło bez problemu przy tak obszernych opisach ale niestety na samym końcu mam problem

Otóż po uruchomieniu lanchera 2010 pojawia sie monit "log" ostatnia linijka tego tekstu to :

Run - exceptions.SyntaxError:invalid syntax (line 41). Jak ja nie znając się zupełnie na tym wszystkim mogę to naprawić. Całość czynności wykonałem poprawnie bo wszystko działa. Czyli VirualBox działa. Zainstalowany FreeBSD 9.0 działa. Free Zilla sie łączy i działa. Navicat też się łączy i wszystko działa. Jedyny problem jest z klientem. przy zmianie lanchera i podmianie plików które były z tym lanczerem znikł ten komunikat log ale nie mam okna do wpisania loginu i hasła. W oknie jest tylko wybór serwera i kanału. Przycisk ok nie działa. Funkcjonuje tylko przycisk wyjdź.

Pliki root podmienione i w pliku serwerinfo.py wklejona zawartość z poradnika z dopisaniem swoich IP.

Prosze o pomoc nadmienię że jestem laikiem w tej sprawie

Pozdrawiam

Udało mi sie pozbyć błędów ze screnu. niestety nadal po uruchomieniu lanchera nie mam gdzie wpisać loginu i hasła.

Proszę o pomoc

post-566643-0-88824500-1331058436_thumb.jpg

Opublikowano

Witam mam oto taki problem: ściągnąłem pliki serwerowe by badar i gdy przyszla pora na rozpakowanie tych plikow to doszlo do 45% i wyskoczyly 2 bledy oto takie:

1.D:\metin\Nowy Folder3\SF-by-badar . 7z :CRC failed in SF-by-badar.vdi. The file is corrupt

2.D:\metin\Nowy Folder3\SF-by-badar . 7z :Error-operation failed

Wiecie o co chodzi?

Opublikowano

Temat zostanie zrobiony na nowo(odświeżony) na przełomie kilku godzin, z racji tego że coraz większa ilość osób zakłada nowe tematy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...