Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem . Jako że gram na serwerze XinYt2 i masz zrobione eq na 90 lv . ale te eq widze tylko na chinolu . a Chciałbym je zobaczyc tez np. na modzie kamer czy jest jakis plis ktory wkleje do packa czy cos takiego i bede widział te eq ? jezeli tak prosze o pomoc szukałem duzo ale znalazłem tylko pliki do csyt2 a ten ekwipunek jest inny ;[ prosze o pomoc .

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktos co sie dzieje z Candy longju? Dalem miasto w atla i mnie loglo. Teraz mam caly czas blad.

Ten problem ma wiele osob.

CandyLongju:

Gyarto 116lvl+ - Cash char.

BuffaGyarta 98lvl+ - Buff char.

Dropczykijl 100lvl+ - Funny char - full pvp eq.

OFF - NIE POLECAM SERVA, ZBANOWANY ZA ROZWALENIE KRISSA (METALKIL) W PVP.

Opublikowano

Ok. Troche sie naszukalem, ale znalazlem.

Candy longju bedzie przez jakis czas offline - GA podejrzewa ze ok 3 dni.

Tutaj oryginalna wiadomosc z forum:

http://board.candylongju.net/index.php?page=Thread&postID=49356#post49356

Alle cose dette da StuN, vorrei aggiungere che il [GA]Babau per quello che possiamo dirvi/sapere è tre giorni che non sta bene a causa, dato il periodo dell'anno in cui ci troviamo, dell'influenza.

Essendo lui il founder noi SMOD e MOD non possiamo fare niente per riavviare il gioco se non, tenervi a bada sul forum e cercare di tranquillizzarvi poichè, quasi sicuramente, si tratta di un semplicissimo bug dei login risolvibili con un riavvio ma, non essendoci Babau, l'unico che può farlo, noi stiamo aspettando lui con voi.

Lo staff, incluso Babau, si scusa con voi per il disagio e spera che la maggior parte di voi possa capire la situazione (se avete la febbre e l'influenza non andate a scuola? Qui è lo stesso. Prima la salute e poi il resto).

Grazie per la comprensione

CandyLongju Staff

CandyLongju:

Opublikowano

Witam mam problem z modem sciagam moda ze strony www.metin2mod.tk i instaluje go w folderze metin2 wlaczam wszystko pieknie loguje sie na yt2game i wciskam start wlacza mi sie ale mam caly czarny ekran tylko moj nick widac w grze i tam gdzie mam skille eq widac normalnie i ten pasek na dole i nie wiem co mam zrobic pomoze mi ktos ??? wczesniej gralem na privie csyt2 (czy cos takiego) i mnie wywalilo i loguje sie po jakis 3-4 godz i mam to samo co wyzej opisalem... dodam ze to nie zalezy od serweru i od postaci tylko mam cos z gra albo z modem ale moda reinstalowalem i metina tez jak mi sie uda to dodam jescze zdj.

Jesli byl juz taki temat to prosze o link

Opublikowano

Aresso mialem podobny problem, ale moglem wlaczyc mapke. Jak wlaczylem mapke to probowalem sie tp w jakies miejsce (u mnie byl rybak w m1). Jezeli nie dasz rady wlaczyc mapki mozesz sprobowac z jakims mh 3.89 by banjo.

CandyLongju:

Opublikowano

mam taki maly problem gdy wlaczam shadowmt2 to wszystko idzie dobrze tworze postac i daje enter potem wybieram postac daje enter i jak postac konczy sie juz cieszyc ze ja wybralem to wylacza mi sie caly shadow pomozcie pls bo chce zagrac a nie dam rady bo mi sie wylacza prosze o szybka pomoc dzieki z gory

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Działa wam ytgame2 ?

bo dziś zrobiłam konto i jak na cliencie mam 14 to mnie z gry wywala ?

PL

78-off

57-off

Gram na privach najczęściej pod nickiem-FiDi

Zbieram +

Opublikowano

o ile wiem csyt2 nadal dziala, a tu macie polski priv dzialajacy poprostu wpiszcie w google MTangelo1978 dobrze exp leci i dobry drop polecam

banner.gif

Opublikowano

Witam . Gdy dzisiaj wchodze na serwer ShadowMt2 , wpisuje pasy i pisze mi "proces logowania trwa" i po 5 sec wylacza metka . Jest tak ze spolszczeniem i z clientem tego serwera . Prosze o Pomoc

Opublikowano

Wie ktoś co jest z serwerem Triadica(Tivera) ? Bo miałbyć jakiś czas temu ponownie ON ale nic się nie dzieje jak widać...

5428180936970289905.png

Opublikowano

Siema

O tuż jak wchodzę na swojego serwa wszystko ładnie ,wybieram postać , ładuje się i ok ale gdy już się naładowało i gram z 10 -15 sec i mnie wyrzuca .

Ktoś poradzi co zrobić ?

Z góry dziękuję .

PS. Na serwa dałem 1 GB RAM !Serw Hamachi

Nie obawiaj się cieni ,one świadczą o tym że gdzieś jest Światło .... :D

sygna22t.png

Opublikowano

Mam pytanie czy CSYT2 będzie kiedś chodzi.ł bo podobno go hackneli

Pozdro

sygnaturan.jpg

Sygnatura By Morcio

21571.jpg28119.png

21495.png4031.jpg

11451.png27573.png

18706.png30302.jpg

Pamiętaj jeśli pomogłem daj -

Opublikowano

Mam taki problem na yt2game jak sie rejestruje wyskakuje jakis problem Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in E:\www\86536886\web\conn.php on line 7 a wszystko mam dobrze pomocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...