Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki problem... nie moge zalogowac sie na postac. Zaczęło się wczoraj wieczorem. Wróciłem do miasta po potki i wylogowałem się na około 10 minut. Potem loguje sie, pasek ladowania i na chwile doslownie jest postac i zaraz wylogowywuje... napisalem juz ticketa ale pomyślałem że może jakiś użytkownik tego forum miał taki problem i sobie z nim poradzil Jeśli są jakieś pytania to piszcie... Probowalem na oba CH żadne nie działa... za pomoc + i *5

Musisz zalogować się na innym ch lub w nocy.

1317454587-U195480.png

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mijen world działa? I wgl wszystkie serwery new world 3? Kiedy spowrotem będą on?

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

Cytuje bo to nie mój tekst, ale i tak wrzucam

Siema!

Postanowiłem sobie pograc na avalonie jednak mam pewien problem, do rzeczy:

instaluje metina ok, nie patchuje go, ściągam launchera, próbuje go skopiować, z różnymi launcherami ( inne privy) czasami się nie kopiuje (error) tu się udało. jednak kiedy próbowałem odpalić kolejny error... błądy widoczne na screenach

mam 3 różne instalki i a każdym taki problem... pozatym ściągałem też ''patchery'' inne i całe clienty od razu z launcherem ale też errory... :-(

chodzi o każdego priva, którego uruchamiam

linki:

http://img9.imageshack.us/img9/101/errorrc.jpg

http://img641.imageshack.us/img641/1272/error20.jpg

Dane systemu i PC:

windows xp home edition, service pack 3,5 lub 4,0

proc: 2 rdzenie 2.21 ghz , 2 gb ram

karta graficzna: ati radeon hd 2600 pro

połączenie sieciowe na routerze 2 mb

antywirus: najnowszy avg nic nie wykrywa

i jestem adminem kompa :-]

Opublikowano

Witam , mam problem na metin2united , loguje sie na swoja postac a gdy daje start to od razu mnie kika , inne postacie chodze ale nie ta . prosze o pomoc

Opublikowano

A mi wogle nie dziala ;/ . 5 min temu dzialalo a teraz przy kazdym servie trzy kropki .Patrzylem na stronie i sa ludzie zalogowani.

EDIT: Działał chwilę i znowu dupa nie działa .

Opublikowano

Witam Serdecznie!!!!

Mam takie pytanie dotyczące Kamer Moda na Priv Serwer, a mianowicie na Yitian2.

Doszły mnie sluchy ze wowym hacku mozna robic sr i um w itemach(bron), czy to prawda czy tylko jakis mit?

Jesli to prawda to poprosze o link do Tego hacka.

Sciągnołem juz kilka kamer modow lecz nie działaja one na Yitian 2.

Czekam na odp

Opublikowano

Ściagasz metka :

Podstawa

Ściagasz nakladke:

Nakladka

Poradnik

Rozpakowywujemy klienta Beta i pozwalamy mu się spokojnie zupdatować i włączyć.

Uruchamiamy plik config.exe (z uprawieniami administratora na Vista/Windows 7) i ustawiamy optymalną wielkość obszaru gry dostosowaną dla naszego komputera.

Rozpakowywujemy nakładkę Yitian2. Znajdują się tam pliki YT2.exe, 2010ClientHelper.dll, locale.cfg oraz folder pack.

- uważnie przenosimy wszystkie te pliki do folderu gdzie zainstalowaliśmy klient Beta

- nadpisujemy wszystkie nachodzące na siebie pliki, foldery oraz pliki w podfolderach

Uruchamiamy plik YT2.exe i wchodzimy do gry i cieszymy się bardzo dobrze działającym klientem z w pełni działającym dozorcą.

Opublikowano

a ktorą nakladke mam sciagnac ? stara czy nowa ? old yitian czy new yitian ?

EDIT: oco ci chodzi z tym klientem ? folder z metinem czy jak ? ;x

Zbieram +

Opublikowano

Witam.

Mam Problem odnośnie z tiverią. Niestety stronka ani forum mi nie chodzi... Clienta włączam to wyskakuje mi błąd... wiecie czy przypadkiem nie jest OFF czy coś? -,-

Opublikowano

chce stworzyc priva lecz gdy joz zrobie serwa i odpalam to wyskajuje mi exception processing message c0000a3 parameters 75b3bf7c 4 75b3bf7c 75b3bf7c nie wiem co robic pomozcie

Opublikowano

Mam pytanie co do priv servera w metinie BoundMT2 a dokładnie gdy wchodzę na okno logowania (na takiej liśćie gdzie pokazane serwery kanały) i nie mogę sie zalogować ciągle mi wyskakuje błąd podczas łączenia się z serverem.

Czym to jest spowodowane ?

Jak na to poradzić ?

Czekam na odpowiedzi

Opublikowano

Serwer: PandoraMt2

Opis problemu (będzie krótki) Zmieniłem hasło i nie mogłem się zalogować gdy przypomniałem sobie te hasło na e-mail to też nie działa wie ktoś czemu.?

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zaczołem grać na serwerze Lomax... Niestety gram na modzie i gdy dostałem się na mape smoków, jest ona cała czarna... Na modzie poprostu nie działa :/ Więc mam pytanie do Was, czy są takie pliki które odpowiadają za tą mape, "tworzą" ja ? I jeżeli takie są, moglibyście mi je upnąć ?:> Proszę Was, jest to dla mnie bardzo ważne )

Za pomoc limit+ lub-

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Co się stało z Pandoramt2 na głownej stronie pokazuje że nie można się połączyć z MySQL . -logowanie działa . Czyzby serwer padł?

D A J M I N U S

------------------------------------------------------------

Opublikowano

Pandora ded!!! Baza MySQL(nie wiem czy dobrze) ded!!

@edit

OK!! Działa tylko ip...

I właśnie proszę o ip

Zbieram minusy

Gola Laska

Terraria i Minecraft rządzi

°∟°

DAJ MI '-' , NIE BĄDŹ LAMA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...