Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak koledzy wyżej chciałbym się spytać czy server yt2game dalej działa czy już go zamknięto i co jest z stroną tego servera?

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mielismy pisac tutaj o problemach ale nikt nie odpowiada.. wiec jak mozna nie lamac regulami nu ..hm?

ps , co sie dzieje z YT2GAME>?!!>?>!>?!

PEACE

Opublikowano

Witam, szukam spolszczenia do serwera yt2g.net, bardzo mi się przyda.

Gdyby coś stronka serwera:

http://wt.yt2g.net/

Opublikowano

Witam mam problem z serwerem prywatnym x -world

a mianomicie chcial bym wiedziec jak naprawic blad logowania ??

robilem wszytsko co bylo podane na stronce wszytsko co umialem i lipa grrr.. ( prosze od odp na PW beda + albo - jak kto woli)

Opublikowano

Wielki thx RampAge gdybyś znalazł spolszczenie to możesz mi przesłać stronkę na PW?

PS:to jest stronka do yt2game?

Wiesz czemu client mi nie działa?

Opublikowano

Witam mam problem z własnym servem ,bo gdy np. teleportuje się to pochodze po mapce z 5 min wywala mnie i postać sie buguje można to jakoś naprawić?

Opublikowano

Witam mam problem z DragonMT2 gdy ściągnął mi się klient pisze ,,Skanowanie poszukiwanie wirusów'' i tak cały czas czekam z 1 godz wie ktoś o co kaman?

Opublikowano

@up. No własnie zauwarzyłe..

Wie moze ktos jaki jest adres forum servera Evenye ?

Bo tak to 0 info co do tego kiedy bd on-line i wg.. ;x

19 Sierpnia 2009 - Po raz pierwszy wszedłem na MPC szukając SpeedHack'a do metin2.

<3

Opublikowano

Czesc, otoz cce sobie pograc na serwie afrine, ale gdy go wlaczam na kompie pisze ,,System windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia, sciezki lub pliku. Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien, aby uzyskac dostep do elementu". Uruchamiam jako administrator i to wyskakuje. Mam metka 2008r. nie patchowany, ale na laptopie tez mam z 2008r, ale afrine sie wlacza ;/. Jesli wiecie co zrobic by na moim kompie dzialalo bede bardzo wdzieczny za pomoc i dam + lub - ;d jak kto woli i 5.

xnzn.jpg
Opublikowano

Mam taki problem z uruchomieniem DragonMT2, czasami się to udaje. Włączam, loguje się, wybieram postać, ładuje się, pojawia się ekran przez sekundę i wraca do logowania. Dlaczego?

Opublikowano

witam ma problem z serwerem Afrine mianowicie wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dzisiaj coś chyba siadło ponieważ nawet strona nie działa wie ktoś o co chodzi ? Jeśli ktoś jest z te go serwa i wie o co chodzi to prosił bym żeby napisał do mnie na gg 127 59 348

Opublikowano

Siemka mam pytanko do tych którzy grają na DragonMT2 czy działa on wam? Bo ja się zalogować nie mogę...

empty

Opublikowano

witam ma problem z serwerem Afrine mianowicie wczoraj jeszcze wszystko było dobrze a dzisiaj coś chyba siadło ponieważ nawet strona nie działa wie ktoś o co chodzi ? Jeśli ktoś jest z te go serwa i wie o co chodzi to prosił bym żeby napisał do mnie na gg 127 59 348

Opublikowano

Jakie jest ip do serwa metin5? Bo przez spol nie działa ani na modzie kamera.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Siemka mam pytanko do tych którzy grają na DragonMT2 czy działa on wam? Bo ja się zalogować nie mogę...

Ja zalogować się mogę i wybrac postac też gra sie ładuje ekran widać przez 1 sec i wraca mnie do logowania

Opublikowano

Ja mam problem z własnym privem ;[

A więc tak , osoba ktora chce zalogowac sie na moj serwer loguje sie bez problemu. Tylko przy wyborze postaci wywala ją do okna logowania ;( . Co robic? Czy to wina port mapa?

Opublikowano

Nie dzialaja mi spol zrobilem wszystko wedlug poradnika na forum mam metina z 2008 roku wrzucilem tam spol i wyskakuje komunikat daje screnna jak to wyglada

kokos123pls.jpg

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

CZEŚĆ !!!!!!!!!!!!

Mam problem z logowaniem się na prywatnym serwerze Yitian2.Gdy się loguje to pisze ch1,ch2,ch3,ch4 OFFLINE od dłuższego czasu.Wpisuje swoje ID i hasło i wyskakuje Błąd podczas łączenia się z serwerem !

Co mam robic ? Proszę o POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

post-292660-0-77560700-1295249861_thumb.jpg

post-292660-0-35730000-1295249881_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...