Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taki problem z metinem. Gdy sie loguje i wybieram postac to pojawia sie ten pasek ladowania i u mnie wgl on nie chce sie ruszyc ;/ pomozcie ps. gram na dragonmt2 client na modzie tez próbowałem i to samo ;/ Help!!

Jesli jestes kozak to daj add.png a jesli lamus to delete.png

1284282093-U138092.png

wizytwka.png

1284282093-U138092.png

21571.jpg

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

sam sie zastanawiam , zalozylem temat z problemem to Kid odrazu zamknal;/ i przeniosl tutaj;/ no ale jak trzeba to trzeba:

bladchinskiegolaunchera.jpg

Jak ten blad naprawic?

Musisz mieć oficjalnego clienta z ich strony.Nazwa tego clienta to YT2WZ_LSNC_20100423 aa i loguj się na drugim serwerze ;d na 1 chyba się nie da wbić : P

Opublikowano

Dlaczego serwer LomaxMT2 nie działa ?! Serwer Hacked ? Off ? Prace? Włam ? Kiedy naprawią ? Proszę o pomoc

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Oj widzę, że znowu coś jest z LomaxMT2, w ostatnim czasie są okropne problemy ;/.

Wie może ktoś, coś o tym ?

` sygnatura jest niepotrzebna, a więc po co ją mieć ?.

Opublikowano

Co się dzieje z LomaxMT2 ? Wie może ktoś.

Opublikowano

Csyt2 Reload Jeszcze Działa ???

Pomogłem Lub Prubowałem Daj + A Odwdzięcze Się +

TuT Jak Naprawić Connection Refused.

www.mpcforum.pl/topic/155399-tut-connection-refused/

Opublikowano

Siemka... Grałem sobie wczoraj na priv serwerze NexusMt2 i nagle łapie laga... Jak zawsze klikam: Ctrl+Alt+Delete... Włączył się Menedżer Urządzeń ale nie był na wierzchu, więc zacząłem klikać bez przerwy (Ctrl+Alt+Delete)... Ok... Metin się wyłączył (Jak zawsze gdy bez przerwy włączam Menedżera Urządzeń)... Gdy znów próbuje włączyć tego serwa to wyskakuje mi: System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu... Przypuszczam że podczas ciągłego włączania Menedżera, musiałem coś w nim przestawić... Mam XP Home Edition... Administratora także... Pomoże ktoś??? Będzie +/- i *****...

Nothing to do here.

Opublikowano

Siemka... Grałem sobie wczoraj na priv serwerze NexusMt2 i nagle łapie laga... Jak zawsze klikam: Ctrl+Alt+Delete... Włączył się Menedżer Urządzeń ale nie był na wierzchu, więc zacząłem klikać bez przerwy (Ctrl+Alt+Delete)... Ok... Metin się wyłączył (Jak zawsze gdy bez przerwy włączam Menedżera Urządzeń)... Gdy znów próbuje włączyć tego serwa to wyskakuje mi: System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu... Przypuszczam że podczas ciągłego włączania Menedżera, musiałem coś w nim przestawić... Mam XP Home Edition... Administratora także... Pomoże ktoś??? Będzie +/- i *****...

Ja też tak mialem i wystarczył reset kompa

Opublikowano

siema

no to wiec tak nie moge zrobic konta na candylongju i sie zalogowac

jak wejde na strone rejestruje sie i nie moge ani wejsc na server bo pisze konto nie istnieje albo reje nie dziala albo nie wiem

Prosze o pomoc będa + i -

sry nie moglem znalezc tutaj odpowiedzi prosze o szybka pomoc

Opublikowano

Siema mam problem taki otóż sciągam Camer mod i chcę sobie dodać do niego Pandoramt2, robie z poradnikami z YT ale zawsze pisze mi błąd podczas łączenia się z serwerem ;/;/ Może ma ktoś mod camera i umie dodawać serwery ;/

Opublikowano

MAM PYTANIE JAK ZROBIC SZEPT (NA PRIVIE LOMAXMT2)

MIANOWICIE JAK OTWIERAM SZEPT TO MI GRE WYŁĄCZA JAK TO NAPRAWIĆ?? ODPOWIEDZ WYSŁAĆ WIADOMOŚCIĄ DO MNIE BŁAGAM PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Witam!!! Chciałem zagrac na serwerze lomaxmt2 na forum jest umieszczony download do launchera lecz ja go nie moge odpalic... Poprostu download nie działa... Czy może ktoś dac mi bezpośredni link do downloadu launchera lomaxmt2 ? Dzięki z góry!!!!!1

Opublikowano

Witam mam problem dotyczący ogólnie serwerów prywatnych mam metin 20080908 ściągając kamer moda najnowszego wyskoczyły mi serwery ale niestety nie są online żadne co jest nie tak ?

PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Liczę Na - z Waszej Strony Będę Do zgodnie Wdzięczny Jeżeli Ktoś Będzie Chciał Odwdzięczę Się tym samym ! ; ]

;)

98% Młodzieży słucha Hip-Hop, Techno. Jeżeli jesteś Tym 2% Co słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu

PS.

Opublikowano

Mam pewien problem, gdyż nie dam rady zarejestrować się na servie Hell World 2. Wpisuje wszystko co potrzebne do rejestracji, klikam "registrieren" i wyskakuje mi "Registrierung fehlgeschlagen: bitte alle Felder richtig angeben". Bardzo proszę o pomoc, gdyż zależy mi grać na tym servie.

Opublikowano

@up2

Zainstaluj metina z 2010 i na nim dopiero moda od Kamera. Powinno działać.

@up

Ten server jest off 4 ever, więc sobie nie zagrasz...

sygna.jpg

Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą.

Krew jest potem bohaterów.

Już wkrótce...

shadow.jpg

Poznaj prawdę...

Ludzka rasa jest pod wpływem masowej hipnozy.

bilde.jpg

Opublikowano

witam

mam 2 problemy z serwerami:(

1 to reje :

prawie na żadnym serwwie hamachi nie mogę się zarejestrować a dokładnie stronka mi nie wchodzi , a jestem podłączony do sieci

2 to serwer :

Gram na serwerze IceStoneMT2 (serwer jest hamachi) gram tez, a dokładnie chciałem .. zagrać na Endorian, ale nie mogę wejść ponieważ wyskakuje mi błąd :

LOG

LoadLocaleError(locale/sg/locale_game.txt)

a ostatnio grałem pól godz temu i mi normalnie weszło a teraz błąd

proszę o szybka pomoc

Z góry dzięki

i jeszcze mam problem z zarejestrowaniem się na serwerze Endorian

mam wszystko dobrze ,ale zawsze znajdzie jakiś błąd jak nie kod z obrazka to hasła są nieidentyczne wiec postanowiłem napisać hasło i skopiować do 2 tabelki z powtórz hasło i dalej mi pisze ze hasła nie są identyczne jak ktoś wie o co chodzi to proszę o odp ale na gg : 12273900

z góry dzieki

Opublikowano

Gram na Lomaxmt2 i kiedy klikam na szept kiedy ktoś napisze to wylancza mi całą grę... Próbowalem naprawy, aktualizacji, reinstalu i nic nie pomogło... Co robić (bez głupich odp)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Czy server "SilenceWorld2" jest wylaczony na zawsze juz czy jakas przerwa techniczna jest? bo gdy wlaczam hara i powinien isc ten pasek do ladowania to sie wylacza i jest od nowa wpisywanie pasow..; ((

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witajcie !

Mam problem z LomaxMT2, a mianowicie taki, że jak klikam na szeptacie to mi całego Metina wyłącza.

Wiecie może jak to naprawić?

Słyszałem, ze trzeba jakieś pliki wywalić. Jeżeli to prawda, to jakie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...