Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś mi powie co się dzieje z Wofx dawniej znany jako fxmt2 bo miała być kilkuminutowa przerwa techniczna i do teraz nie można się zalogować od 11:30 wczoraj. Może ktoś wie o co chodzi?

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czesc mam swój serwer na hamachi wszystko działa ale kiedy kogoś wyloguje wtedy traci skille ale kiedy ktos je straci mozna 1 kodem znow je odzyskac ludzie na serwerze nie moga wybrac klasy postaci maja wysokie lvl (ma start dajemy 75 lvl) prosze o pomoc i z góry dzięki

Opublikowano

2010yes

Ktoś wie co się stało z serverem bo mam cały czas "zostaniesz połączony(...)"

Server cały dzien OFF ;/

prosze o info ;/

podpiswdupiesd.gif

Jesli chcesz sciagnac mi bana to nacisnij TU !

Opublikowano

witam. mam otoz pewien problem z serwerem Fantastic.

Przy oknie do logowania wpisuje swoje pasy i za chwile gdzy wyszkoczy "Logowanie" wylacza sie metin.

Prosze o pomoc z gory dziekuje:(

Edit:Sory ale nie widzialem ze kolega wyzej ma ten sam problem. Sory za nabijanie

sygnaturaau.jpg
Opublikowano

Witam mam problem z prywatnym serwerem Metin2 HAMACHI(swoim). Serwer u mnie normalnie działa, lecz u kolegów nie.

Nie mam pojecia czemu. Wszystko wydaje mi sie ze jest dobrze, a mianowicie:

-Zrobiłem spolszczenie przez Metin2 Connect Changer

- dałem im Metina z 2008 roku

- wgrali Metina z 2008 roku i spolszczenie do jednego folderu

- dołączyli się do mojej sieci HAMACHI

- uruchomiłem serwer(przed uruchomieniem waczyłem PortMapa i odblokowałem Porty)

- Z modem kamera i bez moda wtyskakuje błąd podczas łączenia z serwerem ale tylko im, mi się normalnie loguje

- Wyłączyłem zapore Windowsa i zapore mojego antywirusa

Nie wiem zapomnialem o czyms? Prosze o pomoc lub pisac na gg 18204593(niewidok). Dam +!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Słuchajcie mam mianowicie taki proble że zrobiłem serwa przes hamachi i gdy mam wszystko odpalone porty serw hamachi to gdy kumpel próbuje sie zalogować to mu pisze błąd podczas łączenia z serwerem co zrobić

Ps odpala przez spolszczenia z końcówką zwykłą.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam taki problem: otoz duzo serwerow podaje jako stronke reje adres IP. gdie mam go wkelic zeby sie zarejestrowac? jak wklejam go tu gdzie stronki wpisujemy to nic sie nie dzieje... prosze o pomoc. z gory dziekuje:)

sygnaturaau.jpg
Opublikowano

Musi działać jeśli nie działa czyli serwer jest off

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

macie moze odpowiec na moj problem z prywatnymi sreverami gdy pobieram jakis priv i wklejam wszystko tam gdzie powinno byc pisze LOG i niewiem o co chodzi wczesniej wszystko mi dzialalo

Opublikowano

Witam. Mój problem tkwi w drobnej sprawie. Gra działa bez zarzutu, mogę sie zalogować itp itd, prawie wszystko śmiga ładnie, tylko ostatnio zaczęło mi przeszkadzać to że gdy uderzam w moba albo w jakiegoś gracza to nie wyskakują mi cyferki ile zadałem obrażeń, tylko jakieś jakby....to ująć....kulfony. Na obrazku widać "coś" na żółto jak wyskakuje ale jakieś to jest przekreślone nie wiadomo jak to czytać czy od prawej do lewej czy odwortnie.....innymi słowy nie wiem co na to poradzić. Gram na serwerze NerdMT2. Clienta ściągłem ze strony głównej stronki. Pobrałem również clienta z tej stronki pod nazwą "nowy client na ich forum", ale tam mam czarny ekran po zalogowaniu. Pomyślałem że może jakiś wadliwy plik jest i trzeba wymienić, ale nawet jeśli tak jest to trzeba wiedzieć najpierw "który" to plik. Poniżej mały zrzut. Co zrobić by to było normalnie działało?

1023205025.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co sie stalo z remixmt2? off 4ever?!!!?!?!? pls o szybką odp +/- 5/1 :>>> i jeszcze raz prosze o szybką odp bo jestem nie cierpliwy ;DDD

Kiedyś tu coś powstanie ... ale jeszcze nie dzisiaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...