Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2.

Kontakt: (tutaj do wyboru.)

- GG: 7232010

- Prywatna wiadomość na forum.

Opublikowano

Mam taki problem z tym że cały czas gdy próbuje się zalogować na moją surke to mnie wylogowuje. Za to jak się loguje na inną postać to nic się nie dzieje mogę normalnie grać. Mam 1hk i kamer moda.

@Edit

Już wszystko wiem natomiast nie wiem dlaczego moder podpiął taki beznadziejny temat, w którym nie doczekałem się odpowiedzi przez 4 dni a własną drogą (nowy temat) dowiedziałem się wszystkiego i jeszcze wiecej w jeden dzień.

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

AfrineMT2 strona nie działa i forum, nie wiem czy coś robią czy co. prosze o info jeśli ktoś wie!

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Jaśli ktoś zna jakiś program do sprawdzania login port i char port niech da link bo chce zrobić spola do Nerdmt2 serwer 1 Prometheus bo chce popykać na kamer modzie z hackami

Opublikowano

Ja mam problem konkretnie z tworzeniem serwera. Mam wszystkie pliki serwerowe i programy ,normalnie tworze serwer w virtual PC lecz jak próbuje go uruchomić pokazuje się

niebieskie tło z napisami i komp się resetuje. Da się z tym coś zrobić. Proszę o pomoc .

Opublikowano

Witam !!!

Chciałem się spytac jaki cliejent sciągnąć ,żeby Widać było Zbroja Tytan wszystkie Epickie bronie i tp

Najlepiej nie cliejent GondorMt2 Bo na nim mi nie działą

Dziekuje i Pozdrawia

Dam 5 lub + Za odpowiedz

:)

Opublikowano

Jak sprawdzic port serva, oraz jego status czy jest online i tak dalej ( nie poprzez jego stronke )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Witam.

Mam mały problem, otóż postawiłem serwer przez hamachi i postanowiłem go włączyć.Wyskakuje coś takiego : LoadLocaleError(locale/hongkong/locale_game.txt) .

Aha, kiedyś mi serwer działał na Metku 08, więc chiński Client raczej nic nie pomoże ..

Opublikowano

Pobrałem pełnego clienta EliteMT2 (już 2 raz) i cały czas jest jakiś błąd podczas pobierania wtf? Z tego co uda się pobrać nie uda się włączyć ElityMT2...

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

hej

mam problem z plikami mcncc.pl a wiec tak, sciagam scalam sciagam plik vmc zmieniam go przez notatnik itp. < robilem juz serwy hamachi> i tu mam problem bo robie virtualna maszyne daje start i mam taki problem jak na ss. dodam ze wybieram opcje 1 <tam gdzie wyskoczy obrazek FreeBSD> http://img717.imageshack.us/i/beztytuufwc.jpg/ prosze o pomoc. za dobra rade dam GM i zestaw +++

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

ludzie pomużcie mam problem z elitemt2 próbowałem grać patcha a wbił mi yitian2 i teraz zamiast elitemt2 mam yitiana(o i jeden wątek nie moge pobrać na nowo a zgubiłem pendrive z grą jak coś dajcie linki ) z góry dzięki i jak znacie odpowiedz na wcześniejsze pytanie też piszcie muj e-mail: [email protected] jak możecie to jak najszybybciej

Opublikowano

Loguję się na kameramod-a i wybirem privka dorlionmt2... wybieram postać i mnie kicka do okna logowania ;( 2 kontem też próbowałem i tak samo...

Na orginalnym spolszczeniu tak samo

Też tak macie?

Proszę o szybką odpowiedz!

Opublikowano

@up

sam sie zastanawiam , zalozylem temat z problemem to Kid odrazu zamknal;/ i przeniosl tutaj;/ no ale jak trzeba to trzeba:

bladchinskiegolaunchera.jpg

Jak ten blad naprawic?

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Bardzo bym prosił o pilny kontakt w sprawie launchera do prywatnego serwera metin2 na plikach 2010 na hamachi. Osoby, które potrafią edytować launchera pod inne serwery niech napiszą na pw, lub gg:22879542!

the quieter you become, the more you are able to hear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...