Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema. Od dwóch dni na spolszczeniu serwera candy longju wyskakuje mi okienko bład lączenia sie z serwere w czesniej tez tak bylo ale za 1godz lub 2 moglem wejsc a teraz nie moge. Niewiem co jest. Mam tez klijenta i tam tez jakies okienko po wlosku. niewiem oco chodzi napiszcie na pw fast

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co się dzieje z fyl306? Wchodzę do doliny, i tak, jakby była zbugowana, ock? Wchodzę na postać i cały czas ma rękę podniesioną zamiast się logać do gry.

Opublikowano

Od około 15 nie działa BoundMT2,admin skończył dziś stronę główną a od 15 jest zawieszona,logowanie też off,wie ktoś co się dzieje?forum zawieszone.

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

mam problem : otóż gdy zakładam serwer bez hamachi to w virtual PC pisze connection refused a jak chce sie zalogowac to wyskakuje błąd : nie wiem jaki bo mam chinskiego lauchera

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam.ja mam taki problem:( mam swoj server ja normalnie wchodze na niego a moim koledzy nie hamachi jest portmap jest vrtual dzialaxD itp potrzebne do serva sa mpim koledzy podpieci do hamachi i pisze im blad a ja sie loguje o co chodzi pisac na forum albo najlepiej na gg 9034240 z gory dziekuje.pozdrawiam sadziorex:)

1461511.jpeg

Opublikowano

Witam! Mam problem z serverem zxyt2 s2. Otóż nie działa mi w ogole. Cały czas jest błąd. Stronka jest włączona ale ja nie mogę się zalogowac. Prosze o udzielenie odpowiedzi na PW poniewaz tutaj zniknie pod masą spamu.

wolfsygna.png
Opublikowano

Witam mam pytanie co do serwera AgeOfMetin. A więc jak się tam robi militara? Mam boja 30 lvl którego przywołuje księgą wojskowego konia, ma skille ale militara nie ma.

Gram na spol, mam clienta moj lvl 95. Pozdrawiam

Opublikowano

SERWER ZZYT2 ON CZY OFF?

923355450.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Od wczoraj server yt2game coś mi szwankuje. Wchodzi mi w wybór postaci, ale gdy ma się ładować to mnie wywala. Jest tak na każdym moim kompie. Prosze o pomoc. ;/

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :D

Yt2game - 99 Lvl - ON

LFlongju - 94 Lvl - OFF

GSyt2 - 96 Lvl - OFF

Daaj minusa! - :D

Opublikowano

Mam pytanie mianowicie jak loguje się na CSYT2 to wszystko działa ok ale często mnie wywala i znów muszę się logować to robi się uciążliwe jest jakiś sposób na to by mnie nie wylogowywało gram przez Moda

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam taka prośbe gram na serwerze "StarLongjuMt2" od wczoraj chciałem dziś śćiagnać clijenta tego serwa ale stronka jest zablokowana dla polaków mógł by ktos mi cos poradzic oczywiscie + czy tam - ;d

:)

Opublikowano

Witam. Wczoraj z kumplem postanowilismy zrobic swoj prywatby serwer. Zrobilismy u mnie dziala wszystko, ale mojemu kumplowi ja jego kompie wyskakuje blad podczas laczenia sie z serwerem, a mamy zrobieone hamachi i ma tego samego clienta jak ja. Czy moglby ktos cos poradzic? ;/

Opublikowano

Mam Problem

mianowicie chcę stworzyć serwer oczywiście prywatny hamachi lub bez jeszcze nie wiem ale Mam system operacyjny Windows 7 Home Premium

chciałbym dowiedzieć się czy na mój system jest Virtual PC ale 64bit bo szukałem i szukałem bardzo proszę o odp lub linka chodzi mi o tą virtualną

maszynkę do robienia servera bo z plikami serwerowymi nie będzie problemu za Pomoc leci "+".

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

Tworze swój własny priv serwer i mam problem, mianowicie potrzebuje kod na wartość ataku w 6 i 7 bonie.

Zbieram minusy, daj - i 5 ja nie gryzę. Z góry dziękuję. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...