Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Ja mam problem z rozpakowaniem - gdy chcę rozpakować wyskakuje mi, że plik Timer.exe jest uszkodzony i rozpakowywanie zostaje przerwane. Wie ktoś może czym to jest spowodowane? Jak już ktoś miał taki problem to przepraszam, nie czytałam całego tematu ;)

EDIT: Przepraszam, już wszystko OK :) Nie doczytałam, że trzeba wyłączyć Antywirusa.

Blablabla.

Pomogłam? Chętnie przyjmę +.

Lubię rozdawać +'siaki ;p

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ktos dostal juz bana za bota poniewaz mam pewna niepewnosc

dobra mam noobskie konto na bota ale wyskakuje mi blad :

Failure during Run

File: NexBot.exe

Step:[59]

Time:18:49

Action: "Run"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy ktos dostal juz bana za bota poniewaz mam pewna niepewnosc

dobra mam noobskie konto na bota ale wyskakuje mi blad :

Failure during Run

Wiesz, właśnie mi też i nie wiem o co chodzi. Bot na groszki działa normalnie, ale nie działa mi opcja "włącz bota". Znaczy, gdy włączam zaznacza się mobek, pokazuje się jakiś dymek, że atakuje cel, ale nic się nie dzieje i to wyskakuje. Później bot się wyłącza.

Blablabla.

Pomogłam? Chętnie przyjmę +.

Lubię rozdawać +'siaki ;p

Opublikowano

E ludzie help me wlaczylem bota. on nie chce dzialac. potem nie da sie nic zrobic steruje calym systemem nie moge nic wlaczyc 30 min sie meczylem zeby przegladarke wlaczyc i neta odpalic. Help fast

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chyba przeczytać tylko instrukcje obsługi bota pozostaje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano
Wiesz, właśnie mi też i nie wiem o co chodzi. Bot na groszki działa normalnie, ale nie działa mi opcja "włącz bota". Znaczy, gdy włączam zaznacza się mobek, pokazuje się jakiś dymek, że atakuje cel, ale nic się nie dzieje i to wyskakuje. Później bot się wyłącza.

Nawet mi tak się działo, mimo że wszystko było ok.

Nową wersje wrzuciłem więc sprawdźcie czy już wam działa.

Opublikowano

Aslani a odpowiesz dlaczego bot nawet na opcji grochy nie dziala?? nostale nie reaguje postac sterczy w miejscu przycisk h nie reaguje. a gdy wylacze nostale wtedy bot przeszkadza we wlaczeniu czego kolwiek!!!!

@

nowa wersja sie juz odpala ale... mam nostale w oknie tyle ze okno jest na caly ekran a bot nie ma reakcji wtedy na nt. i wyswietla sie taki 1 2 3 4 5 6 i od nowa i tak non stop.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W tej nowej wersji też mi nie działa "włącz bota". Za to groszki - cód miód!

Lalalalala...

Opublikowano

3.6 nie działa,wyskakuje ten sam błąd,co upowi.

.

@ up

Spójrz,ile zrobił wcześniej,a potem oceniaj ;].

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

siemka, mam mały problem, mianowicie " NexBot.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32". Wiecie może co z tym zrobić??

Z góry dzięki.

Opublikowano

Zainstaluj to:

Sa to Microsoft Visual C++ i Microsoft .NET Framework 3.5. Być może zainstalowanie tych plików rozwiąże wszelakie błędy związane z botem. Brak skanów - strona Microsoftu.

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&displaylang=en

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=BD2A6171-E2D6-4230-B809-9A8D7548C1B6&displayLang=en

...wyłącz antywirusa a następnie spróbuj włączyć bota

Opublikowano

Używaj opcji 'Edytuj' ;).

Może pobierz jeszcze raz? Powinno się udać,a jak nie to NetFramework 3.5 pozostaje.

@EDIT.

No cóż,mamy już błąd w nowym bociku.

Pojawia się coś takiego,jak przerwie się pracę bota i wznowi.

Chodzi mi o sytuację,gdy naciśniemy przerwę,i jeszcze raz wystartujemy botka.

KLIK!

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Okk. Dzięki, to był mój błąd, zła opcja w winrarze... <_< Ale teraz inny błąd, przy odpalaniu samego bota:

File: Nexbot.exe

Step:[9]

Action: "Play Sound"

Error:Incorrect media file

ktoś pomoże?

Plz.

Oczywiscie za rozwiązanie poleci +.

Opublikowano

Dziwne że ten błąd Ci się pojawia bo naprawiłem to parę wersji temu. Nie grzebałeś przypadkiem coś w folderze z botem(usuwałeś/przekładałeś pliki)? Ten błąd oznacza że nie może znaleźć pliku dźwięku do uruchomienia bota. Ściągnij jeszcze raz i spróbuj włączyć.

Jeżeli to nie pomoże spróbuj tego:

Prawy przycisk myszy na bocie--->Właściwości ----> Zgodność ------> Uruchom ten program w trybie zgodności z: -----> Windows 95------>Zastosuj.

lub

Prawy przycisk myszy na bocie---> Uruchom jako...---> Administrator

Opublikowano

Mi wszystko pasuje, ale kolega ma problemik, bo bota sciagnal, wszystko ladnie pieknie ale zamiast bocic pisze mu ze bot idzie do waypointa, a tak naprawde nic nie robi.

Aslani help PLZ.

Opublikowano

mi przy odpalaniu bota jest jakis blad i nikt nie wyjasnia kompletnie zadna opcja nie dziala mam okno ale takie na full screen jak chce zaznaczyc miejsce grocha nic nie wyskakuje. po prostu ignoruje mi nostale... (mam viste)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...