Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Przedstawiam wam bota do gry Nostale zrobionego przeze mnie smile.gif
NexBot (VTask Version - zakończono)

Już nie aktualizuje bota z vTaska. Proszę nie zadawać więc pytań z nim związnych.
Wiele osób piszę że im nie działa wersja vTaskowa więc zalecam wersje z AutoIt.

Scan:

https://www.virustotal.com/url/822f1c496213f2cfa1099dd2c8b03c99f908eaf220599c2e92b1a1b766373a44/analysis/1350766224/

NexBot 3.4

http://www.speedyshare.com/files/26287946/NexBot_3.4.rar
http://www.sendspace.pl/file/9878fe51c48c193186e9480

NexBot 3.8(Nowa Wersja)

http://www.speedyshare.com/files/27374079/NexBot_3.8.rar
http://www.sendspace.pl/file/0fbed9a63e219a4043b8387

Ważne informacje i pliki. Musisz to przeczytać!

Ustawienia configu Nostale:
-Opcja full screen musi być wyłączona
-Screen Size musi być ustawiona na 1024*768
-Screen bit powinien być na 16
Gdy bot pracuje naciśnij "J" by przejść do menu lub Y by od razu wyłączyć bota.
Uwaga!! W większości z przypadków bot nie działa na Windows 7!
Uwaga!! Gdy bot jest włączony nie da się robić nic innego(GG, przeglądanie netu itp.)Okno Nostale musi być aktywne.
Wszelkie pytania, błędy zgłaszać można w tym temacie lub na GG 5322099.
Jeżeli piszesz na GG, napisz od razu jaki masz problem. Odpowiem gdy tylko będę mógł.

Są to Microsoft Visual C++ i Microsoft .NET Framework 3.5. Być może zainstalowanie tych plików rozwiąże wszelakie błędy związane z botem. Brak skanów - strona Microsoftu.

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&displaylang=en
http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=BD2A6171-E2D6-4230-B809-9A8D7548C1B6&displayLang=en

Poradnik Do NexBota v3.4 - v3.8 + FAQ

Poradnik do NexBot v3.4 (i nowszych)
Co zrobić by bot działał? Czyli wszystkie ustawienia i czynności które trzeba zrobić krok po kroku.

1.Ściągnij NexBota. Nie możesz ściągnąć? Wyłącz antywirusa..Dlaczego? Ponieważ bot ma w sobie wirusy ale nieszkodliwe i dlatego twój antywirus krzyczy.

2.Rozpakuj plik który ściągnąłeś, tak tak winrarem albo innym podobnym programem.

3.Włącz Nostale zaloguj się i idź tam gdzie chcesz expić znaczy się bocić.

4.Tak to jest ten moment! Kliknij 2 razy na jakże cudowną ikonkę NexBota (ikonka wypasiona co nie ? biggrin.gif ).

5.Nareszcie! Ale co to? Kolejne okienko informujące nas o naszych ustawieniach jakości kolorów ustawionych w systemie. Jeżeli nie mamy tego ustawionego na 32 bity przestawiamy to: PPM na pulpit--->właściwości--->ustawienia--->jakość kolorów--->najwyższa (32 bity). Jeżeli wasza wysokość sobie nie życzy mieć ustawionego tego na 32 bity lub po prostu nie ma możliwości takiej by to ustawić niestety - Game over, Koniec gry, koniec bocenia. Bot będzie działał normalnie tylko na 32 bitach. Acha warto wspomnieć też że to okienko pojawia się gdy mamy ustawienia inne niż 32 bity!

6.Już mogę bocić już, JUŻ??!! Nie, nie możesz! Musisz zapoznać się z kolejnym komunikatem, jednym z ważniejszych zresztą. Tak w skrócie powiem że jest tu napisane o tym jak wyłączyć bota i pod którymi przyciskami ustawić skille.

7.Przez parę sekund będziesz widział napis "Loading..." w tym czasie przygotuj się na ogromną dawkę emocji! Pojawia się menu bardzo fajne no nie? Jako ciekawostkę powiem że to nie ściema i naprawdę się wtedy ładują wszystkie ustawienia ! wink.gif
Wracając do menu... Na pierwszej pozycji jest lista w której możemy wybrać funkcje bota którą aktualnie chcemy używać (po wybraniu naciskamy OK)
Po za tym mamy dwa przyciski Ustawienia restu i Inne ustawienia. O ustawieniach restu za chwile. Inne ustawienia to nic innego jak... INNE USTAWIENIA! Nie no, są tu rzeczy którymi się warto pobawić takie jak np. Ustawienia broni czy AutoWalk. Fajne co nie ?

8.Wchodzimy w ustawienia restu! Tutaj macie zadanie: ustawić %HP/MP przy którym bot ma siadać... Ważne jest by ustawić i %HP i %MP. NIE tylko HP lub tylko MP!!! Jeżeli chcemy by nie siadał wpisujemy w oba pola 0.

Gdy ustawimy co chcemy wracamy do menu!

9.Znowu to menu!! Tak, tak znowu. Żeby włączyć bota wybierz z listy włącz bota i naciśnij OK. Łatwe no nie? :]

10.Bot startuje! HURRRAAA!!!WEEEE!! Przed tym bot wyłączy białe napisy na pasku HP/MP.
Warto pamiętać też by okno nostale było cały czas aktywne. Aby wyłączyć bota ciśniesz na maxa przycisk "J"

Teraz możesz bezczynnie gapić się jak bot zdobywa Ci exp, kase i inne. Jak bot pracuje ja preferuje w tym czasie iść spać biggrin.gif!

To by było na tyle smile.gif Bot jest zadowolony bo pracuje. Wy jesteście zadowoleni bo zdobywacie lvle bez wysiłku. No a ja... ja jestem zadowolony że wy jesteście zadowoleni smile.gif

Dziękuje za przeczytanie
Aslani

FAQ

Pytanie: Mój AntyWirus wykrywa w plikach NexBota jakieś wirusy (backdoor).
Odpowiedź: No cóż, każdy bot to wirus. Bot sam rusza myszką, klika odpowiednie klawisze itp. Dlatego też AntyWirusy pokazują że to wirus ponieważ bot steruje sam systemem (patrz: twoją postacią).

P: No dobra czyli co mam zrobić by włączyć Bota.
O: Nie ma innej rady jak rzecz jasna wyłączenie AntyWirusa smile.gif

P: Czy bot będzie działał poprawnie na Windows Vista/7 ?
O: W większości z przypadków bot nie działa na Windows 7. Na Viście "powinno" być ok

P: Dlaczego bot nie siada?
O: Jest to problem na który nie ma konkretnego rozwiązania
Być może coś źle ustawiłeś w configu. Najważniejsze ustawienia to Full Screen (odznaczone) i Screen Size ma być na 1024*768. Pamiętaj też by nie przesuwać okna gry po włączeniu bota. Okno gry ma być tam gdzie bot je przesunie (do lewego górnego rogu).
Pamiętaj również żeby po ustawieniach zapisać wszystko.
Ew. mogłeś coś źle wpisać ustawieniach restu musi być cyfra bez %.

P: Bot pokazuje fałszywe alarmy że "GM jest widoczny" i wyłącza grę.
O:By rozwiązać problem fałszywego alarmu wykrycia GMa, wystarczy przed włączeniem bota ustawić w grze by był aktywny Chat "Ogólne" a nie Chat "Wszyscy". Nie jestem pewien czy to zadziała
Te fałszywe alarmy są spowodowane tym że bot bierze pod uwagę wszystkie wiadomości na Chatcie gry które mają kolor złoty, w tym np. komunikaty że masz mało many itp.
Od v 3.4 zaczęło przeszkadzać a nie ułatwiać z racji tego że to wykrywanie jest bardzo niedokładne wiec radze wyłączyć to podczas bocenia

P: Bot po prostu nie startuje..
O: Prawy przycisk myszy na bocie--->Właściwości ----> Zgodność ------> Uruchom ten program w trybie zgodności z: -----> Windows 95------>Zastosuj.
Lub
Ew. zainstaluj to:
http://www.microsoft...&displaylang=en
http://www.microsoft...&displayLang=en

P: Chce by bot w ogóle nie siadał.
O: W ustawieniach restu w obu polach wpisz 0 (lub 1).

P: Bot używa skille zbyt szybko/wolno.
O: Inne ustawienia ---> międzyczas skilli. Dobrze jest ustawić na 1sek.

P: Możesz mi napisać gdzie mogę puścić bota? Chodzi mi głównie o bicie jlvl.
O: Napisze gdzie NIE włączać bota. Nie włączaj bota na groszkach, kretach i łące komety - jest tam dużo ludzi bijących jlvl nie na bocie. Ludzie lubią zakablować do GMów że ktoś nie odpisuje a bije moby :|

ChangeLog:

v 1.2
-Auto atak
-Auto zbieranie
-Używa skilla*
-Siada gdy HP spadnie poniżej ok. 30%
* W slocie 1 powinien być skill który chcemy by bot używał, gdy nie chcemy slot musi pozostać pusty.
v 1.6
-Od teraz możesz zrobić pauze/start bota poprzez przycisk "J" smile.gif
-Przycisk "Y" to teraz całkowite wyłączenie bota
-Leczenie poprzez siadanie działa prawidłowo*
-Błąd który czasem wyskakiwał z niewłaściwym oknem został usunięty
-Poprawione drobne błędy
* Bot usiądzie gdy HP spadnie poniżej 35-40%, będzie siedział 18 sekund
v 1.7
-Bot usiądzie gdy mana spadnie poniżej 20-25%
-Dodane używanie drugorzędnego skilla, skill trzeba wsadzić do slota 2 (nie działa dobrze)
-dodane używanie potów HP, gdy hp spadnie poniżej 25% (hp pot musi być w slotcie Q)
v 1.8
-Używa MP potiona gdy MP spadnie poniżej 5%(pot musi być w slocie "W")
-Gdy siedzi je jedzenie (to co ma zjeść musi być w slocie "E")*
-Automatycznie przechodzi do okna NosTale
*Lepiej jest zostawić puste no chyba że nie mamy co robić z jedzeniem smile.gif
v 1.9
Została dodana jedna ale większa funkcja
-Przy normalnym expieniu można włączyć automatyczne używanie potów przycisk "H".Użyje pota gdy HP spadnie poniżej 20%(pot musi być w slocie "Q") i gdy MP spadnie poniżej 10%(pot musi być w slocie "W")
v 2.0
-Gdy postać zginie i ma ziarna mocy bot klika "potwierdź" i kontynuje exp (nie działa jednak)
-dodane menu ale nie aktywne, proszę nie kombinować i nacisnąć OK.
-poprawione używanie potów
v 2.1
-Menu już działa!! Myślę że to wam trochę ułatwi życie ;] Tam gdzie pisze że nie działa to nie działa i proszę tam nie klikać!!
-Pewnie niektórym postać się zacinała podczas siedzenia (usiadła, została zaatakowana, zabiła moba, usiadła i już nie wstała laugh.gif) Teraz już tak nie ma. Wystarczy że włączycie oprócz bota jeszcze program "Plik". Postać wstanie po 5min (ale chyba zmienię na 1-2min). By wyłączyć program "Plik" wystarczy przytrzymać Y (ewentualnie ctrl+alt+delete i zakończ proces "Plik").
-No i został dodany Auto Walk (auto chodzenie). Wystarczy że włączycie oprócz bota jeszcze program "Auto Walk". Auto walk służy narazie bardziej do testów niż do bocenia, więc nie radze go używać na dłuższą metę. By wyłączyć program "Auto Walk" wystarczy przytrzymać Y.
v 2.2
Błędy i wirusy usunięte a wirus malaware nie jest szkodliwy
-Auto pot powinien działać jak należy. Jest teraz w osobnym pliku. Użyje pota gdy HP spadnie poniżej 35%(pot musi być w slocie "Q") i gdy MP spadnie poniżej 35%(pot musi być w slocie "W").
-Walk Script poprawiony ale jeszcze nie użyteczny.
-Bot może używać trzeciego skilla. Skill wstaw do slota 3.
v 2.3
-Przekąski!! Zje przekąske gdy HP/MP spadnie poniżej 70%(przekąska musi być w slocie E)
-Małe usprawnienie w menu.Można włączyć Auto pota/Przekąski w menu.
v 2.4
-Odświeżyłem pliki bota, w tym funkcje siadania.
-Gdy plecak pełny prze teleportuje się do miasta, skrzydła powrotu muszą być w slocie "R" (testujcie)
-Zacząłem pracować nad bezpieczeństwem podczas bocenia.
v 2.5
-Można ustawić godzinę o której bot ma się wyłączyć
-(POPRAWKA) Gdy plecak pełny prze teleportuje się do miasta, skrzydła powrotu muszą być w slocie "R" (testujcie)
-Komunikaty ulepszone
v 2.6
Nic ciekawego w tej wersji..
-Gdy GM napisze, zrobi screena i wyłączy grę (nie testowane dry.gif )
-Dodałem chwilowo parę dźwięków z Windows XP
v 2.7
-(POPRAWKA)Gdy postać zginie i ma ziarna mocy bot klika "potwierdź" i kontynuję exp (testujcie).
-(POPRAWKA)Gdy GM napisze, zrobi screena i wyłączy grę.
-Dodałem Auto Talk. To co wpiszesz w dwóch komunikatach, bot będzie pisał w oknie rozmowy co 1min.
v 2.8
-Auto Talk wbudowany w plik NexBota, można wybrać z menu.
-(POPRAWKA 2)Gdy GM napisze, zrobi screena i wyłączy grę. Nie używa już kursora.
-No i na koniec długo wyczekiwany bot do groszków smile.gif Po wybraniu z menu pojawi się instrukcja jak to wszystko działa.
v 2.9
-Nowe menu
-Dodatkowe menu ustawień (czas wyłączenia bota, w przyszłości wyznaczenie przy ilu %HP/MP ma siadać, wyłączenie niektórych opcji)
-(POPRAWKA)Bot do groszków. Od teraz nie trzeba już wpisywać i szukać kordów na których groszek się znajduje. Teraz wystarczy kliknąć w miejsce gdzie jest groszek.
-Liczenie zabitych potworów.
-Nowe dźwięki biggrin.gif
v 3.0
-Od teraz bot powinien działać na Win Vista/7
-Zbieranie z obiektów. Służy do zbierania np. pachnącej trawy, czerwonych owoców itp.
-Od teraz można a raczej TRZEBA ustawiać przy ilu %HP/MP bot ma usiąść.
Po za tym dodałem plik z częstymi problemami i ich rozwiązaniami.
v 3.1
-Teraz można wyłączyć normalnie bota nawet gdy on siedzi.
-Można wyłączyć całkowicie opcje siadania.
-Można wybrać czy bot ma używać broń pierwszorzędną, drugorzędną lub obie na raz.
-Bot będzie teraz nieco częściej używał skilli.
-Wykrywa czy Nostale jest włączone. Jeżeli nie, bot wywala komunikat o tym i wyłącza bota.
-Wykrywa ustawienia jakości kolorów, o tym na końcu.
-Ulepszone dobijanie moba przed siadaniem.
Prawdopodobnie bot nie siada dlatego bo macie inne ustawienia jakości kolorów ustawione w systemie. By to przestawić naciśnij PPM na pulpit--->właściwości--->ustawienia--->jakość kolorów--->najwyższa (32 bity).
v 3.2
-Można wybrać by sprawdzał tylko HP lub tylko MP w opcjach siadania
-Można zapisać część ustawień (siadanie HP i MP)
-Bot:Groszki: ulepszone wybieranie strączków. Nie trzeba wybierać już 3 strączki, można wybrać 1 lub 2 również. Nie ma już również tego błędu co się na początku pojawiał.
v 3.3
-Auto rest, Teraz możesz wybrać swój własny % HP i MP. Gdy HP/MP spadnie poniżej tego % bot usiądzie. Wpisuj tylko LICZBĘ BEZ %!
-Auto rest, Bot będzie odpoczywał do czasu aż zregeneruje do do 100% HP/MP.
-Auto rest, Bot w czasie restu będzie czuwał, namierzał ew. moba który może zaatakować. Gdy mob zaatakuje bot się obroni a następnie powróci do rest.
-Teraz bot tak bardzo chaotycznie nie będzie walił w przyciski - najpierw namierzy cel a potem zaatakuje skilami
-(POPRAWKA)Zapisywanie ustawień poprawione, teraz napewno działa.
-(POPRAWKA)Liczenie zabitych mobów działa już poprawnie.
-(POPRAWKA)Auto Walk, Można ustawić waypointy do których bot ma się kierować (max 6). Przed włączeniem NexBota należy włączyć "Auto walk"(Inne Ustawienia), Dokładna instrukcja "jak ustalić waypointy" wyświetla się w komunikacie po włączeniu "Tworzenie waypointów do Auto walk" w "Innych Ustawieniach". Nie myślałem że uda mi sie to skończyć tak by jako tako działało ale jednak tongue.gif
-Będzie bił moby tylko z pełnym życiem(nie będzie ksuł).
-Wrzuciłem inną wersje bota do groszków. Uwaga! Nowa wersja działa tylko na strączkach z 8 lvlem.
V 3.4
-Pet i NosKumpel będą się trzymać blisko postaci, podczas podążania do waypointa również (można wyłączyć w ustawieniach)
-(POPRAWKA)Zapisywanie ustawień, wszystko w jednym pliku
-(POPRAWKA)Anty KS, zabije cel jeżeli wybierze go trzy razy pod rząd (można wyłączyć w ustawieniach)
-(POPRAWKA)Gdy postać zginie i ma ziarna mocy bot klika "potwierdź" i kontynuje exp
-Gdy postać zginie możesz ustawić gdzie ma się odrodzić.
-Łączny czas expienia, po zakończeniu expienia pokazuje ile czasu expiliśmy
-Przerwa miedzy rzucanymi skillami (najlepiej jest ustawić miedzy 0.7 - 3 sek)
-Bot bije jeszcze szybciej!
v3.5
-(POPRAWKA)Stara wersja bota na groszki poprawiona
-(POPRAWKA)Gdy postać zginie... Mam nadzieje że teraz będzie wszystko ok
-Można tworzyć tyle configów ile się chce jak również je wczytywać
-(TEST)Buffy, przerobione trochę, można ustawić
-(POPRAWKA)Auto Rest.
v3.6
-(POPRAWKA)Przekąski/AutoPot, można ustawić tak jak Auto Rest
-Bot na groszki v1, można ustawić międzyczas
-Bot na groszki v1, można ustawić max 6 groszków
v3.7
-(POPRAWKA) Bot działa już normalnie gdy go włączymy drugi raz
-(POPRAWKA) Gdy plecak pełny... Mam nadzieje że będzie działać..
-(POPRAWKA)Zbieranie lootu, Ograniczona ilość ```` do 4
-Tylko naładowane skille będą używane
V 3.8
-(POPRAWKA)Auto Talk możliwość wyboru czasu
-(POPRAWKA)Bot na groszki v1, Skill dodany (slot 1)
-Dźwięki usunięte

NexBot (AutoIt Version)

NexBot 5.0

http://www.sendspace.pl/file/3cd0f799b65824065dfc355

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/f02aac0857db8b0f38c580e21bff433236b7a807fd0057a5e085ee25b73512d2/analysis/1374353439/

2013-07-20

Info + ChangeLog

NexBot
v4.0
1.Bot odczytuje HP, MP, ID postaci
2.Zapis ustawień niektórych funkcji (patrz pkt 3.)
3.Działające funkcje:
-Auto attack + wybór broni
-Skille (pod klawiszami 1, 2, 3, 4, 5)
-Zbieranie loota
-Regeneracja HP/MP poprzez siadanie (można ustawić %)

Znane błędy:
1. Jeżeli bot zostanie zaatakowany podczas restu, zatnie się.
2. Nie zawsze zbiera loot
Nie jest to błąd ale na wolniejszych kompach packet logger jak też i sam bot działa powolnie.
Czasami trzeba długo czekać aż bot zacznie bocić, zapiszę ustawienia, załaduję packet logger.
Podczas bocenia nie jest to na szczęście tak bardzo odczuwalne ale jednak.

v4.1
1.GUI Podzielone na dwie zakładki, Status oraz Ustawienia. Ostatnia zakładka jest jeszcze nie skończona.
2.(POPRAWIONE) Jeżeli bot zostanie zaatakowany podczas restu, zatnie się.
3.Updater. Włącz Updater.exe aby sprawdzić wersje bota a następnie zaktualizować.
4.Naprawiono kilka mniejszych błędów związanych z packet loggerem.

v4.2
1.Buffy dodane pod przyciskami 6, 7, 8. W okienku obok wpisz, co ile bot ma użyć buffów (min:sec).
2.Można sprawdzić dostępność aktualizacji w bocie jednak żeby zaktualizować, nadal trzeba użyć updatera.
3.Szybsze zapisywanie ustawień.
4.Bot już się nie zacina podczas wyłączania.
5.Dodany licznik czasu bocenia. Zeruje się gdy wyłączysz i włączysz bota

V4.21
1.Błąd 7001 już się nie pojawia przy włączaniu bota
2.Można ukryć/przywrócić okno z botem za pomocą przycisku F3

v5.0
1.Fast Attack. Bot namierza szybciej przeciwnków wokół dzięki nowej funkcji "post message". Najbardziej odczuwalne jest to podczas nabijania Jlvlu za minilandem. Mój rekord to 53 zabite stwory w jedną minute :)
2.Działa na zminimalizowanym oknie, bez blokad na klawisze.
3.Wbudowane przechwytywanie pakietów z gry i odczytywanie pamięci (HP, MP, X, Y, LVL, Nazwa postaci,
Nazwa, LVL, %HP, Celu
4.Licznik zabitych mobów
5.Zapisywanie ustawień bota poprawione. Zapisuje WSZYSTKO co tylko w nim ustawisz. Po ponownym włączeniu bota, załaduje ustawienia z pliku config.ini.
6.Możesz zmienić ustawienia bota nawet gdy jest włączony.
7.Poprawiona funkcja restu. Już bot nie zatnie się i nie będzie stał/siedział w miejscu, po 10-20sek bot powróci do atakowania.
8.Można ustawić tryb jedzenia przekąsek jeżeli MP/HP spadnie poniżej ustawionego %. Warto zauważyć że ta funkcja działa nawet gdy nie bocimy. Tak więc jest to przydatne kiedy jesteśmy w miejscu gdzie expienie na bocie nie ma sensu a nie mamy ochoty cały czas patrzeć na stan HP/MP.
9.Dodałem wybór slotów dla funkcji skilli, buffów oraz przekąsek
10.Optymalizacja kodu (około 40-50% kodu napisane od nowa ponieważ znalazłem wydajniejsze funkcje).
11.Packetlogger już nigdy nie będzie potrzebny by włączyć bota.
12.Server updatera padł więc wywaliłem go z plików bota póki co.

#####Znane Błędy v5.0#####
1.Bardzo często się zdarze że gdy zmieniamy SP na postaci to skille w grze znikają ze slotów i zakładki umiejętności! Po przelogowaniu się/włączeniu gry jeszcze raz wszystko wraca do normy. Prawdopodobnie jest to spowodowane tym że uruchamiamy gre poprzez NostaleX.exe. Postaram się coś z tym zrobić w "przyszłości".
2.Co prawda bot działa w tle jednak zaobserwowałem że gdy naciskamy Shift albo Ctrl to bot zatrzymuje się na czas wciśnięcia owego klawisza. Jednak nie wpływa to zbytnio na działanie bota. No chyba że zasnąłeś na klawiturze i wcisnąłeś głową akurat Shift, to wtedy Bot całą noc będzie nic nie robił :P

Pamiętajcie o uruchomieniu bota z prawami administratora.

Podziękowania dla Elektrochemie, Chainsaw, Shadow, MPCForum.pl(Scripts, etc.), oraz innych stron których podać nie mogę żeby reklamy nie było jakby co :P

Bot jest udostępniany na stronie głównej oraz na MPCForum (http://www.mpcforum.pl/topic/112477-bot-nexbot/)

Jeżeli pobierasz bota z innego źródła, robisz to na własną odpowiedzialność!!
JEŻELI MASZ PROBLEM, LUB PYTANIE ZWIĄZANE Z BOTEM NAPISZ OD RAZU O CO CHODZI. NIE ODPOWIADAM NA WIADOMOŚCI TYPU "SIEMA".
Kontakt z autorem
-GG: 45044450 lub 5322099 Bardzo rzadko odpisuje,
-W temacie na MPCForum
-W komentarzach na stronie głównej nexbota

Pozdrawiam Snow/Aslani

Jak włączyć bota(Poradnik tekstowy):

Poradnik do NexBota 5.0 oraz nowszych.
1.Przenieś NostaleX.exe* do katalogu gdzie masz zainstalowane Nostale
2.Odpal NostaleX.exe
3.Odpal Nexbot.exe
4.W zakładce ustawienia jest parę opcji które możesz ustawić, więc ustaw co chcesz.
5.Możesz teraz włączyć bota.

* Poprzez NostaleX.exe możesz włączać kilka clientów z grą. Póki co
NexBot nie ma obsługi multiclienta aczkolwiek nie wykluczam takiej opcji
w przyszłości. NexBot nie będzie działał jeżeli włączysz grę normalnie
przez launcher.

Jak włączyć bota(Video):

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niby wszystko ładnie pięknie tylko że masz 1 posta i jakoś trudno ci zaufać + rapidshare? Masakra :P w dzień trudno o wolnego slota dla darmówki, jedynie rano lub wieczorem. Daj to na speedyshare.com ;]

/\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\

to nie znaczy że musisz być oszustem :>

EDIT :

@Down

No, nie spojrzałem na datę rejestracji, sorry ;]

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

ziomek bot wyjebisty tylko troche nie ogarniety wez zrub taka opcje ze po zabiciu potwra siada odrazu bo ja expie na galaretkach i nie zdola usiac jak spadnie mu iles hp wiec wolabym ze by siadal odrazu plis blagam cie :D :D :D :D :D

Opublikowano

To nie przez bota, bot może być włączony w każdej chwili.

Spróbuj po wyłączać Antywirusa/firewalla

Jeżeli masz router i łączysz się bezprzewodowo wyłącz go i włącz, mi czasem pomaga :)

Ewentualnie przescanuj system antywirusem, jeżeli to nie pomoże to przeinstaluj gre.

A przy okazji jutro v 1.7 bota. Dodane zostanie między innymi leczenie się potami :D

Acha i miło by mi było gdyby ktoś skomentował/skrytykował bota, szybciej bym poprawił ew. błędy.

Opublikowano

wrzysto ładnie tylko było by super gdy byś zrobił ze morze używać więcej skilli niz jednego i tak jak mówisz zeby sie potkował i jeszcze naprzykład jadł jedzenie gdy spadnie hp do 50%

Opublikowano

Nie wiem co robisz że Ci te poty nie działają...

Gdy włączysz bota i bot bije, nic nie wciskasz NIC, no chyba ze chcesz zrobić pauze (J) lub wyjść z bota (Y).

Druga rzecz gdy bot ma mało hp/mp (jakieś 30%) w pierwszej kolejności bot siada (czeka 10sec, siada na 18sec, wstaje i expi dalej)!! Gdy mamy mało hp i jakiś potwór atakuje nas przez więcej niż 10 sec a nasze hp spada już do 15% nie ma szans by nie użył pota.

Poty(albo przekąski) HP MUSZĄ być w slocie Q a MP w slocie W!!

PS. Acha jeszcze jedna ważna rzecz: nie ma szans by bot expił na potworach z lvlem podobnym do waszego lub na spocie z dużą ilością mobów agresywnych. Dlaczego? bot nie jest jeszcze na tyle dobry by na takich expił. Domyślam się że puszczacie bota nie wiadomo gdzie i się dziwicie czemu pada :/

Może to rozjaśni nieco sprawę i nie ma szans by bot nie usiadł chociaż.

Opublikowano

Co się dzieje ???

Włanczam NosTale (nostale PL ) wybieram miejsce do expienia (mam łucznika 41lvl ) Włanczam bota 2.0 Naciskam J i nic ........NIE DZIAŁA !!

Co jest ?

Opublikowano

A mi all działa... bot siada i jedzenie też je... Nie wiem jak jest z ziarnami mocy ale sądzę że działa.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...