Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakaż szansa, że admin wykryje bota i dostane bana :unsure: ?

Ekhm, szansa jest dość duża - bynajmniej u mnie. Włączyłem bota na noc (co prawda wbił z 15 na 24 job lvl) i Admin złapał mnie o 4:00 w nocy!

2pacsygna.jpg

Opublikowano
Extremalnie duża' date=' ale tylko w miejscach popularnych takich jak Groszki, krety i łąka komety. Ja np. zdążyłem złapać już 3 bany w tym samym miejscu tzn. na kretach w godznach 4:00-5:00 :P [/quote']

Na tym samym koncie? Chyba tylko raz można dostać bana na 1 miech za bocenie, potem to dożywotni.

2pacsygna.jpg

Opublikowano

każdy działa bez problemowo bo jeszcze nie spotkałem takiego co by się nie odpalił

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ohh no tak to chyba pora namnie : Moj bląd

Gdy wlanczam nostalebot 3.3 wyskakuje mi bląd " System windows nie moze uzyskac dostępu do okreslonego urzadzenia , sciezki lub pliku .

Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien , aby uzyskac dostep do elementu" Dupa amen niedziala i niebedzie szukam tego bladu i nikt niema zal .pl

Opublikowano

UP

Po pierwsze spróbuj ściągnąć od nowa, po drugie może firewall blokuje, po trzecie zaloguj się jako admin (jeżeli masz viste lub win7 to daj uruchom jako administrator)

1359062624-U334301.png

Opublikowano

No tak robie tak mowisz niedziala zal .pl zal.pl robie tak jak mowisz i niewiem oco chodzi znow ten blad mialem tak z metkiem ale jakos to zrobilem w panelu ale niepamietam' PLS HELP!!!!

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny ? Jeżeli vista to możesz spróbować zrobić tak jak tu :

http://www.tricks.com.pl/przejmowanie-na-wlasnosc-pliku-lub-folderu-w-systemie-windows-vista/

Albo zeskanuj dokładnie kompa.

Jeżeli te dwie opcje nie poskutkują to zrób jak w tym tucie :

http://lazowski.wordpress.com/2009/07/21/system-windows-nie-moze-uzyskac-dostepu-do-okreslonego-urzadzenia-sciezki-lub-pliku-mozesz-nie-miec-odpowiednich-uprawnien-aby-uzyskac-dostep-do-elementu-po-aktualizacji-win2003/

1359062624-U334301.png

Opublikowano

UP

Której części to jest skan ? Bo nie sądze żeby plik nazywał się file-1264335_rar

Otóż jak chciałem własnego skana zrobić to właśnie NexBota dałem do skanowania ; ))

:-)

Opublikowano

Hej Aslani mógłbyś załączyć każdą wersje (przyniosło by ci to wiecej +, ode mnie dostaniesz jak załączysz każdą wersje)?

Mam 2 kompy i na tym gorszym najnowsza wersja mi nie chodzi, a poprzednia (załączona) ma za mało opcji.

Z góry dzięki.

Jeżeli chcesz to daj plusa :D

Opublikowano

Zaglądam tylko że rzadziej :) Wiecie, szkoła itp. ;]

Wszystkie starsze wersje postaram się wrzucić w jedną pakę. Znaczy wszystkie które mam a jest ich niewiele niestety, chyba od 2.7 w góre.

Nie mam bladego pojęcia dlaczego niektórym nie działa na viście/7, więc proszę narazie nie pisać mi na GG o tym fakcie.

A co do nowej wersji to będzie koło weekendu.

Opublikowano

Aslani mam tego bota ustawiłem tak jak kazałeś (mam tą najnowszą wersję)no i biore konifguruje wszystko ok biore start i bot co robi ? Otwiera zakładkę umiejętności i zamyka (prawdopodobnie wciska przycisk "k")

oraz wciska przycisk "T" i to wszystko.... co źle mogłem zrobić ??

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Opublikowano

Najnowszą .

Win XP :/ dobrze skonfigurowałem jestem tego pewien.

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Opublikowano

Witam mam windows 7 (screena pozniej dodam) i nie dziala mi ten bot . Pokazuje mi ze nie mam uprawnien zeby otworzyc ten plik itp. Jesli ktos wie co trzeba zrobic zeby bot zadzialal plska pw lub tutaj!!

Opublikowano

Mam pytanie gdzie to zainstalować ?? i jeszcze jedno jak to odpalić bo mi nie chce chodzić stoi w miejscu i nic nie robi ;/ z góry dzieki za odp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...