Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo ma wykryć, zresztą jest zawsze warunek, nie chcesz nie używaj nikt nie zmusza

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Jutro ściągnę, ale tą wersje miałem obecnie na kompie wiec jej chciałem użyć ;d

Dzięki póki co. jutro ściągnę nową wersję .

Ps. + i 5* leci ;PPPP

Opublikowano

Aslani kiedy wrzucisz tego bota żeby stary groszek bot walił z broni drugorzędnej ,bo nie mogę się doczekać ;p

4566511400.png

Opublikowano

Dopiero zaczynam przygodę z nostale i twój bot jako tako działa ale na moim (3) lvl poustawiałem wszystko jak trzeba boire włącz bota i potem ok i nic nie robi co prawda wyświetla się coś w prawym dolnym rogu monitora ale stoi w miejscu natomiast działa jak uruchamiam opcję groszek v2 tylko że zabija potworki z max 6 lvl i lepszych nie atakuje. I proszę powiedzcie jak ustawić aby podnosił rzeczy które dropią bo gdy sam tam ustawiam to wyskakuje błąd.

proszę odpowiedzcie.

Opublikowano

Dopiero zaczynam przygodę z nostale i twój bot jako tako działa ale na moim (3) lvl poustawiałem wszystko jak trzeba boire włącz bota i potem ok i nic nie robi co prawda wyświetla się coś w prawym dolnym rogu monitora ale stoi w miejscu natomiast działa jak uruchamiam opcję groszek v2 tylko że zabija potworki z max 6 lvl i lepszych nie atakuje. I proszę powiedzcie jak ustawić aby podnosił rzeczy które dropią bo gdy sam tam ustawiam to wyskakuje błąd.

proszę odpowiedzcie.

Pobaw się w menu na pewno jest opcja AutoPickUP

Opublikowano

-Screen Size musi być ustawiona na 1024*768
-screen bit powinien być na 16

dziwie się skąd takie warunki skoro lepsza kolorystyka w 32bitach i pewnie większość ma tak ustawioną rozdzielczość w systemie , przy okazji ją też czasem należy zmienić w ustawienach na 16 bitów by właściwie działało

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nowa wersja wrzucona. Sorry że tak późno ale Vtask mi trochę krwi napsuł :P Dziwne jest to że gdy testuje bota przed skompilowaniem to chodzi z normalną szybkością, po skompilowaniu przyśpiesza 10-cio krotnie co zauważyłem patrząc na szybkość klikania na mapce gdy jest włączony AutoWalk :P Tak jakby omijał delaye..

28 stycznia ferie mi się zaczynają więc i wtedy możecie się spodziewać czegoś nowego.

@UP

Ciekawe, parę osób mi o tym pisało ale w sumie nie wiedziałem o co chodzi.

Czyli wyjeżdża myszką poza okno gry? A przesuwa ci się okno gry do lewego górnego rogu?

Opublikowano

Włączaj i wyłączaj,aż samo przesunie. Zawsze działa ;d.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano
Teraz przy uruchamianiu bota pod napisem loading wyświetla się taki błąd.

Sorry mój błąd wrzuciłem poprawkę więc ściągajcie. Mam nadzieje że teraz będzie ok.

Nie nie przesuwa po prostu okno gry jest na środku gdzie wcześniej ale bot klika poza grę czyli na pulpit i tak ciągle ;/

Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Czy ktoś jeszcze się z tym spotkał?

Po za tym okno gry samo się przesuwa tuż przed ładowaniem configu jak też i przed włączeniem bota do groszków.

Być może Groszek Bot(lub też cały NexBot) na Win7/Vista niektórym nie działa, nie testowałem bo mam XP aczkolwiek ludzie mi pisali na gg że na 7 i Viście działa.

Opublikowano

Aslani sory że zawracam ci dupę :rolleyes: ale mam prośbę czy mógłbyś dodać jeszcze do starego groszek bota na 4 strączki. Bo bije 3 strączki a za 4 więcej profy dostane . Z góry dziękuje

4566511400.png

Opublikowano

@Aslani

Ja tak miałem,że czasem nie chciało przesuwać okna. Wystarczy włączyć ponownie,jak nie to jeszcze raz,i jeszcze raz. Ewentualnie rozpakować bota usuwając wcześniejszego i musi działać ;d.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...