Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustaw wszystko,jak masz w configu.

odznacz full screen,screen size na 1024*768,screen bit na 32.

po tym wszystkim Save!

no i jeszcze jedno-nie wiem,jak jest w viscie,bo mam xp,ale pokombinuj z czymś takim.

PPM na pulpit--->właściwości--->ustawienia--->jakość kolorów--->najwyższa (32 bity).

Powinno pomóc,a wszystko to masz w folderze z botem,wystarczy poszukać.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry :). Mam nadzieje, że mnie pamiętasz. Napisałem ze dwa razy pod nazwą "Lendor", ale do konta zapomniałem passów :D. Widzę, że wprowadziłeś bardzo dużo zmian i to mnie cieszy. Zacznę używać bota od piątku i na bieżąco będę mówił co poprawić/zmienić/dodać :).

Opublikowano

Wielkie dzięki za bota.

Koledze pewnie nie rusza, bo ma Win7.

Aslani, mam pomysły na dwie małe poprawki:

1. Liczbę znaków do zbierania przedmiotów "`" polecam zmniejszyć do 3, bo więcej itemków niż 3 nie lootuje, a to nieco spowalnia bota.

2. Chyba coś ci się pomyliło, bo skilli (klawisze 1,2,3,4,5) używa co 2 minuty 30 sek. , a buffów (klawisze 6,7) używa co 30sek. o.O Nie powinno być na odwrót?

Jeszcze raz dzięki za bota ;)

Opublikowano

Hej to znów ja...

Brat ma problem,mianowicie włącza bota wszystko jest ok, dobrze ustawione, programy ze spoilera zainstalowane, ale bot pisze, że atakuje cel,a tylko go zaznacza.

Miałem ustawione na broń 2-rzędną ale po przestawieniu na 1-rzędną nic się nie zmieniło.

No i wolałby walić z 2-rzędnej bo jest magiem.

Odp. plz

//używaj opcji edytuj...warn za double post przed upływem 24 godzin

Opublikowano

Po kolei...:

Moj bot tylko bije z 7 i 8 co zrobić by z nich bij non stop??

Przyciski 6 i 7 są do buffów, klika je w ustalonym czasie (do ustawienia w opcjach), 1, 2, 3, 4, 5 są od skilli.

Koledze pewnie nie rusza, bo ma Win7

Jak już wcześniej pisałem nie wiem tak naprawdę czy działa, ponieważ win7 nie posiadam.

Liczbę znaków do zbierania przedmiotów "`" polecam zmniejszyć do 3, bo więcej itemków niż 3 nie lootuje, a to nieco spowalnia bota.

Racja. Poprawie.

Chyba coś ci się pomyliło, bo skilli (klawisze 1,2,3,4,5) używa co 2 minuty 30 sek. , a buffów (klawisze 6,7) używa co 30sek. o.O Nie powinno być na odwrót?

A dobrze ustawiłeś wszystko w ustawieniach (międzyczas skilli i czas buffów)? Jak by co to możesz otworzyć plik config.ini i przesłać jego zawartość to sprawdzę czy coś tam nie jest pomieszane.

Miałem ustawione na broń 2-rzędną ale po przestawieniu na 1-rzędną nic się nie zmieniło.

No i wolałby walić z 2-rzędnej bo jest magiem.

Ważna rzecz:

nexpower.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Trzeba o tym pamiętać inaczej bot będzie tylko namierzał cel ale nie będzie go atakować.

Opublikowano

Możesz powiedzieć na jakiej zasadzie działa wykrywacz GM'ów? Bo dobre rozwiązanie to: wykrywanie na chacie napisu GM w "[]" na złoto. O ile to jest możliwe :)

Opublikowano

Mam Prośbę ... Możecie Jakis Screena Zrobić tego Hacka ??... Proszę o link ;)) :rolleyes:

xxxxe.png

Jesteś Chamem ? ... Chyba nie jak nie Jesteś To DAJ +Albo ( 5 Gwiazdkę )

Opublikowano

jakiego hacka ? ja tu widze tylko bota

wykrywacz gm nie działa za bardzo , widać nie czytałeś nawet instrukcji do bota

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano
wykrywanie na chacie napisu GM w "[]" na złoto.

Tak też jest to zrobione i działa to do niczego. W sumie dawno nie zaglądałem do tej funkcji ale ją chyba usunę no chyba że wymyśle coś lepszego.

No to Podajcie mi screena tego BOTA

Jeżeli Ci jest to do szczęścia potrzebne..

nexbot.png

Opublikowano

dziwne bo mi działa bez problemu na obydwu windowsach 7

ps. przydała by się wersja bota bez wodotrysków typu dźwięki, w nocy potrafi to być bardzo wkurzające

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up.

5322099. Żeby nie było-gadu jest na początku tematu,starczyło poszukać.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Aslani a mozesz napisac w jakich godzinach jestes?? bo ciezko mi cie zlapac na gg a jak na kompie odpalam i pada cos z systemem i musze unistalowac gg wiec zostaje mi web gg. Aslani jak mozesz pw lub w temacie odpisz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no no super opcja w wersji 3.6 ale mam jedną uwagę (bot groszki v2) bot owszem atakuje straczki w przeciwienstwie do poprzednich wersji ale bije takze groszki ale i tak leci + lec sobie w kosmos :D

Jeżeli chcesz to daj plusa :D

Opublikowano

Witam :). Czy do opcji "Handel:Auto Talk" mógłbyś dodać wybór czasu, po którym wysyła się wiadomość? "Bot:Groszki v2 (Nowa wersja)" bije również groszki, a nie same strączki i czy można dodać lub zrobić nową wersję na groszki, żeby atakował same strączki i co pewien czas atakował wybranym skillem (np. pod 1)? I na czym mają polegać wyłączone funkcje czyli: "Auto trenowanie peta(niedziała)", "Auto Sklep (niedziała)" i "Pomoc (niedziała)" (powinno być nie działa, a nie niedziała)?

Hah. Jednak przypomniałem sobie passy :D.

banner.gif
Opublikowano

Siemka radze wam tego nie ściągać ja to ściągnąłem i musiałem zrobić reinstalacje Windowsa bo mi Windowsa zeżarło!!!!

Na przyszłości radze nie ściągać!!

Swanton_Bomb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...