Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dobry pomysl, ale kto by go zrobil...?

ja na pewno nie, bo nie umiem sie nim poslugiwac...

(nadal uzywam wersji 2.9 i jedzie... :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Palcie Kur** Stale, ale Nie zapomnijcie O Mnie.!!. xD

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3.0

maly blad i niedziala niestety u mnie

tresc

File: NexBot_3.0.exe

Step: [197]

Time: 12:29

Action: "Wait for Mouse"

to przy probie wlaczenia bota do groszkow ,niepozwala pokazac gdzie ma teoretycznie strzelac (w/g instrukcji 3 miejsca mam wskazac ) no i kicha

Opublikowano

jakbys nie mial myszki...

Action: "Wait for Mouse"

Wyraznie pisze, ze czeka na myszke, najprawdopodobniej masz zle podlaczona myszke, albo grasz na laptopie bez myszki, albo program nie czyta...

choc ja u siebie tez na lapku z myszka gram i wszystko ok....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ech czytac umie i widze ze czeka na mysz

wskazuje liniijke w ktorej jest blad no nie?

tak gram na lapku i ciekawostka jak mozna zle podlaczyc mysz?

pewnie nieczyta to juz szybciej

wiec chyba testowac niebede bo to pisane na pewien "zestaw" a moj sie tam niezawiera

Opublikowano

UP

W tym Wait For mouse chodzi o to że czeka na wskazanie tego trzeciego grocha, czeka na klikniecie na niego. Ale dziwne że w takim miejscu taki błąd Ci wyskakuje.

V 3.1 dopiero teraz dodałem bo wolałem ją bardziej dopracować. Co najważniejsze w tej wersji:

Prawdopodobnie bot nie siada dlatego bo macie inne ustawienia jakości kolorów ustawione w systemie. By to przestawić naciśnij PPM na pulpit--->właściwości--->ustawienia--->jakość kolorów--->najwyższa (32 bity).

Może to rozwiąże ten problem..

Opublikowano

ja mam taki problem... a mianowicie ustawiam postac w miejscu w ktorym mam expic wylaczam napisy na hp i mp ekran przesuwa sie do rogu wybieram bron pierwsza iiiii teraz jest tak ze zabija potworka i siada (troche bez sensu zeby po kazdym stworku siadal) no i jak juz usiadze to chce na siedzaco atakowac potworka, no a jak wiemy jest to niemozliwe i wtedy bot sie gupi i ciagle siedzi.... juz nie expi.... moze wystarczy ustawic od jakiego % ma siadac, tylko jak to zrobic...?

(nadal jade na v2.9 i jest w maire gites :)

ale dopomozcie mi z tym problemem jaki napisalem up....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli już mogę stwierdzić że ludzie nie czytają nawet tego co jest napisane w menu... Jesteś już chyba piątą osobą która ma ten problem, a wystarczy przeczytać to co jest w menu na samym dole napisane: "Musisz wybrać puste miejsce z listy a potem wyjście lub ustawienia!"

Trudne o.O ?

Opublikowano

oj ojjojojoj za szybko chyba zmywasz ludzi...!?

jak wezme puste miejsce wylacza mi sie calkiem bot... ? ;p

nastepnym razem badz grzeczniejszy.... (liczba postwo nie mowi czy ktos jest noobkiem czy ktos jest kumaty, wiec chillout!!! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

haha juz dziala mi poprawnie, moze napisze co zrobilem...

a mianowicie....

wziolem usunolem wszystkie wersje tego bota, potem zainstalowalem wszystkie stery od nowa, potem frameworka, c++ i takie tam...

potem sciagnolem an nowo bota 3.1 i zaczol dzialac, ale nadal pojawial mi sie problem z tym siadaniem, po prostu siadal mi za kazdym razem po ubiciu stworka....

ale znalazlem soposob na to... najpierw ustawiam zeby nie siadal, potem zeby siadal przy 50% hp i wszystko dziala....

WIEC THX za Bota....

Tak jak wczesniej jechalem na 2.9 tak teraz jade na 3.1....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

siema ja mam problem tak ze jak odpalam bota to na poczatku pisze mi cos z dziwekiem to musze wskazac folder z nexbotem nastepny problem polega na tym ze wlacze bota i juz nie moge wejsc do menu wciskam J i nic nie daj musze ciagle wlaczac od nowa . pozatym daje na bicie potworow i jakos nic nie bije mi .. kompletnie stoi w miejscu moglby mi ktos wytlumaczyc wszystko co i jak jestem w stanie zapłacic nawet 5kk tu moje gg 7632328 z grory dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

postaram ci to wytlumaczyc... (licze na +) xD

To tak...

sciagasz np.na pulpit nexbota... wypakowujesz go tam... (nostale no juz chyba masz)

no wiec odpalasz nostale, logujesz sie i wybierasz chra ktorym chcesz grac...

potem ustawiasz sie na miejsce gdzie chcesz expic ( ja odsylam partera z zwierzakiem gdzies dalej)

jak juz sie ustawiles to minimalizujesz nostale...

potem otwierasz bota i wskazujesz folder z botem (klikasz raz na folder i otworz)

Powinien ci sie otworzyc bot poprzedzony komunikatem co ten bot potrafi..?

jak ci sie otworzy okienko nostale powinno ci sie przesunac do lewego gornego rogu ekranu...

widzisz w tle nostale a na pierwszym planie masz bota, wiec klikasz w te pole, w ktorym musisz wybrac co chcesz aby bot robil i wyberasz puste pole...

potem kilkasz na ustawienia, pojawi ci sie nowe okienko... ( i teraz jak ja robie, najpierw wybieram nie siadaj w pierwszym polu, a drugiego nawet nie dotykam...)

jesli wykonasz to co jest w nawiasie klikasz na ok i potem jeszcze raz ok.... wroci ci do menu ustawien w bocie...

no wiec klikasz Menu i w tym polu o gory wybierasz Wlacz Bota i potem ok, potem tylko wybierasz bron ktora ma atakowac bot...

jesli zobaczysz ze bez siadania zaatakuje ci po koleji 2 stworki, to (czasami nacisniecie J nie dziala tzn. Musisz po prostu przytrzymac J troche dluzej... Proste xD )

no naciskasz te J i znow u gory wybierasz puste pole , potem ustawienia potem np. od 50% hp zeby siadal potem ok ... potem kilkasz menu i w nastepnym oknie w polu wyberasz Wlacz Bota, klikasz ok potem wybierasz bron i masz jedzie bocik jak ta lala!!!!!!!!!! PAMIETAJ O HP/MP WYLACZ NAPISY I OKNO NOSTALE MUSI BYC AKTYWNE...

Prosciej nie umiem jest tu napisane krok po korku doslownie jak jest w bocie, jesli nadal nie bedzie dzialac to ja juz nie wiem.... xD ++++++++ xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Buuuuuuuu

Co do tego problemu co sam rozwiązałeś:

Zdaje się że ty chciałeś ustawić żeby siadał jak HP spadnie poniżej X% i żeby nie siadał wogule gdy nie będzie miał MP (lub odwrotnie:żeby siadał jak MP spadnie poniżej X% i żeby nie siadał wogule gdy nie będzie miał HP). W każdym razie to ustawienie jest niedostępne w tej wersji normalnie ale będzie w nowej. Oczywiście możesz robić tak jak robisz teraz ale dorobię opcje by można było wyłączyć siadanie gdy bot nie będzie miał już HP lub MP.

Co nowego będzie jeszcze? Między innymi będzie można zapisać swoje ustawienia do pliku config, więc nie będziecie musieli ustawiać ciągle wszystkiego przy włączeniu bota :)

Opublikowano

Aslani, Dwa Slowa - Jestes Zajebi***...

ogolem podoba mi sie to ze caigle ulepszasz wersje a z tymi ustawieniami hp/mp to fajnie jak taka opcja dojdzie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisz mi ktos

krok po kroku jak mam odpalic bota

od poczotku czyli od pobrania

bo mi cos niedziala wlanczam bota i walnie 1 x w stroczka potem sie na chwile zawiesza i siada i niewiem oco kaman plz

stgna.gif

Opublikowano

zawiesza sie dlatego ze taki jest proces... bo bot czeka okolo 10s. a potem dopiero siada Aslani dal poradnik looknij na niego tam powinno byc all zamieszczone... xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...