Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh same problemy z NextBotem.

Już myslalem że w końcu bede mógł sobie pobocić.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

Mam nadzieję, że w NexBocie plus będą wszystkie opcje ze starego bota :). Czy w bocie plus nie można dodać zbierania loota pod klawisz x lub `? Dodatkowo spodziewam się w "plusie": bota na groszki , możliwość włączenia/wyłączenia zbierania loota, możliwość atakowania tylko odpowiednich potworków -wykrywanie po nazwie (o ile coś takiego możliwe jest do wykonania), oczywiście AutoTalk :), auto walk (way pointy), anty KS, regulacja odległości partnerów (daleko/blisko), wskrzeszania się w tym miejscu (lub nie :P), w którym zginąłeś, ustawienia czy bot ma się wyłączać się po zapełnieniu plecaka, sprzedawaniu rzeczy z plecaka (ale raczej będzie to ciężkie do wykonania o ile nie możliwe). Więcej pomysłów pewnie będę miał, ale to później. Mam nadzieję, że bot "plus" zajmie miejsce głównego bota i będą my wskakiwać szybciej wersje :P. I tak z ciekawości - skąd się wzięła nazwa bota?

banner.gif
Opublikowano

@up

Masz duże wymagania ale podobno wszystko jest możliwe ;):D

@top

Ściągnąłem jeszcze raz i wreszcie działa mam już 36 i 21 profke B) =)

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Ej mam nexbot Plus i zwyklego 3.8 jak zrobic w plusie zeby zbieral itemy?

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano
jak zrobic w plusie zeby zbieral itemy?

-Zbieranie loota (slot T)

Czy w bocie plus nie można dodać zbierania loota pod klawisz x lub `

Właśnie problem w tym że chyba nie, dałem pod ```to bot zaczął wariować i otwierać wszystkie okienka po kolei ( o.O )

Dodatkowo spodziewam się w "plusie": bota na groszki , możliwość włączenia/wyłączenia zbierania loota, możliwość atakowania tylko odpowiednich potworków -wykrywanie po nazwie (o ile coś takiego możliwe jest do wykonania), oczywiście AutoTalk :), auto walk (way pointy), anty KS, regulacja odległości partnerów (daleko/blisko), wskrzeszania się w tym miejscu (lub nie :P), w którym zginąłeś, ustawienia czy bot ma się wyłączać się po zapełnieniu plecaka, sprzedawaniu rzeczy z plecaka (ale raczej będzie to ciężkie do wykonania o ile nie możliwe).

Ciekawe kiedy to będzie :D Póki co mam zapał do tworzenia bota więc jakieś nowości raczej szybko będą się pojawiać.

Jak tylko ogarne w miarę w autoit'cie obsługę pamięci to potem powinno iść z górki.

I tak z ciekawości - skąd się wzięła nazwa bota?

Na razie to jest nazwa robocza - musiałem jakoś to nazwać. Nazwę ustalę (lub wy ustalicie :) może jakaś ankieta czy konkurs :P ) jak bot będzie w miarę dobrze pracował.

Póki co są ważniejsze rzeczy do zrobienia niż wymyślanie nazwy.

Opublikowano

Jeszcze jedno zbiera loota ale on sam siada to wkur*iajace biegnie i JEB siada to bez sensu mi sie tak przynajmniej dzieje a siadanie wywalilem z interfejsu HELP

Opublikowano

Jeszcze jedno zbiera loota ale on sam siada to wkur*iajace biegnie i JEB siada to bez sensu mi sie tak przynajmniej dzieje a siadanie wywalilem z interfejsu HELP

Opublikowano

pod T miałem ale on normalnie leci i JEB siada albo ma włączony atak bije bije zabije i CIUL siada! HELp

Opublikowano

Już to zmieniłem nie zbiera a chuj cały czas siedzi wgl nie walczy!!!!!!!!!!! AAAAA KURWA!!!

@Edit. I do tego sie zdupil 3.8 bo cały czas pisze czekam zara mnie szlak jasny trafi i krew nagła zaleje!!!

Opublikowano

@aslani

Co do tego moje problemu z plus mi nie działał dowiedziałeś się coś ?

Tak z nudów znalazłem w CE poitner ten zielony do HP ale i tak po restarcie gry on się zmienił.

To samo było z maną.

Więc albo ja nie umiem szukać poitnerów albo w grze są jakieś zabezpieczenia.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

masz tutorial jak szukać wyzszego lvl , ale tu już trzeba troche pomyśleć i policzyć, czyli matematyka sie przyda

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wiem jak się szuka i wiem jak je znaleźć.

Ale tutaj jakoś inaczej bo znalazłem poitner ale może jeszcze nadrzędny poitner ma byc.

Bo po zmianie postaci nie zmienia sie ale po restarcie gry juz jest inny.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

szukasz pierwszego a trzeba wyższego lvl by był stały zawsze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@robem

Wiem jak sie szuka poitnera wyższego poziomu.

Zaraz poszukam :D

@edit

Poszukałem troche dokładniej i już mam wszystkie.

Na życie/maxzycie

Mana/maxmana

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

A możecie mi jeszcze prościej wytłumaczyć PLUSA i 3.8?

Opublikowano

@Aslani

Dopracuj + bardzo fajny :D

Co do 3.8 to dlaczego kiedy odpalam groszek bota to on mi klika na groszek a potem idzie w jego kierunku, próbowalem z 7 razy i to samo.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

Wlasnie mam tego bota Next 3.4 I jak wale magiem . To on siada potem Nie siada przychodze a on stal ciagle . mozesz to naprawic.

Expie sobie jest ok Usiadł . napelnil mane Wstal wali potem nie usiadł i stal , bo ciagle walil a nie siadal a pisalo Rest... I nie usiadl .. czemu mozesz to naprawic i dac link downolad

A ten drugi bot to szkoda mówic . SIada walnie energetyczna kule siada walnie, siada , walnie siada , walnie , siada , walnie ....

Dajcie do niego instrukcje ;D

A ten bocik next 3.4 jest super tylko problem , że jak Ma siadac np 25 % ponizej Many. U mnie 2 razy usiadzie . potem Pisze rest.. ale nie siada tylko wali . skączy sie mana i stoi ! ; /

a jaki jest najnowszy tw bot . ? Daj link DO najnowszego botka , ze wali szybko i siada ponizej np 15% many . I oczywiscie istrukcja . :D

Bardzo proszę o szybką odpowiedz. Aby był bot który na 100 % siada jak ma 15% many . bo raz siada raz nie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...